Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
Proki_
98
Őket említik 1 héttel a Nagy nap előtt:Valaki hozzáértő tudna írni a jelöltekről pár szót, hogy ki miért lenne jó választás? Day-re lennék leginkább kíváncsi, mert róla semmit nem tudok.
Brian Daboll
Byron Leftwich
Josh McDaniels
Ryan Day
Greg Roman
Nathaniel Hackett
Josh McDaniels
Todd Bowles
+Jim Harbaugh
mortirolo
több mint 2 éve
Én azèrt ilyen súlyosnak nem látom a helyzetet Pace-szel kapcsolatban. Igen, sok hibát vétett, köztük 2 hatalmasat (Trubi és Nagy) de előre egyiknél sem lehetett tudni h ennyire gáz lesz a végeredmény.DRAFTEgyetértek.
- WR
- CB
- OL
- minden más
tüsi91
Szépen levezetted a dolgokat és kijelölted a teendőket.
Már csak azt nem értem, hogy akinek már 7 éve ez a feladata és felvett már érte néhány 10 milliót dollárban, az miért nem teszi ugyanezt. Illetve, az aki a pénzt kifizeti neki a semmire az miért nem jön rá, hogy a kukába dobálja.
mortirolo
Viszont sok jó dealt is csinált, ezt ne felejtsétek el.
A draftjai pedig nfl szinten erős közepes, bears szinten meg egészen kiváló.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
DRAFTEgyetértek.
- WR
- CB
- OL
- minden más
tüsi91
Szépen levezetted a dolgokat és kijelölted a teendőket.
Már csak azt nem értem, hogy akinek már 7 éve ez a feladata és felvett már érte néhány 10 milliót dollárban, az miért nem teszi ugyanezt. Illetve, az aki a pénzt kifizeti neki a semmire az miért nem jön rá, hogy a kukába dobálja.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Mooneyból nem lehetne faragni egy kvázi első számú WR-t?Én nagyon szeretem Őt, de nem. Belőle sosem lesz WR1. Arra születni kell.
csi77
több mint 2 éve
Mooneyból nem lehetne faragni egy kvázi első számú WR-t?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Én nem bànom, készüljön lélekben a kövi edzőre.Justin Fields on the reserve/COVID-19 list.A szezon végén az i-re is felkerült a pont.
mortirolo
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Utolsó mérkőzés előtti offseason előretekintésIzgalmas időszak elé nézünk még akkor is, ha vasárnap után 8 hónapig nem nézhetünk élőben Bears meccset. Viszont jön legalább egy vezetőedző váltás és titkon remélem, hogy a szervezetben is bekövetkezik személyi és struktúra változás is, mégha olybá tűnik, hogy meg kell elégedni egy HC váltással.
Bárki is érkezzen, mint HC a 2022-es évben sok mindent nem kell várni a csapattól. A szükséges rebuildet 1 évvel eltolták, s ezért az elpazarolt 2021-es szezonért senki nem fogja vállalni a felelősséget. Amennyiben Aaron Rodgersnek Green Bayben ez lenne az utolsó szezonja természetesen más lenne a helyzet. Akkor rögtön kinyílna a lehetőségek tárháza az NFC Northban.
Viszont azt tartom, hogy amennyiben a felső vezetésben semmi nem változik, akkor nem is kell várni itt semmit sem. Ha nem hozzáértő emberek irányítanak egy szervezetet, annak eredménye sem lesz. Nem lehet egy GM a „football guy” úgy, hogy az ő két főnöke inkább csak lelkes szurkoló, mint olyan, akinek van némi elképzelése arról hogyan kellene felépíteni egy sikeres futballszervezetet. De ez az elkövetkezendő hetek zenéje lesz.
Csináltam egy nagyon egyszerű roster analízist a 2022-es szezonra free agency és draft nélkül, legalábbis személyek megnevezését illetően. Azt ameddig nem tudjuk, hogy milyen átalakítások lesznek tán felesleges. Ami biztos sokat lendítene az egy jó edzői munka lenne, végtéren már láttunk ilyet 2018-ban, azelőtt meg talán 2010-ben. Hát igen ez az elmúlt évtized sem volt egy sikerkorszak a maga 3 darab pozitív szezonjával és 1 darab playoff győzelmével, s azóta az eltelt két év megint nem hozott semmit.
A visszaigazolásokat (2 komolyabb) és a visszatérő ERFA és RFA játékosokat már beleírom, ennyit csalok, még ha nyilván kronológiai sorrendben később fognak néhányan visszatérni. Töltelék játékosokat nem számolom, a lényeg, hogy szeretném megmutatni, hogy jelenleg véleményem szerint milyen is ez a roster, ami Ryan Pace 7. szezonja után marad.
QB
Szerződés alatt: Justin Fields, Nick Foles
----
FA: Andy Dalton
Alapjában véve én mint tudjátok nem vagyok Nick Foles párti. Az a bő 10 millió, ami a fizetése mellett van 2022-re minősít néhányakat a franchisen belül. De főleg az, hogy ebből több, mint 7 millió még 2022-re is garantált, tehát még kirúgni sem éri meg, hogy valaki olcsóbbat idehozz. Szóval Nick Foles marad és backup lesz 2022-ben, amivel egyébként bajom sincs. Viszont nem lehet minden évben 10 milliót odaadni egy tartalék irányítóért. Hosszútávon fel kell építeni valakit Fields mögé. Természetesen a draft muníció nem teszi nagyon lehetővé, hogy ezt idén elkezdjük. A maximum, amit ki lehet sajtolni ebből az annyi, hogy egy UDFA-t megpróbálunk kikupálni. Hát ha egy ilyen irányító temetőben majd rálelünk a következő Tony Romora…
Természetesen itt úgyis Justin Fieldsről fog szólni minden, de főleg a következő offseason, ami rendjén is van. Szarul lett menedzselve a rookie éve, de ezen itt nem kell meglepődni sem. Én szerettem volna többet látni belőle, s emiatt vagyok kissé csalódott a kihagyott meccsei miatt. Láttunk nagyon jó dolgokat, láttuk a potenciált, láttuk a zsenit is, de összességében inkább láttuk az újonc irányítót, aki ki-kijavítgatja a korábban elkövetett hibáit, de komplettan teljes egészében jól összerakott meccse talán csak a 49ers volt. Hibázott vastagon, amivel nincs is baj, lesz anyag a következő stábnak vele kapcsolatban, de rengeteget kell neki előlépni, ahhoz, hogy itt bármiről lehessen beszélni. A tehetsége megvan, a mentális ereje megvan ehhez szerencsére.
RB
Szerződés alatt: David Montgomery, Khalil Herbert
----
Cut: Tarik Cohen save: 2,25 M, dead money: 3,5 M
FA: Damien Williams
Cohen teljesen egyértelmű cut. A sérülés szívás, de ebben a sportágban benne van. Kétlem, hogy ő valaha a régi lesz már. Van két jó futó, s jelentős megtakarítással jár az elküldése. Ez no-brainernek tűnik. Sokat itt nem kell mondani. Van két jó játékosunk. Mögéjük kell majd valaki harmadik futó, de legfőképpen az, hogy megtaláljuk az egyensúlyt, hogy mind Monty, mind Herbert megfelelő labdát kapjanak. Nem bánnám, ha ez egy run first csapat lenne jövőre is egy megturbózott passzjátékkal. Az offense legjobb játékosa Montgomery, remélem hogy ezt a következő stáb tudni fogja majd.
WR
Szerződés alatt: Darnell Mooney, Dazz Newsome,
Re-sign: Jakeem Grant
-------
FA: Allen Robinson, Marquise Goodwin, Damiere Byrd
Teljesen egyértelműen prio pozíció. Robinson nem fog annyi pénzt kapni, amennyit kapott volna, ha elfogadja a Bears nyári ajánlatát. Ilyen a popszakma. A másik két srác teljesen feledhető kategória, még akkor is, ha Goodwinban látnám a jó mélységi célpontot még mindig. Illetve felmerül azon kérdés is, hogy az a Byrd, aki Cam Newtonnal elkapott 750 yardot, hogy lehet ennyire nem tényező itt. De ne feszegessük, ami elmúlt az elmúlt.
Grant azért jön vissza szerintem, mert egy jó gadget játékos. Aki megfelelő pillanatban előhúzva képes a nagy játékra és veszélyes returner. Alapozni nem lehet rá ettől függetlenül, de egy jó rendszerben lehet alkalmazni és a nüanszokat a magunk javára fordítani.
