Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Glennon -10 yard (24 passzolt yard és 34 yardért sackelték). Mi 16 milliót fizettünk neki 4 borzalmas meccsért, amiből jól látszik, hogy mekkora idióták vagyunk. Ezek után jön a Giants és rátesz még egy lapáttal... Csodálkoznak, hogy itt tartanak? Én komolyan nem értem mit gondolnak egyes franchise-ok, köztük a miénk.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Lehet, hogy dan quinn lesz még sb-t nyerő remek hc a ligában, de egy évvel azok után, ahogy beleállítottak dimitroffal a falconst a földbe, nagyon erős képzelő erő kell, hogy sikeres jövőt vízionáljak ide vele a kormányrúdnál

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Most kicsit szembeköpöm magam de Jim BambaJabba Caldwell szerintem kurva jó választás lenne ide.
Bazzani
Naná, hiszen csoportriválisnak szurkolsz 😛
davemayer
Semmi ilyen nem volt benne.
A mi csapatunknak kb mindegy kivel vertek meg minket.

több mint 2 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Ez egy igazán színvonaltalan játék volt 2 gyenge csapat közt.

Az O kalap szar volt megint. Vonjunk le 14 pontot amit a D által kiharcolt jó mezőny pozíció adott na meg a safety és akkor ott tartunk hogy kemény 13 pontot sikerült alkotni egy gyenge Giants ellen.

Dalton nagyon gyenge volt. Nagyon remélem hogy ezek a győzelmek már semmit nem jelentenek Nagy jövője szempontjából.

Quinnt azért említsük meg hiszen megdöntötte a Bears single season sack rekordot amit nem mást mint Richard Dent állított fel 1984-ben. Brutál szezont hozott Quinn, reméljük jövőre is kitart ez a forma.
Tomcsik
Azért valahol szomorú s irónikus, hogy ide hozzák a liga egyik legjobb passrusherét s a legjobb szezonjában is 13 sacket csinál.. illetve volt itt egy Pappers is.. s akkor jön a túl fizetett Quinn akinek minden jónszezonjára jut 2 rossz, s a tavalyi vicc produkció után majd 40 éves sack rekordot állít be. Az élet furcsa 😊 félreértés ne essék, nem sajnálom tőle.

több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Ez egy igazán színvonaltalan játék volt 2 gyenge csapat közt.

Az O kalap szar volt megint. Vonjunk le 14 pontot amit a D által kiharcolt jó mezőny pozíció adott na meg a safety és akkor ott tartunk hogy kemény 13 pontot sikerült alkotni egy gyenge Giants ellen.

Dalton nagyon gyenge volt. Nagyon remélem hogy ezek a győzelmek már semmit nem jelentenek Nagy jövője szempontjából.

Quinnt azért említsük meg hiszen megdöntötte a Bears single season sack rekordot amit nem mást mint Richard Dent állított fel 1984-ben. Brutál szezont hozott Quinn, reméljük jövőre is kitart ez a forma.

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

empty taxi
Keresünk, de nem találunk jobbat, kinevezzük a gurut újra 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 405 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
3. negyed után, 29-3.
Jenkins 0 snap.
Damien Williams tripla annyi snap, mint Herbert. 15-5 kb.
Thomas Graham kb 4 snap, és a slotban cserélgetik Marqui Christiannal. Bazdmeg. A szélén Vildor és Burns cserélgeti egymást. (Burns egyébként jól játszik mióta berakták).
Newsome practice squad, mert Byrd helye megingathatatlan.

Elfogadhatatlan, tolerálhatatlan.
több mint 2 éve
Na ha az ellenfél nem akar pontot szerezni akkor képesek vagyunk nyerni, szerintem erre lehetne építeni a jövőben csak meg kellene beszélni a többi csapattal.
#offenseguruhabevadul

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Most kicsit szembeköpöm magam de Jim BambaJabba Caldwell szerintem kurva jó választás lenne ide.
Bazzani
Naná, hiszen csoportriválisnak szurkolsz 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Bazzani
Ha hiszed ha nem én gondoltam már rá is.
De elvetettem azon oknál fogva, hogy szerintem nem 60 pluszos emberbe gondolkodnak.
Minden más szemszögből egy teljesen védhető választás lenne. Mégha ő megint csak tipikusan a stabil 8-14. helyig tudná max vezetni a csapatot, ami anno Lovieval meg volt. Akkor 2013 januárjában arról az erős közepes pontról akartak előrelépni. Az eredmény azóta 1 pozitív szezon, 1 csoportgyőzelem, 0 playoff győzelem. A fő döntéshozók ugyanazok (még), mint 9 évvel ezelőtt.
tüsi91
Én azt gondolom, hogy idén állást fog valahol kapni (ha akar).
Kicsit sok volt manapság a mellényúlás, biztos lesz ahol majd a tutira fognak menni. Olyasvalakire aki nem csinál Meyer féle buktát fél év alatt.

