Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Más is van, aki élőben nézi? Hajrá Bills!ajánlom ezt 😊
Buffalo Bill
több mint 3 éve
Más is van, aki élőben nézi? Hajrá Bills!
több mint 3 éve
A lehető legjobb eset, hogy a Pats nyert tegnap, mert így egy mai győzelem esetén kizárt, hogy fejben már pihenőn legyen a csapat.A hajnali meg egy tipikus 50-50 meccs, mindkét csapat nagyon jó formában, a cicusok nagyon jól menedzselték a szezon eleji krízist, és most már szó sincs SB hangoverről, egyértelműen számolni kell velük, ha oda akarunk érni Glendale-be.
Végre az időjárás nem lesz komoly tényező a gameplan során. Amire kíváncsi leszek, hogy Dorsey a múlt heti sikerességen felbuzdulva újra több futójátékot hív-e, vagy pedig megint az "oldd meg, Josh" lesz a jelszó. Érdekesség, hogy ligaszinten futási kísérleteket tekintve a legtöbb yardot (5.3) tesszük meg, szóval éppenséggel jobban ki lehetne ezt a részt bontani. Nekem nagyon tetszett, ahogy a Rams elleni szezonnyitón az elejétől fogva kontrolláltuk a meccset, megtalálva az ideális egyensúlyt a futó-és passzjátékok közt.
Védelmi oldalon az ulpi által korábban kifejtetteket osztom, kreatív playhívással azért összezavarható a Bengals offense, de a blitzekkel szerintem csak tökön lőjük magunkat, mert az ellen Burrow nagyon jó idén (is). Múlt héten sikerült jelentősen limitálni Fields-et, szerintem most is megvan a recept. Igaz, ehhez az kéne, hogy a passz elleni védekezésünk ne mondjon csődöt kulcspillanatokban...
Sokpontos, végletekig kiélezett meccsre számítok, ami a hazai pálya miatt inkább a Bengalsnak kedvez, ettől függetlenül ha idén tényleg be akarjuk húzni a SB-t, akkor egy ilyen PO-hangulatú meccsen is nyernünk kell. Óriási jelentősége lenne a pihenő+hazai pálya kombónak a rájátszás során.
GO BILLS!
Fun fact: pár nappal ezelőtt 6 éve pont a Bengals segített hozzá minket ahhoz, hogy megszakadjon a szégyenteljes, rájátszás nélküli sorozatunk. Azóta jó látni, hogy mindkét franchise mennyire pozitív változáson ment keresztül.
több mint 3 éve
Ismerve a szerencsénket tuti verjük a bengalst aztán a Pats ellen bukjuk az első kiemelést
több mint 3 éve
A védelemre tett célzásra, de akkor jolvan, a csapat is tud már róla 😀Jordan philips konkrétan kirakta sztoriba, vagyis biztos téma a csapaton belül.www.instagram.com/p/Cm2YC7vAx0Q/?igshid=YmMyMTA2M2Y=Igen erre én is azt mondom hogy oké a meccsen menjen a TT de itt még lehet árt is vele a csapatnak. Mert jelen esetben a Bills is úgy felszivhatja magát mint mi a Kansas ellen.
Erre gondolsz ? Vagy a másik a vedelemmel kapcsolatban?
Bazsinho
WhoDey83
A LB sorral kapcsolatban mondta hogy elég szolid egység, meg hát kétszer is kiemelve hogy azért ez messze van a Ravens től.
Bazsinho
több mint 3 éve
Ezek mi okos ötletek. Hogy bejött már Jujunak is a táncika. Nem pofázni kell hanem focizniJordan philips konkrétan kirakta sztoriba, vagyis biztos téma a csapaton belül.www.instagram.com/p/Cm2YC7vAx0Q/?igshid=YmMyMTA2M2Y=Igen erre én is azt mondom hogy oké a meccsen menjen a TT de itt még lehet árt is vele a csapatnak. Mert jelen esetben a Bills is úgy felszivhatja magát mint mi a Kansas ellen.
Bazsinho
WhoDey83
A LB sorral kapcsolatban mondta hogy elég szolid egység, meg hát kétszer is kiemelve hogy azért ez messze van a Ravens től.
