Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Delhomme Carolina Panthers 61 — 11-5 and counting
Sajnos én se láttam a meccset , de az összefoglaló és a leírások alapján bíztató a kezdet. A D az nagyon állat lesz, úgy néz ki. Sikerült összerakni egy jó szellemű védekező gárdát, ami reményeim szerint messzire repíthet minket, ha nem is idén de valamikor a közeljövőben.
Cam játéka nagyon tetszett, nem is az adatai, hanem a hozzáállása, nagyon pozitív, remélem vezére tud majd lenni az O-nak, ebben még azért most kételkedem, de remélem beilleszkedik hamar. Jimmy-t se akarom leírni, mert azért megmutatta tényleg hogy képes valamit letenni egy pick 6 után. Tetszik az is, hogy a "run the ball and look for big" sémájú támadójáték dominál, ahogy néztem az adatokat elég szép mennyiségű passz ment hosszúra ,amit sikerült is elkapni, mondjuk ehhez nyilván kellett egy ilyen Giants D is, de akkor is bíztató.
A lényeg ,hogy jól kezdjük a szezont, egy pozitív mérleggel én már boldog lennék idénre.

You can tell me I'm short. You can tell me I'm slow. You can tell me I can't run. You can tell me I ain't gonna be nothing.But I'm wearing this jersey, baby. I'm wearing this jersey.
több mint 13 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Sajnos csak az összefoglalót láttam de csak az előttem lévő hozzászólókkal tudok egyet érteni (Newton OK, Olsen OK, D OK)

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Gratulalok a gyozelmetekhez, tegnap sokkal jobbak voltatok nalunk!

Newton eleg erdekes figura, en rosszabbra szamitottam tole. Clausent kedvelem, orultem annak, amikor a pick 6 utan osszeszedte magat. A falunkon elegge latszott, hogy szokniuk kell meg az uj felallast, de Beatty megiteleseben sokat segitett volna, ha a 70 millios emberketek ellen jatszott volna. D-Will egy monster, de ezt kb. minenki tudta.
Bar ez csak az eloszezon az en velemenyem az, hogy az igazolasok jol sikerultek, Newtonnak nagy segitseg lehet a TE allomany. Nem ugy jatszottatok, mint aki par honappal korabban 1/1-et draftolt.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Nagyon sok pozitívum volt tegnap, nem is elsősorban az eredmény, meg hogy a D kevés pontot engedett, mert ez preseason, ráadásul mi szerintem komolyabban vettük, mint a Giants, de a játékosok hozzáállása, az egész csapat mentalitása egészen más, mint az elmúlt (legalább) két évben.

Jimmy a tragikomikus pick six után csak felállt a padlóról és vezetett egy értelmes drive-ot, tavaly passzolni se mert volna egy ilyen után... Cam nagyon nyers még, hátsó lábról dob sokat, pontatlan, nincs neki "range"-e, tehát vagy megdobja izomból, vagy csak nagyon röviden, de hihetetlen laza és magabiztos, mégiscsak lehet benne kakaó hosszú távon.

Olsenhez ragad a labda és Chudz rengeteg playt rajzol fel neki, központi figurája lesz ő ennek az O-nak.

Armanti volt talán a legkellemesebb meglepetés, tavaly elkapni is alig tudta a labdát a punt után, most teljesen jó visszahordásai voltak, ráadásul slot WR-ként is ténylegesen használható, biztató játék volt nagyon. Egy másik fiatal WR, Pilares is NFL ready.

A D nagyon agresszív, végre komoly blitz sémáink vannak, a legnagyobb dicséret, hogy egy nagy csomó starter nélkül is jó képet mutattunk. Az LB-ek mindenhol ott voltak, a cornereket ritkán égették be, a safetyk keményen ütköztek. De a legjobban a D fal tetszett, Irvin tényleg fasza, de a két rookie DT-ben is nagy a potenciál.

Lehet, hogy eredményekben ez idén még nem fog annyira kijönni, de jó kis csapat alakul itt. Kicsit szkeptikus voltam Riverával szemben, de ha ezen az úton tudunk tovább fejlődni, akkor kellemes vasárnapjaink lesznek a következő években 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 470 — Keep pounding
Nem lesz ez rossz, a D kifejezetten jó volt, Olsen is igen jó boltnak tűnik.
Amondó vagyok kedjen inkább Newton, Clausen híg fos, ha összeáll maximum szar lesz....
Armanti is tetszetős volt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Még az előszezon se kezdődött el, de két (valószínű) starter már IR-en.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
gsn 3 548
Gettis térdsérülést szenvedett a tegnap esti edzésen, nincs hír róla, mennyire súlyos, de állítólag nem nézett ki jól.Jakehomer
tornészíel, idén már nem látjátok.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Gettis térdsérülést szenvedett a tegnap esti edzésen, nincs hír róla, mennyire súlyos, de állítólag nem nézett ki jól.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Arról nem volt szó eddig, hogy mióta visszahoztuk Corvey Irvint (ugye 2009-es 3. körös pick, az első idényét asszem IR-en töltötte, tavaly meg cutoltuk a szezon előtt), kezd játékossá érni, a camp beszámolókban sokat dicsérik, és a depth charton is kezdőként van feltüntetve. McClaintől is el vannak ájulva kint, szóval a látszólag nagyon szar DT szituáció talán nem is olyan kilátástalan.

