NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Nem mellesleg Tepper a leggazdagabb NFL owner.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Közben náluk állítólag az a terv, hogy aki hosszú távon is fontos azt itt tartjuk idén( Shaq, Bberry). Elv “semmi” FA tevékenység nem lesz és senkit nem hozunk vissza aki idősebb( Addison McCoy). A 2 fal úgy fog kinézni a draft előtt ahogy van és meglátjuk kiket találunk bele.
Ez pont úgy hangzik mint egy rebuild, csak akkor kicsit a szerződéseknél lehetnénk szűk markúak.
Ezek csak ilyen twiteres “insiderek”
de 4-3 et akar Rhule a védelembe.
Rhule feladata elv jövőre, hogy az infrastruktúrát munkára fogja és vegyen részt a fejlesztésben. Tepper azt akarja hogy a Panthers legyen a legprofibb Franchise az évvégére.
Kurva komoly orvosi komplexumot edző komplexumot és elv nagyon komoly neveket hoz ide a nem pálya edzői csapatokba.
Elv Tepper nagyon rá feszült és baromira nem fogja sajnálni a Cash-t.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Igen, nekem egy hatalmas ektoplazma ez a playoff, ilyen 100 yard alatti passzjátékkal lehet hasítani. És gamemanager QB-kkal menetelnek a csapatok JG tegnapi teljesítményét konkrétan Kyle Allen megirigyelte volna. Mondjuk ma elit QB-k jönnek, de legalább le lehet számolni azzal az orbitális faszsággal, hogy csak a passzjáték létezik, a futás buziknak való, meg menjünk neki minden negyediknek.Kinti média amúgy nem rendez ekkora meghalást abból ha valamelyik csapat inkább fut, és ha nem mennek neki 4.-nek.
gabokocka
Csak itthon az NFL-el szorgalmasan foglalkozó sajtó termékek vannak készen ettől és akkor sokakra ez ragad.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Igen, nekem egy hatalmas ektoplazma ez a playoff, ilyen 100 yard alatti passzjátékkal lehet hasítani. És gamemanager QB-kkal menetelnek a csapatok JG tegnapi teljesítményét konkrétan Kyle Allen megirigyelte volna. Mondjuk ma elit QB-k jönnek, de legalább le lehet számolni azzal az orbitális faszsággal, hogy csak a passzjáték létezik, a futás buziknak való, meg menjünk neki minden negyediknek.Okè de hogy adod el a Laken Tomlison meg a Mike Person mezeket?
gabokocka
több mint 4 éve
Igen, nekem egy hatalmas ektoplazma ez a playoff, ilyen 100 yard alatti passzjátékkal lehet hasítani. És gamemanager QB-kkal menetelnek a csapatok JG tegnapi teljesítményét konkrétan Kyle Allen megirigyelte volna. Mondjuk ma elit QB-k jönnek, de legalább le lehet számolni azzal az orbitális faszsággal, hogy csak a passzjáték létezik, a futás buziknak való, meg menjünk neki minden negyediknek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Ravensnek nem gondoltam volna hogy ekkora lesz a kabi. A hype csapatokból már csak 2 maradt
több mint 4 éve
A támadó koordinátor opciók egyelőre tetszenek, viszont védő oldalon egyelőre csak a Baylor DC neve merült fel.
több mint 4 éve
Matt Rhule interested in Joe Brady for Carolina Panthers offensive coordinatorfootballscoop.com/news/sources-matt-rhule-interested-in-joe-brady-for-carolina-panthers-offensive-coordinator/
#KeepPounding
több mint 4 éve
Egy új projektet biztos nem azzal kezdenék, hogy FA-n bevásárolok.Bár mindenki azt mantrázza, hogy process meg hosszú távra építünk, a Ron kirúgása utáni tevékenységünk nem azt sugallja, hogy ne próbálnánk meg egy retoolt.
