Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
Amúgy BÚÉK!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Ennek a csapatnak Fields a jövője, és nem a defense. Ha valamit megtanulhattunk az elmúlt 10-15 évben, az pont ez.Fields lehet a jövője.....Még nem NFL ready, nyilván ebben Nagy sem segített. 2023-tól már annak kell lenni, akkor ő a jövőnk.
McDermott nagyon szépen felhúzta és rendbe rakta a Billst - lehetett ezt előre tudni? És ugye náluk sem biztos koránt sem hogy jövőre is ugyanúgy áll majd össze a edzői gárda, és ha elviszik az OC-t ott is megszakadhat simán Allen fejlődése, produktivitása.
Ezzel természetesen nem azt mondom hogy csak és kizárólag O edzőt érdemes választani mindenkinek hanem azt hogy nekünk az adott szituációban Fieldshez egyértelműen azt kellene. Egy mostani jó választással létrehozhatunk egy jó QB-HC párost, akik sikeresek lehetnek a kövi 10 évben.
Ha most hozunk egy olyan edzőt akiben megvan az esély hogy nem ért hozzá/"leszarja" az O-t és az OC-nak kell meghatározni a támadók teljes játékát abban mindkét oldalról megvan az esély hogy ez a kapcsolat (QB-OC) ne forrja ki magát, hiszen ha szar lesz kirúgják ha jó lesz elviszik.
Számunkra most a legideálisabb pont egy Nagy-Fangio kettős lenne úgy, hogy az offense guru ért is hozzá. Az új Nagyot kell megtalálni, attól hogy ő egy kókler még nem kell elvetni ezt az irányt.
davemayer
De főleg egy jó HC a jövő, jó csapattal.
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Nem is allítottam ennek soha az ellenkezőjét.Szerintem mindegy melyik oldalról jön, a másik oldali stábja is legyen hozzáértő!Ez mind igaz, de ezek mint koordinátor minősítik, láttunk nem egy olyat aki egy ilyen után simán bukott (pl anno McDaniels).Egy koordinátornál szerintem ott kezdődik minden, hogy mennyire ért a saját szakterületéhez, mennyire önálló, saját jogú playcaller-e, mennyire felel az emberállományáért, jogosult-e a HC-nál változtatást kérni pl adott játékos kapcsán (hosszabbítás, más szerepkörbe helyezés, cut, doghouse stb). Mennyire sajátja a séma v csak másoló. Ebből következik, h az ellenoldali gameplanből mit képes átvenni, hiszen készül ellene.Tényleg az utolsó.Ok, ez papíron biztos igaz de jelenleg nem a HC-ok között választassz ( illetve a leszerepeltek közt ha akarsz...) hanem vagy DC-ot vagy OC-t választassz egy olyan pozicióra, amit (általában) még sosem csinált. Tehát lehet hogy te HC-ot akarsz, és igazad is van de nincs elegendő információd (senkinek sem) az egyes emberekről hogy kijelenthesd hogy "ő jó HC lesz".
Nagy egy kókler, de leszarta a védelmet.
Én annyit mondtam a kezdetektől, hogy a következő HC vezetőedző legyen. Ha jó vezetőedző lesz, akkor meglesz a HC-QB kapcsolat. Háttértől függetlenül.
tüsi91
Ha pedig ilyened nincs akkor mi a második kritérium? A koordinatori posztját hogy látja el. Hiszem, hogy a HC kinevezések döntő többsége ez alapjan történik és maximum csak reménykednek az adott franchise-nál hogy HC képességekkel is rendelkezik az adott illető. Tudod, Schrödinger macskája.
davemayer
Mennyire általános v konkrét felkészülő az ellenfélre...
Ezekből azért felismerhető a rátermettség, van-e saját filozófia, mennyire tud válságmenedzselni, krízist kezelt-e már, öltözőben van-e hangja stb
Nálunk pl anno Tomlinra - egy év DC tapasztalattal - pont azért esett a választás, mert jellemezte az újítás, mert egy saját koncepciót dolgozott ki, a zone blitzbe beleillett a coversémája, ill öltözőben tekintélye volt a fiatalsága ellenére, ráadásul kiscsapatnál már korábban krízismenedzselt.
