Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Persze, hogy elfogytak, nem féleszű idióták ülnek a D coordok között sem... Az egy más kérdés, hogy hol bírja 60 percig a personal ezt, és hol nem (Boys vs. Bucs, Lions vs. Bears, csak hogy a két NFC listavezetőt nézzük).Szerintem ez egy elég jó roster, csak az a baj, hogy hiányoznak kulcs dolgok, jelenleg ezek közül az edzői stáb nagyon látványos, a többin addig nem is érdemes gondolkodni.
Tudom, hogy nem szabad ilyet mondani, de hosszútávon jobban jártok, ha most bucira verünk titeket (negyedszer zsinórban Tepper biztos nem nyeli le Ronnak), és akkor kedd reggel már interim HC vezeti a csapatot. Ha pechetek van, és mondjuk kikap a Rams véletlenül, és a Saints sem úgy megy ki, hogy "jó, most akkor mindent bele", és nyertek, még a végén elhiszi Tepper, hogy Ron ér valamit. Szóval szurkoljatok a Ramsnek, ha már nekünk nem megy 😊

több mint 7 éve
Várható volt, ezért idegel engem fel ez az elbaszott szezon, mert - bár szted nem - sztem potenciálban ott van ez a roster a siker kapujában, csak a töredékét sikerül kihozni a lehetőségekből. Itt az élő példa Thomas, aki két hónapon keresztül ült a büntiben, vagy a faszomtudjahol, miközben kibaszott hasznos fegyver. Ugyanígy imádkozni kellett, hogy Samuel pályát lásson, és az elmúlt években még ezer ilyen szar személyi döntés volt. Nagyon bízom Tepperben.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Ezek a baszó O-khogy elfogytak évvégére. steelers, KC, Rams , Saints mindegyik meg meg torpant.
több mint 7 éve
Milyen szomorú lett nálatok is a szezon vége..csak ti többet nyertetek, mint kellene egy top pickhez..
több mint 7 éve
Sztem Tepperen múlik. Ki kell rúgni ma/holnap Ront, elengedni a szezont, úgy IR-re lehet tenni Camet. Ellenkező esetben még szivatjuk három hétig.
több mint 7 éve
Produktív este volt, közelebb kerültünk Ron kirúgásához, tisztul a kép, hogy melyik játékosoktól kell megszabadulni, ráadásul szereztünk egy jó estét Cleveland városának is.Ha Hurneyben van egy kis tisztesség, akkor IR-re teszi Camet, teljesen értelmetlen így kivonszolni őt a pályára, a második félidőben ma se mentek a labdái, az elsőben még úgy ahogy.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Haynes, Doss, Butler az érdekesebb kimaradoka meccsre.
több mint 7 éve
Közbe Gano out a meccsre
több mint 7 éve
Nem hiszem, hogy bárki is maradna a stábból egy kipucolás esetén.Èn se ezért ironikus hogy végre van egy jó OC . Vannak jo skill playerek az O ban. Sikerult egy NFL szintu secondaryt összehozni van egy Jó D szakembered. Aztán megy mindenki, gondolom pár játékos is
gabokocka
több mint 7 éve
Amini IR, jött Catanzaro, Ganot gondolom vmi sérülés kínozza. Nem hiszem, hogy bárki is maradna a stábból egy kipucolás esetén.
több mint 7 éve
Tehát van egy jó OC, és van egy jó DC, már csak HC kéne.Biztos van rá példa hogy egy HC bol ugyanannál a csapatnál kordinátort csinalnak, de ezt nehezen tudnám itt elképzelni.
Nem tudom, én totál elvesztettem a hitem benne idén, annyira adott volt minden, hogy jók legyünk, és sikerült elbaszni. Most megint azt érzem, bármit csinál, szarul fog elsülni, mint anno az első két évben.
gabokocka
több mint 7 éve
Tehát van egy jó OC, és van egy jó DC, már csak HC kéne.Nem tudom, én totál elvesztettem a hitem benne idén, annyira adott volt minden, hogy jók legyünk, és sikerült elbaszni. Most megint azt érzem, bármit csinál, szarul fog elsülni, mint anno az első két évben.
több mint 7 éve
A múlt héten is jó volt a D a második félidőben (egy kamu dpi-ből kaptunk TD-t, azon kívül nem nagyon volt momentuma a Bucsnak), állítólag már akkor elkezdte Ron hívni játékokat. DC-nek kiváló, úgyhogy nem lepne meg engem se, ha a D-nek erős meccse lenne.Igen, az is inkabb volt OPI mint DPI.