Ide nem keveset kell invesztálni, s mivel az irányítónk egy olyan srác, aki big play hunter és egy vertikális passzjátékra alapuló offensehez passzol, ezért nyílván elkapókat is így kell majd választani, méghozzá legalább 1-1 nevet a piacról és a draft elejéről.
TE
2022: Cole Kmet, Jesper Horsted
Re-sign: Jesse James
------
Retired: Jimmy Graham
FA: JP Holtz
Kmet számai elég jók 56/564, de én abszolút nem vagyok lenyűgözve. Nyilván a QB helyzet őt is befolyásolja, de a red zoneban nem tényező, sok drop, kevés nagy játék – sok 3&hosszúra elkapott checkdown stb. Még mindig nagyon fiatal, szóval fejldőni lehet és kell is. Viszont elég anyagunk van ahhoz róla, hogy egyértelmű legyen, hogy ő nem egy Kelce, Andrews stb kaliber. Jelenleg nem is egy fénykorában lévő Kyle Rudolph, akivel nagyon hasonló típus.
Horsted az a faszi, aki máig nem értem miért kap ennyire kevés lehetőséget. Blokkolni nem tud, de az mondjuk Graham karrierjére is jellemző volt aztán enélkül a skill nélkül is sikeresebb karriert rakott össze, mint a poszton megfordulók szinte mindegyike. Nem azt mondom félreértés ne essék, hogy Horsted egy Jimmy Graham kaliber, hanem azt, hogy ő egy jó kezű túlméretes elkapó, akit ha felengedtek a pályára, akkor észre is vétette magát pozitív irányban. S ha ezt esetleg nem 6-szor (!!!) tették volna meg a szezonban, akkor lehet, hogy nem 2 TD elkapás állna a neve mellett csak…
James nagyon olcsón visszajön szerintem. Semmi extra, de lehet használni blokkolni és passzjátékban is.
OT
Szerződés alatt: Teven Jenkins, Larry Borom, Lachavious Simmons
Re-sign: Elijah Wilkinson
----
Retired: Jason Peters
FA: Germain Ifedi
iOL
Szerződés alatt: OG Cody Whitehair, C Sam Mustipher (ERFA), OG Alex Bars (RFA)
Re-sign: James Daniels OG
Tackle poszton a két kezdő megvan még ha Jenkinsről sok tape nincs is, viszont nyilván az offense egyik fő pontja lesz a szezonban, hogy felépítsék kezdő NFL tacklenek. Hogy ez LOT-ot vagy ROT-ot jelent, az egy másik kérdés. Gyakorlatilag kapunk egy rookie tacklet jövőre kezdő potenciállal. Ellenben Borom abszolút a legkellemesebb meglepetése a szezonnak. Egyértelműen vannak hibái, de több nagyon jó mérkőzést tudhat magáénak, igaz némelyiket olyan szerény képességű srácok, mint például TJ Watt és Nick Bosa ellen.
Danielst beírtam, hogy visszaigazoljuk. Benne még bőven látom a fejlődési potenciált, s talán őt is eddig csak visszafogta itt a vezetőedző csoda támadósora. A legjobb támadófalemberünk idén és még mindig csak 24 éves. Évi 8-9 milliót megér, ha nem akarunk egy power sémát tolni a jövőben, mert abba a helyét nem látom. Jobb játékos, mint Whitehair, aki viszont a szerződése miatt mozdíthatatlan.
Mustipher nem NFL szintű center, erről felesleges is többet beszélni.
Ifedi amúgy még egy gondolatot megérne egyébként. Gondoljunk bármit róla, 2020-ban jól játszott jobb oldali guardként, s szerintem az ő igazi posztja belül van és nem tackleként. Mint olcsó backup nagyon jó megoldás lenne.
DL
Szerzdődés alatt: Angelo Blackson, Mario Edwards, Khyris Tonga
Re-signed: Bilal Nichols
----
FA: Akiem Hicks
Cut: Eddie Goldman – cap save: 6,7 M, dead money: 5,1 M
Ahhoz képest, hogy ezt tartottuk a szezon előtt a legerősebb posztnak, hát elég csalódás. Edwards és Nichols jelentősen visszaestek 2020-hoz képest impact játékokban. Goldman árnyéka a covid előtti játékosnak, aki volt. Az elég egyértelmű, hogy 11,8 milliót nem fog ezért kapni jövőre. Blackson és Tonga viszont nagyon szépen játszanak, előbbi egy remek depth igazolás, utóbbi egy remek draft pick 7. körben.
