NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
A 3ból a legjobb, a mezőnyben volt kb 5 jobb... kiváncsi leszek, mindenesetre az tuti hogy nem Fields és az ő fejlődése volt a középpontban az elmúlt 2 hétben.Neked van listád kiből milyen HC lesz és még nem kerestek meg NFL csapatok hogy megmondd nekik a tutit?
davemayer
Nem is értem, egy valag pénzt kereshetnél ezzel...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
- Hogy lehet felismerni a tűzoltót civilben?- Kurva nehezen.......
Ez jutott eszembe a kinevezett GM-HC páros kapcsán. Jelenleg sem ujjongani, sem köpködni nem tudok. Annak örülök, hogy jó tanár hírében áll, az nem hátrány.
Még egyetlen perc nem telt el a 2022-es szezonból, ilyenkor még bizakodik az ember 😊
Kíváncsian várom a stáb összetételét, aztán az FA és draft tevékenységet.
Fields teljesítményén, fejlődésén rengeteg múlik az új staff megítélését illetően, így biztos van rá mesterterv.
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
És hány példát tudsz arra hogy elvesztette az adott csapat a koordiátorát és összedőlt az egész? Mondjak?Jöhetett volna persze egy mastermind ifjonc OC HC-nak, aki aztán a tapasztalatok szerint elveszik a részletekben, szétforgácsolja a nagy egész és leginkább a fejlesztésre nem jut ideje.Egyaltalan nincs igazad, hiszen én nem csak O gurunak örültem volna (Flores pl), még akar azt is megneztem volna hogy ha biztonsagi megoldasnak idehozzák Fangiot.A 3ból a legjobb, a mezőnyben volt kb 5 jobb... kiváncsi leszek, mindenesetre az tuti hogy nem Fields és az ő fejlődése volt a középpontban az elmúlt 2 hétben.Neked az a problémád, hogy nem a személyes kedvenced érkezett, illetve kizárólag azt gondolod, hogy csak egy olyan csapatban fejlődik majd a QB, ahol offensive guru a vezetőedző. Nincs ezzel gond persze, Te úgy látod, hogy volt 5 jobb, én nekem fogalmam sincs hogy volt-e 1,3,5 jobb.
davemayer
Végzek pici háttérmunkát, megnézek pár meccset, végignézem a játékosai életútját, aztán írok majd egy hosszabbat.
tüsi91
Kövezz meg, de azt gondolom az a legjobb biztosíték egy fiatal qb számára ha a HC megadja számára azt a kontinuitást a szakmaiságban ami kell neki a mai nflben (sztem te is látod a sikeres példákat ligaszerte, pl bengals). Nem mindenki tudja elintézni azt amit BB, hogy odaláncolja maga mellé az O agyát.
davemayer
Jobb, ha egy vezető jön, akinek vannak konkrét elképzelései, ért a szervezetirányításhoz, legalább érzéke van hozzá, és jó kapcsolatai vannak.
Hoz egy OC-t, aki majd fejleszti a támadósort és egy QB edzőt, aki Fieldset.
Ha valóban rátermett Eberflus, akkor pótolni is tudja őket v kijavítani.
Mcvay Wade Phillips miatt megtehette, h az O-ra és Goffra koncentrál. A def önjáró volt.
Shanahan - akármekkora designer - a QB játékot nagy ívben telibeszarja, full egyszerűsíti, de a másik oldallal sosincs gondja, mert jó DC-ket szerez.
McDermott takkra összerakta a Bills védelmet először kb támadósor nélkül, majd megtalálta Dabollt, láss csodát, összeállt az egész.
Eberflus csinálhatja ugyanezt.
Én megnézném pl OC-ként Joe Brady-t és akkor majdnem mindegy, h melyiküknek mi a pozija.
