Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
nando89
3 901
Azért mióta kivágták Lionstől kicsit változott a szememben annak fényében ami azóta ott történt és pozitív irányba .Caldwell és quinn még érthető számomra, Caldwell szerintem nem is lenne rossz dontes de bowles? Egy tragédia a csávó.Várható Caldwelltől SB győzelem valaha? Lehet annyira szerencséje, van tudása hozzá? Tipikus langyos szar, nem leszünk sem rosszak sem jók. Be sem jutunk vagy halálra vagyunk ítélve a PO első körében, ez a maximum vele. Developer, az...
hpeter93
davemayer
több mint 2 éve
A Marc Trestman és a Matt Nagy nagyon "rad" választásként voltak beharangozva, igazi QB-barát edzők...HC posztra a legesélyesebbek:3 jelölt volt akiket semmiképp sem akartam: caldwell, quinn es frazier.
Caldwell, Dan Quinn, Todd Bowles, de azért szerencsére említik még Matt Eberflus-t is.
Aggódok, nagyon.
mortirolo
Nevetséges, begyöpösödött szarok vagyunk akik tönkretesszük az egyik legígéretesebb qbt.
davemayer
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Caldwell és quinn még érthető számomra, Caldwell szerintem nem is lenne rossz dontes de bowles? Egy tragédia a csávó.Várható Caldwelltől SB győzelem valaha? Lehet annyira szerencséje, van tudása hozzá? Tipikus langyos szar, nem leszünk sem rosszak sem jók. Be sem jutunk vagy halálra vagyunk ítélve a PO első körében, ez a maximum vele. Developer, az...
hpeter93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
HC posztra a legesélyesebbek:3 jelölt volt akiket semmiképp sem akartam: caldwell, quinn es frazier.
Caldwell, Dan Quinn, Todd Bowles, de azért szerencsére említik még Matt Eberflus-t is.
Aggódok, nagyon.
mortirolo
Nevetséges, begyöpösödött szarok vagyunk akik tönkretesszük az egyik legígéretesebb qbt.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
HC posztra a legesélyesebbek:Nem aggódni kell, hanem elásni ezt a franchiset úgy ahogy van. Ha ezt meglépik én Fields helyében nyomnék egy watsoningot.
Aggódok, nagyon.
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
HC posztra a legesélyesebbek: Caldwell, Dan Quinn, Todd Bowles, de azért szerencsére említik még Matt Eberflus-t is.
Aggódok, nagyon.
több mint 2 éve
Sőt még a Ryan P rész is egyezzik az előző GM-mel. 😀Poles nyert!Osszeall a Poles-Foles GM-QB tengely.
twitter.com/AdamSchefter/status/1486036931939024899
Hulkeinstein
Stez
If the nameplate on the office door said “Ryan P” they won’t even have to change it. https://t.co/2zCIaf708e
— Mike Greenberg (@Espngreeny) January 25, 2022
több mint 2 éve
Former Lions and Colts’ HC Jim Caldwell is in the Bears’ building today. Matching the experienced Caldwell with the upstart Ryan Poles is a gameplan that some around the league now believe the Bears easily could deploy.Hányok
Azért figyelnek rá, hogy nehogy túl fiatalos irányba mozduljon el a csapat.
Hulkeinstein
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Poles nyert!Osszeall a Poles-Foles GM-QB tengely.
Hulkeinstein
több mint 2 éve
Proki_
98
Mindenképpen ismét a Chiefs-ből kellett hozni embert a stábba?
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
36 éves, tehát tudhat valamit, ha ilyen kapós volt. + Friss élmény neki Daboll. Hátha... 😊
több mint 2 éve
Former Lions and Colts’ HC Jim Caldwell is in the Bears’ building today. Matching the experienced Caldwell with the upstart Ryan Poles is a gameplan that some around the league now believe the Bears easily could deploy.Azért figyelnek rá, hogy nehogy túl fiatalos irányba mozduljon el a csapat.
több mint 2 éve
Poles nyert!Praktikus döntés, így az öregasszonynak nem kell új keresztnevet tanulnia.