Hicks igen. Őt szívem szerint visszahoznám, mert okosan használva még mindig impact játékos. De 3 éve folyamatosan sérült és idén több különböző nyavalyával hagyott ki vagy 6-8 meccset. Nem tudom mi az ára a piacon, valahol 6-7 millióra saccolom. Örülnék ha visszajönne, de érzésem szerint és a nyilatkozatok alapján ennek a sztorinak vasárnap vége lesz. Alapozni sajnos nem lehet rá, s arra sem lehet bazírozni, hogy talán majd egészséges lesz 8 meccsen.
Nicholst beírtam visszaigazolásnak, mert egyrészt fiatal, másrészt 2020 nagyon combos idény volt, de nyilván ő sem egy impact játékos, inkább csak egy erős rotációs ember. Őt is 6-8 millió környékére saccolom, ennyit tán megér. Viszont az is egyértelmű, hogy ez a felhozatal így már elég vérszegény.
EDGE
Szerződés alatt: Khalil Mack, Robert Quinn, Trevis Gipson, Charles Snowden, Sam Kamara
----
FA: Bruce Irvin
Cut: Jeremiah Attaochu – cap save: 2,3 M, dead money: 0,8 M
A kérdés, hogy valamelyik top, de 30-on túli rushert megpróbálunk-e áruba bocsátani. Szezon előtt azt írtam, hogy Quinn-nek jó szezonja lesz, folyamatosan a karrierje egy jó-egy rossz mintát követ, de egy okos franchise nem tartja meg egy jó szezon után 2022-re. Egy ilyen után nyilván kirúgni nem lehet. Fiatalabbak azonban nem lesznek Mackkel, szóval fene tudja. Pénzügyileg sem lehet nagyon hozzájuk nyúlni ebben az offseasonben, ellenben 2023-ban már mozdíthatóak. Szóval szerintem maradnak és majd egy év múlva ilyenkor lehet arról beszélgetnünk, hogy hogyan tovább.
Gipson, mint harmadik rusher ok, ezért Attaochu felesleges. Ettől függetlenül én Gipsontól elsősorban a preseason meccsei és az első pár forduló után többet vártam. Gyakorlatilag mérkőzésekre eltűnt, ahol egy kósza pressure sem jött róla passrushban. S nagyon sokat lendítene a helyzeten, ha Snowden a redshirt év után és/vagy Kamara használható lenne 2022-ben.
ILB
Szerződés alatt: Roquan Smith, Caleb Johnson
----
FA: Alec Ogletree, Christian Jones
Cut: Danny Trevathan – post june 1 - cap save: 3,5 M, dead money 2022: 2,43 M, 2023: 6,5 M
Trevathan karrierjének vége, de ez a szerződés valami eszméletlen. Ogletree engem nem győzött meg, egy jó meccse volt a Vikings ellen itthon, de azon kívül nem tett hozzá semmit. Jones talán visszajöhet olcsón, de ő is 31 éves lesz. Hát ide is kell egy kezdő LB. Roquan szupersztár kaliber.
CB
Szerződés alatt: Jaylon Johnson, Kindle Vildor, Thomas Graham Jr., Duke Shelley
---
FA: Artie Burns, Xavier Crawford (RFA), Marqui Christian
Másik nagyon priós poszt. Burns ahogy írtam már , tényleg jól játszik. Benne látom egyébként a depth cornert. A fiatalok nyilván maradnak majd, de egyértelműen kell az erősítés, mind nickel cornerként, mind pedig a szélen. Rengetek kommunikációs hibát vétettünk idén hátul, elsősorban Vildor és a safetyk. Ebbe az egységbe elkelt volna a veterán jelenlét, de nem vagyok NFL GM. Az totál egyértelmű, hogy ide kell a piacon is pénzt beletenni, még ha nem is feltétlen szupersztárra kell itt szerintem gondolni, de egy stabil második cornerre mindenképpen. Jaylon azt bizonyította, hogy jobb, mint egy CB2, de azt még nem, hogy egyértelmű CB1.
