Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
Daboll és Flores az élen a Hc candidate versenyen via Erik LambertEz szép és jó, csak olyan emberekről beszélünk, akik még nem voltak interjún.
ricsiii83
több mint 2 éve
Daboll és Flores az élen a Hc candidate versenyen via Erik LambertEz jó hír ha igaz, a többitől van hogy a hideg kiráz
ricsiii83
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Tudom, hogy türelmetlen vagyok, de azt gondoltam, hogy kb. 7-10 nap után okosabbak leszünk. Csak az nyugtat, hogy hat másik csapat keres HC-t, három másik GM-t és ha jól tudom még egyik sem szerződtetett le senkit. Az új GM azért is lesz jó, mert én úgy érzékeltem, hogy Pace túlságosan "jó" ember volt erre a posztra. Úgy értem túlzottan ragaszkodott az általa szerződtettet, draftolt játékosokhoz, így rengeteg felesleges pénzt elszórt. Jó lenne, ha az új GM egy kemény üzletember is lenne egyben.
több mint 2 éve
Igen, a Raiders is engedélyt kért a Coltstól az interjúra.Egyébként 2020-ban hívták a barnák, visszautasította az interjút, tavaly a Panthers, azt is visszautasította. Jó jel lehet, hogy a miénket most elfogadta, bár ha jól tudom megy még máshova is.Amennyire szegényes tudásunk van a GM jelöltekkel kapcsolatban, az alapján a kevés alapján igen.Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.s az jó?
Proki_
ricsiii83
A Colts az elmúlt két offseasonról forgatott kisfilmet, abban szerepel Dodds jó pár alkalommal, esetleg érdemes megnézni.
tüsi91
Proki_
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
erről azt hiszem steelreses insidereknél olvastam, hogy berágott a steelers vezérkarra amiért a leköszönő Gm helyét nem kapta egyből meg a dolgokat.. (amugy erthető a felhaborodasa) s gondolom ezert utasitotta vissza az elmult evekbenEgyébként 2020-ban hívták a barnák, visszautasította az interjút, tavaly a Panthers, azt is visszautasította. Jó jel lehet, hogy a miénket most elfogadta, bár ha jól tudom megy még máshova is.Amennyire szegényes tudásunk van a GM jelöltekkel kapcsolatban, az alapján a kevés alapján igen.Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.s az jó?
Proki_
ricsiii83
A Colts az elmúlt két offseasonról forgatott kisfilmet, abban szerepel Dodds jó pár alkalommal, esetleg érdemes megnézni.
tüsi91
Proki_
több mint 2 éve
Nekem olyan GM tetszene, aki a 2024-es szezonra legkésőbb egy bajnokesélyes, de legalábbis stabil PO csapatot tud összeállítani. Ez persze azt is feltételezi, hogy Fields beválik és frencsi irányító lesz. 23-ra is összejöhetne ez akár, de úgy vélem az O falat összerakni nem lesz olyan egyszerű. A védelem egy része is kiöregszik, jól kell sáfárkodni a pickekkel.2024-es szezonig lesz három draft és FA,ahol az első szegényes.
A HC manager típusú legyen, ne koordinátor szemléletű.
Azért, ha Fields nem válik be, ezeket a terveket nehezebb lesz véghezvinni....😊
Vagy túl sokat kérek? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Szerintem a mi pozíciónk egyébként nagyon kecsegtető.Egyébként 2020-ban hívták a barnák, visszautasította az interjút, tavaly a Panthers, azt is visszautasította. Jó jel lehet, hogy a miénket most elfogadta, bár ha jól tudom megy még máshova is.Amennyire szegényes tudásunk van a GM jelöltekkel kapcsolatban, az alapján a kevés alapján igen.Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.s az jó?
Proki_
ricsiii83
tüsi91
Proki_
1. Full control a football operáció felett, amire mindenki vágyik.
2. Türelem. Itt van, lásd Ryan Pace 7 éve.
3. A tulaj nem pofázik bele (mert tényleg nem), s egy laikus.
4. Nem kell QB-t keresni. Legyen Fields bármilyen, ha nem jön közben sérülés, akkor 2-3 évig legalább nem kell a legfontosabb poszton döntést hozni.
több mint 2 éve
Proki_
98
Egyébként 2020-ban hívták a barnák, visszautasította az interjút, tavaly a Panthers, azt is visszautasította. Jó jel lehet, hogy a miénket most elfogadta, bár ha jól tudom megy még máshova is.Amennyire szegényes tudásunk van a GM jelöltekkel kapcsolatban, az alapján a kevés alapján igen.Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.s az jó?
Proki_
ricsiii83
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Amennyire szegényes tudásunk van a GM jelöltekkel kapcsolatban, az alapján a kevés alapján igen.Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.s az jó?