több mint 2 éve
Bazzani
Ha hiszed ha nem én gondoltam már rá is.
De elvetettem azon oknál fogva, hogy szerintem nem 60 pluszos emberbe gondolkodnak.
Minden más szemszögből egy teljesen védhető választás lenne. Mégha ő megint csak tipikusan a stabil 8-14. helyig tudná max vezetni a csapatot, ami anno Lovieval meg volt. Akkor 2013 januárjában arról az erős közepes pontról akartak előrelépni. Az eredmény azóta 1 pozitív szezon, 1 csoportgyőzelem, 0 playoff győzelem. A fő döntéshozók ugyanazok (még), mint 9 évvel ezelőtt.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Rapoport azt írja mai cikkjében, hogy nincs még végső döntés, de várhatóan Nagy repül szezon végén.
Beki
Aki követi ezt a csapatot rendszeresen, annak 2 hónapja kérdés nélküli, hogy szezon végén legkésőbb kirúgják.
Ennek a cikknek semm újdonság tartalma nincs.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Rapoport azt írja mai cikkjében, hogy nincs még végső döntés, de várhatóan Nagy repül szezon végén.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Ennek a csapatnak Fields a jövője, és nem a defense. Ha valamit megtanulhattunk az elmúlt 10-15 évben, az pont ez.
McDermott nagyon szépen felhúzta és rendbe rakta a Billst - lehetett ezt előre tudni? És ugye náluk sem biztos koránt sem hogy jövőre is ugyanúgy áll majd össze a edzői gárda, és ha elviszik az OC-t ott is megszakadhat simán Allen fejlődése, produktivitása.
Ezzel természetesen nem azt mondom hogy csak és kizárólag O edzőt érdemes választani mindenkinek hanem azt hogy nekünk az adott szituációban Fieldshez egyértelműen azt kellene. Egy mostani jó választással létrehozhatunk egy jó QB-HC párost, akik sikeresek lehetnek a kövi 10 évben.

Ha most hozunk egy olyan edzőt akiben megvan az esély hogy nem ért hozzá/"leszarja" az O-t és az OC-nak kell meghatározni a támadók teljes játékát abban mindkét oldalról megvan az esély hogy ez a kapcsolat (QB-OC) ne forrja ki magát, hiszen ha szar lesz kirúgják ha jó lesz elviszik.

Számunkra most a legideálisabb pont egy Nagy-Fangio kettős lenne úgy, hogy az offense guru ért is hozzá. Az új Nagyot kell megtalálni, attól hogy ő egy kókler még nem kell elvetni ezt az irányt.
davemayer
Fields lehet a jövője.....Még nem NFL ready, nyilván ebben Nagy sem segített. 2023-tól már annak kell lenni, akkor ő a jövőnk.

De főleg egy jó HC a jövő, jó csapattal.
csi77
Ha nem játszik, akkor nem is lesz NFL ready.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Valaki meg tudná magyarázni, hogy miért Dalton kezd holnap? Foles-nak legalább élő szerződése van 2022-re. Mondjuk így Dalton már nem 2.5 millióba kerül nekünk meccsenként "csak" 2 millióba. Az meg már lassan csak annyi amennyit Mahomes, TB12 vagy AR keres.
mortirolo
Azért abba kétségünk ne legyen, hogy Foles már tavasszal ki lett volna rúgva azért a teljesítményért, amit 2020-ban mutatott, ha mozdítható lett volna.

Vannak fontosabb személyi kérdések annál, minthogy két csere QB közül ki játszik. Az eredmény ma másodlagos Fields nélkül.

Jenkins - Peters
Borom - Ifedi
Herbert - Williams
Graham - Burns&Vildor
Tonga - Hunt
Newsome keretben sem lesz.
(olyanra már ki sem terek, hogy Bruce Irvin mi a faszért van fenn 50 százalékban a pályán)