SAF
Szerződés alatt: Eddie Jackson
Re-sign: DeAndre Houston-Carson
----
FA: Tashaun Gipson, Deon Bush
Jó lenne Jackson másik felére valaki végleges megoldást megtalálni, de vannak komolyabb prioritások. Gipson és Bush jó közelítéssel átlagos játékosok, de nem megbízhatóak. Houston-Carson az ST legjobb embere, és a pályán sincs elveszve, szóval őt mindenképpen visszahoznám. Ennek a posztnak is az évek óta - tulajdonképpen Amos távozása óta - toldozása, foltozása, egy éves stop-gap veteránokkal történő megoldása is mutatja, hogy az elmúlt években egyszerűen annyira kevés minőségi draft picket birtokoltunk, hogy ide 3 év alatt egyetlen húzás sem jutott.
ST
Szerződés alatt : Cairo Santos (PK)
Re-sign: Pat O’Donnell (P), Patrick Scales (LS)
Via Spotrac, via Overthecap a 2022-es nyitó cap space jelen állapot szerint 44 millió. A cutokkal ez 58,5 millió, az RFA-ERFA visszaigazolások miatt és az egyszerűség kedvéért legyen 55 millió. Draft+szezon közbeni átigazolásokra maradjon 5 millió, szóval ~50 millióból kellene akkor gazdálkodnia az új rezsimnek. Alapjában véve ez sok, csak kurva sok helyre kellene játékost találni.
Ahogy írtam, minden bizonnyal kronológiai sorrendben előbb érkeznek majd máshonnak szabadügynökök, minthogy ezek a játékosok mindegyikre visszaigazoljon. De tételezzük fel, hogy így lenne, szóval egy összesítő áttekintés:
QB Justin Fields, Nick Foles
RB David Mongomery, Khalil Herbert
TE Cole Kmet, Jesse James, Jesper Horsted (RFA)
WR1:???
WR2: Darnell Mooney
WR3: ???, Jakeem Grant, Dazz Newsome
LT: Teven Jenkins, Elijah Wilkinson
LG Cody Whitehair
C: ???, Sam Mustipher (ERFA)
RG: James Daniels, Alex Bars (RFA)
RT: Larry Borom, Lachavious Simmons
DT Bilal Nichols, Mario Edwards
DT: Angelo Blackson, Khyris Tonga
Edge: Khalil Mack, Trevis Gipson, Charles Snowden
Edge: Robert Quinn, Sam Kamara
ILB: Roquan Smith, Caleb Johnson
ILB: ???,
CB: Jaylon Johnson, Thomas Graham
CB: ???, Kindle Vildor
NCB: ???, Duke Shelley
S: Eddie Jackson
S: ???, Deandre Houston-Carson
ST: Cairo Santos (PK), Pat O’Donnell (P), Patrick Scales (LS)
Összegezve akkor szerintem a teljesen egyértelmű needek a kezdőből, nem fontossági sorrendben:
WR1
WR3
U TE
C
DT
ILB2
CB
NCB
SAF
A 22-ből legalább 7 poszton nem tudsz NFL kezdő matériát felvonultatni, s finoman számoltam, de általánosságban elmondható, hogy egy poszt nincs a futót leszámítva, ahol azt mondanád, hogy nem férne el egy játékos. Sok problémám volt Pace-szel, de az egyik legnagyobb az a draft pickek folyamatos elherdálása. S ez tökéletesen megmutatkozik a roster jelen helyzetén és azon, hogy az olyan-amilyen kezdők mögött nem tudsz legalább fiatalokat sem felmutatni, mert a drafton nem volt muníció választani. Az is oké, hogy jobb egy szupersztár mint 3 közepes játékos, de akkor bökjünk rá arra, hogy Pace hány szupersztárt húzott a drafton. Szerintem 1-et, Roquant. S pont Pace az, aki saját magát heréli ki a draft pickek eltradelésével, ugyanis ő az az ember, akinek nagyon jó szeme van a talent megtalálásban a közép-hátsó körökben.
De visszakanyarodva az eredeti témára. Az általam prognosztizált visszaigazolások egy 15-20 milliót levesznek a rendelkezésre álló ~50 millióból, szóval marad 30-35 millió. Ez nem kevés pénz. És a szerződésekhez még hozzá lehet itt-ott nyúlni.
A drafton nincs első kör, nincs 4. kör, cserében két db 5. kör eleje a mienk. (Igen, adná magát egy letrade a ~40. pickről második körben extra 4. kör beszerzéséért). Viszont összesen megint 5 darab választással megyünk neki a draftnak. Amiből mindössze 2 darab lesz top100-on belül. Nagyon nem kell csodálkozni azon, hogy miért van a roster kiherélve.
