Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Állítólag még vár néhány hét pihenő Tillmanre, úgyhogy hétvégén valószínű élesben is megnézzük Finnegant. Meglepne, ha ugyanakkora fos játékkal állna elő a Saints ellenünk is, mint a Texans ellen, sokkal inkább egy Falcons ellenire hasonló fellépést várok tőlük. Ott a turnoverek és a blokkolt punt miatt tudtak nyerni, ergo el kéne kerüljük a hülyeségeket, ne legyen lehetőségük előnybe kerülni ilyen faszságok által. Tömni labdával Stewt, mehetnek a playactionök, egyszer-kétszer Cam is meglódulhat, szóval csak a szokásos 😊 Payton gondolom tartogat majd néhány meglepetést számunkra, de meggyőződésem, ha nem leszünk faszok, nyerni fogunk. Amúgy újfent Tv-n nézhetjük magunkat, lassan többet szerepelünk mint a Patriots 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nehéz lelkesedni a csávóért, de hát ha jól játszik, akkor nem fog érdekelni, mekkora pöcs a pályán... 😛 (azon kívül állítólag nem az) Egyébként még csak 31 éves, meglátjuk.A Pats vereségét kicsit sajnálom (annyira azért nem 😊 ), poén lett volna két 18-0-s csapat a Superbowlban.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Remélem nem lesz faszfej, bár nehezen tudom elképzelni. Meglátjuk, ha Riveráék adtak neki egy esélyt, mi is megtehetjük. Az biztos, hogy Jonesnál tehetségesebb, a többi a pályán kiderül.
több mint 9 éve
Vkinek pofán kell vágni Evanst 😀Panthers announced they signed veteran CB Cortland Finnegan, who comes out of retirement to bolster their secondary.Hát én annyira nem csípem... De biztos indokolt volt a leigazolása, remélem nem Tillman sérülése miatt.
Béczkó
smash28anddash34
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Panthers announced they signed veteran CB Cortland Finnegan, who comes out of retirement to bolster their secondary.Hát én annyira nem csípem... De biztos indokolt volt a leigazolása, remélem nem Tillman sérülése miatt.
Béczkó
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Panthers announced they signed veteran CB Cortland Finnegan, who comes out of retirement to bolster their secondary.
több mint 9 éve
Hát ja, ezek után mit fogok tudni beírni? 😊Amúgy lehet semmit, mert elver minket a Saints 😊
Mindenesetre az biztos, hogy underdogok most már egy meccsen sem leszünk, nyilván teljesen másképp lép majd ellenünk pályára mindenki, mint mondjuk teszik azt más ellen (gondolom a Saints és a Falcons is vért fog inni, hogy elvegye a veretlenségünket), De pont ezért is nagy dolog a 15 győzelem ebben a ligában, hétről hétre olyan eredmények vannak, hogy az agyad eldobod, nüanszokon múlhatnak meccsek (hogy bírói ítéletekről ne is beszéljek...), és mégis képesek vagyunk egy olyan sorozat felmutatására, hogy egy éve nem kaptunk ki. Brutális dolog.
több mint 9 éve
The worst 11-0 team in the NFL. 😊Most már tényleg a Panthers az NFL legszarabb 11-0ás csapata. És a legjobb is. 😊
gabokocka
több mint 9 éve
Az összes hátralevő ellenfelünket agyonverik máma...A Bucs nem volt agyonverve, sőt, kicsit pechesek voltak a fújásokkal. A Giants meg a második félidőben már észhez tért nagyjából.
gabokocka
A Falcons O továbbra is keresi magát, a Saints meg ugyan összeszedettebbnek tűnt, mint az előző két meccsén, de hosszú üresjárataik vannak a labda mindkét oldalán (azzal azért nem számolnék, hogy nem csinálnak TD-t ellenünk se 😊 ). Nem szabad ellenük az elején hátrányba kerülni, a múltkor a rossz kezdésünk meghatározta az egész meccs képét.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
molehill
121
Drukkoltam, hogy meglegyen a nekik összesen kevesebb pont, mint nekünk, de Eli elrontotta a mókát.