Nézze meg Rhule, hogy a jelenlegi emberekből mit tud kihozni, akivel tudunk hosszabbítsunk relatíve olcsón, kukázzunk néhányat, draftoljunk, aztán nézzük meg hol tartunk.
Persze mindennek az alfája és omegája Cam, akiről először ki kell deríteni, lehet-e még vele számolni, vagy sem.
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Nagy bullshitternek tűnik a csávó, de attól még lehet jó edző.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Olsent szerintem rádumálják a vissza vonulásra(lehet nem is kell nagyon dumálni). Ezekből a hosszú építkezés lesz, lekell rombolni a régit hogy újat építhessünk stb mondatokkal készítik a terepet a dolgoknak.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Azt a Draftot azért még mindig Hurney intézi, tavaly is bevásáltunk.A falat a draftról kell megerősíteni, simán el tudok képzelni egy OT, OG húzást az első három körben.Egy új projektet biztos nem azzal kezdenék, hogy FA-n bevásárolok.Ezért kell a falat felhúzni, beküldjük kezdeni 4 meccsig jó aztán kész agyon verték addig bírta.
Nézze meg Rhule, hogy a jelenlegi emberekből mit tud kihozni, akivel tudunk hosszabbítsunk relatíve olcsón, kukázzunk néhányat, draftoljunk, aztán nézzük meg hol tartunk.
Persze mindennek az alfája és omegája Cam, akiről először ki kell deríteni, lehet-e még vele számolni, vagy sem.
gabokocka
TSzabi
FA-n nem nagyon tudsz ár érték arányban jót húzni. Mondjuk Norwellt sztem kibassza a Jags, hátha nálunk újra magára találna.
gabokocka
több mint 4 éve
A falat a draftról kell megerősíteni, simán el tudok képzelni egy OT, OG húzást az első három körben.Egy új projektet biztos nem azzal kezdenék, hogy FA-n bevásárolok.Ezért kell a falat felhúzni, beküldjük kezdeni 4 meccsig jó aztán kész agyon verték addig bírta.
gabokocka
TSzabi
FA-n nem nagyon tudsz ár érték arányban jót húzni. Mondjuk Norwellt sztem kibassza a Jags, hátha nálunk újra magára találna.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Egy új projektet biztos nem azzal kezdenék, hogy FA-n bevásárolok.Ezért kell a falat felhúzni, beküldjük kezdeni 4 meccsig jó aztán kész agyon verték addig bírta.
gabokocka
több mint 4 éve
Egy új projektet biztos nem azzal kezdenék, hogy FA-n bevásárolok.Nézze meg Rhule, hogy a jelenlegi emberekből mit tud kihozni, akivel tudunk hosszabbítsunk relatíve olcsón, kukázzunk néhányat, draftoljunk, aztán nézzük meg hol tartunk.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nincs LG és Daley az összes csere a Centert kivéve. Egyetlen komoly Guard lesz a piacon Brandon Scherff ő 10m környéke lenne. 2-4 milliókért lesz Spain, Roten, Glasgow.Scherff sztem inkább 13-14M / év lesz, míg Anderson 10M+-ról fog indulni (12M környéke kb).
Aki érdekes lehet az AJ green aki 12 felett fog kérni meg mondjuk Robby Anderson aki a Templenél volt Rhuleal és Funchess szerződéséből kiindulva ő is elkérne 8-10 körül, amit nem ér. TSzabi
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Ui: a Shaq szerződés agyon fog kurni minket. 21 ben 14m Caphit, 10 DM ha kivágod
22 be 15 hit 6,5 DM
23 ba 16 hit 3,2 DM
Pfuj baszdmeg Allpronak kell lenni innentől 23 ig aztán kikell rúgni.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Alapba van 30M szabad. Ha az 1M alatti szerződésekkel nem foglalkozom és kezdőt nem vágok ki akkor lehet csinálni még 9 millát Wrightal Mike Davissel Colinnal és Manhertzel kevesebb mint 1M halott pénz mellet ez el is megy a draftra. Larsenen lehet még fogni 1,5M de szerintem ő többet ér annál és nem tudunk olyan olcsón jobbat hozni. Poen 9 millát lehet hozni 3 halottal. Tehát akkor lenne 30 milla és így néznénk ki.
