Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 15 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jaj, szegény firkászok csak nem pukkadt ki az a lufi. Én magam 6-10et mondtam a szezon előtt, a 10 már megvan. 😊
Le a kalappal a srácok előtt, a stáb előtt és még talán Ánheló előtt is, mert azért az FA piacon odatette magát. Innentől Lovie nyert magának még legalább 2 évet. A lehetséges ellenfelekkel meg ráérünk foglalkozni, most örüljünk a mai győzelemnek és a POnak. (azért a defense seggét szétrúgnám az első drivért, már megint sikerül bealudni az elején)
több mint 15 éve
Antman Chicago Bears 415
Fajin kis mecs volt. A Def állat, a Spec spéci, Az O kezd lassan rendesen muzsikálni.
Hesternek meg minimum 1 emlék érmet csináltathatna a Vikes, hamár ellenük húzta be a 14.-et.

több mint 15 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 258 — Bears & Illinois fan
A telhetetleneknek írom, ha behúzzuk a hátralevőket, az NFC 2. hely is meglehet és akkor egy hetet lehet pihenni a fáradtaknak.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 15 éve
NFC North Championfüligjimmy
De jó ezt leírva látni!

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
NFC North Championfüligjimmy
hagyd meg az aláírásod Jimmy a woodo-babáddal meg kezdj tömeggyártásba 😀 esetleg más fajta is készen áll? ahogy a sorsolást illetve a lehetséges kimenetelt nézem Eli kell majd a WC-on 😂

nagy győzelem, nagy teljesítmények, sérülés nélkül, álom

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
NFC North Champion

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 269 — Vikings fan
Hülye vagy? Kétmeccses győzelmi SOROZATUNK van. 😀Bazzani
Én kérek elnézést, még szoknom kell a gondolatot 😀

Toca, azért jobb lenne Őszapót méltó elbúcsúztatni. Egy akkora veréssel, hogy még csak eszébe se jusson 2011 augusztusában belebújni mondjuk egy Chiefs, vagy a Raiders mezbe.füligjimmy
Dehogynem bújjon, jövőre úgyis játszunk velük +1 easy win 😀 Mondjuk az egész csoportnak 😀
több mint 15 éve
Tino ma sem játszik, így továbbra is a Roach/Wilson duó osztozik a játéklehetőségen.
több mint 15 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hülye vagy? Kétmeccses győzelmi SOROZATUNK van. 😀Bazzani
Én kérek elnézést, még szoknom kell a gondolatot 😀

Toca, azért jobb lenne Őszapót méltó elbúcsúztatni. Egy akkora veréssel, hogy még csak eszébe se jusson 2011 augusztusában belebújni mondjuk egy Chiefs, vagy a Raiders mezbe.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 269 — Vikings fan
zsinórban 2 MNF Detroitnak???? ezt még a Pats sem kapja meg 😊tüsi91
Minden győzelmünk után kapunk mostmár egyet. 😀Bazzani
Óóóó, lassan már a bab is hús 😀

Amúgy kicsit hoppá, brett apó dobálni fog a meccs előtt. Remélem játszik, az elmúlt 5 évben nyert nekünk vagy 6 meccset , annyira parádézott.füligjimmy
Nem mitha amúgy kurvára aggódnotok kéne 😀 Nem a QBn fog ez a meccs múlni hanem a D-nken és AP-n. Vagy úgyis mondhatnám ha Cutler és Forte jól játszik esélyünk nem lesz.
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley

Amúgy kicsit hoppá, brett apó dobálni fog a meccs előtt. Remélem játszik, az elmúlt 5 évben nyert nekünk vagy 6 meccset , annyira parádézott.füligjimmy
Hülye vagy? Kétmeccses győzelmi SOROZATUNK van. 😀

több mint 15 éve

Amúgy kicsit hoppá, brett apó dobálni fog a meccs előtt. Remélem játszik, az elmúlt 5 évben nyert nekünk vagy 6 meccset , annyira parádézott.

