Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 959
Tudna valaki csinalni fejlecben egy Sticky notes-t HC es GM jeloltekrol es interju idopontokrol? Ha estig senki nem er ra, akkor en melo utan csinalok egy hozzaszolast. Csak valamelyik admin majd kerlek tegye ki.

Szivesen kovetnem az informaciokat. 😊
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Flores és Harbaugh a 2 akiknek maradéktalanul tudnék örülni. Flores munkája a Dolphinsnál elég jó volt ahhoz hogy érdemes lenne megpróbálni még úgy is hogy D beállítottságú.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Attól, hogy kérnék interjút választhatnak előbb GM-et. Engedélyt kérni meg formalitas, az GM nélkül is megy, ráadásul minden csapat, aki HC-t keres ugyanazokat a neveket pörgeti...

Dodds is a jelöltek közt, őt mindenki láthatta az Indyben forgatott front office és draft videókban. Értelmes srácnak tűnt. GM választásba nehezebb belelátnunk, a jelöltek többségéről szinte semmit nem tudunk vagy amit max a netről összeollózunk.

Mindeközben Floresszel is csevegünk majd.
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Interjú:Flores, Hackett, Leftwich os a listához adva. Eddig tetszik amit csinálnak mindekit megnéznék, meghalhatnak. Nem kifejezetten O edzőt keresünk ahogy nézem, remélhetőleg tényleg azt az embert próbáljuk megtalálni aki HC és nem OC vagy DC…Vannak tapasztaltabb és feltörekvő nevek is.

GM keresésnél is széles körben nézelődnek és a legtöbb névről jókat hallani. Mondjuk Irelandtől fázik egy kicsit a Miami évei miatt.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Flores is képben van.
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
GM-t szeretnének először, de azért behívtak 3 HC-t (Pederson, Frazier és Daboll) is, ami jó döntés, csak akkor nem kellene mást kommunikálni.
Nem veszik figyelembe, hogy Fieldsnek melyik HC lenne jó és azt sem, hogy egyáltalán létezik, mint adottság. 2014-ben, Accorsi "segítségével" szerződtették a Pace , John Fox párost. Most ismét tanácsadókra támaszkodnak. Attól tartok, hogy jó nagy adag szerencsére lesz szükségünk.

Szerkesztette: mortirolo
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem Pederson lesz a HC.
Ő remekül illene a Fields-Foles duóhoz.
Bazzani
Csak ne Nagyot hozza OCnak 😉 😀
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Szerintem Pederson lesz a HC.
Ő remekül illene a Fields-Foles duóhoz.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Bears have requested permission to interview #Bucs DC Todd Bowles
több mint 2 éve
Jönnek a nevek GM-nek interjúztatni akarják Kwesi-Adofo Mensaht. Róla jókat mondanak. Emelett Glenn Cook ugyancsak a Brownsból felkerült a listára. HC-nak Daboll s felkerült az interjúk közé
Tomcsik
A legfrissebbek szerint.

GM
Kwesi-Adofo Mensah (Browns)
Glenn Cook (Browns)
Morocco Brown (Colts)
Rex Hogan (Jets)
Jeff Ireland (Saints)
Rick Smith

Rick Smitht nem tudom mennyire tette padlóra az asszony elvesztése, de ő kiváló kinevezés lenne. QB-t ő sem tudott találni a Texanshoz, de a Texans 10-es években történő felemelkedése a nevéhez köthető (ok, a Colts akkor hullott szét). Jelentős GM tapasztalat, elismert, respektált személy. Belőle simán kinézem, hogy egy komplett szervezetet tud futtatni.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Bears put in a request to interview #Packers OC Nathaniel Hackett for their head coaching job.
több mint 2 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Jönnek a nevek GM-nek interjúztatni akarják Kwesi-Adofo Mensaht. Róla jókat mondanak. Emelett Glenn Cook ugyancsak a Brownsból felkerült a listára. HC-nak Daboll s felkerült az interjúk közé
Tomcsik
Örülök, hogy így a former Viks GM neve még felsem merült, azert tegnap itt 1-2 ember beszaratott vele, hogy idehozzák a “múltja” miatt 😊
Eddig amúgy mindenki eléggé jó választásnak tünne, ha közülük kerülne ki valaki, de még azért én várom a fekete bárányt
ricsiii83
Számomra itt válik el a sportszakmai döntés attól amit George mondott. Nem szurkolóként vezetsz egy franchiset, hanem üzletemberként. Mint Perez a Real Madridnál, lehet utálni, de amit csinál az egy 20 éve sikeres pénzügyi és szakmai munka amivel az elitben vannak. Csak azért mert Spielman a Vikesnel dolgozott ne jöjjön? Miközben az egyik legkiválóbb elérhető tapasztalt GM a ligában, támadófalat nem tudott építeni de nézd meg a draftjait és a munkáját, én kifejezetten örülnék neki.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 2 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Tomcsik
Örülök, hogy így a former Viks GM neve még felsem merült, azert tegnap itt 1-2 ember beszaratott vele, hogy idehozzák a “múltja” miatt 😊
Eddig amúgy mindenki eléggé jó választásnak tünne, ha közülük kerülne ki valaki, de még azért én várom a fekete bárányt

több mint 2 éve
Polian híresen analitika-ellenes.
Hulkeinstein
Eddigi 3 jelölt - amellett, hogy mindegyik szinesbőrű - , különösen a két Browns szakember olyan helyről jönne, ahol az analitika fontos szerepet játszik.
Gyakorlatilag, aki idejön az szabad kezet kap. S láthatóak egy laikusnak kell jelentenie. Na most ebből jöhet egy kókler is, meg egy olyan is, aki ebben lát egy rohadt nagy kihívást, hogy övé a karmesteri pálca.

Én továbbra is hajlanék a hagyományos megközelítésre. Ha a GM viszi a teljes futball részleget, akkor ő is válasszon HC-t.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Eldördült a Frazier-ágyú...

empty taxi
Huuuuu de lelkes... Floresnek 100x jobban örülnék mint ennek a fasznak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Eldördült a Frazier-ágyú...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Ha csak a konkrét intézkedéseket nézzük, akkor sokkal jobban állunk, mint tegnap.
mortirolo
Megsincs az embernek jó előérzete valamiért...
Kijöhetünk mi ebből a GM-váltásból nagyon rosszul is sajnos.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Ha csak a konkrét intézkedéseket nézzük, akkor sokkal jobban állunk, mint tegnap.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Gyerekek komolyan.

Az az ember, aki azt mondta, hogy ő választja a GM-et és a GM neki jelent azt mondta, hogy ő egy szurkoló, nem futball evaluator.

És ezt saját magáról mondta. Komolyan ez mindennek a legalja. Ha kurvára beletalálsz egy GM-be ez az egyetlen egy reményed van. Semmi más. Teljes fogalmatlanság, homokba dugott struccfejek.

Én még elemezni akarom a fiatalokat, meg videókat vágni stb., mert szeretem ezt a csapatot.
tüsi91
Ugyan azok az emberek hozzák a döntéseket akik az elmúlt 30 évben. George nem tud a háttérbe vonulni és fel fogadni 3-4 embert aki ért is a focihoz. Az egyedüli aki részt vesz a processben és van Football tapasztalata az Polian.
Tomcsik
Lamar Campbell játékos volt. Szóval ketten vannak.
több mint 2 éve
Gyerekek komolyan.

Az az ember, aki azt mondta, hogy ő választja a GM-et és a GM neki jelent azt mondta, hogy ő egy szurkoló, nem futball evaluator.

És ezt saját magáról mondta. Komolyan ez mindennek a legalja. Ha kurvára beletalálsz egy GM-be ez az egyetlen egy reményed van. Semmi más. Teljes fogalmatlanság, homokba dugott struccfejek.

Én még elemezni akarom a fiatalokat, meg videókat vágni stb., mert szeretem ezt a csapatot.
tüsi91
Ugyan azok az emberek hozzák a döntéseket akik az elmúlt 30 évben. George nem tud a háttérbe vonulni és fel fogadni 3-4 embert aki ért is a focihoz. Az egyedüli aki részt vesz a processben és van Football tapasztalata az Polian.

Polian persze évtizedekkel ezelőtt remek executive volt, de amolyan fosszilia már. 80 éves és pár éve azt mondta Lamar Jacksonról hogy jobban járna ha posztot váltana és WR lenne. Mondjuk az elvitathatatlan hogy a Billsnél és a Coltsnál is dinasztiát épített és a frissen megalakuló Phantersből 2. évre PO-ba jutó csapatot csinált.

több mint 2 éve
Gyerekek komolyan.

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 959
Először örültem, hogy a GM közvetlenül jelent majd George-nak és rövidül a jelentési lánc, de a sajtótájékoztatót elnézve inkább hozni kellett volna valakit Ted Phillips helyett, aki ért a focihoz.

És feltették a 15 dolláros kérdést. Most komolyan megsajnáltam ezt az embert. Hagyják már abba!
mortirolo
A kedvencem, hogy az egyetlen KPI az a W-L mérleg lesz. Azaz bárki jön ide, vagy rögtön virít, vagy hamar új állás után nézhet. Minden GM álma.
Hulkeinstein
főleg úgy, hogy nincs pénz, draft pick és megfelelő talent. Cserébe kap majd az ember egy lyukakkal teli roster-t, ami tele van ostoba szerződésekkel öreg játékosoknak.

Nem lesz itt változás jövőre se. Szerintem várjuk meg 2023-at, onnantól lehet majd élvezetes meccseket nézni remélhetőleg.
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 788 — Bears & Illinois fan
A lyukas csónakot sárral betapasztjuk. Egyetlen megoldás az, ha a part közelebb van, mint gondoltuk, azaz nagyon belenyúlunk a jóba. Végül is, egyszer összejöhet...........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png