Jakehomer
De esetleg egy konzisztens jó D teljesitmény még mindig nem elég amig nem tudjuk írányitani a meccseket közepes csapatok ellen se. Ucso 4 meccsre rityentene Ron egy TOP 5 védelmet de menne év végén az micsoda íronia lenne.
Évekig TOP 5 korul van a védelmed, lerabolják a stábod. Jön egy OC aki tudja használni a Kereted. Erre nincs egy kurva ember aki legalabb TOP 10 be tartaná a D-t. Csak Te magad de téged meg kivágnak évvégén, és megy veled az OC is.
Kb egy Elite játékos kellet volna idén az O vagy D lineba és nagyon mas lett volna minden meccs képe.
több mint 7 éve
A múlt héten is jó volt a D a második félidőben (egy kamu dpi-ből kaptunk TD-t, azon kívül nem nagyon volt momentuma a Bucsnak), állítólag már akkor elkezdte Ron hívni játékokat. DC-nek kiváló, úgyhogy nem lepne meg engem se, ha a D-nek erős meccse lenne.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Értem, csak ha ez így jó lesz, akkor eddig miért nem jöttünk vele eddig elő? A Steelers meccs kijózanító pofon kellett volna legyen, tökéletes alkalom arra, hogy megtegyük a szükséges intézkedéseket. Nem tettük, csak most, amikor már ég a ház.Sose tudhatod mi a jó döntés, nem egzakt tudomány. Akkor hosszútávra tervezett Washingtonnal, nem akarta az első atom szar meccs utan, inasba rakni.
gabokocka
Persze lehet ez most se jön be, vagy most bejön de akkor nem jött volna be. Utólag mindenki tud jó döntést hozni meg valamit előre kritizálni, hogy szar lesz. Engem megnyugtatna azért ha Ron összekapná a D-t. Bár tény hogy bonyolitaná a helyzetet.
több mint 7 éve
Értem, csak ha ez így jó lesz, akkor eddig miért nem jöttünk vele eddig elő? A Steelers meccs kijózanító pofon kellett volna legyen, tökéletes alkalom arra, hogy megtegyük a szükséges intézkedéseket. Nem tettük, csak most, amikor már ég a ház.
több mint 7 éve
Szerintem jó meccse lesz a D nek.Mahone IR, Hearn jött fel a helyére.ööööööööööö semmilyet? 😊
Rivera elvileg nagyonsokat dolgozott a Sec-el. Washington pedig a DL al, és együtt írták meg a gameplant.
Kiváncsi vagyok ez milyen változást fog hozni.
Turóczi Szabolcs
gabokocka
több mint 7 éve
Mahone IR, Hearn jött fel a helyére.ööööööööööö semmilyet? 😊
Rivera elvileg nagyonsokat dolgozott a Sec-el. Washington pedig a DL al, és együtt írták meg a gameplant.
Turóczi Szabolcs
több mint 7 éve
Mahone IR, Hearn jött fel a helyére. Rivera elvileg nagyonsokat dolgozott a Sec-el. Washington pedig a DL al, és együtt írták meg a gameplant.
több mint 7 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Frazier jött fel a PS-ből a helyére.
több mint 7 éve
Olsen IR
több mint 7 éve
Hát ja, Gaulden nem túl meggyőző, hogy finoman fogalmazzak... Mondjuk előre lehetett sejteni, hogy projekt, de én nem látom, hogy bármikor is tényező lenne belőle, ellentétben Thomas-szal vagy Haynes-szel.Megint egy justronthings nickel játszott a gyerek a legtöbbet az egyetemen, szarok vagyunk nickelbe, logikusan ki se probálod, miután leigazolod Reider és vissza jön Searcy az IR ről. Mint mikor nem volt 2 safety összesen a csapatban de Jay Cash be se került a meccsnapi keretbe mert hogy nem kell 6 LB.
gabokocka