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Jöhetett volna persze egy mastermind ifjonc OC HC-nak, aki aztán a tapasztalatok szerint elveszik a részletekben, szétforgácsolja a nagy egész és leginkább a fejlesztésre nem jut ideje.Egyaltalan nincs igazad, hiszen én nem csak O gurunak örültem volna (Flores pl), még akar azt is megneztem volna hogy ha biztonsagi megoldasnak idehozzák Fangiot.A 3ból a legjobb, a mezőnyben volt kb 5 jobb... kiváncsi leszek, mindenesetre az tuti hogy nem Fields és az ő fejlődése volt a középpontban az elmúlt 2 hétben.Neked az a problémád, hogy nem a személyes kedvenced érkezett, illetve kizárólag azt gondolod, hogy csak egy olyan csapatban fejlődik majd a QB, ahol offensive guru a vezetőedző. Nincs ezzel gond persze, Te úgy látod, hogy volt 5 jobb, én nekem fogalmam sincs hogy volt-e 1,3,5 jobb.
davemayer
Végzek pici háttérmunkát, megnézek pár meccset, végignézem a játékosai életútját, aztán írok majd egy hosszabbat.
tüsi91
Kövezz meg, de azt gondolom az a legjobb biztosíték egy fiatal qb számára ha a HC megadja számára azt a kontinuitást a szakmaiságban ami kell neki a mai nflben (sztem te is látod a sikeres példákat ligaszerte, pl bengals). Nem mindenki tudja elintézni azt amit BB, hogy odaláncolja maga mellé az O agyát.
davemayer
Jobb, ha egy vezető jön, akinek vannak konkrét elképzelései, ért a szervezetirányításhoz, legalább érzéke van hozzá, és jó kapcsolatai vannak.
Hoz egy OC-t, aki majd fejleszti a támadósort és egy QB edzőt, aki Fieldset.
Ha valóban rátermett Eberflus, akkor pótolni is tudja őket v kijavítani.
Mcvay Wade Phillips miatt megtehette, h az O-ra és Goffra koncentrál. A def önjáró volt.
Shanahan - akármekkora designer - a QB játékot nagy ívben telibeszarja, full egyszerűsíti, de a másik oldallal sosincs gondja, mert jó DC-ket szerez.
McDermott takkra összerakta a Bills védelmet először kb támadósor nélkül, majd megtalálta Dabollt, láss csodát, összeállt az egész.
Eberflus csinálhatja ugyanezt.
Én megnézném pl OC-ként Joe Brady-t és akkor majdnem mindegy, h melyiküknek mi a pozija.
több mint 2 éve
10 év 100 milliót kért tőletek JimbóSiman odaadtam volna. Hulye faszok.
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
HC posztra a legesélyesebbek:Hát ezek után egy szavam nem lehet. 😊
Caldwell, Dan Quinn, Todd Bowles, de azért szerencsére említik még Matt Eberflus-t is.
Aggódok, nagyon.
mortirolo
Lássuk ki lesz az OC!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
10 év 100 milliót kért tőletek Jimbó
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Toto21
5 955
Azert varjuk meg, hogy kik lesznek a stabtagok. Ha ertelmes OC-t hoz, akkor megint mas a dolgok allasa.A 3ból a legjobb, a mezőnyben volt kb 5 jobb... kiváncsi leszek, mindenesetre az tuti hogy nem Fields és az ő fejlődése volt a középpontban az elmúlt 2 hétben.Hát igen, az nem szegény Fields best case szcenáriója, az biztos.
davemayer
Hulkeinstein
Egyebkent meg nem tudom elkepzelni, hogy ugy igazoltak volna GM-HC kombot, higy a beszelgetesek alatt ne hangzott volna el Fields jovoje.