Willie Parker
Igen, ezek mind kellenek hogy meglegyenek egy jövendőbeli HC-nál, de megint más ha egy másik csapat koordinátorát hozod (megint egy macska, zsákbamacska) vagy egy altalad ismert már nálad dolgozót emelsz ki HCnak.
Én azzal értek egyet aki azt mondja hogy előzetesen nagyon nehéz megítélni kiből lehet jó vezetőedző az NFL-ben, ezértis arra kell helyezni a hangsúlyt ami a csapat számára a prioritás, az márpedig az hogy Fields és az O nemcsak jól, de az évek során konzisztensen jól is működjön. Ehhez QB-HC O-kapcsolatra van szükség szvsz, ezért is működhetett volna nagyon jól ez a mostani felállás ha Nagy értene hozzá.
Amúgy ha el lehetne hozni én az összes jelölt közül McDanielst hoznám el egyedül,talán ő az egyetlen aki elég nagy O koponya ahhoz hogy megérné kockáztatni azt hogy tanult-e a denveri hibáiból. Más számomra "fancy"-t nem látok jelenleg, max még a Payton trade meg Harbaugh tüzelne fel de egyikre sincs sok esély sajnos.
davemayer
JMD BB alól kikerülve anno azt hitte, övé a világ, aztán kiderült, h Bill bácsin kívül másnak ez korlátozottan megy (Gruden, BoB, Gase is belebuktak pl).
McDanielsnél engem inkább a Colts sztori riasztana el!
Willie Parker
Gase-t hagyjuk, nekünk itt van fogalmunk róla azt hiszem.
McDaniels a Colts-szal eljátszotta azt amit tilos, épp ezért sem hinném hogy eljátszaná újra. Ott BB kötött vele valószínűleg egy olyan megallapodast fű alatt ami elég volt McDanielsnek hogy maradjon, viszont addig BB nem akarta megadni neki. Szvsz ha most keresné valaki inkább simán lepattintaná minthogy eljátssza ugyanazt. Plusz valószínű hogy amiről beszélünk az a jövőbeli HC állása a Patsnél + megtaláltak az új , izgalmas QB projectet is , így már nem tartom valószínűnek hogy elmozdulna a Patstől. Ha maradt volna a Cam-féle káosz akkor lehet talán, így sztem esélytelen. És mivel a masik 2 nevem is kb az, így én csak várom kit valasztanak, remélem Pace úgy gondolkodik ahogy én.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Szerintem mindegy melyik oldalról jön, a másik oldali stábja is legyen hozzáértő!Ez mind igaz, de ezek mint koordinátor minősítik, láttunk nem egy olyat aki egy ilyen után simán bukott (pl anno McDaniels).Egy koordinátornál szerintem ott kezdődik minden, hogy mennyire ért a saját szakterületéhez, mennyire önálló, saját jogú playcaller-e, mennyire felel az emberállományáért, jogosult-e a HC-nál változtatást kérni pl adott játékos kapcsán (hosszabbítás, más szerepkörbe helyezés, cut, doghouse stb). Mennyire sajátja a séma v csak másoló. Ebből következik, h az ellenoldali gameplanből mit képes átvenni, hiszen készül ellene.Tényleg az utolsó.Ok, ez papíron biztos igaz de jelenleg nem a HC-ok között választassz ( illetve a leszerepeltek közt ha akarsz...) hanem vagy DC-ot vagy OC-t választassz egy olyan pozicióra, amit (általában) még sosem csinált. Tehát lehet hogy te HC-ot akarsz, és igazad is van de nincs elegendő információd (senkinek sem) az egyes emberekről hogy kijelenthesd hogy "ő jó HC lesz".
Én annyit mondtam a kezdetektől, hogy a következő HC vezetőedző legyen. Ha jó vezetőedző lesz, akkor meglesz a HC-QB kapcsolat. Háttértől függetlenül.
tüsi91
Ha pedig ilyened nincs akkor mi a második kritérium? A koordinatori posztját hogy látja el. Hiszem, hogy a HC kinevezések döntő többsége ez alapjan történik és maximum csak reménykednek az adott franchise-nál hogy HC képességekkel is rendelkezik az adott illető. Tudod, Schrödinger macskája.
davemayer
Ezekből azért felismerhető a rátermettség, van-e saját filozófia, mennyire tud válságmenedzselni, krízist kezelt-e már, öltözőben van-e hangja stb
Nálunk pl anno Tomlinra - egy év DC tapasztalattal - pont azért esett a választás, mert jellemezte az újítás, mert egy saját koncepciót dolgozott ki, a zone blitzbe beleillett a coversémája, ill öltözőben tekintélye volt a fiatalsága ellenére, ráadásul kiscsapatnál már korábban krízismenedzselt.
Willie Parker
Igen, ezek mind kellenek hogy meglegyenek egy jövendőbeli HC-nál, de megint más ha egy másik csapat koordinátorát hozod (megint egy macska, zsákbamacska) vagy egy altalad ismert már nálad dolgozót emelsz ki HCnak.
Én azzal értek egyet aki azt mondja hogy előzetesen nagyon nehéz megítélni kiből lehet jó vezetőedző az NFL-ben, ezértis arra kell helyezni a hangsúlyt ami a csapat számára a prioritás, az márpedig az hogy Fields és az O nemcsak jól, de az évek során konzisztensen jól is működjön. Ehhez QB-HC O-kapcsolatra van szükség szvsz, ezért is működhetett volna nagyon jól ez a mostani felállás ha Nagy értene hozzá.
Amúgy ha el lehetne hozni én az összes jelölt közül McDanielst hoznám el egyedül,talán ő az egyetlen aki elég nagy O koponya ahhoz hogy megérné kockáztatni azt hogy tanult-e a denveri hibáiból. Más számomra "fancy"-t nem látok jelenleg, max még a Payton trade meg Harbaugh tüzelne fel de egyikre sincs sok esély sajnos.
davemayer
JMD BB alól kikerülve anno azt hitte, övé a világ, aztán kiderült, h Bill bácsin kívül másnak ez korlátozottan megy (Gruden, BoB, Gase is belebuktak pl).
McDanielsnél engem inkább a Colts sztori riasztana el!
több mint 2 éve
Ez mind igaz, de ezek mint koordinátor minősítik, láttunk nem egy olyat aki egy ilyen után simán bukott (pl anno McDaniels).Egy koordinátornál szerintem ott kezdődik minden, hogy mennyire ért a saját szakterületéhez, mennyire önálló, saját jogú playcaller-e, mennyire felel az emberállományáért, jogosult-e a HC-nál változtatást kérni pl adott játékos kapcsán (hosszabbítás, más szerepkörbe helyezés, cut, doghouse stb). Mennyire sajátja a séma v csak másoló. Ebből következik, h az ellenoldali gameplanből mit képes átvenni, hiszen készül ellene.Tényleg az utolsó.Ok, ez papíron biztos igaz de jelenleg nem a HC-ok között választassz ( illetve a leszerepeltek közt ha akarsz...) hanem vagy DC-ot vagy OC-t választassz egy olyan pozicióra, amit (általában) még sosem csinált. Tehát lehet hogy te HC-ot akarsz, és igazad is van de nincs elegendő információd (senkinek sem) az egyes emberekről hogy kijelenthesd hogy "ő jó HC lesz".
tüsi91
davemayer
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Egy koordinátornál szerintem ott kezdődik minden, hogy mennyire ért a saját szakterületéhez, mennyire önálló, saját jogú playcaller-e, mennyire felel az emberállományáért, jogosult-e a HC-nál változtatást kérni pl adott játékos kapcsán (hosszabbítás, más szerepkörbe helyezés, cut, doghouse stb). Mennyire sajátja a séma v csak másoló. Ebből következik, h az ellenoldali gameplanből mit képes átvenni, hiszen készül ellene.Tényleg az utolsó.Ok, ez papíron biztos igaz de jelenleg nem a HC-ok között választassz ( illetve a leszerepeltek közt ha akarsz...) hanem vagy DC-ot vagy OC-t választassz egy olyan pozicióra, amit (általában) még sosem csinált. Tehát lehet hogy te HC-ot akarsz, és igazad is van de nincs elegendő információd (senkinek sem) az egyes emberekről hogy kijelenthesd hogy "ő jó HC lesz".
tüsi91
davemayer
több mint 2 éve
Tényleg az utolsó.Ok, ez papíron biztos igaz de jelenleg nem a HC-ok között választassz ( illetve a leszerepeltek közt ha akarsz...) hanem vagy DC-ot vagy OC-t választassz egy olyan pozicióra, amit (általában) még sosem csinált. Tehát lehet hogy te HC-ot akarsz, és igazad is van de nincs elegendő információd (senkinek sem) az egyes emberekről hogy kijelenthesd hogy "ő jó HC lesz".
