NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Eberflus az új HC
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 786 — Bears & Illinois fan
Eldőlt az első Dominő Hackett személyében-Broncos.
hpeter93
Ha Aaront is viszik, akkor kevésbé kockázatos.
mortirolo
Denver fanok már posztolják Rodgerst Denver mezben minden fele 😊 Adná az ég…
Tomcsik
Nem tudom, én jobban szeretném, ha legyőzhetnénk, évente legalább kétszer, mert akkor jó csapatunk van. Az nekem jobban tetszene, mint, hogy elmegy innen és akkor 4 fos csapat gyúrja a szart .........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
hpeter93
mortirolo
Tomcsik
Hát Hackett ide vagy oda, én továbbra is erős fenntartással kezelem, hogy nálunk kötne ki. Persze sose lehet tudni, de az elmúlt évek alapján hiszem, ha látom kategória nálam. 😊

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
hpeter93
mortirolo

több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
hpeter93
több mint 2 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!

több mint 2 éve
A DC jelöltek esetében pl. Eberflus és Quinn (remélem a többi nem játszik) jó lenne tudni, ki az OC várományos.

Brian Flores, Poles csapattársa volt a Boston College-nál. Azt nem tudom, hogy ez előny vagy hátrány, de érdekes.
mortirolo
Még van egy egész híres ex-csapattársa Polesnak: Matt Ryan előtt volt kezdőguard college-ban.
empty taxi
Irányítónk már van. 😊

Mondjuk Foles helyett még jöhetne, de akkor legyen Quinn a HC. 😊
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
A DC jelöltek esetében pl. Eberflus és Quinn (remélem a többi nem játszik) jó lenne tudni, ki az OC várományos.

Brian Flores, Poles csapattársa volt a Boston College-nál. Azt nem tudom, hogy ez előny vagy hátrány, de érdekes.
mortirolo
Még van egy egész híres ex-csapattársa Polesnak: Matt Ryan előtt volt kezdőguard college-ban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Ryan Poles vezeti a második interjúkat, tehát ha azt gondolja, akkor kibővítheti a listát új jelöltekkel.
tüsi91
Huh, akkor lehet hogy még nem dőlt el. Reméljük okos.
davemayer
Nem gondoltam volna, hogy így lesz, de eddig minden jól alakul. Egy szavunk nem lehet McCaskey-ra. Leváltotta, akit le kellett, tényleg közvetlenül neki jelent majd GM és tényleg a GM választhatja ki a HC-t.
mortirolo
@adamjahns

George McCaskey, Ted Phillips and Bill Polian weren't involved in the Bears' head-coaching interviews today at Halas Hall. So here's looking at you Ryan Poles. My story on the three finalists as this process seemingly nears its conclusion:

Is this finally an ownership that is...dare I say...learning?

A GM keresés sem a megszokott prozess volt, de amenyniben ez tényleg igaz (és Jahns azok közé tartozik, akik általában el is találják a dolgokat), akkor nem tudom, hogy fent mit lehetett volna jobban, másképpen csinálni.
Mindenesetre Leftwich tuti befutónak tűnt Jacksonvilleben, erre Hackett megy második interjúra, akit elengedtek egy második interjú után Denverből. Ez a keringő is addig megy, míg az első dominó el nem dől. Ha ma nem nevezünk meg HC-t magyar idő szerint 18:00-ig, akkor jó eséllyel nálunk is lesz még jelölt, akit meghallgatnak.
tüsi91
A próféta szóljon belőled mert én ebből a háromból amit mondanak egyiknek sem örülnék. A tény, hogy a háromból kettő az a kettő akiket a leginkább nem akartam volna, mutatja hogy mennyire lép előre ez a franchise - szerintem. Még reménykedek valami fordulatban, de válószínűbb hogy hiába.
davemayer
Mondjuk az fel sem merül, hogy esetleg valaki a fentiek közül nem ide akar jönni? Mert akkor fejre is állhatunk, nem ő lesz a befutó....

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Arról volt már szó, hogy hány éves szerződést ajánlanak az új HC-nak? Csak azért kérdezem, mert hallottam olyat, hogy volt egy? olyan hülye franchise, aki egy licitháború után, 6 évre szerződtettet HC-t, aztán pár hónap múlva már szabadult volna tőle.
mortirolo
Hát ez nem is nagyon fog leakelődni, majd csak ha megvan a szerződés.
tenorx
Grétsy tanár úr is szívesen olvasná eme szavaidat 😀

Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Ryan Poles vezeti a második interjúkat, tehát ha azt gondolja, akkor kibővítheti a listát új jelöltekkel.
tüsi91
davemayer
Nem gondoltam volna, hogy így lesz, de eddig minden jól alakul. Egy szavunk nem lehet McCaskey-ra. Leváltotta, akit le kellett, tényleg közvetlenül neki jelent majd GM és tényleg a GM választhatja ki a HC-t.
mortirolo
@adamjahns

George McCaskey, Ted Phillips and Bill Polian weren't involved in the Bears' head-coaching interviews today at Halas Hall. So here's looking at you Ryan Poles. My story on the three finalists as this process seemingly nears its conclusion:

A GM keresés sem a megszokott prozess volt, de amenyniben ez tényleg igaz (és Jahns azok közé tartozik, akik általában el is találják a dolgokat), akkor nem tudom, hogy fent mit lehetett volna jobban, másképpen csinálni.
Mindenesetre Leftwich tuti befutónak tűnt Jacksonvilleben, erre Hackett megy második interjúra, akit elengedtek egy második interjú után Denverből. Ez a keringő is addig megy, míg az első dominó el nem dől. Ha ma nem nevezünk meg HC-t magyar idő szerint 18:00-ig, akkor jó eséllyel nálunk is lesz még jelölt, akit meghallgatnak.
tüsi91
A próféta szóljon belőled mert én ebből a háromból amit mondanak egyiknek sem örülnék. A tény, hogy a háromból kettő az a kettő akiket a leginkább nem akartam volna, mutatja hogy mennyire lép előre ez a franchise - szerintem. Még reménykedek valami fordulatban, de válószínűbb hogy hiába.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
tüsi91
davemayer
mortirolo
@adamjahns

Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Arról volt már szó, hogy hány éves szerződést ajánlanak az új HC-nak? Csak azért kérdezem, mert hallottam olyat, hogy volt egy? olyan hülye franchise, aki egy licitháború után, 6 évre szerződtettet HC-t, aztán pár hónap múlva már szabadult volna tőle.
mortirolo
Hát ez nem is nagyon fog leakelődni, majd csak ha megvan a szerződés.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Frazier azért volt már HC ~10 éve, a Vikingsnál.
tenorx
Yep. McDermott többször is lenyilatkozta h Frazier vezetőedzői tapasztalata neki nagyon sokat jelent a munkája során, azt egész sikeres ez a buffaloi banda, nem véletlen h mind2 koordinátor jár HC-interjúkra, a Giants az új GM-et is Buffaloból vitte...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Frazier azért volt már HC ~10 éve, a Vikingsnál.
több mint 2 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Egyet kell, hogy értsek Tüsivel, illetve CSI-vel.
Nagyon szexinek tűnik most Daboll meg Frazier stb.. De nekik nincs HC tapasztalatuk, nagyon lutri bárki is lesz az edző, hogy jó lesz-e vagy sem. Világos, hogy Bamba Jabba nem nyert SB-t és hogy kétszer bukott, Daboll pedig lehet elsőre elhódítja (bár nagyon csodálkoznék) De előre leírni, hogy ki milyen szar lesz annak nem látom értelmét. Bárki is jön elsősorban a stábépítés lesz az 50% a munkájának és hogy milyen közeget épít ki, lehetsz te akármekkora spíler, ha nem megfelelő a stábod és szerencséd sincs vagy sérülések jönnek akkor lehet magyarázni a bizonyítványt, hogy de itt meg ott top D-t vagy O-t építettem.
Számomra egyedül Bowles az, aki kérdőjeleket vet fel a többiek teljesen vállalhatóak, ahogyan az a koncepció is, hogy tapasztalt HC-t akarnak, bár ezt majd Poles dönti el, hogy friss arc kell, vagy tapasztalt. Pace megpróbálta a tapasztalatot John Fox-al hatalmas bukás lett, utána a friss arcot Nagy-al az is bukás lett, ebből látszik, hogy nincs jó recept előre. Persze nem lehet párhuzamot vonni emberek között, de Nagy is mekkora SB győztes Offense gurunak volt kikiáltva, hogy majd megváltó lesz nálunk aztán tessék.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 2 éve
tüsi91
davemayer
több mint 2 éve
tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Annyira szívesen folytatnák értelmes vitát a jelöltekről, de úgy érzem itt a Daboll/Leftwich szuperbiztos sikeres duón kívül más szóba sem jöhet. Lehet azok lesznek félreértés ne essék, de én még mindig úgy látom, hogy itt offensive koordinátort és QB edzőt akarunk most választani és ezzel próbálunk érvelni.
tüsi91
Tüsi, beszélgessünk akkor. Szerinted van bármi esély arra hogy Caldwell sikeres legyen a Bearsnél? Képesnek tartod a jelenlegi állapotát figyelembe véve arra hogy dinasztiát építsen? Vagy mi a cél? A kiesés elkerülése nem lehet...

Bárki semlegest kérdezz meg arról mit gondolna erről a kinevezésről.
Én nem vagyok az öreg, tapasztalt edzők ellen, azoknak akik bizonyítottak bőven megérdemelnek egy második eselyt (pl Reid az eagles után, Pederson is bőven sztem) , de Caldwell egyértelműen nem ez a kategória, egy dinoszaurusz.
davemayer
Jó csapattal körülötte nem elképzelhetetlen. Egyelőre még azt is csak feltételezzük, hogy Fields frencsi QB lesz. Tehetségben nincs hiány, ám, hogy tálentum legyen (azaz be is váltsa azt) már nehezebb.
Épüljön szépen a csapat, legyen fal mindkét oldalon, elkapók -24-re contenderek leszünk. Írtam már, lehet 23-ban is akár, de inkább utána.
csi77
Caldwellel? Contender. Na ne már.
davemayer
Jó staffal miért ne? Róla el tudom képzelni, hogy csapatot épít. A koordinátorai majd suttognak Fieldsnek, meg építik a Monsters of Midway 2-t.