Hulkeinstein
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Bárki is lesz a befutó, az még egy jó ideig nem fog kiderülni, hogy örülhetünk-e neki vagy sem. Amikor kiderül a HC személye, akkor lehetnek már sejtéseink, de semmi több. Én egy üzletembert szeretnék, mert az NFL egész rendszere úgy van felépítve, hogy jutalmazza a kereskedői vénát. Úgy értem a legjobban gazdálkodó nyer. Van draft tőke, van cap és fejleszthetsz játékosokat. Ha mondjuk hoznak egy jó draftoló embert, de akár csak egy másik területen gyenge, akkor nem fogunk semmire menni.Polesnak orulnenk?Abszolút semmit nem tudunk a jelöltek jó részéről.
ricsiii83
Nekem az nem tetszik h csak egy csapatnál volt. Aka Pace. De mivel 3 helyen döntős, az tök jó jel. Igazából sokat nem tudunk tényleg.
tüsi91
Ezért voltam kiakadva mindig a pénzszórás miatt.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Polesnak orulnenk?Abszolút semmit nem tudunk a jelöltek jó részéről.
ricsiii83
Nekem az nem tetszik h csak egy csapatnál volt. Aka Pace. De mivel 3 helyen döntős, az tök jó jel. Igazából sokat nem tudunk tényleg.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Canan Balih ha jól vettem ki. Lehet valami sofőr neve. Vagy ez nem is George és Poles csak “hasonlítanak” és csak valami sofőr ment Canan elé Bears kabátban és innen indulnak a legendák 😀Mi van a papírra írva?Ha igazak a hírek, hogy George személyesen ment ki a reptérre Poles elé, akkor jó eséllyel meg is van ki lesz a GM.Hát ez pedig úgy tűnik.
tüsi91
twitter.com/bohnhomes/status/1485839352982872069?s=21
Tomcsik
Nem tudom kinézni.
Bazzani
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Érdemes elolvasni:www.nbcsports.com/chicago/bears/how-matt-nagys-offense-limited-allen-robinson-2021-season
Most már tudományosan is be lett bizonyítva, amit mindenki láthatott, hogy ARII (és a többi elkapó is) az egész szezonban menetiránnyal szemben állt.
Azt már csak én teszem hozzá, hogy mi is Fields erőssége?
Az end zone felé robogó elkapónak, bármilyen távolságból, megfelelő időzítéssel és pontosan oda tudja dobni a labdát..
több mint 2 éve
Mi van a papírra írva?Ha igazak a hírek, hogy George személyesen ment ki a reptérre Poles elé, akkor jó eséllyel meg is van ki lesz a GM.Hát ez pedig úgy tűnik.
tüsi91
Tomcsik
Nem tudom kinézni.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Ha igazak a hírek, hogy George személyesen ment ki a reptérre Poles elé, akkor jó eséllyel meg is van ki lesz a GM.Hát ez pedig úgy tűnik.
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ha igazak a hírek, hogy George személyesen ment ki a reptérre Poles elé, akkor jó eséllyel meg is van ki lesz a GM.
több mint 2 éve
Jó lesz ő jövőre amikor mi keresünk edzőt 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Nekem az a fura, hogy Pederson ennyire kiesett (mindenhol) a pikszisből.Igen ezen gondolkodtam èn is, hogy nagyon elcsendesedett körülötte a törtènet. Lehet ugyan az a problèma, mint ami nálunk volt rèszben, hogy a stábja akivel dolgozna, nem tetszik a GMknek, illetve tulajoknak. Erre tudok gondolni... kicsit sajnálom, megèrdemelne mèg egy esèlyt.. vagy ő gondolta meg magát ès "pihen" mèg egy kicsit, nem olyan elkötelezett mèg a munka iránt.
Bazzani