Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 2 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Először örültem, hogy a GM közvetlenül jelent majd George-nak és rövidül a jelentési lánc, de a sajtótájékoztatót elnézve inkább hozni kellett volna valakit Ted Phillips helyett, aki ért a focihoz.

És feltették a 15 dolláros kérdést. Most komolyan megsajnáltam ezt az embert. Hagyják már abba!
mortirolo
A kedvencem, hogy az egyetlen KPI az a W-L mérleg lesz. Azaz bárki jön ide, vagy rögtön virít, vagy hamar új állás után nézhet. Minden GM álma.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Először örültem, hogy a GM közvetlenül jelent majd George-nak és rövidül a jelentési lánc, de a sajtótájékoztatót elnézve inkább hozni kellett volna valakit Ted Phillips helyett, aki ért a focihoz.

És feltették a 15 dolláros kérdést. Most komolyan megsajnáltam ezt az embert. Hagyják már abba!
több mint 2 éve
George "im just a fan" McCaskey-nek már másodszor teszik fel a kérdést, hogy nem kellene-e Fieldsnek megfelelő HC, GM-et szerződtetni? Nem ért a szóból szegénykém.
több mint 2 éve
Akinek nem lenne világos , hogy miért tart itt ez a franchise az nézze meg a tavalyi meg ezt a sajtótájékoztatót.

Lehet váltogatni a GM-et és a vezetőedzőt. Az eredmény ugyanaz lesz.

Nevetséges, fájdalmas, és szurkolóként elfogadhatatlan.

Nem változik semmi. Ugyanaz a posvány néha fellángolással. De inkább nem.
tüsi91
A legszomorúbb nem is ez, hanem a változási igény felismerésére való teljes képtelenség.
több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Akinek nem lenne világos , hogy miért tart itt ez a franchise az nézze meg a tavalyi meg ezt a sajtótájékoztatót.

Lehet váltogatni a GM-et és a vezetőedzőt. Az eredmény ugyanaz lesz.

Nevetséges, fájdalmas, és szurkolóként elfogadhatatlan.

Nem változik semmi. Ugyanaz a posvány néha fellángolással. De inkább nem.
több mint 2 éve
A GM kap full kontrollt a futball szervezetben és McCaskeynek jelent. Azaz Phillips kikerül a futballból.

Örültem volna neki ha van köztes ember a george és a GM közt. De ez nekem előrevetíti h egy tapasztalt GM jön.

Polian vezeti a GM és a HC keresést.
tüsi91
Nem elég, hogy a HC searchben aktívan benne lesz? Az a baj, hogy ez egy ördögi kör, amiből nem lehet kijönni. Nem látom hogy lesz ez jó.
Hulkeinstein
Akkor maradjunk annyiban h benne van abban az 5 emberben, aki benne van azok közt, akik részt vesznek a GM keresésében. Max ugyanilyen rossz lesz.

Spielman szerintem top jelölt így h kirúgták a Vikingstől.
tüsi91
George McCaskey just reiterated that - as the person who oversees the GM - his sole barometer for success is entirely tied to wins and losses.

This is not a mischaracterization. This is what was said.

Van baj tulajdonosi szinten, nem is kevés...
több mint 2 éve
A GM kap full kontrollt a futball szervezetben és McCaskeynek jelent. Azaz Phillips kikerül a futballból.

Örültem volna neki ha van köztes ember a george és a GM közt. De ez nekem előrevetíti h egy tapasztalt GM jön.

tüsi91
Nem elég, hogy a HC searchben aktívan benne lesz? Az a baj, hogy ez egy ördögi kör, amiből nem lehet kijönni. Nem látom hogy lesz ez jó.
Hulkeinstein
Akkor maradjunk annyiban h benne van abban az 5 emberben, aki benne van azok közt, akik részt vesznek a GM keresésében. Max ugyanilyen rossz lesz.

Semmi nem változik, ez a sajtótájékoztató újfent megmutatta.

Spielman szerintem top jelölt így h kirúgták a Vikingstől.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve

tüsi91
több mint 2 éve
 www.youtube.com/watch?v=4V-I1EPq1dI

Először GM lesz...
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Hm hm

dande
És Phillips is aktív közreműködő lesz. Részvétem, eddig tartott a buli.

Polian híresen analitika-ellenes.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm hm

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Van egy kis humor akkor mondjuk jön Spielman GMnek 😛
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley

Érdemes elolvasni.

Több féle megközelítés létezik. Én a hagyományos hierarchia híve vagyok. Azaz a GM választ neki megfelelő vezetőedzőt. De mindkettő működőképes.
HC kapcsán szerintem bármi a pakliban van, de Nagyból kiindulva olyan lesz, aki volt HC és/vagy van eredmény a háta mögött, mind playcaller koordinátor.