- Abe Simpson
több mint 15 éve
Nem baj az, érezze a szeretetet, a nagy játékosokra nagy figyelmet kell szentelni. Amúgy nem is hóesés van, hanem hóvihar, a pálya meg nincs aláfűtve. Remélem egalább letakarják addig. Komolyan mondom, az NFL vezetőknek sincs több eszük, mint mondjuk egy ex-kommunista MLSZ titkárnak, csak drágábbak az öltönyeik.füligjimmy
Símán Detroitban kellett volna lennie a meccsnek.
A mi drukkereink meg fujjolhatnának egész meccsen. 😀Bazzani
Minden győzelmünk után kapunk mostmár egyet. 😀

több mint 15 éve
Petersont akkor is darálni akarják majd, ha a labda a közelben sincs...😊Bear
Nem baj az, érezze a szeretetet, a nagy játékosokra nagy figyelmet kell szentelni. Amúgy nem is hóesés van, hanem hóvihar, a pálya meg nincs aláfűtve. Remélem egalább letakarják addig. Komolyan mondom, az NFL vezetőknek sincs több eszük, mint mondjuk egy ex-kommunista MLSZ titkárnak, csak drágábbak az öltönyeik.füligjimmy
A mi drukkereink meg fujjolhatnának egész meccsen. 😀Bazzani
zsinórban 2 MNF Detroitnak???? ezt még a Pats sem kapja meg 😊
több mint 15 éve
A mi drukkereink meg fujjolhatnának egész meccsen. 😀

több mint 15 éve
Nem baj az, érezze a szeretetet, a nagy játékosokra nagy figyelmet kell szentelni. Amúgy nem is hóesés van, hanem hóvihar, a pálya meg nincs aláfűtve. Remélem egalább letakarják addig. Komolyan mondom, az NFL vezetőknek sincs több eszük, mint mondjuk egy ex-kommunista MLSZ titkárnak, csak drágábbak az öltönyeik.

- Abe Simpson
több mint 15 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Én is rá vagyok kattanva az ügyre, elég régen beszéltünk PO-ról errefelé...itt a kitűnő alkalom....aztán majd jön a szakértői fejvakargatás, hogy nem értem, ezeknek 3-13-al kellett volna végezniük...
Hát ha sikerál megcsinálni, akkor is valószínűbbnek tartom a WC-t, nehéz lenne fogni a Philly-t, nekik azért egy fokkal lájtabb az uccsó kettő, mint nekünk...
Mondjuk mindez nem izgat, legyen PO, és elégedett vagyok....ha még ott is csípnénk egy W-t, no akkor totál kihoztuk a maxot az idényből szerintem....
Én is tuti vagyok, h nickel csak elvéte, 3 LB állandóan fenn, Petersont akkor is darálni akarják majd, ha a labda a közelben sincs...😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 15 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Hát a hó már most elkezdett esni... Szerintem valami eszméletlen szarráfagyott pálya lesz ebből estére. Csak sérülés ne legyen.

több mint 15 éve
Igen Jimmy Bácsi 😊 , én is fel vagyok pörögve, négy éve várt pillanat jöhet el újra! Valószínűleg a legnehezebb meccsünk jön, de be kell húzni!csi77
Már csak 10-11 óra, és megtudjuk majd a végeredményt. Szerintem kibírom röhögés nélkül. Mert ugyan fel vagyok pörögve, kicsit fáj is a mellkasom, vagy a meccs miatt, vagy mert már megittam hat kávét. Nem tudom, nem vagyok orvos. Azzal próbálom nyugtatni magam, ha bukjuk a rájátszást, akkor Big Love és Angelo messzire ki lesz rúgva. Én a kismellű nőkre is azt mondom, nálam a melltartó félig tele. Pozitív hozzáállás.

Amúgy most a talaj milyen, valakinek van új híre? Egyesek szerint nincs vele gond, mások szerint életveszélyes, a régi játékosok meg azt modnják, ők még még üvegszilánkokat is szórtak volna rá, meg kimentek volna egy szál gatyában focizni a parkolóba, annyira kemények voltak, bezzeg a mai fiatalok. Ha nem tudják a DL játékosok megvetni a lábukat rendesen, akkor biza minkét csapatnak hozzá kell nyúlni a zone blitzekhez. Mi szerintem amúgy is sokat fogunk 8 man frontot mutatni. Ha 13 pontnál többet kapunk, a védelem elmehet a picsába. Cutler megkapja a szokásos verését, 4-5 sack, meg vagy 10 pressure/hit, de ehhez már hozzászokott. Ha jönnek az általam várt blitzek, akkor Olsen és Knox jó napot fog kifogni, ha ott a hot read, általában ők vannak megtalálva. Nem tudom, a futójáték mennyire fog működni, szintén talaj kérdése