több mint 9 éve
Az összes hátralevő ellenfelünket agyonverik máma...
több mint 9 éve
Panthers coach Ron Rivera says the next possibility is 12-0 when asked about the possibility of going 16-0.Rivera ezt a kérdést is igen jól kezeli. Amúgy csomó érdekes történet jön ki folyamatosan az öltözőből, ami mind azt támasztja alá, hogy egészen hihetetlen közösség alakult ki, mindenki bízik a másikban, mindenkinek a csapat az első, és olyan veteránok, mint Jared Allen mondják, hogy soha még csak megközelítőleg sem dolgoztak olyan légkörben, mint itt.
Allen 2013-ban nyilatkozta, hogy ő nem lesz csere, rotációs játékos, stb.. Erre most, amikor CJ visszatért, mondta, hogy tök mindegy milyen szerepet kap, a lényeg az, hogy a csapat jól működjön. Ealy sem durcizott be, hogy ő a csere, pedig az elmúlt négy meccsen egyaránt sacket jegyzett. És rengeteg ilyen van, most csak ezt a két példát emeltem ki. Szóval amíg ez az egység megmarad, jó esélyünk van a győzelemre bárki ellen.
Amúgy úgy is lehet nézni az idei meccseinket, hogy ennyi HoF jelölt - noha van aki, már jóval túl a zeniten - még sosem szerepelt a csapatunkban. Szóval csak dőljünk hátra, és élvezük a meccseket 😊
több mint 9 éve
Sztem depthet keresünk. Jones egy ST playa, amennyiben rövid passz, screen játék, futás jön remekül megoldja a nickelback posztot, azonban ha hosszabb lefolyású a játék, agyonverik az elkapók, így ha a Norman, Bene Tillman hármasból valaki kiesi, bajban vagyunk. Teddy Williamd szintúgy ST playa, szóval kell még egy CB, aki bevethető. És erre világított rá, hogy Beasley volt az egyetlen használható fegyver dallasi oldalon.
több mint 9 éve
Három corner is próbajátékon volt nálunk ma: Cortland Finnegan, Robert McClain és Bradley Fletcher. Hm, most azon túl, hogy nem túl jó játékosok, vajon csak annyit jelent, hogy Jones helyett keresünk nickelt, és/vagy Tillman hosszabb ideig nem lesz?
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Star és Addison kisebb bokasérülést szenvedett, jól jön nekik az extra pihi a Saints túra előtt.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Igen, a játék képe alapján elég nyilvánvaló. 😊Thomas Davis: "We felt like it was very disrespectful for us to be underdogs, being a 10-0 team and playing a team that's only won 3 games."Rivera is mondta meccs előtt, hogy nem kapjuk meg a respektet, de nem erre van felhúzva a motiváció. Más szavakkal, akkor is elpicsáztuk volna őket, ha nem vagyunk underdogok.
Jól éreztem én, hogy azért lesz itt extra motiváció.
gabokocka
Jakehomer
Rivera egészen kiváló pedagógusnak tűnik, az öltözői jelenetek alapján meg pláne, nagyon jól kezeli ezeket a helyzeteket.
Amúgy pl. Norman már a meccs előtt kiakadt Bryantre a tisztelet hiánya miatt, becsülettel törlesztett a pályán 😊
16-0 pedig nem igazán fontos, persze a 19-0 volna a legszebb, de a legfontosabb az utolsó három meccs megnyerése.
több mint 9 éve
Mennyire lennétek "csalódottak", ha nem jönne össze a 16-0?Most még úgy érzem, hogy nem lennék különösebben csalódott, nyilván minél közelebb vagyunk hozzá, annál inkább akarjuk majd, mert akármilyen is a schedule, a 16-0 az 16-0, sok esélyed nem lesz hibátlan alapszakaszra, ha van, akkor azt meg kell ragadni (ez bizonyos szempontból nehezebb dolog, mint bajnokságot nyerni).
