Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Inkább azon kell rohadt mód itt agyalni, hogyan lesz manuelből qb jövőre, vagy ha cut lesz azonnal repülni cutlerre. Ez a D egyértelműen contender, "csak" egy irányító kéne...peachHelmut ki is térne a hitéből, ha Cutler idekerülne. Viszont Orton egy game manager QB, aki ritkán ad el meccsenként 1-nél több labdát, ellentétben mondjuk Cutlerral, de az ég világon semmit nem tesz hozzá. Márpedig itt egy QB plusszal nagy dolgok lehetnének. Manuelt el kell felejteni, attól még, hogy első kör volt. Egy jobb QB-t kell hozni, aki tud meccseket nyerni. Hát a piacon nagyon nem lesz ilyen. Drafton meg ninsc első köre a Billsnek.
Egy kis Bears off: Cutler amúgy nem lesz cut. Vagy marad vagy trade.
több mint 11 éve
Meg egy picit jobb o-line

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Inkább azon kell rohadt mód itt agyalni, hogyan lesz manuelből qb jövőre, vagy ha cut lesz azonnal repülni cutlerre. Ez a D egyértelműen contender, "csak" egy irányító kéne...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
nézegetem , playoffpicturét. sztem 10-6 tal meglenne. wc, Mi ez borulátás.??
több mint 11 éve
Jövőre egy jó QB-val ez egy nagyon jó csapat lehet. Amúgy itt és most megtippelem, hogy jövőre Hoyer Buffalo Bill lesz. Csak egy tipp 😊
több mint 11 éve
Game ballt vágják ketté, és adják a defensenek és a ST-nek! A támadósorunk továbbra is borzasztó, koordinátorral és irányítóval az élen!Vegyesek az érzéseim, most vertük meg a jelenlegi legjobb formában levő csapatot, valamiért mégse tudok ennek annyira felhőtlenül örülni, mert főleg az offense töketlenkedése miatt nagyon borúlátó vagyok a következő két meccsre 😕
Ami pozitívum, hogy negatív mérlegünk már nem lesz, és minden bizonnyal Marrone is maradni fog, de remélem rászánja magát egy támadó koordinátorváltásra, mert a támadókat nézni idén felér egy kínzással, kivéve a futóinkat!
több mint 11 éve
Ez komoly volt D részről, minden elismerés. 358 yard 0 TD 4 int-->Rodgers&Manning
több mint 11 éve
Én aztán nem szoktam bírózni, megvan a zebrák mai ténykedéséről a véleményem, a hab meg legyen ez a tortán:Hozzáteszem, az offense-nek sem a végén kellene elkezdeni játszani. Még talán nem szálltunk el a wild cardért vívott harcban.
több mint 11 éve
Mario Williams lett a hónap védőjátékosa az AFC-ben 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
nincs többé torontói mérkőzésbaggiohelyette jöhet az évi 1 detroiti?
több mint 11 éve
nincs többé torontói mérkőzés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
2008ban volt utoljára 7-9 😊Helmut Zimmerde 10 évnek tűnik 😉
a pozitív mérlegre gondoltam, csak késő volt már...😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
2008ban volt utoljára 7-9 😊Helmut ZimmerDick Jauron, és a legendás 7-9-es szezonjai ugye 😊
több mint 11 éve
2008ban volt utoljára 7-9 😊Helmut Zimmerés 2004-ben volt utoljára 9-7... 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
2008ban volt utoljára 7-9 😊
több mint 11 éve
Az első félidőben az Offense-t a nullához lehet hasonlítani, én már egy 8-8 nak is örülnék 😊10 éve nem nyertünk 7 meccset egy szezonban lol

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Kellett ez a győzelem nagyon a jövő heti denveri meccs előtt! Azt egy biztos L-nek kalkuláltam be, de amilyen körbeverések vannak itt az AFC-ben, még beleférne az is 😊De a maiért mindenképp jár a gratuláció a fiúknak!
több mint 11 éve
Lehet hamarabb eltalálom az ötös lottó nyerőszámait mint ezt 😀jöhet a hétvégi ki-ki meccs a Cleveland ellen!Hungarian BillBills-Browns nov. utolsó napján a PO-ért ? Felborult a világ 😀Joey Tribbiani
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Normál esetben ilyenkor már draftról és offseasonról beszélünk, azonban most még egyelőre várni kell ezzel 😊 Szép győzelem volt a mai, defense megint atom volt, offense oldalon is volt azért javulás 😊 jöhet a hétvégi ki-ki meccs a Cleveland ellen!Hungarian BillAz offense javulása az kb. a pass protection volt, meg Woods, de ilyen front7 mellett, meg ilyen impotens Jets ellen az is bőven elég volt. Legjobbakat a szezon végéig, aztán felkötni a hóláncot 😛
több mint 11 éve
jöhet a hétvégi ki-ki meccs a Cleveland ellen!Hungarian BillBills-Browns nov. utolsó napján a PO-ért ? Felborult a világ 😀
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Normál esetben ilyenkor már draftról és offseasonról beszélünk, azonban most még egyelőre várni kell ezzel 😊 Szép győzelem volt a mai, defense megint atom volt, offense oldalon is volt azért javulás 😊 jöhet a hétvégi ki-ki meccs a Cleveland ellen!
több mint 11 éve
Scalpers quickly moved to sell the tickets on the streets outside the stadium, in one case asking $125 for a single ticket."This ain't a free game, man," one scalper said.
😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Lions tényleg mindent megtesz annak érdekében, hogy minél otthonosabban érezze magát a csapat a Ford Fielden, ezúton is köszönet nekik! 😊 Remélhetőleg WNY-ban pedig minél hamarabb helyreáll a helyzet, bár most a potenciális árvíz az, amire fel kell majd készülni 😕
több mint 11 éve
Persze, papíron biztosan telt ház lesz, csak szerintem a jegyvásárlók jelentős százaléka el akarja passzolni jegyét stubhubon vagy hasonló oldalon és/vagy simán meg sem jelenik. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul a tényleges nézőszám.Ehh akkor elég félreérthetően fogalmaztak twitteren.Elfogyott az összes jegy a Bills-Jets meccsre Detroitban.az online (ingyen)jegyeket passzolták csak el, a telt házat véletlenül se borítékolnámbaggio
Teltház lesz.Bazzani
Mondjuk szerintem a végén az összes fennmaradó jegyet el fogják osztogatni.
Régebben is rendeztek nálunk így meccsett és akkor asszem így volt.Bazzani

---
több mint 11 éve
Ehh akkor elég félreérthetően fogalmaztak twitteren.Elfogyott az összes jegy a Bills-Jets meccsre Detroitban.az online (ingyen)jegyeket passzolták csak el, a telt házat véletlenül se borítékolnámbaggio
Teltház lesz.Bazzani
Mondjuk szerintem a végén az összes fennmaradó jegyet el fogják osztogatni.
Régebben is rendeztek nálunk így meccsett és akkor asszem így volt.