NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Nem rossz. De nem fog összejönni. Gruden HC, Moorhinweg OC, Smith DC? Esetleg Gruden HC, Gruden OC, M. Kiffn DC 😀Schefter is. Most már aktuális az edzőkről beszélni? 😊Shawn84Naja. Aszondja hogy jöjjön Cowher HC-nak, Turner OC, Lovie DC 😀Hungarian Bill
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Schefter is. Most már aktuális az edzőkről beszélni? 😊Shawn84Naja. Aszondja hogy jöjjön Cowher HC-nak, Turner OC, Lovie DC 😀
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Schefter is. Most már aktuális az edzőkről beszélni? 😊
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Ugyan még csak szorsz mondja, de Gaileyt kirúgtuk.twitter.com/TBNSully/status/285775154318024706
Szerk.: És már az ESPN is lehozta.
több mint 11 éve
Donald Trump simán megvenné, ha eladó lenne! Nem vinné sehova, sőt ingatlan beruházásba kezdene, ami nagyon jót tenne a városnak! Szégyen, hogy az állam Buffalo 1-3 legnagyobb foglalkoztatója! Nem volt ez mindig ennyire blue collar csapat, és város! Igazi jó kis lecsúszott szecessziós város lett!
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Egyébként felesleges még itt bármiről is beszélni, szvsz ha lesz takarítás, akkor nagytakarítás lesz, ha viszont nem, akkor majdnem mindenki marad a helyén. Bár Gaileyt szerintem csak nálunk mentheti meg egy 16-32-es mérleg 3 szezon alatt...Egyébként Jim Kelly érdeklődik a csapat iránt, és nyilatkozta azt is, hogy csak arra vár, RW mikor jelenti be, hogy eladja a csapatot. Szóba jött még Golisano is, a Sabres egykori tulaja. Szóval jelentkező van, és most van talán a leginkább alapja annak, hogy a csapat más kezébe kerülhet. Ralph sajnos nincs túl jó bőrben, és nem nagy felelőtlenség kijelenteni, hogy ő már nem fogja megérni azt az időt, amikor a csapat újra Super Bowlt játszik... De ha ilyen balfasz ez a franchise, akkor lehet, hogy még mi se.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Egyébként ha Reid nem is jönne de Marty Moornhinweg OC-nek jó lenne. Ha a Gruden vonal nem jönne össze.Gruden is állítólag visszatérhet. Ő is tetszene. Itt is.Shawn84Inkább a tesója iránt érdeklődünk állítólag, mondjuk Jon mindigis mondta, hogy szeretne egyszer együtt dolgozni a tesóval. Az nem is lenne rossz páros szerintem 😊Hungarian Bill
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Gruden is állítólag visszatérhet. Ő is tetszene. Itt is.Shawn84Inkább a tesója iránt érdeklődünk állítólag, mondjuk Jon mindigis mondta, hogy szeretne egyszer együtt dolgozni a tesóval. Az nem is lenne rossz páros szerintem 😊
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Gruden is állítólag visszatérhet. Ő is tetszene. Itt is.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Szerintem Reid a jelenlegi állapotában nem biztos, hogy itt tudna csodát tenni, én úgy gondolom, hogy neki pihenőre van szüksége. Pár Philly-meccsen mikor mutatta a kamera, erősen fásultnak tűnt, és kiégettnek. Abban egyetértek, hogy ő tudna csodát tenni, de először neki pihennie kéne! Biztos vagyok benne, hogy 2014-re sok csapatot érdeklődne nála.Hungarian BillE ő nem akar pihenni. Én azt látom, hogy egy új város új impulzusok jó hatással lehetnek rá. Valahol tutira edzősködni fog jövőre is.
több mint 11 éve
Szerintem Reid a jelenlegi állapotában nem biztos, hogy itt tudna csodát tenni, én úgy gondolom, hogy neki pihenőre van szüksége. Pár Philly-meccsen mikor mutatta a kamera, erősen fásultnak tűnt, és kiégettnek. Abban egyetértek, hogy ő tudna csodát tenni, de először neki pihennie kéne! Biztos vagyok benne, hogy 2014-re sok csapatot érdeklődne nála.Hungarian BillVéleményem az SD topicban! Mélyen egyet is értek!