- Abe Simpson
több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Sziasztok! Nyitottam az iwiw-en Chicago Bears klubbot, akinek van kedve nyugodtan csatlakozhat! 😊

Ha holnap megverjük a Vikingeket, akkor már biztos a csoportgyőzelem? Azonos győzelem/vereség mutatónál mi dönt a csoporton belüli helyezésről, az egymás elleni vagy pedig a csoporton belüli mutató?norris21
http://espn.go.com/nfl/playoffs/machine

Egymás ellen majd a csoporton belül, közös meccsek és az NFC-n belülBébé
ez durva, ha verjük is a MIN-t most akkor WC-on játszunk vagy a GBel vagy a Giants-el otthon, viszont ha hozzuk a Jets vagy a GB ellenit is akkor úgy néz ki + 1 hét pihenő... van tétje a végjátéknak is, de ne szaladjunk előre, MNF BABY!!!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Drukkertársaim, Bearmoria hűséges polgárai! Remélem ti is annyira fel vagytok pörögve az éjszakai meccsre, mint Jimmy bácsi! Úgy alakultak a körülmények, hogy holnap hajnalban a ligában elsőként megnyerhetjük a csoportot!

A védelem három hete mélyen tudása alatt játszik, Cutler szerintem életében nem volt jó esti meccen, nagy a tét, a pálya állítólag betonkemény, szóval nem lesz sétagalopp. De ha ezt a meccset nem nyerjük meg, nem is érdemeljünk meg a rájátszást.füligjimmy
Igen Jimmy Bácsi 😊 , én is fel vagyok pörögve, négy éve várt pillanat jöhet el újra! Valószínűleg a legnehezebb meccsünk jön, de be kell húzni!

Kicsit off: tegnap közös kedvencünk, szexy Rexy mekkorát játszott! 4td ?!? :ocsi77
Vége ugyanaz lett mint XLIn...de tlg jó volt amúgy a srác második félidőben...kiváncsi leszek mit mutat köv 7en

"Do or Do not. There is no try."
több mint 15 éve
Drukkertársaim, Bearmoria hűséges polgárai! Remélem ti is annyira fel vagytok pörögve az éjszakai meccsre, mint Jimmy bácsi! Úgy alakultak a körülmények, hogy holnap hajnalban a ligában elsőként megnyerhetjük a csoportot!

A védelem három hete mélyen tudása alatt játszik, Cutler szerintem életében nem volt jó esti meccen, nagy a tét, a pálya állítólag betonkemény, szóval nem lesz sétagalopp. De ha ezt a meccset nem nyerjük meg, nem is érdemeljünk meg a rájátszást.füligjimmy
Igen Jimmy Bácsi 😊 , én is fel vagyok pörögve, négy éve várt pillanat jöhet el újra! Valószínűleg a legnehezebb meccsünk jön, de be kell húzni!

Kicsit off: tegnap közös kedvencünk, szexy Rexy mekkorát játszott! 4td ?!? :o

Hajrá Bad Bones!
több mint 15 éve
norris21 Chicago Bears 204 — egy somogyi cutler
Sziasztok! Nyitottam az iwiw-en Chicago Bears klubbot, akinek van kedve nyugodtan csatlakozhat! 😊

Ha holnap megverjük a Vikingeket, akkor már biztos a csoportgyőzelem? Azonos győzelem/vereség mutatónál mi dönt a csoporton belüli helyezésről, az egymás elleni vagy pedig a csoporton belüli mutató?norris21

Egymás ellen majd a csoporton belül, közös meccsek és az NFC-n belülBébé
Kösz szépen!
több mint 15 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga

Egymás ellen majd a csoporton belül, közös meccsek és az NFC-n belül
több mint 15 éve
norris21 Chicago Bears 204 — egy somogyi cutler

Ha holnap megverjük a Vikingeket, akkor már biztos a csoportgyőzelem? Azonos győzelem/vereség mutatónál mi dönt a csoporton belüli helyezésről, az egymás elleni vagy pedig a csoporton belüli mutató?