Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez beteg dobás volt Camtől:cdn.streamable.com/video/mp4/qs2l.mp4
Ez a Dickson TD, ahol az elkapás is bravúros volt.
a.video.nfl.com/films/2015/GAME_HIGHLIGHT/in-game-highlight/NFLCOM/REG/14/151213_nfl_wk14_car_cam_to_dickson_4_yard_td_367794_3200k.mp4
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Néhány érdekes statisztika:ez a sorozat nekünk is megvan jelenleg 😊 (bár hamar vége lesz ha DuJuan Harris lesz a kezdőnk.)
- Az első negyedben 260 yardot rámoltunk be, többet, mint bármelyik csapat bármelyik negyedben idén.
- Zsinórban negyedszer szereztünk legalább 30 pontot, és tizenegyedszer legalább 27-et.
- 24. alkalommal értük el a 100 futott yardot megszakítás nélkül, erre legutóbb a Bears volt képes 1976. és 1978. között.
- 36.6 pontot átlagolunk az utolsó hat meccsen.
- Short 9 sacknél járt, franchise rekord a DT-k tekintetében.
- Ginn az első a franchise történetében, aki egy meccsen két, 45+ yardos TD elkapást mutatott be.
gabokocka
több mint 8 éve
NFL.comon van egy olyan cikk, hogy a liga legjobb három csapata jelenleg a Cardinals-Seahawks-Panthers hármas. Ebben így nem vagyok biztos, de hogy mindhárom csapat bivalyerős lett a szezon végére, az tuti. Meglátjuk mi lesz a playoffban, nagyon érdekes meccsek lesznek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Basszus.... nem semmi ez a csapat. Nagyon összeállt minden erre az évre. Le a kalappal. Most sajnálom igazán hogy egy konferenciában vagyunk. 😊 Remélem a konferenciadöntőn találkozik a két csapat mert az sztem történelmien jó meccs lenne. 😊
több mint 8 éve
Néhány érdekes statisztika:- Az első negyedben 260 yardot rámoltunk be, többet, mint bármelyik csapat bármelyik negyedben idén.
- Zsinórban negyedszer szereztünk legalább 30 pontot, és tizenegyedszer legalább 27-et.
- 24. alkalommal értük el a 100 futott yardot megszakítás nélkül, erre legutóbb a Bears volt képes 1976. és 1978. között.
- 36.6 pontot átlagolunk az utolsó hat meccsen.
- Short 9 sacknél járt, franchise rekord a DT-k tekintetében.
- Ginn az első a franchise történetében, aki egy meccsen két, 45+ yardos TD elkapást mutatott be.
több mint 8 éve
oi66.tinypic.com/2q8anbk.jpgOlsen be like:
"Im too white for this shit"
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Sajna nem láttam, de vmi ilyesmire számítottam, amikor arról írtam, hogy a védelem motivált lesz. Benéért nagy kár, ezek után meglepne, ha nem lennénk különösen óvatosak a következő meccseken.
több mint 8 éve
nemtomi
126
Benwikere szezonjának vége, újabb CB-t igazolunk.
több mint 8 éve
Nem is tudom, hogy láttam-e ennél totálisabb dominanciát a csapattól, nem volt ellenfél a Falcons. Viszont voltak sérülések, Olsen és Stew nem tűnt vészesnek, de Bene szezonja gyanúsan véget ért, ez azért nem hiányzott, főleg a negyedik negyedben, amikor lehetett volna Teddy Williams meg Colin Jones is már a pályán. Camnek is kellett jönnie egy playre, nyugodtan jöhetett volna hamarabb Anderson is.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Fasza, stewartnak jó meccse lesz...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tillman és Bersin nem lesznek, mindenki más okés. Rivera elmondása szerint Finnegan nagyon jól illeszkedett be, mind a pályán, mind az öltözőben. Most már egyértelmű, hogy ő lesz a nickel, Jones megy vissza a special teambe.
