NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Schefter is. Most már aktuális az edzőkről beszélni? 😊Shawn84
Naja. Aszondja hogy jöjjön Cowher HC-nak, Turner OC, Lovie DC 😀Hungarian Bill
Nem rossz. De nem fog összejönni. Gruden HC, Moorhinweg OC, Smith DC? Esetleg Gruden HC, Gruden OC, M. Kiffn DC 😀
több mint 11 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Schefter is. Most már aktuális az edzőkről beszélni? 😊Shawn84
Naja. Aszondja hogy jöjjön Cowher HC-nak, Turner OC, Lovie DC 😀
több mint 11 éve
Schefter is. Most már aktuális az edzőkről beszélni? 😊
több mint 11 éve
Ugyan még csak szorsz mondja, de Gaileyt kirúgtuk.

twitter.com/TBNSully/status/285775154318024706

Szerk.: És már az ESPN is lehozta.
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Donald Trump simán megvenné, ha eladó lenne! Nem vinné sehova, sőt ingatlan beruházásba kezdene, ami nagyon jót tenne a városnak! Szégyen, hogy az állam Buffalo 1-3 legnagyobb foglalkoztatója! Nem volt ez mindig ennyire blue collar csapat, és város! Igazi jó kis lecsúszott szecessziós város lett!
több mint 11 éve
Egyébként felesleges még itt bármiről is beszélni, szvsz ha lesz takarítás, akkor nagytakarítás lesz, ha viszont nem, akkor majdnem mindenki marad a helyén. Bár Gaileyt szerintem csak nálunk mentheti meg egy 16-32-es mérleg 3 szezon alatt...

Egyébként Jim Kelly érdeklődik a csapat iránt, és nyilatkozta azt is, hogy csak arra vár, RW mikor jelenti be, hogy eladja a csapatot. Szóba jött még Golisano is, a Sabres egykori tulaja. Szóval jelentkező van, és most van talán a leginkább alapja annak, hogy a csapat más kezébe kerülhet. Ralph sajnos nincs túl jó bőrben, és nem nagy felelőtlenség kijelenteni, hogy ő már nem fogja megérni azt az időt, amikor a csapat újra Super Bowlt játszik... De ha ilyen balfasz ez a franchise, akkor lehet, hogy még mi se.
több mint 11 éve
Gruden is állítólag visszatérhet. Ő is tetszene. Itt is.Shawn84
Inkább a tesója iránt érdeklődünk állítólag, mondjuk Jon mindigis mondta, hogy szeretne egyszer együtt dolgozni a tesóval. Az nem is lenne rossz páros szerintem 😊Hungarian Bill
Egyébként ha Reid nem is jönne de Marty Moornhinweg OC-nek jó lenne. Ha a Gruden vonal nem jönne össze.
több mint 11 éve
Gruden is állítólag visszatérhet. Ő is tetszene. Itt is.Shawn84
Inkább a tesója iránt érdeklődünk állítólag, mondjuk Jon mindigis mondta, hogy szeretne egyszer együtt dolgozni a tesóval. Az nem is lenne rossz páros szerintem 😊
több mint 11 éve
Gruden is állítólag visszatérhet. Ő is tetszene. Itt is.
több mint 11 éve
Szerintem Reid a jelenlegi állapotában nem biztos, hogy itt tudna csodát tenni, én úgy gondolom, hogy neki pihenőre van szüksége. Pár Philly-meccsen mikor mutatta a kamera, erősen fásultnak tűnt, és kiégettnek. Abban egyetértek, hogy ő tudna csodát tenni, de először neki pihennie kéne! Biztos vagyok benne, hogy 2014-re sok csapatot érdeklődne nála.Hungarian Bill
E ő nem akar pihenni. Én azt látom, hogy egy új város új impulzusok jó hatással lehetnek rá. Valahol tutira edzősködni fog jövőre is.
több mint 11 éve
Szerintem Reid a jelenlegi állapotában nem biztos, hogy itt tudna csodát tenni, én úgy gondolom, hogy neki pihenőre van szüksége. Pár Philly-meccsen mikor mutatta a kamera, erősen fásultnak tűnt, és kiégettnek. Abban egyetértek, hogy ő tudna csodát tenni, de először neki pihennie kéne! Biztos vagyok benne, hogy 2014-re sok csapatot érdeklődne nála.Hungarian Bill
Véleményem az SD topicban! Mélyen egyet is értek!
több mint 11 éve
Szerintem Reid a jelenlegi állapotában nem biztos, hogy itt tudna csodát tenni, én úgy gondolom, hogy neki pihenőre van szüksége. Pár Philly-meccsen mikor mutatta a kamera, erősen fásultnak tűnt, és kiégettnek. Abban egyetértek, hogy ő tudna csodát tenni, de először neki pihennie kéne! Biztos vagyok benne, hogy 2014-re sok csapat érdeklődne nála.
több mint 11 éve
A kinti verebek azt csiripelik, hogy RW Jr. akár el is adhatja a csapatot! Mondjuk ezeket a pletykákat még óvatosan kezeljük... De azért nem véletlenül lett mostanában a bérlet meghosszabbítva, Ralphnak uganis szívügye a csapat Buffalóban tartása, ezt sikerült is elérnie, lehet úgy gondolja, hogy ő már megcselekedte, amit megkövetelt a haza.Hungarian Bill
Kérdés kinek, és mik az elképzelések edző fronton. Én továbbra is Andy Reidet szeretném Buffaloba. Itt is tudna csodát tenni.Shawn84
nekem mindegy 😕 😕
én új tulajt szeretnék!
több mint 11 éve
A kinti verebek azt csiripelik, hogy RW Jr. akár el is adhatja a csapatot! Mondjuk ezeket a pletykákat még óvatosan kezeljük... De azért nem véletlenül lett mostanában a bérlet meghosszabbítva, Ralphnak uganis szívügye a csapat Buffalóban tartása, ezt sikerült is elérnie, lehet úgy gondolja, hogy ő már megcselekedte, amit megkövetelt a haza.Hungarian Bill
Kérdés kinek, és mik az elképzelések edző fronton. Én továbbra is Andy Reidet szeretném Buffaloba. Itt is tudna csodát tenni.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Na, akkor az első hírek a mi fekete hétfőnkről!
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000118600/article/chan-gailey-buddy-nix-reportedly-could-be-firedHelmut Zimmer
Nem anyanyelvi szinten beszélem az angolt, de a "could be fired" helyett jobb lenne a "will be fired"füligjimmy
vagy "has been fired" 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
A kinti verebek azt csiripelik, hogy RW Jr. akár el is adhatja a csapatot! Mondjuk ezeket a pletykákat még óvatosan kezeljük... De azért nem véletlenül lett mostanában a bérlet meghosszabbítva, Ralphnak uganis szívügye a csapat Buffalóban tartása, ezt sikerült is elérnie, lehet úgy gondolja, hogy ő már megcselekedte, amit megkövetelt a haza.
több mint 11 éve
Szerintem ez a mai győzelem megmenti Gaileyt, Fitzre, és talán Magnumra ráverik a balhét, Fitz cut, és megy Arizonába 😊