Free Agency
Amire én számítok, hogy piacról hozunk:
- WR1
- CB2
- ILB2
- G/C vagy TE
- SAF
- depth DL
WR: nagyobb nevű WR, az persze már a mi balszerencsénk is, hogy Godwin és Gallup is a szezon végén szenvedett keresztszalagszakadást, s ott már kérdőjeles a visszatérés a szezon kezdetre. Ha már Allen Robinson párhuzam, akkor én DJ Charkot lehet megpróbálnám. Ő is sérülésből jön, még lehet drága sem lenne, de a potenciál bőven benne van. Akár egy 1 éves 10-12 milliós szerződéssel.
CB2: Lásd Ward a Chiefsből, Wallace a Billsből stb. Nagyjából egy 7-8 milliós játékosra tippelek. Kell egy veterán srác, és egy olyan srác, akit be tudsz tenni a kezdőbe szívfájdalom nélkül. Nem kell előszámú kalibernek sem lennie.
ILB2: Stop-gap megoldást Roquan mellé olcsón. Ha Kwiatot kirúgja a Raiders, márpedig szerintem megteszi, akkor az egy szuper megoldás lenne. Futás ellen óriási upgrade lenne Ogletreehez képest. Nem láttam játszani a Raidersben, de 2019-ben, amikor még itt volt coverageben sokat lépett előre.
S ezekmellé rengeteg irányban el lehet még indulni. Nem lepődnék meg azon sem, ha megpróbálnánk egy nagymértékű iOL beruházást legyen az center vagy guard. Ha Daniels nem jön vissza, akkor persze ez kb kötelező is lesz. De el lehet indulni egy olyan úton is, hogy jön egy elkapó TE az (OJ Howard, Engram, Njoku, Gesicki) négyesből Kmet mellé.
És az olcsó depth játékosok gyakorlatilag mindenhova, talán egy jobb rotációs DT még becsúszhatna, meg Jackson párjaként valaki olcsón. Feltételezem, hogy nem akarunk letolt gatyával a draftra menni safety poszton.
DRAFT
- WR
- CB
- OL
- minden más
WR azért, mert látjuk, hogy azon támadósorok, ahol van 3 potens WR – Cincy, Dallas pl – eléggé hasítanak, s feltételezem, hogy egy fiatalt fel kellene építeni No1-nek.
CB meg az előző oknál fogva, egy passz orientált ligában ha 1 jó cornered van az nem jó ötlet – lásd Chicago Bears 2021. Ha 2 jó cornered van az nem ideális – lásd Chicago Bears 2020. Ha három jó cornered van – lásd Chicago Bears 2018 -, akkor már lehet tervezgetni.
És akkor nem mondhatjuk minden bizonnyal el, hogy a keret rogyásig van tele tehetségekkel, s ha csak abba gondolunk, hogy Whitehair teljesítménye milyen, akkor nem elvetélt gondolat esetleg az idei drafton benevezni egy projekt játékosra, aki 2023-ban átveheti a helyét.
Rengeteg a „ha” meg a feltételezés, az biztos. Ezekre adni nem lehet. 3 embert tudok megnevezni ebből a csapatból nyugodt szívvel, akik magas szinten fognak 2022-ben teljesíteni (sérülések lehetnek persze): David Montgomery, Khalil Mack, Roquan Smith. Ez kevés. A többiekben ott a „ha”.
Természetesen a januári változások jelentősen befolyásolhatják az offseason politikát, de a needek attól még needek maradnak. Maximum ahhoz jutunk majd közelebb, hogy az új stáb, esetleg új GM honnan érkezik, milyen kultúrában dolgozott eddig, stb.
2022 nálam még a türelem éve, de egy játékos távozására vagyunk tényleg attól, hogy ebben a csoportban kiélezett verseny legyen a győzelemért. Ha ez adná az Úr, hogy már idén megtörténne, akkor viszont ennek a keretnek készen kell állnia arra, hogy már 2022-ben nyerjen. A Vikingstól nem vagyunk szerintem messze lemaradva, s talán még a Lions előtt vagyunk, de lássuk be ez a keret az NFC elejétől rendkívül messze van.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Ami a football pályát illeti, valóban.Justin Fields on the reserve/COVID-19 list.A szezon végén az i-re is felkerült a pont.
mortirolo
tüsi91
Ami a Halas Hall-t, nálam az lenne, ha Pace is menne.
