Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
Nekem az a fura, hogy Pederson ennyire kiesett (mindenhol) a pikszisből.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Állítólag Khan biztosan nem lesz befutó nálatok és már nem hívják a következő körre.
több mint 2 éve
Nincs olyan bizonyított HC a piacon jelenleg akire rá lehet mondani hogy szinte garantáltan SB windowt tud létrehozni.Aki volt már HC és ok az egyedül Flores nekem, és ennyi. Az összes többi képtelen lenne SB keretet összehozni, nincs tudásuk hozzá ezt bizonyították (Caldwell a lionsnál és Quinn is Shanny nélkül).
Jó lenne ha ma meglenne a GM mert Daboll már szabad, nem lenne jó azért lemaradni róla mert nincs még GM.
Na fasza most ki is jött hogy a giants már fel is fogja neki ajánlani a HC pozíciót (gondolom most). Nem örülök.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Érdekesen alakul a GM dolog. Fű alatt Ossenfort is lehet befutó. Állítólag nagyon meggyőző volt. Wolf is tetszett a comiteenek, de állítólag Poles tette a legjobb benyomást. Lehet mégse tuti a Brown-Eberflus combo. Ha tényleg annyira tetszik nekik Poles akkor lehet már holnap lesz GM. Ha engedik kisétálni az épületből akkor másnap megy a Vikeshez.
Ami a HC-t illeti én is a Daboll/Leftwich lóra tennék, DE ahogy Tüsi is említette nem egy jó OC/DC kell hanem egy jó HC. Aztán az id kérdés ki milyen stábot tudna össze állítani. Pl Quinn sok helyre mehet 2.interjúra mert állítólag elég ütős stábot tudna magával hozni… Nemsokára megtudjuk…
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Szerintem lesz még interjú 2.körös.Én veletek ellentétben (s nem veletek van baj félreértés ne essék) nem vagyok sohasem hanyadt esve a top jelöltektől. Lehet ez azért is van, mert én jobban szeretem a nem teljesen ismeretlen utat. Nem tudom.
De ahogy százszor is megbeszéltük. A jó koordinátor nem feltétlenül jó HC. S azon sem vagyok meglepve, hogy az a franchise, amely az elmúlt 10 évben kétszer nevezett ki offensive koordinátort vezetőedzőnek és abból az első egy gigantikus bukta, a második pedig szimplán egy rossz választás lett nem fog harmadikra beleugrani.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Az kamu ő maga cáfolta meg Twitteren hogy nem utasított el semmilyen interjútAzt írják az okosok hogy Dan Quinn, Jim Caldwell és Matt Eberflus jön második interjúra…Nem a top jelöltjeim, de ha már ebből kell választani akkor Eberflus lenne az emberem. Poliannak talán túl nagy a beleszólása…Érik az a Morocco Brown-Eberflus duó.Caldwellről mintha az lett volna néhány napja (a HC 2022 topicba linkeltem, hogy nem vállal HC állást, így ez èrdekes lenne...) aztán ki tudja...
Tomcsik
dande
twitter.com/jimcaldwell_nfl/status/1484877860473085961?s=21
Sehol nem olvastam hogy nem vállalna HC állást…
több mint 2 éve
Azt írják az okosok hogy Dan Quinn, Jim Caldwell és Matt Eberflus jön második interjúra…Nem a top jelöltjeim, de ha már ebből kell választani akkor Eberflus lenne az emberem. Poliannak talán túl nagy a beleszólása…Érik az a Morocco Brown-Eberflus duó.Caldwellről mintha az lett volna néhány napja (a HC 2022 topicba linkeltem, hogy nem vállal HC állást, így ez èrdekes lenne...) aztán ki tudja...
Tomcsik
Most igen látom Rapa ír Caldwellről, de nehezen látszik, hogy ő lenne befutó
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Azt írják az okosok hogy Dan Quinn, Jim Caldwell és Matt Eberflus jön második interjúra…Nem a top jelöltjeim, de ha már ebből kell választani akkor Eberflus lenne az emberem. Poliannak talán túl nagy a beleszólása…Érik az a Morocco Brown-Eberflus duó.
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 2 éve
MajdnemElső három betűje? Dabasinak hívnak? 😊So if you’re the Bears … Make the pick:Ezek közül egyertelmű hogy ő a nyerő.
