NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 5 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 156
Adja magát hogy a Saint 1/24 + 2. Kör és kihúzzák Eastont aki bust lesz.
Ha már álmodozni kell. Nekünk meg ott bent lesz Henderson
TSzabi
Nem rossz de nincs második körünk 😀
De szerintem Eastont 4-5 kör előtt senki sem fogja elvinni
kapitnono
Addigra szereztek Ramczyk ért 😉
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
TSzabi
Nem rossz de nincs második körünk 😀
De szerintem Eastont 4-5 kör előtt senki sem fogja elvinni

több mint 5 éve
Jött még a +1 TE, csak nem Burton hanem egy volt Temple arc Colin Thompson
több mint 5 éve
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 541 — Keep pounding
A fejemben már meg is van, a Falcons a jövő évi elsőt meg harmadikat adja az első körös pickje mellé. Azt meg kitalálom, hogy onnan hogy cserélünk le még kb 10 helyet.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Letradere állítólag készek vagyunk
több mint 5 éve
Az ultimate trade az lenne, ha a Failconst lerabolnánkegy jövő évi elsőre ők meg jó szarok lennének 😊
gabokocka
Vagy leraboltok, idén nyerünk egy gyűrűt, aztán évekig békénhagyunk titeket a csoport tetején az újjáépítésetek utan, na?😀
nnntm
No way, ezzel a stábbal, ebben a csoportban a 7-9-től 9-7-ig terjedő intervallumban mozogtok. Ha lesérül Ryan, akkor meg top5 cetli.

több mint 5 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
Az ultimate trade az lenne, ha a Failconst lerabolnánkegy jövő évi elsőre ők meg jó szarok lennének 😊
gabokocka
Vagy leraboltok, idén nyerünk egy gyűrűt, aztán évekig békénhagyunk titeket a csoport tetején az újjáépítésetek utan, na?😀
több mint 5 éve
Howardot szotyiért most ide 😊
Teljesen ideális minden egy jó tankoláshoz, mindhárom csoportellenfélben egy-két év van (mondjuk bennünk nulla 😊 ), mi addig megtaláljuk a QB-nk és utána lehet aratni.
Kéz bilibű ki 😀

több mint 5 éve
Nem tudom hogy a 7. körös picktől vagy Gronktól kell-e jobban félni.

Az a jó hogy mire belőlünk lesz valami, Brady Gronkkal Brees vissza vonul szóval tökmindegy.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Olyan opciótól lennék elájulva, hogy vagy kétszer hátra cserélünk, és viszünk úgy egy CB-t (Henderson, Fulton, Diggs, Gladney, Terrell) és egy LB-t (Murray, Queen, vagy Baun) az elején, hogy gyűjtünk jövő évi pickeket is. Na azt lájkolnám. Középső körökben jöhet Fotu a védőfal közepébe, illetve egy guard (Lewis/Simpson).
gabokocka
Én is zsepit keresnék ebben az esetben
több mint 5 éve
Olyan opciótól lennék elájulva, hogy vagy kétszer hátra cserélünk, és viszünk úgy egy CB-t (Henderson, Fulton, Diggs, Gladney, Terrell) és egy LB-t (Murray, Queen, vagy Baun) az elején, hogy gyűjtünk jövő évi pickeket is. Na azt lájkolnám. Középső körökben jöhet Fotu a védőfal közepébe, illetve egy guard (Lewis/Simpson).

több mint 5 éve
Továbbra is azt mondom, top10-ben DT-csak akkor, ha korszakos tehetség. Sztem sem Brown, sem Kinlaw nem az. Jó játékosok, de inkább elhozom a kevésbé jó Fotut a harmadik/negyedik körben. Simmons és Shaq mókás lenne együtt. Én mindenképp megpróbálnék lefele cserélni.

Az offense-be én simán el tudnék fogadni egy csomó játékost, Jeudy, bármelyik OT nálam simán jobb, mint Brown vagy Kinlaw a top 15-ben.

több mint 5 éve
Viccesnek ígérkezik ez a virtuális draft.

DT-be inkább Kinlaw 3-4 hátra mozgással mint Brown 1/7 en

DE szintén akkor ha TOP 10 ből kijövünk.

Simmons 1/7 en elfogadható

Okundaért ne mozogjunk fel, CJ Hendersonért cseréljünk le.

Safety ne jöjjön 1 körbe.