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Tényleg az utolsó.Nagy egy kókler, de leszarta a védelmet.
több mint 2 éve
Ennek a csapatnak Fields a jövője, és nem a defense. Ha valamit megtanulhattunk az elmúlt 10-15 évben, az pont ez.McDermott nagyon szépen felhúzta és rendbe rakta a Billst - lehetett ezt előre tudni? És ugye náluk sem biztos koránt sem hogy jövőre is ugyanúgy áll majd össze a edzői gárda, és ha elviszik az OC-t ott is megszakadhat simán Allen fejlődése, produktivitása.
Ezzel természetesen nem azt mondom hogy csak és kizárólag O edzőt érdemes választani mindenkinek hanem azt hogy nekünk az adott szituációban Fieldshez egyértelműen azt kellene. Egy mostani jó választással létrehozhatunk egy jó QB-HC párost, akik sikeresek lehetnek a kövi 10 évben.
Ha most hozunk egy olyan edzőt akiben megvan az esély hogy nem ért hozzá/"leszarja" az O-t és az OC-nak kell meghatározni a támadók teljes játékát abban mindkét oldalról megvan az esély hogy ez a kapcsolat (QB-OC) ne forrja ki magát, hiszen ha szar lesz kirúgják ha jó lesz elviszik.
Számunkra most a legideálisabb pont egy Nagy-Fangio kettős lenne úgy, hogy az offense guru ért is hozzá. Az új Nagyot kell megtalálni, attól hogy ő egy kókler még nem kell elvetni ezt az irányt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Vagy a HC olyan, hogy ad egy filozófiát, amibe "csak" be kell illeszteni az edzőket.Csűrjük-csavarhatjuk, de másképpen nézzük ezt, ezért tanulva a Foles témából, ahol húszszor atragtuk, hogy ő amúgy jó - szerintem meg nem jó, inkább ne erőltessük.
Fangio egyébként ha emlékeim nem csalnak 2017 szezon végéig volt szerződés alatt, de mivel az itteni HC interjún kívül máshova nem hívták meg, ezért valamikor bő héttel Nagy kinevezése után Pace jelentős közbenjárásával és azzal, hogy itt bizony a pozíciós edzőket szépen megfizetik maradt.
Quinn kapásból a munkanélküli kis Shannyt vitte edzőnek.
Mégegyszer Quinn nem top jelölt, de nálam nem elvetendő.
Egy dolog aztán ebben sem fogok többet írni. Fields egy zsebiranyitó átlagon felüli mobilitással. De nem a Román féle Lamar Jackson - Kaeparnick stílus. Roman passzjátéka soha nem volt a legjobbak között. Van egy remek futásra alapuló offense. Baromi jól nézne ki nálunk is, de mégegyszer Fields nem Lamar, nem Kaeparnick.
Akkor tényleg Daboll, akinek fő műve Allen, előtte sokat ő sem mutatott, de Allen miatt megérdemli az esélyt, hogy HC legyen.
Hamár a Bills. McDermott és a front office a mélységből felhúzott egy franchiset az AFC top csapatai közé. Oszt neki szintén semmi köze nem volt az offensehez, de mint csapatot tökéletesen felepitett és futtat. Nekem ilyen HC kell, aki komplett menedzser. Aztán tökre nem érdekel, hogy offense vagy defense background.
2018-tól egy OC volt amúgy a vezetőedző. Nyilván annak is szar, de a top kvalitású védelem is szépen lassan szethullott a kezei alatt, mert a védelemre fordított energiája közelében sem volt az ideálisnak, filozófiája, hogy mit szeretne látni a vedelemtől meg ahogy látjuk annyi volt, hogy a Fangio vonalat kell továbbvinni.