Proki_
ricsiii83
több mint 2 éve
Proki_
98
Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.
több mint 2 éve
The #Bears will interview #Bills DC Leslie Frazier for their vacant HC job on Friday.Broáf
Beki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Bears will interview #Bills DC Leslie Frazier for their vacant HC job on Friday.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Dalton nem kérdés. Ide sem kellett volna hozni. Ha Foles helyett tudnánk szerezni valakit a piacról az OL-ba, azzal már jóval előrébb lennénk. Remélem olyan GM lesz aki ezt megoldja.Jaja, nade amikor a backup qb 11m kap 😂 contender csapatnál ahol számít a backup qb ha lesérül a kezdő aztmondom oke. Amúgy komédiába illő amit Cutler után művelt Pace a qb frontonValószínűleg Foles marad, és Dalton megy, ezzel nincs mit kezdeni, valamelyiküknek muszáj.Van mit helyrehozni:Whitehairel nemtudbak mit kezdeni.
Cody Whitehair $12.3 millió
Eddie Goldman $11.8 millió
Nick Foles $10.67 millió Adhatnának érte egy 6. kört, vagy adjunk inkább mi? 😊
Tarik Cohen $5.75 millió
Eddie Jackson $15.09 milliója is sok, de úgy emlékszem, hogy azon már nem lehet segíteni.
Fields $4.29 millióba fog kerülni, ami jól mutatja, hogy mennyivel egyszerűbb lenne ilyenkor jó csapatot építeni, ahhoz képest, mint amikor 40 milliós QB-d van.
mortirolo
Folesal egytradel buknánk a legkevesebbet. Goldman és Cohen cutolható. Jackson viszont sokat keres, de évvégére nagyon összeszedte magát, tőle nem sajnálom
ricsiii83
hpeter93
ricsiii83
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Jaja, nade amikor a backup qb 11m kap 😂 contender csapatnál ahol számít a backup qb ha lesérül a kezdő aztmondom oke. Amúgy komédiába illő amit Cutler után művelt Pace a qb frontonValószínűleg Foles marad, és Dalton megy, ezzel nincs mit kezdeni, valamelyiküknek muszáj.Van mit helyrehozni:Whitehairel nemtudbak mit kezdeni.
Tarik Cohen $5.75 millió
Eddie Jackson $15.09 milliója is sok, de úgy emlékszem, hogy azon már nem lehet segíteni.
Fields $4.29 millióba fog kerülni, ami jól mutatja, hogy mennyivel egyszerűbb lenne ilyenkor jó csapatot építeni, ahhoz képest, mint amikor 40 milliós QB-d van.
mortirolo
Folesal egytradel buknánk a legkevesebbet. Goldman és Cohen cutolható. Jackson viszont sokat keres, de évvégére nagyon összeszedte magát, tőle nem sajnálom
ricsiii83
hpeter93
több mint 2 éve
Valószínűleg Foles marad, és Dalton megy, ezzel nincs mit kezdeni, valamelyiküknek muszáj.Van mit helyrehozni:Whitehairel nemtudbak mit kezdeni.
Tarik Cohen $5.75 millió
mortirolo
ricsiii83
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Van mit helyrehozni:Whitehairel nemtudbak mit kezdeni.
Tarik Cohen $5.75 millió
mortirolo
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Van mit helyrehozni:Cody Whitehair $12.3 millió
Tarik Cohen $5.75 millió
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 906
Reggie McKenzie (LOL) GM interjúra érkezik.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Képzelt interjú Brian Dabollal: -Nálunk is meg tudnád csinálni, amit legutóbb BB ellen, hogy az első 5 támadásból 5 TD-t szerez a csapat és aztán még hozzácsap kettőt?
-Igen.
-Itt írd alá!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Cincinnati Bengals vs Las Vegas Raiders? Ez komoly?Egyetlen bajnok sem akar majd veletek játszani...sovány vigasz egyelőre 😉
Mindkét csapatot kipicsáztuk.
Igaz tavaly a Tampát is aztán mi lett belőle. 😊
mortirolo
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Cincinnati Bengals vs Las Vegas Raiders? Ez komoly? Mindkét csapatot kipicsáztuk.
Igaz tavaly a Tampát is aztán mi lett belőle. 😊
több mint 2 éve
Kampman
28 326
9-8-as szezonok kisujjbólJim Caldwell-t is a listára.Broáf
mortirolo
davemayer
több mint 2 éve
Már mindenre lehet fogadni. Flores jól áll:Fraziert kivéve az elso ötből barki jó lenne szvsz
twitter.com/JoeOstrowski/status/1482071555224084480
Ez meg egy másik cég:
Jim Harbaugh +450
Brian Flores +500
Leslie Frazier +500
Doug Pederson +750
Brian Daboll +800
Pat Fitzgerald +900
Eric Bieniemy +900
Matt Eberflus +1000
Josh McDaniels +1000
mortirolo