Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 11 éve
fodoroli Buffalo Bills 57
ez így nagyon szomorú volt. nincs futásubk, nincs qb-nk. van watkins meg egy valamilyen fal.
Nehéz lesz, de hátha orton elhiszi, hogy ő franchise qb
több mint 11 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 772
Hát srácok gratula a győzelemért. az utolsó driveotokat úgy hoztátok ahogy kell. Sajnos a mi offenzünk nincs a toppon, de a vereség az vereség. gratula mégegyszer
több mint 11 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
Miért mckelvin játszott valaha jól? Ilyen passrush mellett azért elég sokan lehozzák a kötelezőt.Helmut Zimmer
csak mondanod kellett... 😊

Egyébként meg Ortont jól szarráverték, mégis clutch volt a végén 😊 Sammyt meg most azonnal a wall of fame-be!Hungarian Bill
ezért mondtam 😉

úgy látom meg kell néznem a meccset!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 820 — Whoops, looks like something went wrong.
Watkins király, csak oda kell dobni. Már az utolsó driveban is volt egy 15-20 yardos passz, ami mögé ment, pedig simán verte a WR-t. Egyre jobb, Ortonnal egész jó páros lehetnek.

több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 911 — secret level
Spiller tradeblockon ....volt!
több mint 11 éve
Miért mckelvin játszott valaha jól? Ilyen passrush mellett azért elég sokan lehozzák a kötelezőt.Helmut Zimmer

Egyébként meg Ortont jól szarráverték, mégis clutch volt a végén 😊 Sammyt meg most azonnal a wall of fame-be!Hungarian Bill
Fenntartom, Deltha O Neilnek volt 4 is, az a ciki, hogy meg kellett néznem a nevét mert elfelejtettem, mert ezen kívül sok nyomot nem hagyott a világban... De azért örülök! Watkins bármit megér. Dareus megtartása kulcs!
több mint 11 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Spiller és Jacksonról van info?ThundersNFL
Spiller kulcscsont-törés, Jackson lágyéksérülés. Jövő héten felkészül Boobie Dixon és Bryce Brown
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Spiller és Jacksonról van info?ThundersNFL
spiller kulccsonttörés, most műtik elvileg, megy IR-re

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Spiller és Jacksonról van info?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
így kell meccset befejezni!

több mint 11 éve

Egyébként meg Ortont jól szarráverték, mégis clutch volt a végén 😊 Sammyt meg most azonnal a wall of fame-be!
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
szomorú nap a mai, Orton többé nem mr. bajusz 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Miért mckelvin játszott valaha jól? Ilyen passrush mellett azért elég sokan lehozzák a kötelezőt.
több mint 11 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
Útolag is Boldogat Bill!

Tegnap a sec betlizett, McK val az élen, Orton sztem is jobb lesz de hová tünt a futójáték???
Ennyi turnover ès bünti után csoda hogy majdnem a végéig szoros volt.
Williams meg dumálhat de Hogan qrva jó volt tegnap!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Remélem New Englandbe megy ingyér, és Brady naggyá teszi majd. Igazán megérdemelnénk... Marrone mégis mit gondolt? Ha fősulin nem tudott együtt dolgozni vele, akkor majd most hirtelen kezes bárány lesz? Egyre inkompetesebbnek tűnik ez a FO is, Pegula nem hiába keresi már most a tanácsadókat.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 2 p2 perccel ezelőtt
Hadley Engelhard, agent for #Bills WR Mike Williams, has been given permission to gauge interest in a possible trade from Buffalo.

Ez gyors lenne.
több mint 11 éve
Én nem vagyok ennyire engedékeny, mint Te Bill!
Ezt a meccset meg kellet volna nyerni. Lehet, hogy egy ideig nem lesz több olyan év, hogy ennyi playmaker legyen a pályán. 😕

Ez a jim shorts doug mellone páros nem jó.
Shorts a kevésbé rossz, ő csak nem tud váltani, nem tudja, mikor kell hívni az engage 5- ot. 😊 Mellone pedig, vértelen pc döntéseket hoz, a playhívást nem tudom megítélni, néha szeretem, néha nem.

Ortont nem bántom, 3 meccs múlva ok lesz, pár hete készült a civil életre. Ha kezdett volna, máshol tartanánk.
De a lgnagyobb csalódás DW. Vártuk, mint az evangélistát, aztán ott állunk letolt gatyával.

Kurva szar Bills szurkolónak lenni, mert akkor is megver a Pats, amikor éppen nem annyira jó,
Kurva szar Bills szurkolónak lenni, mert mi mindig rosszul döntünk. Elengedtük Pettinet, akiről pedig tudtuk, hogy remek edző.
Nem tudom megbocsájtani DW nek.
több mint 11 éve
Sejthető volt ez a pofáraesés, most jön majd az, hogy a New England nyer zsinórban 5-6 meccset, és övék a divízió. A secondary könnyűnek találtatott, Schwartz megbízott bennük túlságosan. Plusz a turnover-mutatónkat is sikerült egy meccs alatt látványosan lerontani. Nem lehetett kérdés, hogy kikapunk.

Mike Williamstől pedig holnapra ha minden igaz, elköszönünk, a névtábláját már le is vették az öltözőben.

Szerk.: A source beszopatott mindenkit, elméletileg levettek egy Williams-táblát, de az valszeg az OG Chris Williamsé volt, aki minden bizonnyal IR-re megy.
több mint 11 éve
Boldog Szülinapot! Én azért nem látom ennyire pesszimistán a helyzetet, jó lenne nyerni, de nem biztos, hogy a Pats ellen kell hozni a győzelmet. Ha nem tévedek, akkor mi vagyunk az egyetlen csapat, amelyik ebben az évezredben nem jutott még be a rájátszásba.Buffalo Bill
-
Az a baj, hogy a Pats csoportellenfél, és a jelenlegi helyzetben elképzelhető az is, hogy egy 8-8-as mérleggel csoportgyőztes lehet valaki ebben a csoportban. Persze az is lehet, hogy a NE megtáltosodik, zsinórban nyer jópár meccset, és akkor le van futva minden... Továbbá ugye a csoporton belüli mérleg az elsőszámú tie-breaker, úgyhogy fokozott jelentőségük van a divízión belüli meccseknek. Igenis, ha versenyben akarunk még maradni decemberben, akkor fontos egy jó csoporton belüli mérleg!

ui.: köszi a jókívánságokat 😊
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
tegnaptól hivatosan ONE BILLS DRIVE van

megez, nemszarralgurít...

a bodokszületésnapot maj még valahogy kirakattyuk, elis kezdek telefonálni 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
gejzi Buffalo Bills 10
Remélem duplán boldog lesz😊
több mint 11 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 521 — karsaijanos@gmail.com
Boldog Szülinapot! Én azért nem látom ennyire pesszimistán a helyzetet, jó lenne nyerni, de nem biztos, hogy a Pats ellen kell hozni a győzelmet. Ha nem tévedek, akkor mi vagyunk az egyetlen csapat, amelyik ebben az évezredben nem jutott még be a rájátszásba.
több mint 11 éve
Peguláékat hivatalosan is elfogadta tulajnak a többi tulajdonos, vasárnap a Pats ellen teltház lesz, születésnapom is lesz, papíron minden adott egy jó naphoz 😊

Persze aki Bills-drukker, az tudja, hogy ilyenkor szoktunk nagyot koppanni 😊
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Boom Baby! Mèg KàWill fölèpül....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nézd már.... ha valaki tud passzot dobni jó helyre egyből nyerünk 😊BillsFan
Köszi Henery 😀