QB Cam, Allen, Grier
Ez így jó is lenne
C Paradis Larsen
LG - , Daley,
RG Turner
LT Little, Daley
RT Moton, Daley
Nincs LG és Daley az összes csere a Centert kivéve. Egyetlen komoly Guard lesz a piacon Brandon Scherff ő 10m környéke lenne. 2-4 milliókért lesz Spain, Roten, Glasgow.
30 alatti jó LT nem lesz, RT Conklin akit komolyan lehet venni hogy tudna LT játszani meg Castonzo aki 32 éves. Castonzo a legjobb LT lesz a piacon fog kapni 15m/év körül.
WR
Moore Samuel
Aki érdekes lehet az AJ green aki 12 felett fog kérni meg mondjuk Robby Anderson aki a Templenél volt Rhuleal és Funchess szerződéséből kiindulva ő is elkérne 8-10 körül, amit nem ér.
Ha Olsen visszavonul akkor az 11M plusz lenne ebből elv 4 halott, azt kapja meg és akkor az plusz 7 milla amiből kijön egy McDonald vagy Ebron. Ha nem vonul vissza akkor meg jók vagyunk.
HB CMC Scarlett Armah
Bonnafon kap egy tendert és jók vagyunk itt.
Guard, LT, WR, kell ha Olsen marad.
Ha visszavonul akkor se kell komolyat igazolni.
iDL Short Poe
Ketten együtt 35 milla! Poe kukával nem biztos hogy sokkal előrébb vagyunk, mert akkor hozni kell mást ugyan ennyiért. És 1 kezdőt tutti kell hozni még így is. Derek Wolfe 9 millió körül aki simán 3-4 DE, Chris Jones( aki helyett Butlert húztuk) ennél is többet fog kérni, de egy 1 szinttel alatta lévő csóka mondjuk Leonard Williams is 6-8 M sokkal szarabbat meg nem érdemes nézegetni.
Én erre elraknék 12M abból a 30 ből.
Egy Komolyabb FA meg 1-2 kukázás.
Edge: Burns Haynes Miller
Addison idén 7,5 milla volt Irvin 4. Kéne ide is Burns mellé valaki aki nem lutri. Nincs pénz Addisonra ha nem küldjük el Poe-t és hozunk valakit. Ogbah tavaly apróért volt a KC ban és csinált 10 meccsen 6 sacket ő még középen is tudna szerintem játszani.
2 iLB van meg cserék. Attól függ ez is hogy mit játszunk.
Van 1 DB cornerunk az is tavaly lefagyott. Bberry 12 körül lesz, egy kezdő szintű cornernek 6-8 az alja. Cockrell tavaly 3 ért játszott a kukázos felhozatal amúgy jó. Berryt itt kell tartani mert még vele járunk legjobban most.
Bostont vissza kell hozni 3 M körül és kell 2 kukázás.
A Secre elmenne 15 Bostonnal és Berryvel. A DL ra meg kéne még 20 :/
és ez csak a D. Szóval kezdőket kéne húzni a Drafton. És ha Cam fog kezdeni akkor az OLineba kell belerakni a pénzt.