Bazsinho
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Jordan philips konkrétan kirakta sztoriba, vagyis biztos téma a csapaton belül.www.instagram.com/p/Cm2YC7vAx0Q/?igshid=YmMyMTA2M2Y=Igen erre én is azt mondom hogy oké a meccsen menjen a TT de itt még lehet árt is vele a csapatnak. Mert jelen esetben a Bills is úgy felszivhatja magát mint mi a Kansas ellen.
Bazsinho
WhoDey83
több mint 3 éve
www.instagram.com/p/Cm2YC7vAx0Q/?igshid=YmMyMTA2M2Y=Igen erre én is azt mondom hogy oké a meccsen menjen a TT de itt még lehet árt is vele a csapatnak. Mert jelen esetben a Bills is úgy felszivhatja magát mint mi a Kansas ellen.
Bazsinho
Welcome To The Jungle
több mint 3 éve
Bills győzelmekben gazdag új évet!
több mint 3 éve
Boldog Új évet mindenkinek, kezdjük egy örömhírrel: Poyer edzett, így elég valószínű hogy játszani fog-hogy milyen lesz sérülten a teljesítménye, az másik kérdés.Jajj, ezt de tudom utálni😬 Mit és kinek szólt már be az az agysebész?
Mixon pedig elkezdte megadni a hangulat a meccsre egy kis trash talkal, remélhetőleg ez is úgy végződik mint minden ilyen "beszologatunk az ellenfélnek" dolog szokott
ThySoul
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Boldog Új évet mindenkinek, kezdjük egy örömhírrel: Poyer edzett, így elég valószínű hogy játszani fog-hogy milyen lesz sérülten a teljesítménye, az másik kérdés.Mixon pedig elkezdte megadni a hangulat a meccsre egy kis trash talkal, remélhetőleg ez is úgy végződik mint minden ilyen "beszologatunk az ellenfélnek" dolog szokott
több mint 3 éve
youtu.be/cCi0GjZ3bh8Eddig az volt a baj, hogy nem kapja meg a hypeot a bengals, most megadom nekik akkor meg az a baj 😀Végtelenül sima. Egy FG az utolsó másodpercben ide vagy oda. De simán lehet hogy akár tavaly Joe a hátáról irányít és tényleg sima leszAz O mérföldekkel jobb nálatok, a fal is, elkapószemélyzetet meg nem is említem+Allen könyöke sérült vagy másfél hónapjaHát minden trollkodás nélkül....ezzel azért vitatkoznék! A liga top 3-as DC- je van nálunk. Abban meg messze a legjobb a ligában, hogy milyen szinten tud belenyúlni meccs közben a sémákba, amivel bárkit meg tud folytani!Védő oldalon esetleg de ott meg annyival jobb a coaching hogy azt elmondani nem lehetNegatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Majd meglátjuk. Lehet vereség, de előre azért nem írnám le magunkat. Akkor inkább be se jussunk a PO-ba ...ja azt már nem tudunk
Most elég nagy a Bengals hype. Kb minden amcsi szaki tip majszter Bengals W-t jósol.
Bazsinho
ThySoul
Jelenleg Allen valóban kiforrottab qb.
Hát hogy az O mennyivel erősebb? Semmivel. Itt a napi forma dönt idevéve a Kc-t is szerintem....
De játszunk egy kiélezett, sportszerű meccset, sérülések nélkül, és akkor mindenki boldog lesz.
