Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 911 — secret level
OCt keresni könyebb, Kábelt kéne vagy Muncsákót.sutianap
Kábel mondjuk az OL-en kívül semmihez nem ért sztem. Amikor anno nálunk playeket hívott az elég siramas volt...Rolni
Valószínűleg fejlődött, mert ma ő a Seahoxnál a strategic team (strat edzői kar) vezetője.Helmut Zimmer
Wow, ezt nem tudtam. Hát akkor nem kicsit fejlődött. Nálunk anno nagyon ötlettelen playcaller volt. Mikor jött Hue Jackson OCnak alá, fényévekkel lett jobb a támadó egységRolni
Hülyeséget írtam, sorry az execution vezetője.
Gyorsan a lényeg.
A straregic a legfelsőbb kar, valójában ez határozza meg a stratégiai irányokat. Ezt 4 en alkotják. (Carroll, Bevell, Quinn, és Kábel), vezetője PC. Ennek az összes exec része áll Kábel felügyelete alatt. A gameplan draftot fogja ő össze, amelyet a koordinátorokkal, a szisztematikus edzőkkel, és a pozíciós edzőkkel raknak össze. Ő felügyeli a felkészülést. Ezt korábban PC csinálta, tavaly adta àt a feladatot. Vagy , hát legalábbis ez volt a mondás.

Amúgy szerintem Hue Jackson remek edző. Ő pont az a típusú ember, akit nagyon becsülök. Ő egy hatalmas koponya, szívesen látnám Buffaloban.
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Marronet nem csak a Bears hívta interjúra, hanem a Jets és a Falcons is. Mint több másik jelöltet is.
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
Kábel mondjuk az OL-en kívül semmihez nem ért sztem. Amikor anno nálunk playeket hívott az elég siramas volt...Rolni
Valószínűleg fejlődött, mert ma ő a Seahoxnál a strategic team (strat edzői kar) vezetője.Helmut Zimmer
Wow, ezt nem tudtam. Hát akkor nem kicsit fejlődött. Nálunk anno nagyon ötlettelen playcaller volt. Mikor jött Hue Jackson OCnak alá, fényévekkel lett jobb a támadó egység

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
OL kell, futás - rákell menni Csutlerre, itt celebeskedhet, cap van, köll TE

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Valószínűleg fejlődött, mert ma ő a Seahoxnál a strategic team (strat edzői kar) vezetője.
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
Kábel mondjuk az OL-en kívül semmihez nem ért sztem. Amikor anno nálunk playeket hívott az elég siramas volt...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Meg egy irányító és egy elsőkörös draftcetli is kéne 😊
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
OCt keresni könyebb, Kábelt kéne vagy Muncsákót.

több mint 10 éve
Ha Cutler nem jön ide akkor Marrone megy oda. 😊
Amúgy Fekete egy normális OC (és QB) nélkül halálra van itt ítélve.Bazzani
Az oké, de Marrone is halálra lett volna ítélve Peti és Fekete nélkül.Hungarian Bill
Ez így igaz.
több mint 10 éve
Amúgy Fekete egy normális OC (és QB) nélkül halálra van itt ítélve.Bazzani
Az oké, de Marrone is halálra lett volna ítélve Peti és Fekete nélkül.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Amúgy Fekete egy normális OC (és QB) nélkül halálra van itt ítélve.

több mint 10 éve
Polian nem jön.
Marrone-ra rárepült a Bears is. 😊Bazzani
Előbbiben szinte biztos voltam...!
Utóbbi pedig.... Igen, szerintem pont rá vártak a Bears szurkolók....
Bocsánat 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Polian nem jön.
Marrone-ra rárepült a Bears is. 😊Bazzani
Ebből Svartz kinevezés lesz

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Polian nem jön.
Marrone-ra rárepült a Bears is. 😊

több mint 10 éve
Nem emlékszem, hogy Marrone akkora truváj lett volna egyetemen, hogy ilyen kitétel szerepelhessen a szerződésében. Ha tényleg van ajánlata a Jetstől, akkor 4 millát zsebrevág, és stabilabb állásba dobbant. Mert előfordulhat, hogy EJ Manuel mégse franchise QB (ne nevess, előfordulhat), és jövő ilyenkorra kivágják, a Jetsnél meg csak kap 3 évet, talán nagyobb lóvét is.füligjimmy
A tulajdonosváltás miatt tehette ezt meg, de valaki cáfolja vagy erősítse meg mert lehet hülyeséget beszélek.Geeri
Mindegy is srácok Marronere kár minden szó!!!
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Nem emlékszem, hogy Marrone akkora truváj lett volna egyetemen, hogy ilyen kitétel szerepelhessen a szerződésében. Ha tényleg van ajánlata a Jetstől, akkor 4 millát zsebrevág, és stabilabb állásba dobbant. Mert előfordulhat, hogy EJ Manuel mégse franchise QB (ne nevess, előfordulhat), és jövő ilyenkorra kivágják, a Jetsnél meg csak kap 3 évet, talán nagyobb lóvét is.füligjimmy
A tulajdonosváltás miatt tehette ezt meg, de valaki cáfolja vagy erősítse meg mert lehet hülyeséget beszélek.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem emlékszem, hogy Marrone akkora truváj lett volna egyetemen, hogy ilyen kitétel szerepelhessen a szerződésében. Ha tényleg van ajánlata a Jetstől, akkor 4 millát zsebrevág, és stabilabb állásba dobbant. Mert előfordulhat, hogy EJ Manuel mégse franchise QB (ne nevess, előfordulhat), és jövő ilyenkorra kivágják, a Jetsnél meg csak kap 3 évet, talán nagyobb lóvét is.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
ez a Polian hír elég komoly 😀, megint visszafelé építkezik a Bills

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Bill Polian will be taking over as Bills team president/football czar but move may not be announced til late Jan...

Marrone asked Pegulas for an extension and was told no. He then asked for extensions for his assistants and was told no.baggio
Köszi JJ!

Nyílván annyira meglepte az FO-t Marrone döntése, hogy nem tudtak hirtelen más megoldást :p 😀 😀
Drága Istenem, lehet végre egy jó vezető a tulajdonos, akinek működnek az ösztönei, és van emberismerete!?
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Bill Polian will be taking over as Bills team president/football czar but move may not be announced til late Jan...

Marrone asked Pegulas for an extension and was told no. He then asked for extensions for his assistants and was told no.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Chipet kiutálja Rózsi tőlünk, és megy Buffaloba. Kisebb de legalább nyugisabb és talán hálásabb hely.....dande
Oké, hozhatja magával Folest is! 😊

Egyébként a hálásabban nem vagyok annyira biztos, lévén odakinn elég sokan megszabadultak volna Marrone-tól a 9-7 ellenére is, és itt is Helm nem épp nagy fanatikusa 😊 Nekem semmi bajom nem volt vele, én túlságosan örültem ennek a pozitív szezonnak, persze ha valóban szerződéshosszabbítás miatt próbálkozott be a tulajnál, akkor érthető, hogy elhajtotta a búsba. De így is jól járt, kapott 4 millát, és mivel elég sok most a piacon a védekező felfogású edző, a kereslet is nagy lehet rá. Szerintem a Jets komolyan gondolja a szerződtetését, és ő is haza akar menni Jerseybe, ahol OL-edző is volt anno.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 102 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ez most eléggé meglepett, nem gondoltam volna, hogy kihasználja ezt az opciót Dougie... Mindenesetre Urbik és EJ percekkel a hír után tweetelték az újévi jókívánságokat mindenkinek (nem véletlen, hogy pont ők 😊 )

Fogalmam nincs, hogy ki lenne itt jó HC-nek, én maradnék a támadó felfogású edzőknél, de ezt a defenset meg egyszerűen nem akarom, hogy szétszedjék... Schwartz meg csak abban az egy esetben hiszem, hogy maradna, ha ő lenne a főedző. Egy interjút mindenesetre mindenképp megérdemel.

Reich még tapasztalatlan, hiába alumni, ide mindenképp egy tapasztalt, bizonyított HC kell mindenképp! Ja, és egy QB is!Hungarian Bill
Chipet kiutálja Rózsi tőlünk, és megy Buffaloba. Kisebb de legalább nyugisabb és talán hálásabb hely.....
több mint 10 éve
Hát ez most eléggé meglepett, nem gondoltam volna, hogy kihasználja ezt az opciót Dougie... Mindenesetre Urbik és EJ percekkel a hír után tweetelték az újévi jókívánságokat mindenkinek (nem véletlen, hogy pont ők 😊 )

Fogalmam nincs, hogy ki lenne itt jó HC-nek, én maradnék a támadó felfogású edzőknél, de ezt a defenset meg egyszerűen nem akarom, hogy szétszedjék... Schwartz meg csak abban az egy esetben hiszem, hogy maradna, ha ő lenne a főedző. Egy interjút mindenesetre mindenképp megérdemel.

Reich még tapasztalatlan, hiába alumni, ide mindenképp egy tapasztalt, bizonyított HC kell mindenképp! Ja, és egy QB is!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora 42 p42 perccel ezelőtt
So the Bills announce that Doug Marrone has left the team via his out clause. Expect Frank Reich to emerge quickly there...
több mint 10 éve
Kár, pedig remek munkát végzett az O lineal, a futójátékkal, és QB téren is nagyot léptünk. Ja nem, de akkor meg a D... Ja azt Pettine, meg Shorts rakta össze...

BUÉK!!!