Minden olyan eset, ahol nem az első név szerepel az adott poszton a pályán egy 5-10-es csapatnál elfogadhatatlan. Ezek a fő kérdései a mai napnak.
több mint 2 éve
Valaki meg tudná magyarázni, hogy miért Dalton kezd holnap? Foles-nak legalább élő szerződése van 2022-re. Mondjuk így Dalton már nem 2.5 millióba kerül nekünk meccsenként "csak" 2 millióba. Az meg már lassan csak annyi amennyit Mahomes, TB12 vagy AR keres.
több mint 2 éve
Ha Chicago, akkor védelem. Remélem Fangio elérhető lesz majd a HC pozícióra 😉
Heisman
Fangiot remélem kirúgjátok, másnap jöhet vissza DC-nak. O-minded HC + Fangio, finom lenne újra 😎
davemayer
Nagyon jót tennének velünk, de most szerencsére van még rajta kívül is 2-3 olyan DC jelölt (korábban Bears-ben játszó is) a ligában akivel megközelíthetnénk azt a 28 szerzett labdát, ami Fangio-val sikerült. Mondjuk a Nagy-féle OC-nak majdnem mindegy, hogy kap-e még meccsenként + két lehetőséget, mert úgyis punt lesz belőle vagy még rosszabb.
több mint 2 éve
Heisman
Fangiot remélem kirúgjátok, másnap jöhet vissza DC-nak. O-minded HC + Fangio, finom lenne újra 😎

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tényleg az utolsó.
Nagy egy kókler, de leszarta a védelmet.
Én annyit mondtam a kezdetektől, hogy a következő HC vezetőedző legyen. Ha jó vezetőedző lesz, akkor meglesz a HC-QB kapcsolat. Háttértől függetlenül.
tüsi91
Ok, ez papíron biztos igaz de jelenleg nem a HC-ok között választassz ( illetve a leszerepeltek közt ha akarsz...) hanem vagy DC-ot vagy OC-t választassz egy olyan pozicióra, amit (általában) még sosem csinált. Tehát lehet hogy te HC-ot akarsz, és igazad is van de nincs elegendő információd (senkinek sem) az egyes emberekről hogy kijelenthesd hogy "ő jó HC lesz".
Ha pedig ilyened nincs akkor mi a második kritérium? A koordinatori posztját hogy látja el. Hiszem, hogy a HC kinevezések döntő többsége ez alapjan történik és maximum csak reménykednek az adott franchise-nál hogy HC képességekkel is rendelkezik az adott illető. Tudod, Schrödinger macskája.
davemayer
Egy koordinátornál szerintem ott kezdődik minden, hogy mennyire ért a saját szakterületéhez, mennyire önálló, saját jogú playcaller-e, mennyire felel az emberállományáért, jogosult-e a HC-nál változtatást kérni pl adott játékos kapcsán (hosszabbítás, más szerepkörbe helyezés, cut, doghouse stb). Mennyire sajátja a séma v csak másoló. Ebből következik, h az ellenoldali gameplanből mit képes átvenni, hiszen készül ellene.

Mennyire általános v konkrét felkészülő az ellenfélre...

Ezekből azért felismerhető a rátermettség, van-e saját filozófia, mennyire tud válságmenedzselni, krízist kezelt-e már, öltözőben van-e hangja stb

Nálunk pl anno Tomlinra - egy év DC tapasztalattal - pont azért esett a választás, mert jellemezte az újítás, mert egy saját koncepciót dolgozott ki, a zone blitzbe beleillett a coversémája, ill öltözőben tekintélye volt a fiatalsága ellenére, ráadásul kiscsapatnál már korábban krízismenedzselt.
Willie Parker
Ez mind igaz, de ezek mint koordinátor minősítik, láttunk nem egy olyat aki egy ilyen után simán bukott (pl anno McDaniels).
Igen, ezek mind kellenek hogy meglegyenek egy jövendőbeli HC-nál, de megint más ha egy másik csapat koordinátorát hozod (megint egy macska, zsákbamacska) vagy egy altalad ismert már nálad dolgozót emelsz ki HCnak.

Én azzal értek egyet aki azt mondja hogy előzetesen nagyon nehéz megítélni kiből lehet jó vezetőedző az NFL-ben, ezértis arra kell helyezni a hangsúlyt ami a csapat számára a prioritás, az márpedig az hogy Fields és az O nemcsak jól, de az évek során konzisztensen jól is működjön. Ehhez QB-HC O-kapcsolatra van szükség szvsz, ezért is működhetett volna nagyon jól ez a mostani felállás ha Nagy értene hozzá.

