Carolina Panthers

31 feliratkozó

13 órája
onDier Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 1 078
Brooks súlytalan, gyakorlatilag használhatatlan, ezt bármelyik udfa practice squad ember tudná. Nyilván ezt az évet megkapja hátha beleerősödik a ligába, de gyanús, hogy kuka lesz.

A defense szar, ez egyértelmű, egyetlen dologban lehet bízni, hogy a szezon haladtával javulni szokott, meg tényleg jobb a roster, mint volt, főleg lb poszton ég és föld ez a Lloyd-Okereke páros a Rozebum-Wallace után hatalmas upgrade.
Jakehomer
Csak ha megint év végére oké lesz, vagy lehozzák az egyének és nem Evero, Evero segge megint meglesz mentve. Pl ha Po-ba kerülünk tuti, jövőre is ő a DC
13 órája
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 811 — Panthers fan
Brooks súlytalan, gyakorlatilag használhatatlan, ezt bármelyik udfa practice squad ember tudná. Nyilván ezt az évet megkapja hátha beleerősödik a ligába, de gyanús, hogy kuka lesz.

A defense szar, ez egyértelmű, egyetlen dologban lehet bízni, hogy a szezon haladtával javulni szokott, meg tényleg jobb a roster, mint volt, főleg lb poszton ég és föld ez a Lloyd-Okereke páros a Rozebum-Wallace után hatalmas upgrade.

Tepper takarodj!
13 órája
A védelem engem továbbra sem győzött meg, ami nyilván egy ilyen meccs után meglepő lehet, de nem azért alakult így a történet, mert a D odabaszott, hanem mert a Falcons offense komplett katasztrófa volt. Például a félidő vége előtt majdnem szoptunk egy ezer yardos passzt, az elkapó agyonverte Lee-t, csak olyan 5 yarddal rövidebb volt a passz a kelleténél, így még vissza tudott valahogy kapálózni. Szóval egy kompetens támadósor jó eséllyel ismételten szétkapná Evero védelmét. Ennek ellenére Lloyd és Phillips jó igazolások, Lloyd brutál meccset hozott, már csak egy normális DC-t kéne leakasztani.

Megyünk Clevelandbe, jó volna ott is nyerni, hogy aztán 2-1-gyel fogadhassuk a Lionst vasárnap este.
gabokocka
Egyet értek, meccs közben volt egy olyan érzésem hogy a futást végre jól fogjuk az első héthez képest, de 157y-t így is kaptunk. Szerintem is látszik, hogy vannak végre domináns játékosok akik impaktok lehetnek, de kevés a schema hozzá. Flores DC-ként itt már SB-be vitt volna minket ha túlozni akarok pl.

De idén nem lehet kifogás már hogy játékosai sincsenek Everonak, viszont félek hogy az lesz most hogy hát ez az első év így, ezért még a srácok nem látják át a rendszert...

Az O viszont nagyon rendben van eddig, Young szépen játszik, nyomást jól kezeli, van végre két jó elkapója, Chuba régi fényében tündököl ( szegény Brooks ha idén se marad egészséges nem tudom mi lesz vele) jó playeket is rajzolunk föl.
14 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 492 — Keep pounding
A védelem engem továbbra sem győzött meg, ami nyilván egy ilyen meccs után meglepő lehet, de nem azért alakult így a történet, mert a D odabaszott, hanem mert a Falcons offense komplett katasztrófa volt. Például a félidő vége előtt majdnem szoptunk egy ezer yardos passzt, az elkapó agyonverte Lee-t, csak olyan 5 yarddal rövidebb volt a passz a kelleténél, így még vissza tudott valahogy kapálózni. Szóval egy kompetens támadósor jó eséllyel ismételten szétkapná Evero védelmét. Ennek ellenére Lloyd és Phillips jó igazolások, Lloyd brutál meccset hozott, már csak egy normális DC-t kéne leakasztani.