Tehat varjunk meg, tul korai Most mit mondani.
több mint 2 éve
A 3ból a legjobb, a mezőnyben volt kb 5 jobb... kiváncsi leszek, mindenesetre az tuti hogy nem Fields és az ő fejlődése volt a középpontban az elmúlt 2 hétben.Hát igen, az nem szegény Fields best case szcenáriója, az biztos.
davemayer
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 2 éve
Egyaltalan nincs igazad, hiszen én nem csak O gurunak örültem volna (Flores pl), még akar azt is megneztem volna hogy ha biztonsagi megoldasnak idehozzák Fangiot.A 3ból a legjobb, a mezőnyben volt kb 5 jobb... kiváncsi leszek, mindenesetre az tuti hogy nem Fields és az ő fejlődése volt a középpontban az elmúlt 2 hétben.Neked az a problémád, hogy nem a személyes kedvenced érkezett, illetve kizárólag azt gondolod, hogy csak egy olyan csapatban fejlődik majd a QB, ahol offensive guru a vezetőedző. Nincs ezzel gond persze, Te úgy látod, hogy volt 5 jobb, én nekem fogalmam sincs hogy volt-e 1,3,5 jobb.
davemayer
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Meg is lehetsz, nincs bajom Eberflusszal, orultem volna, ha marad nalunk. Ahogy pedig irod, a hangsuly egyebkent ugysem rajta lesz, hanem a koordinatorokon es a poziticios edzokon. Nem Eberfluson fog mulni ugysem a vedelem es a jatekosok fejlodese, hanem a pozicios edzokon.Akárcsak minden más jelöltnek.Jó vezető és kiváló tanár hírében áll, ami talán a két legfontosabb tulajdonság egy HC esetén.Azert Eberflusnak volt nem egy teljesen homaly meccse, ahol nagyon el voltak szurva a hivasok es olvastag, siman outcoachingoltak. De szerettek a jatekosai, jo tanar. Hogy jo vezeto-e, azt nem tudom. Most majd kiderul.
Én a Colts defenset nem tartottam játékos minőségben olyan hű de jónak, edge rushere abszolút nem volt átlag feletti, de rengeteg játékos fejlődött a keze alatt, szóval én abszolút megvagyok ezzel a választással.
Nem egy szexi pick az biztos. Várom a stábot. Aztán neki állok Colts meccseket nézni. A 4-3 védelem egy olyan dolog, hogy gyakorlatilag mi is 4 fős fronttal játszottunk végig.
tüsi91
Stez
Én abszolút megvagyok ezzel a választással. Várom a stábot mit rak össze.
tüsi91
több mint 2 éve
Meseld mar el ki volt a dream sign?A 3ból a legjobb, a mezőnyben volt kb 5 jobb... kiváncsi leszek, mindenesetre az tuti hogy nem Fields és az ő fejlődése volt a középpontban az elmúlt 2 hétben.ez az 5 jobb , ez max 2 év múlva derül ki, hogy ki hol tart… igy uresbe ilyeneket puffogni. Hanyszor volt mar dreamsign… aztan 1 év után kirugták..
davemayer
ricsiii83
Meg Nagy-nal is komoly kerdojel volt, plane a kc egyik PO meccse utan ahol a masodik felidoben a biztos vezetesről majdnem kikapott.
Ha a tobbi csapat dream sign-járól beszelsz az nem tartozik ide. Én annyit irtam, ami tisztan latszik, hogy a kinevezesben nem sok szerepe volt Fields fejlődésének, személyének.
Meglátjuk, szvsz ennél sokkal jobb megoldást is választhatott vllna ez a franchise, de ez már az én nyomorom, remélem nem lesz igazam.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
A 3ból a legjobb, a mezőnyben volt kb 5 jobb... kiváncsi leszek, mindenesetre az tuti hogy nem Fields és az ő fejlődése volt a középpontban az elmúlt 2 hétben.Neked az a problémád, hogy nem a személyes kedvenced érkezett, illetve kizárólag azt gondolod, hogy csak egy olyan csapatban fejlődik majd a QB, ahol offensive guru a vezetőedző. Nincs ezzel gond persze, Te úgy látod, hogy volt 5 jobb, én nekem fogalmam sincs hogy volt-e 1,3,5 jobb.
davemayer
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
A 3ból a legjobb, a mezőnyben volt kb 5 jobb... kiváncsi leszek, mindenesetre az tuti hogy nem Fields és az ő fejlődése volt a középpontban az elmúlt 2 hétben.ez az 5 jobb , ez max 2 év múlva derül ki, hogy ki hol tart… igy uresbe ilyeneket puffogni. Hanyszor volt mar dreamsign… aztan 1 év után kirugták..