Én Nagy példája alapján is mondom, hogy nem feltétlenül örülnék annak, ha itt megint egy olyan ember jönne, aki foglalkozik az egyik oldallal a másik meg majd lesz valahogy. Még akkor is, ha Fields top prioritás.
több mint 2 éve
Tehát ez azt jelenti, hogy egy alkalommal már sikerült neki a megfelelő edzői stábot osszerakni. Nem mondom, hogy Quinn top jelölt, de benne látom azt, hogy ha tanult a hibáiból nem lenne rossz választás.Ok, de hogy keresel HC matériàt? Ahogy írtàk is, nem tudod eldönteni kiből lesz a koordinátorkodáson túl jó HC, ezért is bukik meg a többségük.
Fields fejlődése prioritás, a csapat fejlődése meg a másik. Párban.
Az a baj, hogy én máshogy gondolkodom, mint Ti. A hozzászólásokból én azt veszem ki, hogy Ti egy OC-t kerestek Fields mellé HC titulussal, én meg egy vezetőedzőt a franchisenak. Filozófiával offense és defense oldalra. S ameddig ez így van, addig nálatok pl. aki defensive vagy ST háttérrel érkezik kapásból kiesik a jelöltek közül. Nincs ezzel gond, csak én másképpen gondolkodok.
tüsi91
Talàlgatni lehet, de biztosabb nekem ha a HC pozicióban van meg az a tudás ami Fieldsnek megadja az évekre azt a koontinuitást ami kell neki. Ha mindez OC poszton van jelen, az szül ilyen szitukat amibe Quinn is került.
Amúgy visszafordítva hogy Quinn érdeme a jó edzői gárda: akkor Nagy érdeme hogy Fangio DC volt itt?
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
A jelöltjeimről:Brian Daboll
OK, tudom, hogy kanadai, de csak nem lesz ebből baj. 😊
Saban + Sötét Nagyúr vérvonal.
Jelenleg OC, de mindennel is foglalkozott már: QB, WR, TE
QB fejlesztés: "Szarból" várat épített: Josh Allen
Allen (Fields) erősségeire épít, azaz adaptálja a rendszerét.
Tapasztalt és a védelemhez is ért.
Kellen Moore
Személyes kedvencem, jó a kisugárzása.
QB, QB edző, majd jelenleg OC.
Fiatal és gyorsan halad, talán nem véletlen.
QB fejlesztés: A "Szarból várat (negyedik kör) itt is megáll: Dak Prescott
Még Daltonnal is megfelelő mennyiségű yardot és pontot hozott, pedig mi aztán jól tudjuk, hogy az nem egyszerű mutatvány.
Greg Roman
A Ravens rendszere valahogy mindig működik, még Lamar Jackson nélkül is, ahogy azt idén mi is megtapasztalhattuk.
Kikkel dolgozott?
Vic Fangio, mindkét Harbaugh, Ryan-ék és a Sötét Nagyúr.
Jelenleg OC, de volt már QB és TE felelős is.
A szaladgáló QB-k specialistája: Kaepernick, Tyrod Taylor, Lamar Jackson
Szerintem Fields-nek is menne ez és Ő még dobni is tud.
Nem azt mondta, hogy nem kell neki ez a Lamar nevű futó és hozzanak neki egy QB-t (Nagy-Dalton), hanem adaptálta a rendszerét és MVP-t csinált belőle.
Vannak számára futóink is, akiket mesterien tudna használni.
Aaron fel sem jönne nagyon a pályára. 😊
több mint 2 éve
Attól, hogy hozol egy jó támadó koordinátort, semmi nem garantálja, hogy jó lesz az offense benne Fields-cel. Vezetőedzőnek jönne, teljesen más feladatok hárulnának rá.Nézd meg az idei Jetst, milyen remek védőkoordinátorból lett HC, aztán a védelmük történelmi mélységekben.
Javarészt az hatarozza meg milyen lesz az offense, hogy milyen stábot tud maga köré gyűjteni (nyilván az emberanyagon túl).
Szóval ez egy kibaszott nagy lutri, vagy beletalálsz, vagy nem.