Pedig ez az utóbbi évek legkönnyebb sorsolása volt, a mi mágusunknak mégiscsak sikerült kihozni belőle egy derék 6-10-et. Szörnyű, és az még szörnyűbb, ahogy a csapat bizonyos meccseken mennyire leeresztett, és semmiféle tartás nem volt bennük, ezt még szörnyebb volt nézni, mint a sorozatos vereségeket 😕

Nagyon-nagyon remélem, hogy holnap fejek hullanak, ha Nixé nem is, de Gailey és stábja mindenképpen megy!
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000118600/article/chan-gailey-buddy-nix-reportedly-could-be-firedHelmut Zimmer
Nem anyanyelvi szinten beszélem az angolt, de a "could be fired" helyett jobb lenne a "will be fired"

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wj4burov7azzkhnx6ukh
Bills' Chan Gailey, Buddy Nix reportedly could be fired
Buffalo Bills coach Chan Gailey is clearly on the hot seat in Buffalo. General manager Buddy Nix reportedly could be gone, too.
több mint 11 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 483 — karsaijanos@gmail.com
Annyira hiányzik, hogy a Jets is belénk törölje a lábát! Közben a honlapon boldog megemlékezések mennek a nagy "come back"-ről, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
fő a következetesség

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Úgy néz ki, hogy nagyon komolyan gondoljuk, hogy vereséget szenvedjünk tőletek, mert Sanchez lesz a kezdő vasárnap.
több mint 11 éve
cyberfox Buffalo Bills 79
Boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!
több mint 11 éve
Ha már a csapaton belül nem igazán békés a hangulat, legalább a szurkolók karácsonya legyen az!

Boldog Karácsonyt kívánok minden Bills-szimpatizánsnak!
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Bills tight end Scott Chandler tore his ACL Sunday and Buffalo now has placed him on injured reserve.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...