davemayer
több mint 2 éve
A 3ból a legjobb, a mezőnyben volt kb 5 jobb... kiváncsi leszek, mindenesetre az tuti hogy nem Fields és az ő fejlődése volt a középpontban az elmúlt 2 hétben.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Az jó, hogy Virginia néninek nem kell új keresztneveket tanulnia, Volt egy Matt és egy Ryan most pedig jött egy Matt és egy Ryan😀 A pozíció is változatlan.Adja magát egy trade Matt Ryan-ért! 😛
hpeter93
több mint 2 éve
Az jó, hogy Virginia néninek nem kell új keresztneveket tanulnia, Volt egy Matt és egy Ryan most pedig jött egy Matt és egy Ryan😀 A pozíció is változatlan.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Akárcsak minden más jelöltnek.Jó vezető és kiváló tanár hírében áll, ami talán a két legfontosabb tulajdonság egy HC esetén.Azert Eberflusnak volt nem egy teljesen homaly meccse, ahol nagyon el voltak szurva a hivasok es olvastag, siman outcoachingoltak. De szerettek a jatekosai, jo tanar. Hogy jo vezeto-e, azt nem tudom. Most majd kiderul.
Én a Colts defenset nem tartottam játékos minőségben olyan hű de jónak, edge rushere abszolút nem volt átlag feletti, de rengeteg játékos fejlődött a keze alatt, szóval én abszolút megvagyok ezzel a választással.
Nem egy szexi pick az biztos. Várom a stábot. Aztán neki állok Colts meccseket nézni. A 4-3 védelem egy olyan dolog, hogy gyakorlatilag mi is 4 fős fronttal játszottunk végig.
tüsi91
Stez
Én abszolút megvagyok ezzel a választással. Várom a stábot mit rak össze.
több mint 2 éve
A fenti kis kékség maradhatna továbbra is, hogy lássuk kik lesznek a stáb többi tagjai.
több mint 2 éve
Jó vezető és kiváló tanár hírében áll, ami talán a két legfontosabb tulajdonság egy HC esetén.Azert Eberflusnak volt nem egy teljesen homaly meccse, ahol nagyon el voltak szurva a hivasok es olvastag, siman outcoachingoltak. De szerettek a jatekosai, jo tanar. Hogy jo vezeto-e, azt nem tudom. Most majd kiderul.
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Jó vezető és kiváló tanár hírében áll, ami talán a két legfontosabb tulajdonság egy HC esetén. Én a Colts defenset nem tartottam játékos minőségben olyan hű de jónak, edge rushere abszolút nem volt átlag feletti, de rengeteg játékos fejlődött a keze alatt, szóval én abszolút megvagyok ezzel a választással.
több mint 2 éve
Proki_
98
Bedobok egy új nevet. Eberflus-hoz mit szólnánk mint új HC?Akkor most már aktuális a kérdés.
Proki_
több mint 2 éve
En birom Eberflust, orultem volna, ha marad a Coltsnal. De oszinten szolva, egyelore semmi olyan radikalisat, nagyot nem lattam tole, amiert o nalam don't miss szakember lenne. Nekem tetszett a Colts-vedelem jobbara iden, de igazabol azert nyeltuk a jatekokat, csak az egyseg mindemellett turnovergep volt a szezonban. Kivancsi leszek erre a kinevezesre, drukkolok neki. Mindettol fuggetlenul egyelore nem igazan latom, hogy o HC-materia. De remelem, remcafol.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Eberflus az új HCkíváncsi vagyok milyen sémát fog hozni.
Beki
Szinte biztos, hogy marad a 4-3 részéről.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Eberflus az új HCchicago.suntimes.com/bears/2022/1/27/22903098/bears-matt-eberflus-colts-dan-quinn-head-coach-interview-ryan-poles-jim-caldwell-george-mccaskey
Beki