Épp ezért van ráció abban, hogy olyan HC-t válassz, aki már csinálta ezt, es vagy Superbowlt nyert (Pederson), vagy legalább ott járt a kapujában (Quinn). Aztán ettől függetlenül ők is lehetnek azar választasok, mert az se véletlen, hogy most nincs csapatuk...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Tehát ez azt jelenti, hogy egy alkalommal már sikerült neki a megfelelő edzői stábot osszerakni. Nem mondom, hogy Quinn top jelölt, de benne látom azt, hogy ha tanult a hibáiból nem lenne rossz választás.Én értem a te álláspontod s egyet is értenék veled, ha a QB neve Brady, Rodgers Wilson vagy Manning lenne, de mivel egy zöldfülű rookie qbd van ezért olyan ember lenne a legjobb akit bnm visznek el mellőle egyből… Nem egyszer láttuk már, hogy az állandó OC csere a qb és a playbook kárára ment. Olyan edző akit te akarsz 10 évente 1x találnak.. Még talán az lenne a legnagyobb deal, ha valahogy megszereznék Peytont XD
Fields fejlődése prioritás, a csapat fejlődése meg a másik. Párban.
Az a baj, hogy én máshogy gondolkodom, mint Ti. A hozzászólásokból én azt veszem ki, hogy Ti egy OC-t kerestek Fields mellé HC titulussal, én meg egy vezetőedzőt a franchisenak. Filozófiával offense és defense oldalra. S ameddig ez így van, addig nálatok pl. aki defensive vagy ST háttérrel érkezik kapásból kiesik a jelöltek közül. Nincs ezzel gond, csak én másképpen gondolkodok.
tüsi91
Szerkesztette: ricsiii83
több mint 2 éve
...ha tanult a hibáiból nem lenne rossz választás.Ezt sajnos bárkire lehet mondani.
tüsi91
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Tehát ez azt jelenti, hogy egy alkalommal már sikerült neki a megfelelő edzői stábot osszerakni. Nem mondom, hogy Quinn top jelölt, de benne látom azt, hogy ha tanult a hibáiból nem lenne rossz választás.Fields fejlődése prioritás, a csapat fejlődése meg a másik. Párban.
több mint 2 éve
Én továbbra sem gondolom, hogy feltétlenül OC-ban kell gondolkodni.Ugyan tüsi, Quinn mögül kivették a kis Shannyt és összeomlott az egész. Kevés egyértelműbb példa volt szvsz a történelemben amikor ki lehet jelenteni hogy az OC tudása miatt jutottak akkor SB-ba.
Quinn nekem egy olyan jelölt, akiről láttuk mibe bukott bele. Amit nem tudunk, hogy tanult-e belőle.
Hackett nálam azért jelölt, mert két helyen volt működő offense vele. Az egyik Green Bay, a másik Jacksonville. Utóbbinál egy limitált QB-val.
A többiek pont ennyire jó jelöltek, mint Hackett. Se jobbak, se rosszabbak. Nyilván neked is vannak véleményeid róluk, amiket nem osztottál meg.
Legyen egy jó vezetőedző. Onnantól mindegy a háttér. De azt, hogy ki milyen HC matéria azt sajnos mi innen nehezen, vagy inkább sehogy nem tudjuk megmondani. Egy dolog, hogy jó koordinátor vagy. Másik dolog milyen vezetőedző.
tüsi91
És pont egy ilyen szituáció elkerülése végett lenne több ráció abban hogy O minded HC-unk legyen. Ki kell választani valakit akinek megvan a tudása ahhoz hogy felépítse Fieldset ÉS a folyamatosságot is tudja neki biztosítani.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Én továbbra sem gondolom, hogy feltétlenül OC-ban kell gondolkodni.Az hagyján hogy mi nem tudjuk, de igazából senki. Ezért betli a HC választasok 75%-a.
Quinn nekem egy olyan jelölt, akiről láttuk mibe bukott bele. Amit nem tudunk, hogy tanult-e belőle.
Hackett nálam azért jelölt, mert két helyen volt működő offense vele. Az egyik Green Bay, a másik Jacksonville. Utóbbinál egy limitált QB-val.
A többiek pont ennyire jó jelöltek, mint Hackett. Se jobbak, se rosszabbak. Nyilván neked is vannak véleményeid róluk, amiket nem osztottál meg.