Illetve reálisan mekkora esélyt láttok erre?😊
Vrij6
Reálisan nézve a Saints idegenben kemény ellenfél, főleg Rob Ryan nélkül, én azt várom, hogy ők feljönnek a szezon végére, ráadásul Payton jól ismer minket, az első meccsünkön lemeccselte Riverát elég rendesen. A Giants idegenben megint egy necces túra, az tűnik a legnehezebb hátralévő meccsünknek, 50-50%-nak érzem az esélyeket A Falcons a jelenlegi formájában nem szabadna, hogy megverjen minket, de nyilván ezért fogunk majd pont tőlük kikapni 😊 A Bucs ellen otthon országos egyes a meccs, ha odáig eljutunk, akkor már nem szúrjuk el.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Thomas Davis: "We felt like it was very disrespectful for us to be underdogs, being a 10-0 team and playing a team that's only won 3 games."Rivera is mondta meccs előtt, hogy nem kapjuk meg a respektet, de nem erre van felhúzva a motiváció. Más szavakkal, akkor is elpicsáztuk volna őket, ha nem vagyunk underdogok.
Jól éreztem én, hogy azért lesz itt extra motiváció.
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Mennyire lennétek "csalódottak", ha nem jönne össze a 16-0?Ami engem illet semennyire sem lennék csalódott, sőt, én jobban örülnék és nyugodtabban néznék a playoff elé, ha becsúszna 1 max. 2 vereség. Nyomasztó ez a veretlenség 😀 félek a nyomás kihat a playoffra és ott csapódik le. Ezen kívül a hiányosságok, hibák, amik egyébként ott vannak a győztes meccs esetén is, jobban szem elé kerülnek akkor, ha veszítesz. Szerintem.
Illetve reálisan mekkora esélyt láttok erre?😊
Vrij6
A veretlenség meg szép, de csak egy statisztika.
#KeepPounding
több mint 9 éve
Mennyire lennétek "csalódottak", ha nem jönne össze a 16-0?Illetve reálisan mekkora esélyt láttok erre?😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 9 éve
Thomas Davis: "We felt like it was very disrespectful for us to be underdogs, being a 10-0 team and playing a team that's only won 3 games." Jól éreztem én, hogy azért lesz itt extra motiváció.
több mint 9 éve
Hardyt teljesen kivettük a játékból, Oher nagyot játszott, igaz, pár playnél, úgy láttam, hogy dupláztuk is. A fal közepén tudott nyomást gyakorolni a Dallas, nem is kicsit, Kalil, Turner és Norwell is szenvedett néha passz blokkolásnál, ez meghatározta, hogy az offense nem volt valami hatékony, de azért egész tűrhetően mozgattuk a labdát egy igen jó Cowboys D ellen.Megint bebizonyosodott, hogy a Norman island magányos hely az elkapóknak 😊 Nagyon sokat jelentett, hogy ott tudtuk hagyni 1 on 1 Bryanten, Coleman pickjénél pl ez volt a kulcs, általában a FS-k elmennek Dezt duplázni, ő meg simán ott maradt a pálya közepén.
A DL most nem dominált olyan látványosan, de a futást megöltük és azért volt nyomás is a qb-n, az, hogy négy jó pass rusher DE-t tudunk rotálni, megint olyan luxus, ami kevés csapatnak adatik meg, Ealy a meccs végén úgy ficánkolt, hogy öröm volt nézni. A vörös is jól keverte a kártyákat, az elején elég sokat blitzeltünk, aztán Luke folyamatosan visszamozgott coverage-ba leszedegetni Romo passzait 😊
11-0, ráadásul Rivera alatt decemberben szoktuk a legjobb focinkat játszani... De még van három nehéz idegenbeli meccsünk.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Amúgy Hardy csinált valamit a meccsen? Oher is tanár, volt, pedig anno mindenki kiröhögte Gmant, hogy őt képzeli el LT-nek. Ahhoz képest egész jól muzsikál 😊
több mint 9 éve
Grat srácok. Remélem legalább egyszer kikaptok alapszakaszban, hogy utána megint mehessen egy hibátlan run. Ha jön a Po vonat (márpedig nemsokára itt lesz) akkor en felugrok vendégnek. 😊