Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Tud valaki egy címet, amin nézhető a meccs? Itt nem találok semmit.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 623
. Ha valamikor, akkor most jókor jön a Jets elleni felhozó meccs. Már ha felhozó lesz...
Hungarian Bill
Már ha felhozo lesz....
Azért az kemény hogy a Jets védelem előrébb van rangsorolva mint a miénk, mármint stat alapján.
Bazsinho
Azért ezt a Jetset agyon kéne ütni jelenleg annyira reménytelenek 😀
Inkább az érdekel hogy valakiért tradelünk e még a védelembe, mert szerintem nem ártana egy kis frissítés.
több mint 4 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 005
. Ha valamikor, akkor most jókor jön a Jets elleni felhozó meccs. Már ha felhozó lesz...
Hungarian Bill
Már ha felhozo lesz....
Azért az kemény hogy a Jets védelem előrébb van rangsorolva mint a miénk, mármint stat alapján.
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Cutoltátok Quinton Spaint... Lehet tudni valami közelebbit? Emlékeim szerint ő a jobb G-k közül való...
Tomcsik
Nem fért be a kezdőbe, ami fura, mert a G-k nem igazán sziporkáznak idén. Kérte az elengedését, ez megtörtént. Állítólag el is engedte magát az offseason alatt, ezért is bukta a kezdő pozit.
több mint 4 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Cutoltátok Quinton Spaint... Lehet tudni valami közelebbit? Emlékeim szerint ő a jobb G-k közül való...

több mint 4 éve
Sajnos egy pillanatra sem éreztem, hogy elkaphatjuk a KC-t, nagyon nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Ez a defense nyomokban sem hasonlít a tavalyira. Nem igazán értem, hogy mit sikerült az offseason alatt elcseszni. 😕 Tippek, meglátások?

Nagyon messze vagyunk a contenderségtől, sőt, a visszapillantóból már látni a Dolphinst. Nem lesz a csoport sem olyan sima, a sorsolásunk meg pláne nem az. Ha valamikor, akkor most jókor jön a Jets elleni felhozó meccs. Már ha felhozó lesz...
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Meccselemzés:

L

Köszönöm a figyelmet.
Muffalo_Bafia
Konkrét mint mindig. 😉
Bazsinho
Ennyit érdemel ez a szégyen!!!
Kíváncsi vagyok, hogy Frazier mikortól megy a Bafia által emlegetett csehóba összeszedni magát, mert a defense tegnapi játéka egyszerűen köpedelem volt.
Hungarian Bill
Én megmondtam, 1500 lesz. Köszönöm bitte.

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Meccselemzés:

L

Köszönöm a figyelmet.
Muffalo_Bafia
Konkrét mint mindig. 😉
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Meccselemzés:

L

Köszönöm a figyelmet.

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Allen egyébként miért edz visorban?
több mint 4 éve
Bell nem jött össze. Chiefssel szeretne gyűrűt nyerni idén.
több mint 4 éve
McD megerősítette hogy erdeklodunk Bell iránt.
Bazsinho
Én örülnék neki, ha nem fizetjük agyon, de szerintem nem a futók miatt nem megy a futás idén, inkább a fal miatt.
ThySoul
Szerintem sem amiatt, de egy ilyen kaliberu futó csak szelesitheti a repertoárt.

De egyébként a védelemben kellene rendet rakni.
Eddig úgy tűnik hogy csak hiányzik onnan Alexander, Shaq Lawson, és Phillips is.
több mint 4 éve
Mizo Buffalo Bills 49
S a D is összekaphatna magát...
több mint 4 éve
Bazsinho
Én örülnék neki, ha nem fizetjük agyon, de szerintem nem a futók miatt nem megy a futás idén, inkább a fal miatt.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
White nem volt, rá is léptek a védelem nyakára. Remélhetőleg jövőhéten lesz újra.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Frazier mikortól megy a Bafia által emlegetett csehóba összeszedni magát, mert a defense tegnapi játéka egyszerűen köpedelem volt. Az nagyon jó, hogy az offense jelentős fejlődésen ment keresztül - még ha ez tegnap nem is annyira látszott -, de a védelem meg sorra nyeli a yardokat. Valami itt nem kóser, remélem, nem törték fel McDermott rendszerét, mert akkor még a playoff miatt is rághatjuk a körmünket.

Ez a meccs olyan volt, mintha mi nem edzettünk volna majdnem két héten keresztül. Talán a KC elleni meccs gameplanjét vettük elő? Mondjuk az se jó, mert ezzel a játékkal még ennél is csúnyábban mélytorkoztatva leszünk.
több mint 4 éve
Én hasonló mérleget képzeltem el a sorsolást látva idáig (csak a Rams ellen gondoltam vereségre), szóval a vereség miatt annyira csalódott nem vagyok, a játék miatt inkább.
A támadók a tavalyi idényt idézték, Allen nem volt annyira jó mint idén eddig (cserébe a második intet leszámítva jobb volt mint tavaly) az elkapók droppoltak folyamat, csak Diggs felé ment labda, a futás meg egyáltalán nem működött. A nagyobb gond a defense, idén egyedül a Jets ellen ment jól az egység egy félidőt, meg a Raiders ellen a meccs végén. Egyáltalán nem annyira dominánsak mint tavaly, de szeritnem egy közepest se tudnak nyújtani jelenleg, már pedig az offense nem fog minden meccsen 30+ pontot felpakolni ahogy most is láthattuk.
A Chiefs ellen az első négy heti támadó gépezet kell, és egy jobb defense mint ami eddig idén van, mert Mahomest csak úgy lehet megverni ha egy ideig leveszed a pályáról.
több mint 4 éve
De jó hogy nem néztem!
Ez mi volt?
Kiestek a meccsritmusból a covidosok miatt? Az ellenfél elvileg 2 hete nem edzett rendesen.
Tavaly mitől működött a Def , idén bottom 10

Szerkesztette: Bazsinho
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Újabb pozitív Covid-teszt a Titansnél, egy stábtagnál mutatták ki. Lehet, ebből szerda hajnalban sem lesz meccs...
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Fasza. Akkor vagy nem alszok, és úgy megyek be másnap dolgozni, vagy meg se nézem a meccset. Ha egyáltalán lesz ,mert addig még lehet pozitív eset.

De még mindig nem edzenek?
Bazsinho
Hivatalosan nem.
De múlt hét szerdán stikában voltak kint durván 15-en egy edzőpályán. Ebből van most a balhé.
Nandito
Erről van már valami hír, hogy milyen büntire lehet számítani?
ThySoul
Konkrétumot vagy "bennfentes infót" még nem láttam. Csak a találgatás megy, hogy mi lesz az a beígért történelmi büntetés.

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
több mint 4 éve
Fasza. Akkor vagy nem alszok, és úgy megyek be másnap dolgozni, vagy meg se nézem a meccset. Ha egyáltalán lesz ,mert addig még lehet pozitív eset.

Bazsinho
Hivatalosan nem.
De múlt hét szerdán stikában voltak kint durván 15-en egy edzőpályán. Ebből van most a balhé.
Nandito
Erről van már valami hír, hogy milyen büntire lehet számítani?
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan

Bazsinho
Hivatalosan nem.

Music City Miracle