Legyen egy jó vezetőedző. Onnantól mindegy a háttér. De azt, hogy ki milyen HC matéria azt sajnos mi innen nehezen, vagy inkább sehogy nem tudjuk megmondani. Egy dolog, hogy jó koordinátor vagy. Másik dolog milyen vezetőedző.
tüsi91
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Én továbbra sem gondolom, hogy feltétlenül OC-ban kell gondolkodni.Quinn nekem egy olyan jelölt, akiről láttuk mibe bukott bele. Amit nem tudunk, hogy tanult-e belőle.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Én OC-t hoznék HC-nak. Meg kell nézni, hogy hogyan nézett ki az O a kezdő irányító távollétében, ha egy nulla tapasztalatú csere QB esetén is működött a rendszer, akkor az mond valamit.
mortirolo
- Dan Quinn - bár ő csak erős feltevésekkelDan Quinn:
- Nathaniel Hackett
tüsi91
Ő egy DC, ami illene a Bears-hez, de szerintem nem erre van szükségünk.
Mi jut még róla eszembe és szerintem nem csak nekem:
A legnagyobb leolvadás a Super Bowl-ok történetében.
Mondjuk el is kellett addig jutni, de akkor is.
Nathaniel Hackett
Működik a rendszer Aaron nélkül? Szerintem nem.
Elnézést, hogy ilyen rossz véleménnyel vagyok a jelöltjeidről, de cserében itt vannak az enyémek: Brian Daboll, Kellen Moore, Greg Roman
Róluk van valami, ami miatt nem lennének megfelelőek?
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Én nálam senki nem szeretné jobban, hogy kirúgják Nagyot. A legfőbb oka, hogy megérdemelné, a másik, hogy akkor játszanának a fiatalok. De ha hétvégén is a Foles-Ifedi párost kell nézni, akkor remélem elgondolodnak fent is, hogy ez vajon kinek a célját szolgálja.Fields limitáltan edzett, Jenkins és Borom fullosan. (Peters limitáltan).
Ami azt illeti lehet nagyobb feneket keritenek ennek a 2 héttel hamarabb lehet interjúztatni dolognak, mint ami valódi előny. Egy csapat sem élt vele. A másik, hogy ha Pace is megy, akkor ki interjúztatna, ha Pace marad akkor meg ugye a másik kérdés lenne, hogy ő interjúztat?
Alapban mindenki mellett vannak pro és kontra érvek is. Én továbbra is azon véleményem vagyok, hogy számomra baromira mindegy ki milyen háttérrel jön és nekem abszolút nem hátrány, ha valaki volt már HC. Sőt, az, hogy valahol valami nem működik megesik, vagy hogy egy kapcsolat elfárad. Collegeből nem hoznék edzőt. Nem is a Meyer ügy miatt, de alapból azért teljesen más egy profi csapatot irányítani, mint egy egyetemit.
Én tartózkodom a nevektől, de ha két opciót kellene mondanom, akkor:
- Dan Quinn - bár ő csak erős feltevésekkel
- Nathaniel Hackett
Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
Riley és Napier most váltott csapatotAkik kb sose jöttek el collegeből, mint Matt Campbell, Ryan Day, Pat Fitzgerald, Lincoln Riley, Billy Napier, Mike NorvellAhelyett, hogy nagyban keresnék már az új HCt (vagy akár GMt)még mindig ez a fasz az official HC… oke értem én, hogy attól, h nem elsők között interwiewolnak mert 19re is kijöhet a jó lap (napersze nem ennél a franchisenál) de ez akkor is röhejes.. apropó HC.Aki már megbukott HC-ként, az nálam vörös zászló. Nem feltétlen elutasítás, de mindenféleképpen meggondolandó. Bowles, Mcdaniels mindenképpen ez a kategória, utóbbi tovább pallérozódott BB alatt, hátha HC matéria lett. Leftwich-csel nekem is vannak averzióim.
Ki kit favorizal?? Nekem vannak elképzeléseim..
Tetszik a Bucks OCja Leftwich, de vele vannak fenttartásaim.
Bowlesel sem lenne problé,ám, eléggé össze lett rakva az a Tampa D
Moore nálam a Joker, de ő nagyon Boom or Bust s szerintem ezt nem fogják bevallalni
a titkos favoritom s mondhat bárki bármit… Harbaug, vele kapcsolatban az az érzésem, hogy addig nem érhet véget a világ amíg ő egyszer nem lesz újra Bear.