Most azt mondják, hogy valószínűbb, hogy marad.
Én nem találok rá semmi érvet, ami magyarázza a dolgot.
7 év alatt 44%-ot hozott.
QB mizéria, pénzszórás, draft helyzet és Nagy is 2-3 évvel tovább maradhatott, mint szabadott volna. Szimpatikus embernek tűnik, de nem látszik, hogy tanulna a hibáiból.
Ha marad, akkor egy másik pozíciót kap, de mégis melyiket?
Felfelé bukik? GM-ként kudarcot vallott, de majd kinevezik az új GM fölé és akkor ott majd jó lesz?
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Justin Fields on the reserve/COVID-19 list.A szezon végén az i-re is felkerült a pont.
mortirolo
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Justin Fields on the reserve/COVID-19 list.
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Nemrég láttam, Tongát FB használta Nagy?? wtf? Utolsó meccseite rájött, hogy 2 oldalas az a playbook?
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
scarletandgame.com/2021/07/15/ohio-state-football-qbs-flock-ryan-day/Őket említik 1 héttel a Nagy nap előtt:Bowles egyszer nagyot koppant HC ként én kétlem, hogy tanult volna. JMD pls no soha, Belichek nélkül nem ér semmit. Ryan Day a neve miatt menő😀
Brian Daboll
Byron Leftwich
Josh McDaniels
Ryan Day
Greg Roman
Nathaniel Hackett
Josh McDaniels
Todd Bowles
+Jim Harbaugh
mortirolo
Nálam Harbaugh a top 1 magasan, utána Hackett a többiekről kevés a clue.
hpeter93
több mint 2 éve
Őket említik 1 héttel a Nagy nap előtt:Bowles egyszer nagyot koppant HC ként én kétlem, hogy tanult volna. JMD pls no soha, Belichek nélkül nem ér semmit. Ryan Day a neve miatt menő😀
Brian Daboll
Byron Leftwich
Josh McDaniels
Ryan Day
Greg Roman
Nathaniel Hackett
Josh McDaniels
Todd Bowles
+Jim Harbaugh
mortirolo
Nálam Harbaugh a top 1 magasan, utána Hackett a többiekről kevés a clue.
több mint 2 éve
Őket említik 1 héttel a Nagy nap előtt:Már sejtem hogy van ennyi ideje ellenfelet elemezni 😛
Brian Daboll
Byron Leftwich
Josh McDaniels
Ryan Day
Greg Roman
Nathaniel Hackett
Josh McDaniels
Todd Bowles
+Jim Harbaugh
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Tüsi van gamepassed? A coaches film-ben megmutatják felülről a playeket, egyszer elölről egyszer oldalról.Nincs, de előfizetek rá szerintem és a hosszú offseason napjain nézegetek majd.
davemayer
Nálam Jenkins RT, Borom RG a bal oldalt pedig (mivel nincs első körünk) megoldanám nagy pénzért a piacról. Draft-ról WR(-ek) és CB jöhetne. Remélem az új HC talál ennél jobb megoldást, de szerintem ha tényleg hiszünk Fields-ben, akkor nem kockáztathatunk és meg kell védenünk.Szezon előtt ez teljesen jó gondolkodásnak tűnt. Viszont Borom játszott annyira jól, mint ROT és mutatott jó dolgokat mint LOT, hogy nem gondolom, hogy vele kapcsolatban az lenne a gondolkodás fő tárgya, hogy bemozgassuk guardba. Inkább az, hogy melyik oldalon játszon. Jenkinsben én látom a bal oldali tacklet is, de nagyon kicsi a minta.
mortirolo
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Nálam Jenkins RT, Borom RG a bal oldalt pedig (mivel nincs első körünk) megoldanám nagy pénzért a piacról. Draft-ról WR(-ek) és CB jöhetne. Remélem az új HC talál ennél jobb megoldást, de szerintem ha tényleg hiszünk Fields-ben, akkor nem kockáztathatunk és meg kell védenünk.
több mint 2 éve
Tüsi van gamepassed? A coaches film-ben megmutatják felülről a playeket, egyszer elölről egyszer oldalról.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Larry Borom visszakerült a jobb oldalra és remekül játszott, ám legyünk reálisak, a Giantsnek nincsen igazán jó edge rushere.Összesen talán 2 darab rossz pass setet láttam, abból az egyiknél mindenki balra blokkolt, Danielsnek ember nem jutott, be nem segített. Ott nem tudta a fejét keresztbe a defensive tackle elé betenni, aki így belül megverte, Dalton kimozgott előle. Ez egy pressure nálam. (2. negyed 5:40).
