NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
420
54
18:30-tól, ARENA4
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Agyrázkodásból 1 is sok, de nem éreztem szokatlanul soknak. 2 re emlékszem. Utólag persze voltak jelek kezdve a kengyellel amit a nyakán viselt az utolsó eset óta. Nem tudom emlékeztek-e rá, hogy mikor vissza tért Ő és Rivera is beszélt arról, hogy meg kell tanulnia úgy játszani hogy kímélje is magát.
Őt általában 20kilókkal nehezebb Guardok ütöték meg/ki, ami azt mondom látszott a játékán és a Lost se támadta olyan agresszíven mint anno, inkább olyan Box safety-ként játszott, a passrushba amiben amúgy se allpro volt csak jó meg teljesen eltűnt.
Az látszik rajta hogy most eltávolodott a focitól és átgondolta
. Szerintem Rivera távozása a Rebuild és hogy nem tud azon a szinten játszani mint akar együtt győzték erről meg.
Tegnap keresem rá pont Simmonsra és mondtam, hogy lol az ilyen sràcokat mi mindig behúzzuk.
Elkèl ezek után méginkább a vezér a csapatba.
több mint 4 éve
Eh. Manapsag felelmetes, mennyien hagyjak ott "ido elott" a jatekot es szarnak 10-15-20 millio dollarokra. Regen a legtobbeknek csak a penz szamitottAzért így is all time 6. legjobban fizetett LB volt (Wagner jövőre beelőzi nyilván, akkor 7.), 63M-t keresett 8 év alatt.
Stez
A Panthers-szurkoloknak meg kitartast, ismeros az erzes nehany honappal ezelottrol sajnos.Phil Costa már több mint 5 éve visszavonult, nem hónapokkal ezelőtt. Lépj túl rajta.
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Luke-ról voltak pletykák, de így is elég sokkoló, az egy óriási understatement, hogy hiányozni fog. Mondjuk kezdenek értelmet nyerni így utólag a dolgok, ebből tényleg rebuild lesz.Érdekes egyébként, hogy egy olyan szezon után vonul vissza, amikor nem volt semmi sérülése, de az a sok agyrázkódás biztos nem múlt el nyomtalanul, gondolom, nem akart még néhányat összeszedni pláne úgy, hogy most még pár évig nem leszünk versenyképesek.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Brady nagy húzás lehet...ha sikerül Grier-ből focistát csinálnia, még a Nobel díj is jöhet 😂Azért ez egy jó hír legalább a több rossz mellé...
több mint 4 éve
Eh. Manapsag felelmetes, mennyien hagyjak ott "ido elott" a jatekot es szarnak 10-15-20 millio dollarokra. Regen a legtobbeknek csak a penz szamitott, de manapsag mar az az ido van, amikor a jatekosok akar a legjobb eveikben befejezik a fenebe. 25-30 evesen siman abbahagyjak. Sajnalom Kuechlyt, az egyik kedvencem volt, de amugy megertem. Emlekszem, legutobb, mikor agyrazkodasa volt es szerencsetlen konnyezve ult a palyan, azt sem tudta, hol van, akkkr en is majdnem konnyezni kezdtem. Mar akkor ugy voltam vele, inkabb hagyja abba, nehogy nagyobb baj legyen, de visszajott, es jol jatszott. Remelem, a civil eletben nem lesz gondja a seruleseibol, sok sikert neki! A Panthers-szurkoloknak meg kitartast, ismeros az erzes nehany honappal ezelottrol sajnos.
több mint 4 éve
Atik15
195
Kapitány... 😥
több mint 4 éve
Sok sikert neki a civil életben. Tisztelet, hogy tudja mikor kell szögre akasztani a csukát. Nekünk is fájt PWill, de úgy döntött elég volt, mielőtt rosszabb lesz neki.
több mint 4 éve
Durva arconcsapás ez így reggelre. Remélem mihamarabb megtaláljátok a méltó utódot. Az egész sportnak nagy "veszteség". Viszont az egészség mindennél fontosabb, így nem lehet rá egy rossz szó sem. Hatalmas játékos _o_
több mint 4 éve
Sajnálom. :/
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Danny
1 726
Wow, imadom a sracot, rossz erzes nekem, hat meg nektek milyen lehet.Igy egyebkent Simmons pick elegge ul 1/7-re.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Akkor ennek az érának hivatalosan is vége. Ahogy vége lett a Delhomme Smity Gross Peppers nek is. Most úgy lett vége a Stewart Cam Olsen Kalil, TD Luke nak is. Gyanítom Olsen is szögre akasztja és Cam se lenne meglepő egyáltalán.
több mint 4 éve
Sajnálom Luke-t, a rivális csapatok közül ő az egyik olyan játékos, akit végtelenül tiszteltem.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Agya isten, hát tönkre mentem.
több mint 4 éve
Luuuuuke 😕😕😕😕!!! Nagyon fog hiányozni. Erre idén nem számítottam.
#KeepPounding
több mint 4 éve
Fú na ez kemény.... Viszont teljesen érthető a döntéseHiányozni fog
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Hát ez kemény, sztem házon belül tudták, így egy fokkal érthetőbb Shaq szerződése.Nekünk vhogy ez a LB poszt ilyen, Morgan, Beason, most Luke, sehogy se akar végigmenni egy teljes karrier. Így már a LB poszt is lyukas, Simmons is jöhet 1/7-re.
Brady viszont remek hír, de ezek után pláne nem várhatunk sokat az első szezonjában az új stábnak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Cruyffista
3 356
Ez legalább olyan váratlanul jött, mint nyáron Lucké... Nem lehet kellemes, amikor a csapatod vezére egyik napról a másikra abbahagyja :/
több mint 4 éve
Tyű, 28 évesen.Ettől függetlenül jó döntést hozott szvsz.
több mint 4 éve
Tomcsik
8 011
Joe Brady valóban jøn, ő viszont megy..... 😕 😕 😕Nagy kedvencem, sajnálom hogy visszavonul. Ha jól tudom sok agyrázkódása volt...
A kedvenc nem Eagle játékosom, akit elvittek előlünk,CMC mellett.... mondjuk Cox jøtt helyette..... de akkor is, hiányozni fog.....
mobile.twitter.com/Panthers/status/1217257977352204294
dande
több mint 4 éve
Joe Brady valóban jøn, ő viszont megy..... 😕 😕 😕A kedvenc nem Eagle játékosom, akit elvittek előlünk,CMC mellett.... mondjuk Cox jøtt helyette..... de akkor is, hiányozni fog.....
mobile.twitter.com/Panthers/status/1217257977352204294
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Nem tudom mennyire valós a Joe Brady pletyka, de lájkolnám.Reméljük kapzsi
gabokocka
több mint 4 éve
Nem tudom mennyire valós a Joe Brady pletyka, de lájkolnám.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
A 15-ös csapat meg azért már szépen szétszórta magvait akit nem vitt el a Buffalo Giants Saints azt most a Skins majd behúzza, egyenlőre csak az edzőket.
több mint 4 éve
Matt Rhule expected to add Mike Phair to coaching staff; retain Chase Blackburnwww.catscratchreader.com/2020/1/13/21063803/matt-rhule-expected-to-add-mike-phair-to-coaching-staff-retain-chase-blackburn-carolina-panthers?fbclid=IwAR1w49x-Z4WGftZcHJLaN1qgrecPqQaBnQ4LMjn35gBFeaUIxAxPB7D1Dgc
#KeepPounding