Chicago Bears
Szivesen kovetnem az informaciokat. 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Dodds is a jelöltek közt, őt mindenki láthatta az Indyben forgatott front office és draft videókban. Értelmes srácnak tűnt. GM választásba nehezebb belelátnunk, a jelöltek többségéről szinte semmit nem tudunk vagy amit max a netről összeollózunk.
Mindeközben Floresszel is csevegünk majd.
GM keresésnél is széles körben nézelődnek és a legtöbb névről jókat hallani. Mondjuk Irelandtől fázik egy kicsit a Miami évei miatt.
Nem veszik figyelembe, hogy Fieldsnek melyik HC lenne jó és azt sem, hogy egyáltalán létezik, mint adottság. 2014-ben, Accorsi "segítségével" szerződtették a Pace , John Fox párost. Most ismét tanácsadókra támaszkodnak. Attól tartok, hogy jó nagy adag szerencsére lesz szükségünk.
Szerkesztette: mortirolo
Szerintem Pederson lesz a HC.Csak ne Nagyot hozza OCnak 😉 😀
Ő remekül illene a Fields-Foles duóhoz.
Bazzani
Ő remekül illene a Fields-Foles duóhoz.
Jönnek a nevek GM-nek interjúztatni akarják Kwesi-Adofo Mensaht. Róla jókat mondanak. Emelett Glenn Cook ugyancsak a Brownsból felkerült a listára. HC-nak Daboll s felkerült az interjúk közéA legfrissebbek szerint.
Tomcsik
GM
Kwesi-Adofo Mensah (Browns)
Glenn Cook (Browns)
Morocco Brown (Colts)
Rex Hogan (Jets)
Jeff Ireland (Saints)
Rick Smith
Rick Smitht nem tudom mennyire tette padlóra az asszony elvesztése, de ő kiváló kinevezés lenne. QB-t ő sem tudott találni a Texanshoz, de a Texans 10-es években történő felemelkedése a nevéhez köthető (ok, a Colts akkor hullott szét). Jelentős GM tapasztalat, elismert, respektált személy. Belőle simán kinézem, hogy egy komplett szervezetet tud futtatni.
Számomra itt válik el a sportszakmai döntés attól amit George mondott. Nem szurkolóként vezetsz egy franchiset, hanem üzletemberként. Mint Perez a Real Madridnál, lehet utálni, de amit csinál az egy 20 éve sikeres pénzügyi és szakmai munka amivel az elitben vannak. Csak azért mert Spielman a Vikesnel dolgozott ne jöjjön? Miközben az egyik legkiválóbb elérhető tapasztalt GM a ligában, támadófalat nem tudott építeni de nézd meg a draftjait és a munkáját, én kifejezetten örülnék neki.Jönnek a nevek GM-nek interjúztatni akarják Kwesi-Adofo Mensaht. Róla jókat mondanak. Emelett Glenn Cook ugyancsak a Brownsból felkerült a listára. HC-nak Daboll s felkerült az interjúk közéÖrülök, hogy így a former Viks GM neve még felsem merült, azert tegnap itt 1-2 ember beszaratott vele, hogy idehozzák a “múltja” miatt 😊
Tomcsik
Eddig amúgy mindenki eléggé jó választásnak tünne, ha közülük kerülne ki valaki, de még azért én várom a fekete bárányt
ricsiii83
Szerkesztette: hpeter93
Jönnek a nevek GM-nek interjúztatni akarják Kwesi-Adofo Mensaht. Róla jókat mondanak. Emelett Glenn Cook ugyancsak a Brownsból felkerült a listára. HC-nak Daboll s felkerült az interjúk közéÖrülök, hogy így a former Viks GM neve még felsem merült, azert tegnap itt 1-2 ember beszaratott vele, hogy idehozzák a “múltja” miatt 😊
Tomcsik
Eddig amúgy mindenki eléggé jó választásnak tünne, ha közülük kerülne ki valaki, de még azért én várom a fekete bárányt
Polian híresen analitika-ellenes.Eddigi 3 jelölt - amellett, hogy mindegyik szinesbőrű - , különösen a két Browns szakember olyan helyről jönne, ahol az analitika fontos szerepet játszik.
Hulkeinstein
Gyakorlatilag, aki idejön az szabad kezet kap. S láthatóak egy laikusnak kell jelentenie. Na most ebből jöhet egy kókler is, meg egy olyan is, aki ebben lát egy rohadt nagy kihívást, hogy övé a karmesteri pálca.
Én továbbra is hajlanék a hagyományos megközelítésre. Ha a GM viszi a teljes futball részleget, akkor ő is válasszon HC-t.
Szerkesztette: tüsi91
Eldördült a Frazier-ágyú...Huuuuu de lelkes... Floresnek 100x jobban örülnék mint ennek a fasznak.
Leslie Frazier on #Bears requesting interview - “I really don’t know anything about it. We’ve been in meetings all day…it’s almost like you’re in a cage working as hard as you can to get up to speed on whatever changes you want to make for the team we’re facing…” #Bills pic.twitter.com/8HvXkVYdQP
— Mike Giardi (@MikeGiardi) January 10, 2022
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Leslie Frazier on #Bears requesting interview - “I really don’t know anything about it. We’ve been in meetings all day…it’s almost like you’re in a cage working as hard as you can to get up to speed on whatever changes you want to make for the team we’re facing…” #Bills pic.twitter.com/8HvXkVYdQP
— Mike Giardi (@MikeGiardi) January 10, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ha csak a konkrét intézkedéseket nézzük, akkor sokkal jobban állunk, mint tegnap.Megsincs az embernek jó előérzete valamiért...
mortirolo
Kijöhetünk mi ebből a GM-váltásból nagyon rosszul is sajnos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
The #Bears have put in a request to interview #Colts director of college scouting Morocco Brown for their vacant GM job, source said. A respected voice in Indy, considering the draft success they've had.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 10, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Lamar Campbell játékos volt. Szóval ketten vannak.Gyerekek komolyan.Ugyan azok az emberek hozzák a döntéseket akik az elmúlt 30 évben. George nem tud a háttérbe vonulni és fel fogadni 3-4 embert aki ért is a focihoz. Az egyedüli aki részt vesz a processben és van Football tapasztalata az Polian.
Az az ember, aki azt mondta, hogy ő választja a GM-et és a GM neki jelent azt mondta, hogy ő egy szurkoló, nem futball evaluator.
És ezt saját magáról mondta. Komolyan ez mindennek a legalja. Ha kurvára beletalálsz egy GM-be ez az egyetlen egy reményed van. Semmi más. Teljes fogalmatlanság, homokba dugott struccfejek.
Én még elemezni akarom a fiatalokat, meg videókat vágni stb., mert szeretem ezt a csapatot.
tüsi91
Tomcsik
Gyerekek komolyan.Ugyan azok az emberek hozzák a döntéseket akik az elmúlt 30 évben. George nem tud a háttérbe vonulni és fel fogadni 3-4 embert aki ért is a focihoz. Az egyedüli aki részt vesz a processben és van Football tapasztalata az Polian.
Az az ember, aki azt mondta, hogy ő választja a GM-et és a GM neki jelent azt mondta, hogy ő egy szurkoló, nem futball evaluator.
És ezt saját magáról mondta. Komolyan ez mindennek a legalja. Ha kurvára beletalálsz egy GM-be ez az egyetlen egy reményed van. Semmi más. Teljes fogalmatlanság, homokba dugott struccfejek.
Én még elemezni akarom a fiatalokat, meg videókat vágni stb., mert szeretem ezt a csapatot.
tüsi91
Polian persze évtizedekkel ezelőtt remek executive volt, de amolyan fosszilia már. 80 éves és pár éve azt mondta Lamar Jacksonról hogy jobban járna ha posztot váltana és WR lenne. Mondjuk az elvitathatatlan hogy a Billsnél és a Coltsnál is dinasztiát épített és a frissen megalakuló Phantersből 2. évre PO-ba jutó csapatot csinált.
főleg úgy, hogy nincs pénz, draft pick és megfelelő talent. Cserébe kap majd az ember egy lyukakkal teli roster-t, ami tele van ostoba szerződésekkel öreg játékosoknak.Először örültem, hogy a GM közvetlenül jelent majd George-nak és rövidül a jelentési lánc, de a sajtótájékoztatót elnézve inkább hozni kellett volna valakit Ted Phillips helyett, aki ért a focihoz.A kedvencem, hogy az egyetlen KPI az a W-L mérleg lesz. Azaz bárki jön ide, vagy rögtön virít, vagy hamar új állás után nézhet. Minden GM álma.
És feltették a 15 dolláros kérdést. Most komolyan megsajnáltam ezt az embert. Hagyják már abba!
mortirolo
Hulkeinstein
Nem lesz itt változás jövőre se. Szerintem várjuk meg 2023-at, onnantól lehet majd élvezetes meccseket nézni remélhetőleg.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png