NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 4 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 3 794
Első kérdés, ki volt a kék ruhás csaj a fotózáson a végén?
TSzabi
Tepper lánya 😀
Gorro
Sikerült kikerázni magát. A női magazin témáknál maradva Tepper meg Hurney szét vitt a melegítőben 😀
több mint 4 éve
Gorro Carolina Panthers 1 443 — Törzsvendég
TSzabi
Tepper lánya 😀

#KeepPounding
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Denzel Mims már szimpatikus nekem egy 4. Kör környékére.
Kellene amúgy is egy nagyobb elkapó ő 191 és 100 kiló környéke.
több mint 4 éve
Ez majdnem annyi mint Gruden lovéja. Bár ez biztos itt nem fog negatívumként feljönni...
Bruce
tudod, hogy ha mi adjuk a 10 millát évente, akkor hülyék vagyunk. Ha egy egyetemi edző kap ennyit, vagy egy rookie hc, akinek az összes gyűrű az ujján a jegygyűrűje, akkor az meg hire of the year.

Csak a szokásos.
Amadeus
Itt nem fogtok ilyet kapni, ém Gruden párti vagyok és a tövbiek se szoktak a média hisztire felülni. Ha ilyenek lennénk nema Panthersnek szurkolnánk.
több mint 4 éve
Na megnéztem egy Baylor meccset, fogalmam sincs ez mennyit jelent.
TSzabi
Remélem nem a Georgia ellenit vagy az Oklahoma elleni leolvadást 😀
Amúgy tényleg szinte csoda ahogy ott meg tudta fordítani a programot
Heisman Trophy
Pont azt a 2 meccset néztem meg, mert komolyabb csapatok ellenit akartam nézni
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 483 — Keep pounding
Reméljük azért CMC-t és Luke-ot nem cseréli el.

Ma magyar idő szerint este 8kor lesz a bemutatkozás.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Ez majdnem annyi mint Gruden lovéja. Bár ez biztos itt nem fog negatívumként feljönni...
Bruce
tudod, hogy ha mi adjuk a 10 millát évente, akkor hülyék vagyunk. Ha egy egyetemi edző kap ennyit, vagy egy rookie hc, akinek az összes gyűrű az ujján a jegygyűrűje, akkor az meg hire of the year.

Csak a szokásos.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/bigahickey/status/1120720181339336704?s=19

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Az a durva, hogy két programot támasztott fel 7 éven belül, a Temple-nél végzett munkája se smafu.

És lehet beszélni a Sooners vagy a Georgia elleni meccsekről, de azért érdemes abba belegondolni, hogy ő miből főzött, és a túloldalon milyen lehetőségek álltak rendelkezésre.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 642 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
TSzabi
Remélem nem a Georgia ellenit vagy az Oklahoma elleni leolvadást 😀
Amúgy tényleg szinte csoda ahogy ott meg tudta fordítani a programot

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A front kinézhet KK-Poe-McCoy felállasban, ha utóbbit visszahozzuk, és Poe-t nem basszuk ki, a LB posztokra Luke és Shaq adott, és engem nem lepne meg, ha Burns itt kapna szerepet, nyilván szinte állandóan a QB-t rohamozva. A secondarybe ellenben három embert nem tudok mondani, nem ötöt 😀

Ez persze csak játék a nevekkel, meglátjuk mi jön, remélem press conference mihamarabb.

több mint 4 éve

Az O szerintem ilyen 70% felett áll fel 4 elkapóval( az egyik lehet TE de elkapónak áll fel) és 1 futóval. Igaziból a futásoknak alapoznak passzal ahogy nézem, igyekszik a boxot üríteni aztán nem rest egymás után 2-3x se direkt QB futást hívni, ha ez megtörténik. Nem nagyon tördelik a játékot viszonylag gyorsan jönnek egymásra a playek. KB ennyit láttam én ebbe, a falakhoz nem értek hogy power vagy zone blokking vagy mennyit csapdáznak húznak.

A D egy 3-3-5 ön fut, elég változatos hogy ki a 4. Siettető és a Blitz csomag is A LB-ekre elég komolyan építenek. Futásnál ugrik mindhárom, sokszor lép hátra mind3 és a Blitzre is sokszor mennek 2 en. Nem ismerem őket, de elég egyformának tűnek skillsetben és testalkatban, sokszor cserélnek is helyet. A Secből kb semmit nem láttam mit csinálnak
3 Safety a Snap előtt nekem Cover 3 nak néz ki, de mindig másik Safety is lép fel a slotba attól függően hogy Mit éreznek jó matchupnak.