Ha az offensbe csak Burrowt tudnám elfogadni.
több mint 5 éve
Sztem qrva nagy szerencséje volt, középszar játékos gyűrűvel és egy rakat lóvéval. Már akkor se értettem a szerződését, most sem.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 173 — Így remélem megfelelek nektek.....
Trey Burton cut. Szerintem ő tökéletes lenne Thomas mellé, és akkor nem kell szenvednünk Mossért.
TSzabi
Burton karrierjének szerintem vége.
tüsi91
Elvileg még mi visszahozhatjuk. Sztem abból a szempontból nem volt szerencséje, hogy nálunk csak 15 perc hírnév tudott jutni neki Ertz s Celek árnyékában, a Bearsnél pedig bármelyik irányítójánál kvázi jobban tudott passzolni 😛 S most rakják ki mikor Foles odakerül.😀
Legalább a pénzt megkereste s még gyűrűje is van.
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Trey Burton cut. Szerintem ő tökéletes lenne Thomas mellé, és akkor nem kell szenvednünk Mossért.
TSzabi
Burton karrierjének szerintem vége.
több mint 5 éve
Szerintem nem annyira lesz hangsúlyos a TE játék, és akkor finoman fogalmaztam. Telebasztuk WR-rel a keretet, ott van CMC és Thomas,

több mint 5 éve
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 173 — Így remélem megfelelek nektek.....
Teljesen korrekt szerződés. Hej McCaffery, remélem tartod a formád, nagyon drukkolok!
több mint 5 éve
 twitter.com/spotrac/status/1251154813431103488?s=20

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 447
Mindamellett, hogy szerintem CMC megéri, Gurley is fokozatosan fejlődött karrierje során elkapásokban, és az alkata sokoldalúbb játékhívásokra is lehetőséget adott. Gurley hasonlóan domináns játékos volt a sérülése előtt, mint most McCaffrey, az hogy azóta tompább lett semmit nem ront az akkori teljesítményén, ahogy ezzel CMC sérülésének esélye sem nő.
Cruyffista
Gurley 5 év alatt 218 elkapásból 2090 yard
CMC tavaly 116 elkapásból 1005 yard
Úgy, hogy az egyiknek McVay volt a HC, a másiknak Rivera...
Teljesen más kávéház a két játékos.
gabokocka
Azt írtam, hogy fejlődött, Gurley a nagy szerződése környékén vált igazán jó catching RB-vé is, amit a számok is alátámasztanak. CMC szintjét nyilván így sem éri el ebben a játékelemben, ellenben több dologban bőven kompenzál, például RZ-hatékonyságban biztosan. Az edzőkérdést nem érzem relevánsnak, McCaffrey élvezi a legnagyobb statpadding lehetőségeket a ligában, sokszor akár a csapat kárára is, amit az előző szezonban jó néhány játékszituáció bizonyít - attól függetlenül hogy megérdemli a liga jelenleg legjobb futójaként.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 943
Brady nem Rivera, gondolom nem az a koncepciója, hogy "jó, akkor csapassuk szét a 60 millás backet egy év alatt", hanem elosztja a terhelést. Különösen egy olyan RB-nél, aki instant lehetne slot WR.

A Panthers offense kvalitásai bőven alulhasználtak voltak, nem abból kell kiindulni, hogy CMC mindig kap 1000 labdaérintést.

Bell-el sem kell példálózni, mert Tomlin odáig látott, hogy addig ütjük a vasat, amìg meleg. Gurley pedig igazából ugyanúgy Goff szerencsétlenkedései miatt törte össze magát, mint amit CMC az előző szezonban a világtalan QB-kal (Gurley pont akkorra robbant le, amikor Goff átlagosig fejlődött). Náluk Teddy azért egy fokkal jobb lehet, aztán drafton kitudja mi lesz pl

Nálam McCaffrey bőven kilóg a RB mintázatból - Newton mellett nem is döglött meg anno
több mint 5 éve
Én például már Mahomes elé is tolnám a lóvét, leszarva, hogy még van egy éve meg egy ötödik éves opció. Sokkal többet lehet bukni, mint a pénzt amit lekötsz neki. Egyszerűen érezze a megbecsülést, esze ágába se legyen máshova menni.
gabokocka
Reid egyetert veled. Probalkoztak. Csak Mahomes ugynoke nem ert egyet veled. O azt mondta, kivarjak a nagy love helyett a giga lovet. Az is ertheto. Ha egy MVP es egy SB W szezon utan letol meg akarmit, ami nem fos, akkor annyit ker, amennyitol a pofaja meg epp nem szakad le.
ulpianus
Persze, mert ő is tudja, hogy a következő 2 évben soha nem látott mértékben fog növekedni a cap. Addig még kap új szerződést Watson, talán Lemar is, aztán lehet menni föléjük. Ezért is mondom, hogy jó ütemben adtuk ezt a szerződést és CMC is boldog.