Mindenféleképp jobban preferálnám a O beálitottságú Hct, aki fenttartja a rendszerét akkor is ha minden évben viszik a OCt s megvan az álandóság.
ricsiii83
Nehéz ez. A HC keringő jelöltje közül általában 1/3-1/3 1/3 arányú a bevált, közepes, bust kategória.
Bruce Arians elit edző? Szerintem nem, de a legjobbak között van a tekinteben, hogy az erőforrrásait megfelelően használja (ebben szerintem BB, Payton, Harbough előzi meg talán).
Én egy max középkorú, NCCAA tapasztalattal is rendelkező, támadószellemű HC-val (aki nem BB és vagy Reid seggéból kinőtt) lennék elégedett, aki nem a saját egóját helyezi előtérbe minden előtt. (Tüsinek - kiváló edzőről beszélek 😊 )
Van ilyen jelölt?
csi77
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Akik kb sose jöttek el collegeből, mint Matt Campbell, Ryan Day, Pat Fitzgerald, Lincoln Riley, Billy Napier, Mike NorvellAhelyett, hogy nagyban keresnék már az új HCt (vagy akár GMt)még mindig ez a fasz az official HC… oke értem én, hogy attól, h nem elsők között interwiewolnak mert 19re is kijöhet a jó lap (napersze nem ennél a franchisenál) de ez akkor is röhejes.. apropó HC.Aki már megbukott HC-ként, az nálam vörös zászló. Nem feltétlen elutasítás, de mindenféleképpen meggondolandó. Bowles, Mcdaniels mindenképpen ez a kategória, utóbbi tovább pallérozódott BB alatt, hátha HC matéria lett. Leftwich-csel nekem is vannak averzióim.
Moore nálam a Joker, de ő nagyon Boom or Bust s szerintem ezt nem fogják bevallalni
a titkos favoritom s mondhat bárki bármit… Harbaug, vele kapcsolatban az az érzésem, hogy addig nem érhet véget a világ amíg ő egyszer nem lesz újra Bear.
Mindenféleképp jobban preferálnám a O beálitottságú Hct, aki fenttartja a rendszerét akkor is ha minden évben viszik a OCt s megvan az álandóság.
ricsiii83
Nehéz ez. A HC keringő jelöltje közül általában 1/3-1/3 1/3 arányú a bevált, közepes, bust kategória.
Bruce Arians elit edző? Szerintem nem, de a legjobbak között van a tekinteben, hogy az erőforrrásait megfelelően használja (ebben szerintem BB, Payton, Harbough előzi meg talán).
Én egy max középkorú, NCCAA tapasztalattal is rendelkező, támadószellemű HC-val (aki nem BB és vagy Reid seggéból kinőtt) lennék elégedett, aki nem a saját egóját helyezi előtérbe minden előtt. (Tüsinek - kiváló edzőről beszélek 😊 )
Van ilyen jelölt?
csi77
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Ahelyett, hogy nagyban keresnék már az új HCt (vagy akár GMt)még mindig ez a fasz az official HC… oke értem én, hogy attól, h nem elsők között interwiewolnak mert 19re is kijöhet a jó lap (napersze nem ennél a franchisenál) de ez akkor is röhejes.. apropó HC.Aki már megbukott HC-ként, az nálam vörös zászló. Nem feltétlen elutasítás, de mindenféleképpen meggondolandó. Bowles, Mcdaniels mindenképpen ez a kategória, utóbbi tovább pallérozódott BB alatt, hátha HC matéria lett. Leftwich-csel nekem is vannak averzióim.
ricsiii83
Van ilyen jelölt?
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Én OC-t hoznék HC-nak. Meg kell nézni, hogy hogyan nézett ki az O a kezdő irányító távollétében, ha egy nulla tapasztalatú csere QB esetén is működött a rendszer, akkor az mond valamit.Sean Payton pl. jó lenne nekünk, de hozzá hasonló biztos megoldásra nincs esélyünk.
Kockáztatni kell és Fields-re építeni, mert más mostanában nem lesz:
Brian Daboll, Kellen Moore, Greg Roman (Fields, mint Lamar Jackson)