A Falconsnál Soliai és Bryant lesz kénytelen kihagyni a meccset.
több mint 8 éve
Akkor pár gondolat a Falcons meccs elé. Alapvetően azért sem számítok könnyű meccsre, mert bár elképesztő rossz szériában vannak, agyon nem verik őket soha, mindig butaságokon, turnovereken mennek el a meccseik. A futást elég jól fogják, úgyhogy az biztos kevés lesz, ha Stew kezébe odaadjuk harmincszor a labdát. Szerencsére a passrush, mint olyan nem létező fogalom arrafelé, így nem kéne, hogy halálra vegzálják Camet, így pedig a mi elkapósorunknak is lesz ideje elszakadni. Stewart felé mehetnének passzok is (az utóbbi hetekben érezhető javulás e téren), nem nagyon van olyan LB a túloldalon, akit sztem ne cumiztatni halálra egy az egyben. Olsenre se nagyon lesz válaszuk sztem.A védelemnek elsősorban Freemant kell megfogni, másfelől a Norman Julio párharc különösen mókásnak ígérkezik. Igazából megtehetnénk, hogy duplázzuk Jonest, mert rajta kívül égen-földön nincs veszélyes célpont, Ryan pedig tuti őt fogja erőltetni orrba-szájba. A passrush kicsit megélénkülhetne, múlt héten Brees vígan hajigált egy-két odaérést leszámítva. Örömmel venném, ha a négy falember komoly nyomást tudna generálni, nem kéne Luke-ékat blitzelni küldeni. Addison elvileg visszatérhet, meglátjuk hogyan alakul a rotáció, múlt héten Ealy a két offside-dal ellőtte a puskaporát, kicsit sikerült a doghouseba küldenie magát.
A speciális egységnek kb. egy dolga lesz, Hestert nem engedni visszafutni, meglátjuk sikerül-e megvalósítani.
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy faszkodás nélkül kikapjunk, de a múlthéten bemutattuk, még mindig képesek vagyunk meccsben tartani az ellenfeleket. Ezt most el kéne kerülni és egy nyugodt, csöndes kis diadallal újabb lépést tenni az első kiemelés felé.
több mint 8 éve
Az első meccsen McCwon irányított és majdnem kikaptunk, a végén Norman pickje kellett a W-hez.Én nem várok sétagaloppot, max kellemesen csalódok.
Allen nyilatkozta, hogy még nem tudja, akar-e játszani jövőre, de az biztos, ha igen, akkor nálunk fog. Na most ugye az ő szerződése még élni fog jövőre, 8.5 millat fizuval, ami nem tartalmaz garantált összeget. Meglátjuk hogy alakul a sorsa, sztem nagyban függ a szezon végkifejletétől. Ha úgy alakul, sztem 1-2 milla körüli összegért visszajöhet.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 8 éve
A saints is csak azért volt most ennyire közel mert faszkodtatok és a turnoverekkel tudták feltenni a pontokat. Ráadásul a saints offense nem kiegyensúlyozottan szar mint a mienk. Nem tudok egy db matchupot sem mondani ami nekünk kedvez.Szoros meccsre számítok, a támadók sztem pont fordított utat fognak bejárni, de majd meglátjuk. A Saints is két kiálezett meccset játszott velünk, tőletek sem várok mást 😊Majd két gyűrű után jönnek 😊Csupa jó hír így kora reggelre 😀 am a magam részéről csúnya alázásra készülök...
A védelemtől kéne egy rebound meccs, mert eléggé sokat hibáztak vasárnap, TD zokon is vette a teljesítményt, úgyhogy sztem, nagyon pörögni fognak a fiúk.
gabokocka
peach
gabokocka
több mint 8 éve
Szoros meccsre számítok, a támadók sztem pont fordított utat fognak bejárni, de majd meglátjuk. A Saints is két kiálezett meccset játszott velünk, tőletek sem várok mást 😊Majd két gyűrű után jönnek 😊Csupa jó hír így kora reggelre 😀 am a magam részéről csúnya alázásra készülök...
A védelemtől kéne egy rebound meccs, mert eléggé sokat hibáztak vasárnap, TD zokon is vette a teljesítményt, úgyhogy sztem, nagyon pörögni fognak a fiúk.
gabokocka
peach
több mint 8 éve
Majd két gyűrű után jönnek 😊Csupa jó hír így kora reggelre 😀 am a magam részéről csúnya alázásra készülök...
gabokocka
több mint 8 éve
Közben Cam ismét a hét támadója lett az NFC-ben, az elmúlt öt hét folyamán immáron harmadszor, ez legutóbb Bradynek sikerült 2007-ben. Amúgy tengap volt egy éve a balesete, azóta állítólag nem vezet annyit 😊
több mint 8 éve
nemtomi
126
nickel coverage továbbra isA 4-3-as sémával (+ a front seven kifejezéssel) jól át lettem verve. 8 idei és 2 tavalyi Seahawks elleni meccs alapján a defensive snapek negyedében alkalmazunk csak 3 LB-t, 75%-ban 5 DB van a pályán.