meme
Szerintem végtelen sima lesz, a chase-higgins duó ledominálja a formán kívüli, sérülésekkel tizedelt secondaryt, másik oldalon meg jön a szokásos 3 emberes rush+8 ember hátra, rövid passzal nem tudunk/akarunk majd haladni, a skill személyzet meg nem fogja segíteni a QB-nkat
ThySoul
laoce
ThySoul

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Eddig az volt a baj, hogy nem kapja meg a hypeot a bengals, most megadom nekik akkor meg az a baj 😀Végtelenül sima. Egy FG az utolsó másodpercben ide vagy oda. De simán lehet hogy akár tavaly Joe a hátáról irányít és tényleg sima leszAz O mérföldekkel jobb nálatok, a fal is, elkapószemélyzetet meg nem is említem+Allen könyöke sérült vagy másfél hónapjaHát minden trollkodás nélkül....ezzel azért vitatkoznék! A liga top 3-as DC- je van nálunk. Abban meg messze a legjobb a ligában, hogy milyen szinten tud belenyúlni meccs közben a sémákba, amivel bárkit meg tud folytani!Védő oldalon esetleg de ott meg annyival jobb a coaching hogy azt elmondani nem lehetNegatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Majd meglátjuk. Lehet vereség, de előre azért nem írnám le magunkat. Akkor inkább be se jussunk a PO-ba ...ja azt már nem tudunk
Most elég nagy a Bengals hype. Kb minden amcsi szaki tip majszter Bengals W-t jósol.
Bazsinho
ThySoul
Hát hogy az O mennyivel erősebb? Semmivel. Itt a napi forma dönt idevéve a Kc-t is szerintem....
De játszunk egy kiélezett, sportszerű meccset, sérülések nélkül, és akkor mindenki boldog lesz.
meme
Szerintem végtelen sima lesz, a chase-higgins duó ledominálja a formán kívüli, sérülésekkel tizedelt secondaryt, másik oldalon meg jön a szokásos 3 emberes rush+8 ember hátra, rövid passzal nem tudunk/akarunk majd haladni, a skill személyzet meg nem fogja segíteni a QB-nkat
ThySoul
laoce
több mint 3 éve
Végtelenül sima. Egy FG az utolsó másodpercben ide vagy oda. De simán lehet hogy akár tavaly Joe a hátáról irányít és tényleg sima leszAz O mérföldekkel jobb nálatok, a fal is, elkapószemélyzetet meg nem is említem+Allen könyöke sérült vagy másfél hónapjaHát minden trollkodás nélkül....ezzel azért vitatkoznék! A liga top 3-as DC- je van nálunk. Abban meg messze a legjobb a ligában, hogy milyen szinten tud belenyúlni meccs közben a sémákba, amivel bárkit meg tud folytani!Védő oldalon esetleg de ott meg annyival jobb a coaching hogy azt elmondani nem lehetNegatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
meme
ThySoul
több mint 3 éve
Az O mérföldekkel jobb nálatok, a fal is, elkapószemélyzetet meg nem is említem+Allen könyöke sérült vagy másfél hónapjaHát minden trollkodás nélkül....ezzel azért vitatkoznék! A liga top 3-as DC- je van nálunk. Abban meg messze a legjobb a ligában, hogy milyen szinten tud belenyúlni meccs közben a sémákba, amivel bárkit meg tud folytani!Védő oldalon esetleg de ott meg annyival jobb a coaching hogy azt elmondani nem lehetNegatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
meme
több mint 3 éve
Poyer megint nem edzett, jó kis secondary lesz burrow meg a 3 elit elkapoja ellen
több mint 3 éve
Hála Buday Zolinak megvan amit kerestem
Allennek 22 (2. legtöbb az NFL-ben), Burrownak 9 (25. legtöbb az NFL-ben) interceptiont érő dobása volt. Az hogy effektív ebből hány lesz int nyilván szerencse kérdése leginkább. Meg ugye egy csomó int-et nem érő dobása felpattant és mégis az lesz.
laoce
több mint 3 éve
A dc coachingot a ti javatokra hoztam ki, nálunk az borzalom 😀Hát minden trollkodás nélkül....ezzel azért vitatkoznék! A liga top 3-as DC- je van nálunk. Abban meg messze a legjobb a ligában, hogy milyen szinten tud belenyúlni meccs közben a sémákba, amivel bárkit meg tud folytani!Védő oldalon esetleg de ott meg annyival jobb a coaching hogy azt elmondani nem lehetNegatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
meme
több mint 3 éve
Arról kéne nekem stat, mindenfélét láttam, ezt nem találom.
több mint 3 éve
Egyébként akkor is pihenhet a kezdő ha hétfőn L a vége.Akkor a Pats ellen mehet a B csapat.
több mint 3 éve
Igazából az int-et érő dobások tekintében van különbség. De ahogy tanult kollégám mondja. Lesz ami lesz, a PO a lényeg. Meggyöződésem hogy az fog SB-t játszani a háromból aki az első kiemelt lesz.Én nem bánom,hogy nincs akkora rivalda fény a csapaton mint szezon elején. Még lehet jó is ez.Hát mert bye weekig történelmi szezont ment AllenAkkor felesleges lejátszani a meccset. Szólni kéne a fiúknak is.Mert miben jobb a Bills mint a bengals? 😀Negatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Bazsinho
Edzői karban? Nem. Támadó oldalon? Nem. Védő oldalon esetleg de ott meg annyival jobb a coaching hogy azt elmondani nem lehet
Persze allen jobb irányító mint burrow, meg ha eloszedi a superman jelmezt a szekrényből akkor qb1 ligaszinten, csak egyrészt sérült, másrészt azért az elmúlt két évben látszott hogy nem fog minden meccsen 300+ yardot passzolni, 50+ yardot futni meg atugrani 3 védőt
ThySoul
Nem kell minden meccsen superman módban tolni, hanem csak nyerni kell.
Erre volt már példa idén.
Bye weekig meg mekkora király volt minden.
Hullámzik a teljesítmény még meccseken belül is. És nem csak nálunk.
Bazsinho
Félre ne értsd, jó a csapat, csak szerintem harmadik erő max az afc-ben, és mivel erősebb a bengals ezért kell az extra allentől
Reméljük jön, ezzel+pats verés megvan az első kiemelés és még a könyöke is tudna pihenni a playoffra
ThySoul
Allen is egy interception gyár ,ahogy mondják, aztán közben Mahomesnak és Burrownak is 2-3 al van kevesebb kb.
Ha nem lesz meg a kiemelés akkor is lehet bármi, szerintem annyira kiegyenlített az erőviszony.
Bazsinho
több mint 3 éve
Én nem bánom,hogy nincs akkora rivalda fény a csapaton mint szezon elején. Még lehet jó is ez.Hát mert bye weekig történelmi szezont ment AllenAkkor felesleges lejátszani a meccset. Szólni kéne a fiúknak is.Mert miben jobb a Bills mint a bengals? 😀Negatív vagy!Én sima bills vereségre 😀Valaki látja egyébként hogy jövőhéten verjük a bengalst? Én baromira nem, Allen superman mód az egyetlen ami miatt picit bizonytalan vagyok, de ezt laszamitva sima hazai nálam jelenlegKezdő RT nélkül, sérült (így limitált) DE-kkel, rookie CB-vel nem biztos. Szoros meccsre számítok, de bármi lehet.
ThySoul
SirPub
ThySoul
Bazsinho
Edzői karban? Nem. Támadó oldalon? Nem. Védő oldalon esetleg de ott meg annyival jobb a coaching hogy azt elmondani nem lehet
Persze allen jobb irányító mint burrow, meg ha eloszedi a superman jelmezt a szekrényből akkor qb1 ligaszinten, csak egyrészt sérült, másrészt azért az elmúlt két évben látszott hogy nem fog minden meccsen 300+ yardot passzolni, 50+ yardot futni meg atugrani 3 védőt
ThySoul
Nem kell minden meccsen superman módban tolni, hanem csak nyerni kell.
Erre volt már példa idén.
Bye weekig meg mekkora király volt minden.
Hullámzik a teljesítmény még meccseken belül is. És nem csak nálunk.
Bazsinho
Félre ne értsd, jó a csapat, csak szerintem harmadik erő max az afc-ben, és mivel erősebb a bengals ezért kell az extra allentől
Reméljük jön, ezzel+pats verés megvan az első kiemelés és még a könyöke is tudna pihenni a playoffra
ThySoul
Allen is egy interception gyár ,ahogy mondják, aztán közben Mahomesnak és Burrownak is 2-3 al van kevesebb kb.
Ha nem lesz meg a kiemelés akkor is lehet bármi, szerintem annyira kiegyenlített az erőviszony.