Ellenben a corner depth tragikus.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Kijött az első depth chart, vannak érdekességek, láthatóan a régebben csapatnál lévőket "honorálták". Semmit nem jelent egyelőre, az viszont biztos, hogy Jimmy kezd a Giants ellen, checkdown parádéra felkészülni 😊

http://reederstake.freedomblogging.com/2011/08/09/panthers-release-first-unofficial-depth-chart/9921/

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Legedu sztem pozitív meglepetés lehet. Simán jó no3 WR-nek, de akár Smitty párja is lehet.szaba
Szerintem jó eséllyel no2 lesz ő. LaFell kezei kőből vannak, Gettis nem rossz, de Naanee könnyen elveheti tőle a kezdő posztot.

Kidobott Bronco CB, Chevis Jackson leigazolva, hát nem tudom.Jakehomer
A hírek szerint a 3 ember között fog lezajlani a no2 WR poszt,ugye az új rezsim miatt előnye sincs LaFellnek és Gettisnek,mert az ő draftolásukhoz se volt sok köze Riveranak.

több mint 13 éve
Legedu sztem pozitív meglepetés lehet. Simán jó no3 WR-nek, de akár Smitty párja is lehet.szaba
Szerintem jó eséllyel no2 lesz ő. LaFell kezei kőből vannak, Gettis nem rossz, de Naanee könnyen elveheti tőle a kezdő posztot.

Kidobott Bronco CB, Chevis Jackson leigazolva, hát nem tudom.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 542
Nem tudjuk, mire lett volna képes, de mindenképp szopás, valakivel pótolni kell, de házon belül nem tudjuk, normális FA-k meg nem nagyon vannak már.

Naanee jó igazolás, ismeri a sémát, van némi rutinja, voltak jó meccsei tavaly és nem is volt drága.Jakehomer
Legedu sztem pozitív meglepetés lehet. Simán jó no3 WR-nek, de akár Smitty párja is lehet.
több mint 13 éve
Nem tudjuk, mire lett volna képes, de mindenképp szopás, valakivel pótolni kell, de házon belül nem tudjuk, normális FA-k meg nem nagyon vannak már.

Naanee jó igazolás, ismeri a sémát, van némi rutinja, voltak jó meccsei tavaly és nem is volt drága.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
ez mi szar nap lett végül.....

szar a csapatnak (tehát nekem is)

Panthers NT Ron Edwards is likely to miss the 2011 season after tearing his triceps in training camp.
It's a big blow to the Panthers. Edwards, signed to a three-year, $8.25 million contract last week, was supposed to add girth and run-stopping ability to a soft Carolina interior line. The Panthers will likely pursue an alternative, but the free agent market has been stripped thin. If they stay in-house, third-round rookie Sione Fua is the next best nose tackle option.

duplán szar nekem,mert igaz,hogy csak PS aspiráns volt,de azért mégis (GM csapatom tagja) csapat tag volt (tehát a csapatnak is rossz)

Panthers sixth-round OG Zack Williams tore his ACL in practice this week.
He'll be placed on injured reserve, ending his season. A two-year starter at Washington State, Williams has experience at both guard and center. He was a candidate for the practice squad before suffering the injury.

😕

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Gyarapodnak $ veszélyesebbnél veszélyesebb célpontjai
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Naanee jött egy évre
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
LOL, Anderson >>>>>>>>>>>>>>>>> Clausen.
Ettől még Anderson középszar persze.Jakehomer
Továbbra is hülyeségnek tartom Clausen szekálását egy olyan év után amikor tokkal-vonóval fos volt a Panthers.Amadeus91
Továbbra is hülyeségnek tarton Clausen megvédését egy olyan év után, amikor tokkal-vonóval fos volt.
Nem azzal van a baj, hogy nem tudott nyerni vele a csapat (persze azzal is, de mivel szarok voltunk, ez alól mentesül). Azzal van baj, hogy minden idők egyik legrosszabb QB-szezonját produkálta, nulla TD-t dobott WR-nek például, a mozgása katasztrófa, technikailag egy nulla. Ha optimista vagyok és abból indulok ki, hogy fejlődhet, akkor is évekre van az NFL szinttől.Jakehomer
Hát attol függetlenül szerintem DA-vel sem jártatok túl jól 😊
több mint 13 éve
Ez most komoly? Csóró Clausen-t így degradálni...Amadeus91
Továbbra is hülyeségnek tartom Clausen szekálását egy olyan év után amikor tokkal-vonóval fos volt a Panthers.Amadeus91
Továbbra is hülyeségnek tarton Clausen megvédését egy olyan év után, amikor tokkal-vonóval fos volt.
Nem azzal van a baj, hogy nem tudott nyerni vele a csapat (persze azzal is, de mivel szarok voltunk, ez alól mentesül). Azzal van baj, hogy minden idők egyik legrosszabb QB-szezonját produkálta, nulla TD-t dobott WR-nek például, a mozgása katasztrófa, technikailag egy nulla. Ha optimista vagyok és abból indulok ki, hogy fejlődhet, akkor is évekre van az NFL szinttől.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Connor végül kimaradt az Olsen dealből. Olyan nagy adok-veszek egyáltalán nincs, csak a csapat magját, akik nagyrészt 1 éves szerződésen voltak, leigazoltuk hosszú távra. TE poszton erősítettünk, meg Kasay helyett jött Mare, érkezett Edwards és Anderson, ezek az érdemi változások csak.

De amúgy a legnagyobb tisztelettel kérdezve 😊 mégis mit vártál, amikor új rezsim van? Az a csoda, hogy alig volt érdemi cut vagy vissza nem igazolt FA (Kasay, Marshall, King, Ed Johnson, Landri, Moore és Brayton)

Az utolsó draftolt, McClain is aláírt végre.Jakehomer
Mondom hogy nem követtem mostanában a dolgokat 😊 Kicsit le voltam butulva 😀 Minek nekünk Kasay mellé rugó amúgy? Lehet már kérdezték bocs a hülyeségekért...JUNIOR#46
Kasay kirúgtuk... (sajnos)
Huddle-on mennek a találgatások egy esetleges CB igazolásáról/tradeléséről, felmerült Carlos Rogers és Asante Samuel neve is. Nem tudom mi lesz belőle, de egy jó képességű cornerback el kéne.smash28anddash34
Asante mondta, hogy nem akar menni Phillyből, ahol pedig DRC-t szánják nickelnek a két sztár mögé, így elvileg nem is trade alap. De fizuja neki is nagyon nagy, illetve ára is, ez 100.
több mint 13 éve
smash28anddash34 Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 45
Fúúúúúúúúú gyereke nagyon lemaradtam a dolgokról 😐 😐 😐
Ennyire adok-veszek van most nálunk? Connort nem értem miért adtuk el...JUNIOR#46
Connor végül kimaradt az Olsen dealből. Olyan nagy adok-veszek egyáltalán nincs, csak a csapat magját, akik nagyrészt 1 éves szerződésen voltak, leigazoltuk hosszú távra. TE poszton erősítettünk, meg Kasay helyett jött Mare, érkezett Edwards és Anderson, ezek az érdemi változások csak.

De amúgy a legnagyobb tisztelettel kérdezve 😊 mégis mit vártál, amikor új rezsim van? Az a csoda, hogy alig volt érdemi cut vagy vissza nem igazolt FA (Kasay, Marshall, King, Ed Johnson, Landri, Moore és Brayton)

Mondom hogy nem követtem mostanában a dolgokat 😊 Kicsit le voltam butulva 😀 Minek nekünk Kasay mellé rugó amúgy? Lehet már kérdezték bocs a hülyeségekért...JUNIOR#46
Kasay kirúgtuk... (sajnos)
Huddle-on mennek a találgatások egy esetleges CB igazolásáról/tradeléséről, felmerült Carlos Rogers és Asante Samuel neve is. Nem tudom mi lesz belőle, de egy jó képességű cornerback el kéne.
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
Panthers sign QB Derek Anderson.ulpianus
Ez most komoly? Csóró Clausen-t így degradálni...Amadeus91
Továbbra is hülyeségnek tartom Clausen szekálását egy olyan év után amikor tokkal-vonóval fos volt a Panthers.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Ennyire adok-veszek van most nálunk? Connort nem értem miért adtuk el...JUNIOR#46

Mondom hogy nem követtem mostanában a dolgokat 😊 Kicsit le voltam butulva 😀 Minek nekünk Kasay mellé rugó amúgy? Lehet már kérdezték bocs a hülyeségekért...

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 13 éve

Az utolsó draftolt, McClain is aláírt végre.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
én se,mert nem adtátok 😀