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Szerintem Reid a jelenlegi állapotában nem biztos, hogy itt tudna csodát tenni, én úgy gondolom, hogy neki pihenőre van szüksége. Pár Philly-meccsen mikor mutatta a kamera, erősen fásultnak tűnt, és kiégettnek. Abban egyetértek, hogy ő tudna csodát tenni, de először neki pihennie kéne! Biztos vagyok benne, hogy 2014-re sok csapat érdeklődne nála.
több mint 11 éve
nekem mindegy 😕 😕A kinti verebek azt csiripelik, hogy RW Jr. akár el is adhatja a csapatot! Mondjuk ezeket a pletykákat még óvatosan kezeljük... De azért nem véletlenül lett mostanában a bérlet meghosszabbítva, Ralphnak uganis szívügye a csapat Buffalóban tartása, ezt sikerült is elérnie, lehet úgy gondolja, hogy ő már megcselekedte, amit megkövetelt a haza.Hungarian BillKérdés kinek, és mik az elképzelések edző fronton. Én továbbra is Andy Reidet szeretném Buffaloba. Itt is tudna csodát tenni.Shawn84
én új tulajt szeretnék!
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
A kinti verebek azt csiripelik, hogy RW Jr. akár el is adhatja a csapatot! Mondjuk ezeket a pletykákat még óvatosan kezeljük... De azért nem véletlenül lett mostanában a bérlet meghosszabbítva, Ralphnak uganis szívügye a csapat Buffalóban tartása, ezt sikerült is elérnie, lehet úgy gondolja, hogy ő már megcselekedte, amit megkövetelt a haza.Hungarian BillKérdés kinek, és mik az elképzelések edző fronton. Én továbbra is Andy Reidet szeretném Buffaloba. Itt is tudna csodát tenni.
több mint 11 éve
vagy "has been fired" 😀Na, akkor az első hírek a mi fekete hétfőnkről!Nem anyanyelvi szinten beszélem az angolt, de a "could be fired" helyett jobb lenne a "will be fired"füligjimmy
www.nfl.com/news/story/0ap1000000118600/article/chan-gailey-buddy-nix-reportedly-could-be-firedHelmut Zimmer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
A kinti verebek azt csiripelik, hogy RW Jr. akár el is adhatja a csapatot! Mondjuk ezeket a pletykákat még óvatosan kezeljük... De azért nem véletlenül lett mostanában a bérlet meghosszabbítva, Ralphnak uganis szívügye a csapat Buffalóban tartása, ezt sikerült is elérnie, lehet úgy gondolja, hogy ő már megcselekedte, amit megkövetelt a haza.
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Szerintem ez a mai győzelem megmenti Gaileyt, Fitzre, és talán Magnumra ráverik a balhét, Fitz cut, és megy Arizonába 😊Pedig ez az utóbbi évek legkönnyebb sorsolása volt, a mi mágusunknak mégiscsak sikerült kihozni belőle egy derék 6-10-et. Szörnyű, és az még szörnyűbb, ahogy a csapat bizonyos meccseken mennyire leeresztett, és semmiféle tartás nem volt bennük, ezt még szörnyebb volt nézni, mint a sorozatos vereségeket 😕
Nagyon-nagyon remélem, hogy holnap fejek hullanak, ha Nixé nem is, de Gailey és stábja mindenképpen megy!
több mint 11 éve
Na, akkor az első hírek a mi fekete hétfőnkről!Nem anyanyelvi szinten beszélem az angolt, de a "could be fired" helyett jobb lenne a "will be fired"
www.nfl.com/news/story/0ap1000000118600/article/chan-gailey-buddy-nix-reportedly-could-be-firedHelmut Zimmer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Na, akkor az első hírek a mi fekete hétfőnkről!több mint 11 éve
Annyira hiányzik, hogy a Jets is belénk törölje a lábát! Közben a honlapon boldog megemlékezések mennek a nagy "come back"-ről, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Úgy néz ki, hogy nagyon komolyan gondoljuk, hogy vereséget szenvedjünk tőletek, mert Sanchez lesz a kezdő vasárnap.
több mint 11 éve
cyberfox
79
Boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Ha már a csapaton belül nem igazán békés a hangulat, legalább a szurkolók karácsonya legyen az!Boldog Karácsonyt kívánok minden Bills-szimpatizánsnak!
több mint 11 éve
Bills tight end Scott Chandler tore his ACL Sunday and Buffalo now has placed him on injured reserve.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...