Húznunk kell a drafton 3 kezdőt mese nincs.
több mint 4 éve
Védő falember kelleni fog, mivel jelenleg csak Poenak és Shortnak van szerződése, mindkettő IR-ről jön vissza.A secondary is hasonló állapotban van, aki viszonylag emberi áron hajlandó maradni, azt sztem alá kell íratni.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Bostonnak voltak kifejezettem jó meccsei, egyszerűen csak nincs elég nagy rage-e. Amikor egyedül hagyták hátul márcsak kár meneti tudott. Szerintem a legnagyobb fegyverűnk az lehet hogy KeK és Shaq minden szerepben képes nagy playekre, akár futás ellen, Coverbe( nem a SlotWR ellen) és Passrushba is képesek komoly dolgokra, kiszámíthatatlanná kell tenni a védelmet, ez Shaq esetébe év elején nagyon jól működött.
McCoy nem hiszem hogy 8 milláért megint itt maradna 1 évre akkor már inkább Poet tartanám meg hogy legyen egy NT is mert McCoy Short kb ugyan azzal dolgozik.
Nekem az tetszene ha lenne egy igazi 3 emberes front. Aztán Burns Shaq Kek szinte végig pályán, a basebe kéne még egy LB akit ellehet küldeni coverbe egy szarabb TE el, Futás ellen frankó és Shaq szinten van blitzelésben. Azzal lehetne kavarni, ki hova megy, és ő jönne le egyértelmű passz helyzetben egy Edge vagy egy DB a helyére.
Boston Reid szerintem ellenne, ha nem kapnak gyakran elkapókat.
Amúgy nem agy sebészet felküldeni 3 cornert ha van fent 3 elkapó.
A 3 corner a problémás inkább 😀
több mint 4 éve
SrBandi
566
Védelmet szerintem újjá kellene alkotni Burns Short Kek Shaq és Reid köré valamit. Sajnos itt Burnsnek és Shortnak is más base fekszik szóval nem egyértelmű mi lenne a jó. A 2 másik Edgenek is a 3-4 fekszik. Valami értelmes Sec-et is fontos lenne összekalapálni a fal kárára, szerintem Poe-t Mcoyt nem szabad már megtartani. Jövőre ilyen 4-5 győzelem se lesz ciki még, és ott figyel 25-30 milla a LB sorba fogják már meg ennyiért a Futást.Én McCoyt megtartanám, ha nem túl drága, mert ő szerintem egy jó arc, kellenek az ilyen veteránok, lelkes, szerintem meghatározó karakter. Kövezzetek meg de Bostont is megtartanám, mert azon kevés játékosok közé tartozott az évben, akik legalább akartak játszani, folyamatosan pörgött a csávó, miközben mindenki más csak ténfergett a pályán. Amíg nincs abban az árban sokkal jobb, vagy nem draftolunk a helyére, addig szerintem maradjon.
Hurneytől kicsit fosok még, de most hogy itt van Rhule legalább az ő véleménye is ki lesz kérve.
TSzabi
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Védelmet szerintem újjá kellene alkotni Burns Short Kek Shaq és Reid köré valamit. Sajnos itt Burnsnek és Shortnak is más base fekszik szóval nem egyértelmű mi lenne a jó. A 2 másik Edgenek is a 3-4 fekszik. Valami értelmes Sec-et is fontos lenne összekalapálni a fal kárára, szerintem Poe-t Mcoyt nem szabad már megtartani. Jövőre ilyen 4-5 győzelem se lesz ciki még, és ott figyel 25-30 milla a LB sorba fogják már meg ennyiért a Futást. Hurneytől kicsit fosok még, de most hogy itt van Rhule legalább az ő véleménye is ki lesz kérve.
több mint 4 éve
Igen, Hurneymagicnek itten szerepe lesz, az tényként kezelhető.Mondjuk engem megvett a dumájával, megnyerő személyiség, nem nehéz elképzelni, hogy beáll mögé az öltöző.
Konkrétum qrva meglepő módon nem hangzott el.
Neki meg az asszonykájának így együtt, olyan Coach Taylor és Tami Taylor megjelenésük volt a Friday Night Lightsból 😊
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Ami lejött hogy Hurney marad. Amiről meg beszéltek az ilyen kötelező kör volt.