Megyünk Clevelandbe, jó volna ott is nyerni, hogy aztán 2-1-gyel fogadhassuk a Lionst vasárnap este.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
SrBandi Carolina Panthers 710
Nekem annyi a konklúzió ezek mellett, hogy bár nem tudom a Falcons D mennyire jó, folyamatosan szar helyzetbe voltak hozva, de egy kompetens D-nek tűnt, csináltak is játékot, de tudtunk ellenük haladni, meg nagy játékot csinálni. Idzik hívásai eddig jónak tűnnek. A saját D teljesítményét nem tudom értékelni, az ajándékokat elfogadták, más dolguk nem nagyon volt.

A jóstehetségem meg parádés, hogy Coker fog visszahordani, és XL kapja el a meccs passzát, na ezt nem láttam jönni.
1 napja
Amikor a Tet bravúr elkapása után, ami vagy megvolt vagy nem, el tudtuk indítani a következő játekot 10 mp-en belül, hogy ne legyen idő bedobni a pirosat éreztem úgy, hogy ez akár egy normálisan funkcionáló támadósor is lehet.

2 napja
Bryce kezd nfl qb-ra hasonlítani, ez sokat lendít az O-n, amit mindig ő húzott le. A defense ma rengeteg ajándékot kapott, de a Falcons nyomora szórakoztató

Tepper takarodj!
2 napja
Nem tudom hova rakjam ezt a W-t, ez a Falcons minősíthetetlen volt.

De azért másodszor nézett ki úgy az offense, mint egy normális csapaté.

6 napja
XL majd megoldja. Első kör vége, mimásra menne el, mint retrurnerre. De ha úgy veszed hogy Cokert meg hol húztuk, a kettő együtt kiadja végülis...
6 napja
Megtaláltuk a felelőst, szuper, most már senki sem állíthat meg minket.

Tepper takarodj!
6 napja
Ez is geci meglepő, mindenki tudta, hogy nincs normális returnerünk, jó sokat hoztunk az offseasonban...

7 napja
Horn repult is
8 napja
Nem láttam az elejétől, de most így visszanézve, volt egy kb 5 perces időszak, amikor totál kinyírtuk magunkat.
A 4. kísérlet, majd utána 1 playből TD, aztán a fumbli.
Gyakorlatilag ez el is döntötte a meccset. Addig nagyjából kiegyenlítették egymást a brainfartok, ott elment a hajó. Szóval mondhatnánk akár, hogy az offense is balfaszkodott, de baszki 59 pont, szoptál 6 futott TD-t, közel 300 futott yard, embertelen, ennyire szar védelmet én még nem láttam, pedig azért az utóbbi években tesztelve volt a retinánk pár ügyes játékossal. És itt már nem lehet nem Everóra mutogatni, az ő rendszerébe lettek igazolva játékosok, aki máshol azért jól néztek ki, itt meg egy rakás szar. Szóval, innentől csak idő kérdése, mikor zavarjuk el a faszba, minél hamarabb, annál jobb. Persze a kérdés, ki a fasz lenne helyette, de rosszabb nem lehet,

8 napja
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 227
Nem nagyon alkottam eddig véleményt az egész offseassonról, csak fél szemmel követtem.

Tegnap nem kellet sokáig néznem a meccset hogy visszatérjenek az érzések az elmúlt évekből.

Canales sem megoldás, a 3 döntés hozó közül még igy is Tepper a leghülyébb.
Morgan meg Canales közül meg az aki marasztalja Everot.

Pontosan ugyan ott vagyunk mint eddig loser kultúrából egyből villogni akarunk alapok meg sehol.

Évközbe majd megint felszedünk valamit magunkra ami bizakodásra ad okot, aztàn mennek nyaralni a srácok utánna a rövid gatyás edzések és megint szembe jön velünk a foci.

Elhiszem hogy edzésen jól néz ki bármelyik egység a másik ellen 1-1 playre.

Továbbra is úgy látom a kultúrával van a baj, nincs aki motiválja és rábírja a játékosokat a kemény munkára megkövetelné a maximális erőbedobást.

