Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem az idei DEF jobban tetszik, Kiko azért hiányzik....Manuel pontatlansága sajnos sérülésekhez fog vezetni, főleg a WR gárdában. Én itt látom a problémát, és 9-10 meccsnél pedig már mindegy lesz...

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Helm!Mi a véleményed a defense-ről? Perpill azt látom, hogy Schwartz kevésbé blitzel, és nincsenek olyan egzotikus blitz-csomagok, mint Pettine-nél, mégis jobban tetszik nekem az, hogy nincs kismillió zacsink, de a futás elleni védekezésünk jelentősen javult, plusz kevesebb big playt nyel(t)ünk be a SD elleni meccsig. Őszintén szólva én többre tartok egy ilyen védelmet.
több mint 11 éve
Tele van playmakerrel a csapat, egy ok edzővel ilyen közepesen gyenge csoportban zúzni kéne.Baromi korszerűtlen támadójátékot játszik a csapat. Manuel nem fejlődik, továbbra is bizonytalan, határozatlan, nem láta pályán, sír a foci. Van egy -két tehetséges playmaker, a nyakigszart megoldják...Helmut Zimmersajnos nem fogok meglepődni ha manuellel (meg marroneval) nem sikerül 2-3 év alatt 8-8-nál jobb mérleget összehozni...Dexxter Tailor
Épp most könnyeztem meg Steviet a Niners topicban.
Watkins nem fog segíteni Mauelen, mert Manuel két gondolattal Watkins mögött jár. Sajnos ez olyan mint az omega, 2 tempo van, az egyik Benkő Laci bácsié, a másik a zenekaré. Watkins teljesen más tempoban játszik, ezen kicsit segít a bizalom elkapó, és irányító közt, lehet csiszolni is, hogy kialakuljon az összhang, de nagyot nem. 😕
Most azt gondolom, hogy 9-10. Meccs körül jön el az Orton time.
Marrone meg nem a szívem csücske, de nem is utálom, olyan se hús se hal... gomba leginkább.
több mint 11 éve
Baromi korszerűtlen támadójátékot játszik a csapat. Manuel nem fejlődik, továbbra is bizonytalan, határozatlan, nem láta pályán, sír a foci. Van egy -két tehetséges playmaker, a nyakigszart megoldják...Helmut Zimmersajnos nem fogok meglepődni ha manuellel (meg marroneval) nem sikerül 2-3 év alatt 8-8-nál jobb mérleget összehozni...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Baromi korszerűtlen támadójátékot játszik a csapat. Manuel nem fejlődik, továbbra is bizonytalan, határozatlan, nem láta pályán, sír a foci. Van egy -két tehetséges playmaker, a nyakigszart megoldják...
több mint 11 éve
watkins játszik ma?csupi4Persze

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
watkins játszik ma?
több mint 11 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Welcome back, a törzstagoknak! 😊BillsFanÜdv Nektek is,
Csempiöncsip!
Manuel lassúságáról a régi vicc jut eszembe, lassan haladunk, de nem baj, mert rossz irányba haladunk.
több mint 11 éve
Mit etettek a bölényekkel? 😊 Jó lenne látni ismét egy jó Bills-t. Grat csak így tovább
több mint 11 éve
Welcome back, a törzstagoknak! 😊

több mint 11 éve
Visszatértem! Láttam a tegnapi meccset, Manuel kifejezetten lassú, még szerencse, hogy jól védték (vagy gyengén támadták?), a def. viszont iszonyatosan tetszett! Az előmérkőzések után rosszabbra számítottam. (Bár indultunk már 5-0-val is.)Buffalo Bill😊
több mint 11 éve
Visszatértem! Láttam a tegnapi meccset, Manuel kifejezetten lassú, még szerencse, hogy jól védték (vagy gyengén támadták?), a def. viszont iszonyatosan tetszett! Az előmérkőzések után rosszabbra számítottam. (Bár indultunk már 5-0-val is.)
több mint 11 éve
Manuel nekem most sem tetszett különösen, néha kapkodónak éreztem, igaz néha meg szépen osztogatott.A védelem nyerte meg ezt a meccset. TOP 5 D# lesz ez szezon végére, Jó volt nézni. Remélem sokáig tart még a lendület, és a támadó egység javulgat folyamatosan, plusz Marroneék is kreatívabban hívják a playeket, mert akkor egy szép szezon is lehet ez.
több mint 11 éve
Gratula a csapatnak. Én nem voltam elájulva Manuelt-től, de most ez is elég volt.Nagyon kemény ez a def. De legalább fel tudjuk mérni az OL problémákat. Legalább is remélem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
mehet a félmosoly😊 red zoneban viszont kéne valamit alkotni
több mint 11 éve
Azt kell mondjam, nem vagyunk rosszak 😊 Lehet az edzői stáb is összekapta magát annak érdekében, hogy Pegula ne tegye ki januárban őket?A mai meccsen egyedül a RZ-ban voltak problémák, bár ott mióta a jelenlegi stáb van, mindig voltak. Manuel véleményem szerint jól játszott, Henderson meg a draft stealje! JPP-t az előszezonban, Allent/Houstont múlt héten, Wake-t meg most nullázta le!
2-0, jövő héten jöhet a San Diego!
több mint 11 éve
trololol, 2014 AFC East Champions 😊öröm nézni ezt a csapatot.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
2-0 beszarás mi? 😊A DEF életben tartott minket, a SEC összeszedte magát, Sammy megmutatta miért is hoztuk ide, Manuel pontatlan de legalább biztosra megy.
CJ meg visszahozta a momentumot, thriller volt megint!
De nyertünk!

több mint 11 éve
grat srácok, szépen felmostátok velünk a padlót
több mint 11 éve
ja első héten csere is volt de most gondolkozok h be tegyem Hakeem Nicks helyett...
több mint 11 éve
Amíg Manuel dobál, addig Watkinst nem rakosgatnám be fantasyba. 😀Az első meccsen is volt egy rakat helyzet, amikor megverte az emberét és Manuel nem dobta oda a labdát, egy deepnél meg túldobta, ami egyébként TD lett volna.
több mint 11 éve
watkinsal mi a helyzet fantasyba érdmes betenni a kezdöbe?csupi4Én nem tőle várnám a megváltást az fix. Ilyen átlagos pontszámokat várnék tőle, és ez elsősorban nem miatta van hanem Manuel miatt.
több mint 11 éve
watkinsal mi a helyzet fantasyba érdmes betenni a kezdöbe?
több mint 11 éve
Csúnya is lett volna ha Jon Bon Jovi féle cégcsoport veszi meg. De úgy tűnik nem bírták összeszedni a pénzt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.