Amúgy vaktölténnyel lövünk a láthatatlan nyúlra. Semmit nem tudunk jóformán előre.....
csi77
Emlekszel mi volt Fox alatt? Gase jó OC volt, Fangio pedig jó DC, mégis lófadz sem volt. Most egy fokkal jobb lesz annál Fields miatt, de ennyi.
davemayer
Emlékszem, ne tépjél fel fájdalmas sebet.....😊

Alapvetően nem vagyok Caldwell felkent híve, de a Nagy féle égés után nem feltétlen bízom a fiatal titánokban sem, még akkor sem, ha Dabollt nála többnek tartom. Azt gondolom továbbra is, hogy vakon vagyunk, nagy lutri, ki milyen lesz.
csi77
De ha az egyik szőke csajod őrült volt akkor elkezded kerülni őket (pedig bírod a szőkéket nagyon) csak amiatt az egy csaj miatt.

Nagynál jó volt a koncepció, az ember tudásával volt gond.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 2 éve
Annyira szívesen folytatnák értelmes vitát a jelöltekről, de úgy érzem itt a Daboll/Leftwich szuperbiztos sikeres duón kívül más szóba sem jöhet. Lehet azok lesznek félreértés ne essék, de én még mindig úgy látom, hogy itt offensive koordinátort és QB edzőt akarunk most választani és ezzel próbálunk érvelni.
tüsi91
Tüsi, beszélgessünk akkor. Szerinted van bármi esély arra hogy Caldwell sikeres legyen a Bearsnél? Képesnek tartod a jelenlegi állapotát figyelembe véve arra hogy dinasztiát építsen? Vagy mi a cél? A kiesés elkerülése nem lehet...

Bárki semlegest kérdezz meg arról mit gondolna erről a kinevezésről.
Én nem vagyok az öreg, tapasztalt edzők ellen, azoknak akik bizonyítottak bőven megérdemelnek egy második eselyt (pl Reid az eagles után, Pederson is bőven sztem) , de Caldwell egyértelműen nem ez a kategória, egy dinoszaurusz.
davemayer
Jó csapattal körülötte nem elképzelhetetlen. Egyelőre még azt is csak feltételezzük, hogy Fields frencsi QB lesz. Tehetségben nincs hiány, ám, hogy tálentum legyen (azaz be is váltsa azt) már nehezebb.
Épüljön szépen a csapat, legyen fal mindkét oldalon, elkapók -24-re contenderek leszünk. Írtam már, lehet 23-ban is akár, de inkább utána.
csi77
Caldwellel? Contender. Na ne már.
davemayer
Jó staffal miért ne? Róla el tudom képzelni, hogy csapatot épít. A koordinátorai majd suttognak Fieldsnek, meg építik a Monsters of Midway 2-t.

Amúgy vaktölténnyel lövünk a láthatatlan nyúlra. Semmit nem tudunk jóformán előre.....
csi77
Emlekszel mi volt Fox alatt? Gase jó OC volt, Fangio pedig jó DC, mégis lófadz sem volt. Most egy fokkal jobb lesz annál Fields miatt, de ennyi.
davemayer
Emlékszem, ne tépjél fel fájdalmas sebet.....😊

Alapvetően nem vagyok Caldwell felkent híve, de a Nagy féle égés után nem feltétlen bízom a fiatal titánokban sem, még akkor sem, ha Dabollt nála többnek tartom. Azt gondolom továbbra is, hogy vakon vagyunk, nagy lutri, ki milyen lesz.

Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Caldwell 2 SB győzelemben játszott szerepet mint koordinator. 1 SB-ba jutott, mint HC. 4ből 3 pozitív szezonja volt a Lions élén, ebből 2 PO szereplést ért.
Én ezek alapján nem zárnám ki, hogy lehet vele Superbowlt nyerni.
gabokocka
És tegyük hozzá, a második SB Joe Flaccoval esett le.

Az a nem mindegy.
Amadeus
Nem mindegy, de az a denveri meccs se volt mind1...

Amúgy ok a lions bejutott a po-ba 2x, es? Azok akarunk lenni akik bejutnak a POba valós esély nélkül? Az Naggyal is megvolt, köszi.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Jim Caldwell - az unalmas, de okos döntés. Fields imádná az biztos. És ha neki használ, akkor az eredmények is jönnek. És akkor itt is minderki boldog lesz.
iktriad
Fields mitől imádná? Ti látjátok azt a tudást ami őt jobb qbvá tészi? Akkor én emlékszem rosszul ezek szerint.
Ha felépíti Fieldset és SBt nyerünk akkor engem sem fog érdekelni hogy ő az, csak erre én 0% eselyt látok. Nem 5-öt, 10-et, 0-át.

Az egyetlen reményünk hogy jön egy géniusz OC aki tényleg felépíti ezt az offenset, majd amikor elmegy sikeres HC-nak valahova akkor összedől az egész (lsd falcons).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal