Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 11 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
Nekem az idei DEF jobban tetszik, Kiko azért hiányzik....

Manuel pontatlansága sajnos sérülésekhez fog vezetni, főleg a WR gárdában. Én itt látom a problémát, és 9-10 meccsnél pedig már mindegy lesz...

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Helm!

Mi a véleményed a defense-ről? Perpill azt látom, hogy Schwartz kevésbé blitzel, és nincsenek olyan egzotikus blitz-csomagok, mint Pettine-nél, mégis jobban tetszik nekem az, hogy nincs kismillió zacsink, de a futás elleni védekezésünk jelentősen javult, plusz kevesebb big playt nyel(t)ünk be a SD elleni meccsig. Őszintén szólva én többre tartok egy ilyen védelmet.
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 909 — secret level
Baromi korszerűtlen támadójátékot játszik a csapat. Manuel nem fejlődik, továbbra is bizonytalan, határozatlan, nem láta pályán, sír a foci. Van egy -két tehetséges playmaker, a nyakigszart megoldják...Helmut Zimmer
sajnos nem fogok meglepődni ha manuellel (meg marroneval) nem sikerül 2-3 év alatt 8-8-nál jobb mérleget összehozni...Dexxter Tailor
Tele van playmakerrel a csapat, egy ok edzővel ilyen közepesen gyenge csoportban zúzni kéne.
Épp most könnyeztem meg Steviet a Niners topicban.

Watkins nem fog segíteni Mauelen, mert Manuel két gondolattal Watkins mögött jár. Sajnos ez olyan mint az omega, 2 tempo van, az egyik Benkő Laci bácsié, a másik a zenekaré. Watkins teljesen más tempoban játszik, ezen kicsit segít a bizalom elkapó, és irányító közt, lehet csiszolni is, hogy kialakuljon az összhang, de nagyot nem. 😕

Most azt gondolom, hogy 9-10. Meccs körül jön el az Orton time.
Marrone meg nem a szívem csücske, de nem is utálom, olyan se hús se hal... gomba leginkább.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Baromi korszerűtlen támadójátékot játszik a csapat. Manuel nem fejlődik, továbbra is bizonytalan, határozatlan, nem láta pályán, sír a foci. Van egy -két tehetséges playmaker, a nyakigszart megoldják...Helmut Zimmer
sajnos nem fogok meglepődni ha manuellel (meg marroneval) nem sikerül 2-3 év alatt 8-8-nál jobb mérleget összehozni...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Baromi korszerűtlen támadójátékot játszik a csapat. Manuel nem fejlődik, továbbra is bizonytalan, határozatlan, nem láta pályán, sír a foci. Van egy -két tehetséges playmaker, a nyakigszart megoldják...
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
watkins játszik ma?csupi4
Persze

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
watkins játszik ma?
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Welcome back, a törzstagoknak! 😊BillsFan
Üdv Nektek is,

Csempiöncsip!
Manuel lassúságáról a régi vicc jut eszembe, lassan haladunk, de nem baj, mert rossz irányba haladunk.
több mint 11 éve
GreenNGold Green Bay Packers 86
Mit etettek a bölényekkel? 😊 Jó lenne látni ismét egy jó Bills-t. Grat csak így tovább
több mint 11 éve
Welcome back, a törzstagoknak! 😊

több mint 11 éve
Visszatértem! Láttam a tegnapi meccset, Manuel kifejezetten lassú, még szerencse, hogy jól védték (vagy gyengén támadták?), a def. viszont iszonyatosan tetszett! Az előmérkőzések után rosszabbra számítottam. (Bár indultunk már 5-0-val is.)Buffalo Bill
😊
több mint 11 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 521 — karsaijanos@gmail.com
Visszatértem! Láttam a tegnapi meccset, Manuel kifejezetten lassú, még szerencse, hogy jól védték (vagy gyengén támadták?), a def. viszont iszonyatosan tetszett! Az előmérkőzések után rosszabbra számítottam. (Bár indultunk már 5-0-val is.)
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Manuel nekem most sem tetszett különösen, néha kapkodónak éreztem, igaz néha meg szépen osztogatott.A védelem nyerte meg ezt a meccset. TOP 5 D# lesz ez szezon végére, Jó volt nézni. Remélem sokáig tart még a lendület, és a támadó egység javulgat folyamatosan, plusz Marroneék is kreatívabban hívják a playeket, mert akkor egy szép szezon is lehet ez.
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Gratula a csapatnak. Én nem voltam elájulva Manuelt-től, de most ez is elég volt.
Nagyon kemény ez a def. De legalább fel tudjuk mérni az OL problémákat. Legalább is remélem.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
fodoroli Buffalo Bills 57
mehet a félmosoly😊 red zoneban viszont kéne valamit alkotni
több mint 11 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Azt kell mondjam, nem vagyunk rosszak 😊 Lehet az edzői stáb is összekapta magát annak érdekében, hogy Pegula ne tegye ki januárban őket?

A mai meccsen egyedül a RZ-ban voltak problémák, bár ott mióta a jelenlegi stáb van, mindig voltak. Manuel véleményem szerint jól játszott, Henderson meg a draft stealje! JPP-t az előszezonban, Allent/Houstont múlt héten, Wake-t meg most nullázta le!

2-0, jövő héten jöhet a San Diego!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
trololol, 2014 AFC East Champions 😊

öröm nézni ezt a csapatot.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
2-0 beszarás mi? 😊

A DEF életben tartott minket, a SEC összeszedte magát, Sammy megmutatta miért is hoztuk ide, Manuel pontatlan de legalább biztosra megy.
CJ meg visszahozta a momentumot, thriller volt megint!

De nyertünk!

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
grat srácok, szépen felmostátok velünk a padlót

több mint 11 éve
ja első héten csere is volt de most gondolkozok h be tegyem Hakeem Nicks helyett...
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 817 — Whoops, looks like something went wrong.
Amíg Manuel dobál, addig Watkinst nem rakosgatnám be fantasyba. 😀
Az első meccsen is volt egy rakat helyzet, amikor megverte az emberét és Manuel nem dobta oda a labdát, egy deepnél meg túldobta, ami egyébként TD lett volna.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
watkinsal mi a helyzet fantasyba érdmes betenni a kezdöbe?csupi4
Én nem tőle várnám a megváltást az fix. Ilyen átlagos pontszámokat várnék tőle, és ez elsősorban nem miatta van hanem Manuel miatt.
több mint 11 éve
watkinsal mi a helyzet fantasyba érdmes betenni a kezdöbe?
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Csúnya is lett volna ha Jon Bon Jovi féle cégcsoport veszi meg. De úgy tűnik nem bírták összeszedni a pénzt.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.