A múlt heti meccsen Jones, Finnegan és Shaq is védekezett a slot receiveren/2-ik TE-n.
Shaq az első félidőben a 2-es TE-t védte, vagy bliccelni küldték.
A második félidőben a 3 WR-es felállás esetén Shaq és Finnegan rotálta egymást Jones száműzését követően.
Rotáció jellegét tekintve:
Finnegan van fenn minden 2 minute driveban,
Shaq kezdi a legtöbb normál drive-t, Finnegan a 3-ik és sokra érkezik, illetve a sokadik first down-okat követően a 2nd downokban is feltűnik már.
Ha Tillman visszatér, az eddigiek alapján Bene megy vissza slotba, Finnegan kispad, Shaqnek meg maradnak a blitzek és a 2 TE-s felállások egy csekély része.
Meccs____Ellenfél____WR___TE_____CAR CB__CAR LB
2014 Reg8 Seahawks_2,95__1,02______2,72______2,28
2015 DIV Seahawks__ 2,51__1,15______2,75______2,25
2015 Reg3 Saints ____2,50__1,27 _____ 2,90______2,11
2015 Reg6 Seahawks_2,36__1,28______2,36______2,61
2015 Reg7 Eagles____2,53__1,47______3,00______2,00
2015 Reg12 Cowboys_2,67__1,28______2,76______2,24
2015 Reg13 Saints ___2,64__1,33______2,64______2,36
A fentiek alapján az 5-ik DB-t kevésbé az ellenfél befolyásolta, inkább a passzvédekezésre legalább részben (slot receiver vagy 2-ik TE ellen) alkalmas LB-ek limitált száma. Ld. Eagles, amikor Shaq hiányában fel sem merült 3-ik LB pályára küldése. Mondjuk a Seahawks elleni 6-ik heti meccs zsákutca volt Harper vs. Graham tekintetében.
több mint 8 éve
Finnegan már vasárnap is a snapek felét a pályán töltötte, Jones az újabb róla kapott TD után visszakerült ST only szerepbe - nyilván kicsit lassabban akartuk Finnegant behozni a D-be, de a kényszer nagy úr. Ha Tillman visszatér, ő biztos nem fog slot receiverek ellen védekezni, nincs meg hozzá a sebessége.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Tillmant sztem az alapszakaszban már nem nagyon látjuk, a playoffra kell top formában legyen. Így nem sérül rá, illetve a kompenzációs pickek elosztásánál nem fogják számba venni. Persze ez csak egy teória, de sztem ez is benne van a pakliban. Addig Finnegan belerázódik a dolgokba és a rájátszásban kedvünkre variálhatjuk, Norman mögött a Peanut, Bene, Finnegan hármast.
több mint 8 éve
hrubi
150
Ha már nickel, Tillman visszatérésével (remélem a héten már tolni fogja) ugye Colin Jones végre nem lesz ott, de most már jelen van Finn is, aki remélem a múlt heti meccsen meg is előzte Jonest a rosteren, kit tesz oda a csapat? Benwikere megy vissza, vagy Tillman fogja a slotot? Volt már itt párszor szó erről, de Ben néha már elég pofásan tolja, a Saints elleni meccse viszont nem tetszett, meg még nem elég konzisztens a teljesítménye.
több mint 8 éve
Gondolom sokat vezetünk, sokat passzolnak ellenünk, amikoris több elkapós felállás van, így pedig rá vagyunk kényszerítve, hogy több DB legyen fenn. De ez csak tipp 😊
több mint 8 éve
nemtomi
126
Elég lesz a szezonbeli 19-ik győzelem is.Időközben megoszthatnátok velem azt az infót, hogy miért alkalmazzuk idén olyan gyakran a nickel defenset?
Különösen annak fényében, hogy két LB-t is draftoltunk.
több mint 8 éve
Majd két gyűrű után jönnek 😊A védelemtől kéne egy rebound meccs, mert eléggé sokat hibáztak vasárnap, TD zokon is vette a teljesítményt, úgyhogy sztem, nagyon pörögni fognak a fiúk.
Szerkesztette: gabokocka