Futásblokkolásnál nem láttam különösebb hibát. Jó lenne ezeket a playeket nem oldalról hanem szemből vagy hátulról látni.
Mindenesetre ez egy újabb erős teljesítmény volt.
Sajnálom, hogy Jenkins csak az utolsó 7 percben került a pályára, de hát erre mit lehet mondani. Alapjában véve az alábbi snap számok:
Peters 60 - Jenkins 7
Williams 12 - Herbert 9
Irvin 36 - Gipson 20
Thomas Graham 4
Peters esete még hagyján, ő legalább jól játszott idén és nyilván a respektje is nagy, mégis csak egy leendő HOF játékos. Dehogy Herbert miért kap ennyire kevés játékot. Hát ez az Irvin - Gipson arány ez talán a legszánalmasabb. NEm mintha én Gipsontól el lennék ájulva, de Irvin 2 darab playt csinált meg, amióta itt van. Graham 4 snap szintén legalja. Sok 3 safetys felállást játszottunk, ahol Jackson nickelt is védekezett. De Marqui Christian 8 snap nickelben... Graham 4. Burns egyébként tényleg jól játszik kint.
Jacksont viszont elkezdtük sokféle képpen használni. Safety, nickel, blitzelő rusher stb. Fel is javult a teljesítménye.
Ami még kiemelendő az a DT rotáció, abból is a Tonga 21, Hunt 18, Goldman 15, Edwards 3.
Tonga egyébként nagyon szépen dolgozik, futásoknál nem igen mozdították meg. Goldman karrierje Bears mezben tényleg úgy tűnik vége. Alapjában véve a Hicks-Nichols-Blackson 3-as előtte volt a snap számokban egész szezonban, de az, hogy Tongát elkezdtük használni helyette sokat elmond. Ez eléggés sanszosan nem fog 10 milliót érni 2022-re. Edwardsszal nem tudom mi történhetett, de egész szezonban amúgy ritka halvány, főleg a tavalyi évet figyelembe véve.
több mint 2 éve
Az köztudott h vannak ügynökök és GM-ek, akik jóban vannak, pl. BB tavalyi nagybevásárlása javarészt Rosenhaus-kliensekből állt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
ozibozi
17 172
Egy lista biztos h érdekes lenne, ami a csereirányítókat képviselő cégeket sorolná fel. Nem lepődnék meg ha érdekes ‘vonatozás’ lenne pár cég és csapat között.
több mint 2 éve
Glennon -10 yard (24 passzolt yard és 34 yardért sackelték). Mi 16 milliót fizettünk neki 4 borzalmas meccsért, amiből jól látszik, hogy mekkora idióták vagyunk. Ezek után jön a Giants és rátesz még egy lapáttal... Csodálkoznak, hogy itt tartanak? Én komolyan nem értem mit gondolnak egyes franchise-ok, köztük a miénk.Ez nagyon régóta így van már a ligában hogy aki egyszer egy egyeneset dobott már az ha ki is derült hogy nem tud játszani még éveket tölt csere qbként a ligában milliókat kaszálva.
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Glennon -10 yard (24 passzolt yard és 34 yardért sackelték). Mi 16 milliót fizettünk neki 4 borzalmas meccsért, amiből jól látszik, hogy mekkora idióták vagyunk. Ezek után jön a Giants és rátesz még egy lapáttal... Csodálkoznak, hogy itt tartanak? Én komolyan nem értem mit gondolnak egyes franchise-ok, köztük a miénk.
több mint 2 éve
Lehet, hogy dan quinn lesz még sb-t nyerő remek hc a ligában, de egy évvel azok után, ahogy beleállítottak dimitroffal a falconst a földbe, nagyon erős képzelő erő kell, hogy sikeres jövőt vízionáljak ide vele a kormányrúdnál
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Semmi ilyen nem volt benne.Most kicsit szembeköpöm magam de Jim BambaJabba Caldwell szerintem kurva jó választás lenne ide.Naná, hiszen csoportriválisnak szurkolsz 😛
Bazzani
davemayer
A mi csapatunknak kb mindegy kivel vertek meg minket.