Meglátjuk ebből mennyit akarnak idehozni mennyit alakítanak a keretre. Nekem ez a 3-3-5 ős D is tetszett meg ahogy építik egymásra a playeket az O ba. Egy ilyen D-nek örülnék de a keretünk nem igazán erre van. Viszont Shaqot jól lehetne benne használni Kek mellet, de ide kéne még valaki(Klein vissza)

Szóval még nézegetek meccset, most 1,5 volt aztán csak kapunk infokat mit terveznek

Aztán ha valaki jobban benne, van nagy baromságokat vettem ki belőle az írjon.

Szerkesztette: TSzabi
több mint 4 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hét év, 60 misi (ami lehet 70 is)
Tepper nem szarozott.
gabokocka
Illetve 6 misiért vásárolta ki Rhule-t jelenlegi szerződéséből.
több mint 4 éve
Baylort meg finoman szólva sem nevezném powerhouse-nak. Szóval jó eséllyel ott olyan játékosok vannak, akik máshova nem kellettek
gabokocka
😍 mennyi közös pont
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Mondjuk nem lehetett annyira oda a rosterert, ha felhivta a Giants-et, hogy matchelje az ajanlatot 😀
több mint 4 éve
Vett egy Csapatot 3 milliárdért örülök hogy utána nem ezen akart spórolni. Türelem biztos lesz az első HC-je felé. Az első év mindenkinek előnyős lenne ha Cammel kezdődne. Az egy egér út mindenkinek ha még nem megy.
több mint 4 éve
Hét év, 60 misi (ami lehet 70 is)
Tepper nem szarozott.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
6 éves szerződést kap Rhule.
több mint 4 éve
Sztem nem Baylor arcokkal lesz tele a roster vége. College más, kis egyetemeknek a maradékból kell válogatni, a Baylort meg finoman szólva sem nevezném powerhouse-nak. Szóval jó eséllyel ott olyan játékosok vannak, akik máshova nem kellettek, de Rhule látott bennük fantáziát. Itt véleményem szerint nem feltétlenül kell ennyire a "szemétben turkálnia", de majd meglátjuk.

Mondjuk ez a hire előremutatja, hogy nem Hurney lesz a fő döntéshozó, ha egyáltalán marad, a draft első köreire megtartjuk, aztán mehet aludni 😊

több mint 4 éve
Ez a buli nem érdemre megy. Most majd pár hétig fellesz szopva Rhule, hogy mekkora lídőr meg milyen innovatív aztàn majd elválik, de szerintem a legjobb jelöltet választottuk. És biztos minden friss lesz, meg a bizalmi emberek is újak lesznek, nem Manhertz Colin Love Horton Cole arcok forognak az 53 határán hanem volt Baylor játékosok.
több mint 4 éve
Igazán megérdemelnénk egy egészseges Camet Rhule rendszerében CMC-vel, Moore-ral és Samuellel a következő 4-5 évben.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Ez érdekes lesz. Ezek szerint lát potenciált inkább még mindig Camben, mint Jonest próbálta volna felépíteni... illetve itt nem fenyeget DG réme, szabadabb kéz talán..
dande
Állítólag nem kert volna nálunk sem olyan hatalmas kezet, csak az edzői stábot akarja összeállítani amit tavaly a Jetsben nem sikerült megadni. Sztem imádni fogjak itt és nagyon jól jarnak vele, az is sokat mondó h hozzánk még csak el sem jön, ez vagy DG miatt van vagy mert úgy érezte h úgysem őt választanánk. Semmi köze nincs Joneshoz sztem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ez érdekes lesz. Ezek szerint lát potenciált inkább még mindig Camben, mint Jonest próbálta volna felépíteni... illetve itt nem fenyeget DG réme, szabadabb kéz talán..
dande
amikor bejelentették, hogy DG marad, onnantól fogva biztosra vettem, hogy Rhule nem megy oda
meg is érdemli a Giants a sorsát, Rhule persze megbukhat itt is, de az a felállás semmilyen edzővel nem fog működni ott, az biztos
r.baggio
Ez volt a charlotte-i master plan, DG meg a Giantshez és akkor majd ide jönnek inkább helyettük.

Nekünk már csak GM kéne, az első köröket mindig Hurney intézi, az 5m alatti szerződéseket és a 4 körtöl le DG, a többire mi lennénk a legjobbak ár-érték arányba is.

Szerkesztette: TSzabi