Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 11 éve
1.1 milliárd dollár az árwww.forbes.com/sites/mikeozanian/2014/09/09/terry-pegula-to-buy-buffalo-bills-for-1-1-billion-sources/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jeee, Pegula a megmentő! 😊 Szobrot neki most azonnal!Hungarian BillBuffalo-i sport rádióban több betelefonáló is sírásban tört ki annyira örülnek 😀
több mint 11 éve
Jeee, Pegula a megmentő! 😊 Szobrot neki most azonnal!
több mint 11 éve
Terrence Pegula, a Buffalo Sabres (hoki) és Buffalo Bandits (lacrosse) csapatok tulajdonosa lett a Bills tulaja is. A csapat így tutira marad.
több mint 11 éve
A Dolphins három kezdő linebackere nem fog játszani a Bills ellen. Mondjuk ez majdnem csak nekik kedvezőbb 😀
több mint 11 éve
Megnéztem. Még mindig nem értem, hogy nem a Bears nyert, de nem bánom. Az OL tetszett, Manuel egy erősebb game manager játékot nyújtott de ez pont elég volt. Elkapóktól kicsit többet várnék, Chandlertől meg pláne. A védelem sem volt most olyan átütő erejű, mint tavaly. Cutler sokszor szétszedte a védelmet, kevés volt rajta a nyomás a DL részéről, viszont a secondary helyt állt. Preston Brown kellemes meglepetés volt. Vasárnap a Phins ellen nézzük élőben! Nem mondom, hogy a Bills az esélyes, de simán meg lehet a 2-0 is akár.
több mint 11 éve
személy szerint én is örültem....
több mint 11 éve
Csak a 2. félidőt láttam de a DEF odatette magát Spikes és Brown is jól nyomta, Bradham-el egész jó kis LB sor lesz ez. A SEC felemás képet mutat, McK beszopott egy pár passzt de Graham szépet játszott, ha jön Gilmore is csak jobbak lehetünk!
Az OFF még mindig a futásokra támaszkodik,Manuel elég pontatlan de a WR-ek megoldják neki,)

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Végignyomta a meccset, az OL 1 sacket nyelt be összesen! De a macik nem a pass rushról híresek 😊

több mint 11 éve
Azért azt hozzá kell tenni, hogy a Bears-nél már csak a zebrák teljesítménye volt rosszabb. Látott már valaki holdingra dobott zászlót annulálni? Plusz volt egy-két igencsak kérdéses DPI is. Rég találkoztam ilyen gyenge játékvezetéssel Bills-meccsen...A lényeg a győzelem, lesajnált csapatunknak pedig gratuláció jár! Fred Jackson remélem bölényként vonul vissza, az az ember hihetetlen, miből van.. És külön dicséret az OL-nak, a Bears a holtszezonban nem kímélte a pénzt a pass rush fejlesztésére, de mind Allen, mind Houston nem létező faktor voltak egész meccsen.
Még sose nyert a csapat Chicagóban, megtört a jég 😊
több mint 11 éve
Én ma pótolom a condensed verziót. De örvendek, csak sokkolt 😀
több mint 11 éve
Még nem tértünk magunkhoz a sokkból, hogy nyertünk!😊Amúgy a Macikank soakt köszönhetünk, nem teljesen saját erőből ment. Majd ha a delifneket is meghágjuk, akkor talán egy félmosoly mehet
több mint 11 éve
Én örülök, csak Marokkóban nem sokat láttam a meccsből :p

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Hatalmas diadal aztán semmi lelkesedés a topikban? 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Nem rossz kezdés, Manuel se tűnt annyira gázosnak (bár nem láttam az egész meccset)Lényeg a W. 😊
több mint 11 éve
én nem, manuel miatt. de spillert igen
több mint 11 éve
Üdv, őszinte Bills szurkolói véleményt kérnék ,be mernétek-e rakni fantasy-be Watkins-t.Azt olvastam, hogy edzett a csapattal és, hogy jónak ítélte a helyzetet, de azért lehet még pihentetném első héten.én semmiképp nem tenném kezdőbe, inkább Floyd
Egyéb opcióim Watkins helyett: Nicks, Michael Floyd, Steven Jackson(Falcons RB)
válaszotokat és személyes véleményeket előre is köszönöm.szampi#33

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Megvan Whatkind's megy is 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Üdv, őszinte Bills szurkolói véleményt kérnék ,be mernétek-e rakni fantasy-be Watkins-t.Azt olvastam, hogy edzett a csapattal és, hogy jónak ítélte a helyzetet, de azért lehet még pihentetném első héten.Egyéb opcióim Watkins helyett: Nicks, Michael Floyd, Steven Jackson(Falcons RB)
válaszotokat és személyes véleményeket előre is köszönöm.
több mint 11 éve
A Great D'Alessandrio Wall romjai, Wood ès Glenn, ha sírni tàmad kedvem, istenem persze hogy Sentinel kiszoríttya Pearst, mèg LeviBrón is kiszorította volna, az összesbekupp balra el. Na így tènyleg 3D Wolfenstien Manuèlànak. kyleorton gratuliert az lesz a RetekèsFóka előadàs. Bàrcsak mennènk Kanadàba, JBJ Kipdafètttt
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Értelmes de megint túlfizettük az 5 millával...Szvsz Tuel PS-ba megy, és marad 2 QB az aktív rosteren.
Kiváncsi vagyok miután Tuel-t is elküldtük, mi lesz itt a következő 24 órában!BillsFan
Sheppard pedig a mostani 4-3-as rendszerünkbe jó lenne cserének szerintem. Én visszahoznám mindenképp! Még jó, hogy ebből a Hughes-Sheppard cseréből mi jöttünk ki jobban, a jelenlegi FO jó döntéseinek az egyike volt ez. Sajnos úgy tűnik, jelenleg a rossz döntések vannak túlsúlyban (QB-szitu nem megfelelő kezelése, irreálisan nagy ár Sammyért, Urbik elüldözése, stb.).
több mint 11 éve
Sheppard visszatér vajon?

több mint 11 éve
Értelmes de megint túlfizettük az 5 millával...Van rá pénz és csak 1 évre jött. Ez most nem oszt, nem szoroz.
Kiváncsi vagyok miután Tuel-t is elküldtük, mi lesz itt a következő 24 órában!BillsFan