Nevekbe szerintem akkor érdemes belebonyolódni, ha tudjuk kik jönnek ténylegesen interjúra.

Remelem George sajtótájékoztatója fellebenti a fátylat arról, hogy komoly átalakítások lesznek.
tüsi91
Valamiért azt érzem, hogy nálatok most valaki "kipróbált" név érkezik.
Pederson, Caldwell, Harbaugh ilyesmi.
GM sem egy nyeretlen kétéves lesz.

több mint 2 éve

Érdemes elolvasni.

Több féle megközelítés létezik. Én a hagyományos hierarchia híve vagyok. Azaz a GM választ neki megfelelő vezetőedzőt. De mindkettő működőképes.
HC kapcsán szerintem bármi a pakliban van, de Nagyból kiindulva olyan lesz, aki volt HC és/vagy van eredmény a háta mögött, mind playcaller koordinátor.

Nevekbe szerintem akkor érdemes belebonyolódni, ha tudjuk kik jönnek ténylegesen interjúra.

Remelem George sajtótájékoztatója fellebenti a fátylat arról, hogy komoly átalakítások lesznek.
több mint 2 éve
Szerintem George most a tapasztaltabb “ bevált” nevek után fog menni. Megpróbálta a fiatal feltörekvő GM/ újonc edző párost. Ugye 2018-ban mindenki az új McWayt kereste… Aztán persze majd kiderül.
Tomcsik
Én is ezt érzem, pedig fiatal is jó lenne. pl: Kellen Moore

Jelenleg egyetlen fix pont van és az Fields.
Neki kell HC-t szerezni, olyat aki képes kiaknázni a képességeit.
Ezért gondoltam pl. Greg Roman-ra.
Minden segítő kiválasztását a HC-ra kellene bízni.
Ha ez megvan, akkor meg kellene kérdezni, hogy a HC melyik GM jelölttel tudna együtt dolgozni. Szerintem ez így logikus.
több mint 2 éve
3 csapat keres GM-et, ami nem sok.
Ebből van egy ahol nincs QB, de van két első kör.
Van egy ahol fene tudja mi lesz a QB helyzet, de 1 éven belül meg kell oldani.
Meg van egy ahol van egy tehetség, aki túl van egy nem túl jó újonc éven, de nem kell a legfontosabb poszton gondolkodnia, hanem Fields-cel menni legalább 3 évig. Ergo nem bukhat bele a QB-ba, ami kényelmes. Cserébe nincs első kör, de a csapat tele lyukakkal.

Szóval szerintem a háromból a mienk tűnik a legjobb opciónak. Türelmesen kell vegigzongorazni az interjúkat, kapkodni sem kell feltétlenül. A kérdés ki csinálja az interjúkat. Kik lesznek George segédei, kikre fog hallgatni.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Szerintem George most a tapasztaltabb “ bevált” nevek után fog menni. Megpróbálta a fiatal feltörekvő GM/ újonc edző párost. Ugye 2018-ban mindenki az új McWayt kereste… Aztán persze majd kiderül.

több mint 2 éve
Rengeteg jó szakember van, de csak 2-3 aki 100%, hogy bejönne és Őket nem hiszem, hogy meg lehetne szerezni: BB, SP...

GM Champ Kelly, HC Harbaugh, DC Vic Fangio
Ez lenne szerintem a kézenfekvő és legkevésbé kockázatos megoldás.
Mindháromnak van Bears kötődése és jók abban amit csinálnak.

Remélem McCaskey meghallgatta a korábbi játékosok véleményét is.
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 788 — Bears & Illinois fan
Építéses hasonlattal élve, szép-szép, hogy a földszintet és a szuterént kipucolják, felújítják, de ha a tető továbbra is lyukas, lehet, hogy kevés.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Fekete hétfő, én így szeretlek 😀

DC-nek Flores esetleg?
Proki_
Inkabb Fangio
Toto21
Először legyen GM/HC.
Meg, hogy ki vezényli le a keresést.erre választ kapunk George interjújában.

Pace kíváncsi vagyok hova megy majd. Valaki jól jár majd vele. S pár éven belül újra GM lesz.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 960
Fekete hétfő, én így szeretlek 😀

DC-nek Flores esetleg?
Proki_
Inkabb Fangio
több mint 2 éve
20:00kor lesz George sajtótájékoztató. Phillips nélkül.

Ez akár lehet egy jel is.

Istenem, féltem attól, hogy George megint előbbre teszi a lojalitást az eredményességnél. S végre nem tette.
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Tegnap ahogy utolsóként egymás mellett bandukolva hagyták el a stadiont ez várható volt. Ezt már tavaly meg kellett volna lépni. Mi lesz Phillipsel? Ki választja az új GM-et? Remélem egy teljes struktúrális rebuild lesz és végre ahhoz értő emberek hozzák majd a Football döntéseket