Leftwich 9,9%
Bowles 2,4%
Daboll 86,5%
Frazier 1,2%
mortirolo
Amúgy kb 40 kiloval több de hasonlit rám és a vezeteknevünk elso 3 betűje is egyezik. Dynasty.
davemayer
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Gouldon 2015-ben emlékeim szerint 3 meccs ment el. Félreértés ne essék én sem rúgtam volna ki, de az időtájt határozottan gödörben volt a karrierje (aztán New Yorkban is rengeteget hibázott). Ami a legnagyobb hiba volt, hogy Pacenek nem volt egy konkrét terve, hanem érkezett Connor Barth. Na például az ilyenek miatt is lett kirúgva. Botrány rossz döntései voltak az első 3-4 évében, s azt kell mondani, hogy ez pecsételte meg a sorsát is.Nem a Reggie McKenzie GM interjú után kértétek ki DA-t?
Azon gondoltam, hogy miért kértek Dennis Allentől interjút gyakrolatilag kb. 1 héttel az utolsó HC jelölt interjúra kérés után. Egyrészt abszolút megérdemli és van annyira jó jelölt, mint azok, akik a legnépszerűbbek. Másrészt nem tudok másra gondolni, minthogy valaki, aki a GM finalisták egyike neki az embere lenne és ezért kértek interjút. Ez alapján pl. Ireland neve joggal vetődik fel.
A kinti sajtó sem tud semmiről, lásd Ryan Pace aktuális helyzete, senkinek sem volt lövése sem róla mi fog történni. Kint a 3 top név Brown, Khan, Poles.
Tegyük fel, hogy ez valóban így van. Ezesetben az az érdekes, hogy 3 tulajdonképpen különböző területről érkező GM.
Khan elsősorban a cap ügyekkel foglalkozott. S az egy teljesen jó irány egyébként szerintem, hogy ha a GM nem feltétlenül a legnagyobb scout szakember, de egyéb területeken kiváló, amit egy GM-nek szintén szem előtt kell tartania, viszont a legjobb scout emberekkel veszi körbe magát. Járható út.
Brown college scouting oldal, dolgozott itt is már 6 évet, aztán Skins, Browns, Colts, szóval jó pár franchiset látott már előnyökkel, hibákkal.
Poles fiatal, player personnel vezető. Nekem vele az a bajom, hogy nem volt másutt a Chiefsen kívül. Nem feltétlenül baj ez, de Pace pont ilyen szituációból jött és látványosan inkább mellé ment az első 3 éve, mint bejött. Beleugornánk még egy ilyenbe? Nem tudom. Mindenesetre az, hogy a faszi 3 helyen is finalista nem lehet véletlen. Amennyiben kedden meggyőzi a vezetőséget, akkor szerdán már nem fog Minnesotában részt venni interjún.
Én összességében Morocco Brownra tenném a voksom ebből a háromból. Valahol őt látom a safe picknek is most.
Aztán lehet jön valaki, akiről eddig azt hittük, hogy a kanyarban sincs.
tüsi91
Anno Reggie első HC-je volt nálunk Allen
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Gouldon 2015-ben emlékeim szerint 3 meccs ment el. Félreértés ne essék én sem rúgtam volna ki, de az időtájt határozottan gödörben volt a karrierje (aztán New Yorkban is rengeteget hibázott). Ami a legnagyobb hiba volt, hogy Pacenek nem volt egy konkrét terve, hanem érkezett Connor Barth. Na például az ilyenek miatt is lett kirúgva. Botrány rossz döntései voltak az első 3-4 évében, s azt kell mondani, hogy ez pecsételte meg a sorsát is.Azon gondoltam, hogy miért kértek Dennis Allentől interjút gyakrolatilag kb. 1 héttel az utolsó HC jelölt interjúra kérés után. Egyrészt abszolút megérdemli és van annyira jó jelölt, mint azok, akik a legnépszerűbbek. Másrészt nem tudok másra gondolni, minthogy valaki, aki a GM finalisták egyike neki az embere lenne és ezért kértek interjút. Ez alapján pl. Ireland neve joggal vetődik fel.
A kinti sajtó sem tud semmiről, lásd Ryan Pace aktuális helyzete, senkinek sem volt lövése sem róla mi fog történni. Kint a 3 top név Brown, Khan, Poles.
Tegyük fel, hogy ez valóban így van. Ezesetben az az érdekes, hogy 3 tulajdonképpen különböző területről érkező GM.
Khan elsősorban a cap ügyekkel foglalkozott. S az egy teljesen jó irány egyébként szerintem, hogy ha a GM nem feltétlenül a legnagyobb scout szakember, de egyéb területeken kiváló, amit egy GM-nek szintén szem előtt kell tartania, viszont a legjobb scout emberekkel veszi körbe magát. Járható út.