Majd párszor kifújják még a nózinkat, kikiáltják hogy ez a liga legszarabb csapata és oda teszik magukat többen. Akkor jobbak leszünk mint tavaly ezután mert a tehetség több, de ha nem lesz esély a PO ra nem fogják sokáig nyomni

Szerkesztette: TSzabi
8 napja

Csak hogy mindenkinek tiszta legyen a liga második legjobb O-ja vagyunk.
8 napja
Nekem is ez a bajom Everoval, stat ide vagy oda, felrobbanok ettől a védelemtől.

Pozitív ami kimaradt: Coker egy állat
8 napja
Majd ha a védelem jobb lesz, akkor Bryce krepál be, ilyen ez a popszakma.
De az tény, hogy Everótól mihamarabb meg kell szabadulni, ezt a buzi védelmet nem akarom sokáig nézni.

8 napja
Pár éve alapvetően örültünk volna még ennek is, végülis két NFL csapatnak látszó csapat volt a pályán, Bryce nem volt szar, az elkapóink elkaptak labdákat, szóval optimizmusra is van ok.

A hibák között voltak hülye hibák, drága hibák, meg frusztráló hibák. A hülye hibák, mint a DB penalty vagy az elejtett visszahordás, sokba kerültek, de ezek talán javíthatók. A drága hibák, mint a Tet fumble, az benne van sajnos, ez ilyen játék. Első félidőben nagyon felbaszott, hogy Williams feldobta a labdát és az elkapó a CB fejéről szedte le a labdát, elsőre szar védekezésnek tartottam, de végülis meg lehet adni, hogy az 50/50-es labdát az elkapó bravúrral szerezte meg, szóval ez is benne van.

A frusztráló viszont az volt, hogy két futott TD is volt amikor vagy 30 yardot futott Williams, és nem volt előtte senki? Megint betolatott mindenki az end-zone-ban, és ott vagyunk, ahol évek óta, hogy az Evero defense elveszi az összes nagy játékot, de engedi a first down plusz pár yardosokat. Kétszer sikerült megcsinálni ugyanazt, hogy nem hagyjuk passzolni, de engedjük hogy lefussa a védőket.

Nem tudom, mit lehet ezzel csinálni, stat alapján tavaly egy közepes védelem voltunk, előtte minden idők egyik legszarabb védelme, most igazoltunk nagy pénzért játékosokat, és negatív franchise rekordot sikerült dönteni, kapott pontokban tuti, de szerintem az engedett yardok és futott yardokban is.

Eddig Bryce ellen lehetett mondani, hogy nincs az a D ami következetesen 14 ponton tart ellenfeleket, szóval 17 szerzett pontokkal nem lehet nyerni, de most kicsit fordult - legalábbis ezen az egy meccsen eddig - a kocka, 37 ponttal meccseket lehet nyerni, olyan D-vel ami 31 pontot enged első félidőben, meg utána még 28-at, azt nem lehet rendszeresen túllőni, azzal nem lehet nyerni.
9 napja
Sikerült 300 futott yard alatt tartani őket, Bijan már reszket előre, hogy lealázzuk jövő héten.

Szerkesztette: gabokocka

9 napja
Mondhatjuk, hogy a futás elleni védekezés még nincs finomhangolva, amúgy domináltunk

Tepper takarodj!
9 napja
9 - 33, vagy vmi hasonló végeredményt várok. Minden ami ennél jobb, kánaán.
gabokocka
No worries, fantasyben játszatom a Bears hc-t, biztos győzelem.

Tepper takarodj!
9 napja
Gorro Carolina Panthers 1 534 — Törzsvendég
Idén tippelni sem tudom mi várható tőlünk

9 napja
én azért örülök a kezdésnek és várom hogy lássam a csapatunk! 😀
9 napja
9 - 33, vagy vmi hasonló végeredményt várok. Minden ami ennél jobb, kánaán.

9 napja
Nincs nagy lelkesedés az opener miatt 😀

Gondolom, senkiben sincs szemernyi kétely sem, hogy Bryce győzelemre vezeti a hadakat.

Tepper takarodj!