NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
513
57
18:30-tól, ARENA4
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez érdekes lesz. Ezek szerint lát potenciált inkább még mindig Camben, mint Jonest próbálta volna felépíteni... illetve itt nem fenyeget DG réme, szabadabb kéz talán..amikor bejelentették, hogy DG marad, onnantól fogva biztosra vettem, hogy Rhule nem megy oda
dande
meg is érdemli a Giants a sorsát, Rhule persze megbukhat itt is, de az a felállás semmilyen edzővel nem fog működni ott, az biztos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Akkor lehet Heti 1 baylor meccset nézni. A HC DC onnan jön
több mint 4 éve
gedam
5 914
jerry jones mennyivel elegánsabb volt. bezárta a házába mm-et még alá nem ír.Nincs McDaniels, ez már jó hír.Grat, remélem mi is megússzuk JMD-t 😊
Remélem beválik, látok benne fantáziát, illetve tetszik, hogy azt mondta Tepper maradsz itt, nem mész te sehova.
Sok sikert neki!
gabokocka
Poén egybk., anno Giants nagyon akarta Hue-t, de Haslam nem engedte felszállni a repülőre. Azt megúszták, kiváncsi vagyok itt ki jár jól.
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Meleg volt a pite. Azt olvastam azt mondta Teppernek siessen a döntéssel.Na, ez már önmagában pozitív.
TSzabi
Érdekes fickó, bízom benne, de nem várok azonnal nagy eredményeket, a roster nem az igazi.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Várhatóan az OC Sean Ryan Lions QB coach, míg a DC Phil Snow jelenlegi Baylor DC lesz.Egy normális edzőnk volt azt is elviszik. 😀
Beki
több mint 4 éve
Nincs McDaniels, ez már jó hír.Grat, remélem mi is megússzuk JMD-t 😊
Remélem beválik, látok benne fantáziát, illetve tetszik, hogy azt mondta Tepper maradsz itt, nem mész te sehova.
Sok sikert neki!
gabokocka
Poén egybk., anno Giants nagyon akarta Hue-t, de Haslam nem engedte felszállni a repülőre. Azt megúszták, kiváncsi vagyok itt ki jár jól.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Várhatóan az OC Sean Ryan Lions QB coach, míg a DC Phil Snow jelenlegi Baylor DC lesz.
több mint 4 éve
Nincs McDaniels, ez már jó hír.Remélem beválik, látok benne fantáziát, illetve tetszik, hogy azt mondta Tepper maradsz itt, nem mész te sehova.
Sok sikert neki!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ez érdekes lesz. Ezek szerint lát potenciált inkább még mindig Camben, mint Jonest próbálta volna felépíteni... illetve itt nem fenyeget DG réme, szabadabb kéz talán..
több mint 4 éve
grat.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
No, Rhule az új HC-tek.Nem engedtétek, hogy interjúra odaérjen Giantshez. 😀
több mint 4 éve
The #Panthers are hiring #Baylor coach Matt Rhule, source says (as @PeteThamel reported). They are working out the deal as we speak. They did not want him to get on the plane to the #Giants.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 7, 2020
Sources: Baylor coach Matt Rhule finalizing a deal to become next coach of the Carolina Panthers.
— Pete Thamel (@PeteThamel) January 7, 2020
Szerkesztette: Gorro
#KeepPounding
több mint 4 éve
Igen, McCarthyval kétszer találkoztunk, mielőtt még bárki szóba került volna, ha akarjuk, már nálunk lenne.Illetve ő annyira nem illik bele abba a sémába, amit felhúzott Tepper, a többi jelölt inkább.
McDaniels interjú meg azért is jött előre, mert kizúgott a Pats, így nem kell egy nap alatt lezavarja a három csapatot, szétszedte 3 külön napra.
Rhule sztem is Giants, mondjuk Gmannel sztem olyan szinten nem illik össze, hogy arra szavak nincsenek.