Brown college scouting oldal, dolgozott itt is már 6 évet, aztán Skins, Browns, Colts, szóval jó pár franchiset látott már előnyökkel, hibákkal.
Poles fiatal, player personnel vezető. Nekem vele az a bajom, hogy nem volt másutt a Chiefsen kívül. Nem feltétlenül baj ez, de Pace pont ilyen szituációból jött és látványosan inkább mellé ment az első 3 éve, mint bejött. Beleugornánk még egy ilyenbe? Nem tudom. Mindenesetre az, hogy a faszi 3 helyen is finalista nem lehet véletlen. Amennyiben kedden meggyőzi a vezetőséget, akkor szerdán már nem fog Minnesotában részt venni interjún.
Én összességében Morocco Brownra tenném a voksom ebből a háromból. Valahol őt látom a safe picknek is most.
Aztán lehet jön valaki, akiről eddig azt hittük, hogy a kanyarban sincs.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Számunkra is sok tanulsága volt ennek az utolsó 2 napnak.-Santos minden pénzt megér, ahogyan Gould is megért volna.
-Ha van egy jó edződ, akkor még akkor is meg tudod verni Aaron Rodgerst, ha a QB-d csak 131 yardra és 1 interception-re képes.
-Lehetsz te minden idők legjobb QB-ja, de ha a falad nem véd meg legalább 2 mp-ig, akkor vérezni fog a szád széle.
-Mahomes még akkor is veszélyes ha kergetik, de ha nem kergeted, akkor biztos hogy véged. => Nem biztos, hogy Frazier jobb, mint pl. Desai.
-Daboll megéri a pénzét.
több mint 2 éve
Első három betűje? Dabasinak hívnak? 😊So if you’re the Bears … Make the pick:Ezek közül egyertelmű hogy ő a nyerő.
Leftwich 9,9%
Bowles 2,4%
Daboll 86,5%
Frazier 1,2%
mortirolo
Amúgy kb 40 kiloval több de hasonlit rám és a vezeteknevünk elso 3 betűje is egyezik. Dynasty.
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
So if you’re the Bears … Make the pick:Ezek közül egyertelmű hogy ő a nyerő.
Leftwich 9,9%
Bowles 2,4%
Daboll 86,5%
Frazier 1,2%
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
So if you’re the Bears … Make the pick:Leftwich 9,9%
Bowles 2,4%
Daboll 86,5%
Frazier 1,2%
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
A double doink-nál még rendesen ki voltam akadva, hogy elengedtük Robbie Gould-ot, de most már értem mi volt a mesterterv. 😊
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Nem lesz akkora szerencsénk hogy eltakaródjon, de ha mégis akkor szinte tuti hogy Adams is megy. Igazán elhozhatnánk FA- n 😊
több mint 2 éve
Tulajdonképpen ez sem volt annyira rossz szezon.Ér ilyet mondani? Ér hát 😁
tüsi91
Pláne hogy ezzel jó eséllyel most láttuk őt utoljára packers mezben. Kár hogy nem kapta meg tőlünk amit megérdemelne, pláne ahogy utoljára viselkedett a Soldieren. De nem baj, majd megadja neki más, bár innentől nem fogom annyira utálni ha elmegy/visszavonul.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Tulajdonképpen ez sem volt annyira rossz szezon.
több mint 2 éve
Hétfőn lesz a Khan interjú...
Klaci79
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Hétfőn lesz a Khan interjú...
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Nem feltètlen bánnám a Colts combót Eberflus szerintem is jó edző. Nekem a Daboll/Leftwich vonal inkább bejönne, de ettől még más is jó lehet…twitter.com/mikegarafolo/status/1484943533689786369?s=21Mindkettő jó lenne. Tudom nem offense guru, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudna Fieldset fejleszteni. Viszont jó tanár, jó vezető. A HC-nak az a dolga, hogy a csapat offense/defense/st fejlődjön. Ebben benne van Fields is. Az OC és a QB coach dolga, hogy Fields jó legyen. Jó QB tesz edzőket jó edzővé.
Tomcsik
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
twitter.com/mikegarafolo/status/1484943533689786369?s=21Mindkettő jó lenne. Tudom nem offense guru, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudna Fieldset fejleszteni. Viszont jó tanár, jó vezető. A HC-nak az a dolga, hogy a csapat offense/defense/st fejlődjön. Ebben benne van Fields is. Az OC és a QB coach dolga, hogy Fields jó legyen. Jó QB tesz edzőket jó edzővé.
Tomcsik
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Kedd/szerdán lesz GM, csütörtök/péntek HC, ahogy alakulunk.