Marad még a Browns, ott se nagyon tudom mi folyik, illetve mi.
Érdekes lesz hogy alakul.
több mint 4 éve
Nem tudom, McCarthyra bőven volt időnk, ha annyira őt akarta volna Tepper, akkor nem engedi el szerződés nélkül. Nekem van egy olyan rossz érzésem ,hogy sötétben tapogatózik, és igazából fogalma sincs, hogy mit is akar - néhány fancy bullett point nem egyenlő egy stratégiával.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Én is abban bízom, hogy csak az. Mert amit a twitteren sokan ötletelnek.....Én azért, mert előre hozták mára.Igazából mindenhol azt olvasom h McDaniels az elsődleges célpontotok, de gondolom a korábbi HC interjú oka a Pats kiesése volt.
Gorro
Beki
#KeepPounding
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Rhule azt a benyomást kelti hogy Giants.Szerintem MM-t akartuk és most Tepper izgulos lett hogy nem ő fog végül választani hanem ami marad. Most gyors leakar mindenkit meózni aztán dönteni és igaza van ebben. Mi rúgtuk ki leghamarabb az edzőt( skins hamarabb de az ő döntésük is rajtunk múlt) és még letolt gatyával állunk a feltételezhető kedvencünket meg behúzták.
A számomra 3 legjobban kinézőből 2 elment ha Rhule Giants lesz tényleg.
Maradr JMD, Bienemy Stefanski Roman nincs nálunk terítéken.
Ez olyan most mintha Tankoltunk volna egy QB ért meg van az 1/1 de senki se tetszik 😀
Szerkesztette: TSzabi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Én azért, mert előre hozták mára.Igazából mindenhol azt olvasom h McDaniels az elsődleges célpontotok, de gondolom a korábbi HC interjú oka a Pats kiesése volt.
Gorro
több mint 4 éve
Ma jön McDaniels végül, hát fázom tőle rettenet mód....
több mint 4 éve
Manhertz sorsát nagyon várom 😀.Egy ötödik körért vihetik 😊
Kibasszuk? vagy itt tartjuk “blokkolni”? Ron mikor ugrik rá? Összeköltöznek majd? Fogadnak majd örökbe?
TSzabi
Van egy két liebling, aki fel fog bukkanni a Redskins rosterén sztem 😊
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Manhertz sorsát nagyon várom 😀.Kibasszuk? vagy itt tartjuk “blokkolni”? Ron mikor ugrik rá? Összeköltöznek majd? Fogadnak majd örökbe?
több mint 4 éve
Petersnek semmi értelmét nem látom.Itt van Little, akiről ki kéne deríteni, hogy mit tud. Azért kifizetni többmilliót egy 37 éves falembernek, hogy Little ne játsszon, hát kösz nem. Ha csak egy LT-re lennénk a siker kapujától, azt mondom oké, de így, hogy is mondjam, komoly butaság volna elhozni. Vagy húzzunk egy elit prospectet, vagy fussunk neki a szezonnak a Little Moton kettőssel, mögöttük (mellettük) Daley-vel. Petersben az lát majd fantáziát, ahol minden klappol, de a szezon elején/közben, kiesik a LT. Na oda tökéletes megoldás, ide kevésbé.
több mint 4 éve
Petersre lesz esély, hogy megszerezzétek. Kicsit öreg már de még mindig jobb, mint néhány fiatal titán. Nekünk mentornak drága lenne, és még komolyan játszani akar és tudhat is. Addig jó lehet, míg megtaláljátok a ti ifjú LT-teket (ha nincs meg, ezt nem tudom, akkor nem szóltam 😊)
több mint 4 éve
Arról nem is beszélve, hogy Motonnal is hosszabbítani kell majd, mert lejár a szerződése.Szóval bőven elfér a rosteren egy elit OT, maximum valakit bemozgatunk guardnak, ha már tényleg talent túltengés lesz a fal szélén. Mondjuk egyelőre ettől még nem fosok.