Amúgy ha el lehetne hozni én az összes jelölt közül McDanielst hoznám el egyedül,talán ő az egyetlen aki elég nagy O koponya ahhoz hogy megérné kockáztatni azt hogy tanult-e a denveri hibáiból. Más számomra "fancy"-t nem látok jelenleg, max még a Payton trade meg Harbaugh tüzelne fel de egyikre sincs sok esély sajnos.
davemayer
JMD nél nagyobb kókler a világon nincs. Elég megnézni azt amikor denverbe ment és elüldözte Cutlert, ugyanaz a mentalitás, mint most Nagynál. Amúgy teljesen mindegy hogy dc vagy oc lesz a hc, tudjon stábot és csapatot építeni, ha ez egy st koordinatorlesz vagy a takarító az is teljesen mindegy.
hpeter93
Az emberek képesek a fejlődésre, pont arról beszélünk.
A denveri mutatványa hány eve volt? 11-12?
Nem volt érett akkor a feladatra de ez nem jelenti azt hogy most nem érhetett meg rá. Más kérdés hogy az egész teoretikus mert nem látok rá reális esélyt hogy ő eljönne a patstől.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Tényleg az utolsó.
Nagy egy kókler, de leszarta a védelmet.
Én annyit mondtam a kezdetektől, hogy a következő HC vezetőedző legyen. Ha jó vezetőedző lesz, akkor meglesz a HC-QB kapcsolat. Háttértől függetlenül.
tüsi91
Ok, ez papíron biztos igaz de jelenleg nem a HC-ok között választassz ( illetve a leszerepeltek közt ha akarsz...) hanem vagy DC-ot vagy OC-t választassz egy olyan pozicióra, amit (általában) még sosem csinált. Tehát lehet hogy te HC-ot akarsz, és igazad is van de nincs elegendő információd (senkinek sem) az egyes emberekről hogy kijelenthesd hogy "ő jó HC lesz".
Ha pedig ilyened nincs akkor mi a második kritérium? A koordinatori posztját hogy látja el. Hiszem, hogy a HC kinevezések döntő többsége ez alapjan történik és maximum csak reménykednek az adott franchise-nál hogy HC képességekkel is rendelkezik az adott illető. Tudod, Schrödinger macskája.
davemayer
Egy koordinátornál szerintem ott kezdődik minden, hogy mennyire ért a saját szakterületéhez, mennyire önálló, saját jogú playcaller-e, mennyire felel az emberállományáért, jogosult-e a HC-nál változtatást kérni pl adott játékos kapcsán (hosszabbítás, más szerepkörbe helyezés, cut, doghouse stb). Mennyire sajátja a séma v csak másoló. Ebből következik, h az ellenoldali gameplanből mit képes átvenni, hiszen készül ellene.

Mennyire általános v konkrét felkészülő az ellenfélre...

Ezekből azért felismerhető a rátermettség, van-e saját filozófia, mennyire tud válságmenedzselni, krízist kezelt-e már, öltözőben van-e hangja stb

Nálunk pl anno Tomlinra - egy év DC tapasztalattal - pont azért esett a választás, mert jellemezte az újítás, mert egy saját koncepciót dolgozott ki, a zone blitzbe beleillett a coversémája, ill öltözőben tekintélye volt a fiatalsága ellenére, ráadásul kiscsapatnál már korábban krízismenedzselt.
Willie Parker
Ez mind igaz, de ezek mint koordinátor minősítik, láttunk nem egy olyat aki egy ilyen után simán bukott (pl anno McDaniels).
Igen, ezek mind kellenek hogy meglegyenek egy jövendőbeli HC-nál, de megint más ha egy másik csapat koordinátorát hozod (megint egy macska, zsákbamacska) vagy egy altalad ismert már nálad dolgozót emelsz ki HCnak.

Én azzal értek egyet aki azt mondja hogy előzetesen nagyon nehéz megítélni kiből lehet jó vezetőedző az NFL-ben, ezértis arra kell helyezni a hangsúlyt ami a csapat számára a prioritás, az márpedig az hogy Fields és az O nemcsak jól, de az évek során konzisztensen jól is működjön. Ehhez QB-HC O-kapcsolatra van szükség szvsz, ezért is működhetett volna nagyon jól ez a mostani felállás ha Nagy értene hozzá.

Amúgy ha el lehetne hozni én az összes jelölt közül McDanielst hoznám el egyedül,talán ő az egyetlen aki elég nagy O koponya ahhoz hogy megérné kockáztatni azt hogy tanult-e a denveri hibáiból. Más számomra "fancy"-t nem látok jelenleg, max még a Payton trade meg Harbaugh tüzelne fel de egyikre sincs sok esély sajnos.
davemayer
JMD nél nagyobb kókler a világon nincs. Elég megnézni azt amikor denverbe ment és elüldözte Cutlert, ugyanaz a mentalitás, mint most Nagynál. Amúgy teljesen mindegy hogy dc vagy oc lesz a hc, tudjon stábot és csapatot építeni, ha ez egy st koordinatorlesz vagy a takarító az is teljesen mindegy.

több mint 2 éve
És Andy Dalton kezd hétvégén.
Tackle poszton mindenki egészséges. Vajon visszarakja Peterst és Ifedit?
tüsi91
Biztos lehetsz benne

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
És Andy Dalton kezd hétvégén.
Tackle poszton mindenki egészséges. Vajon visszarakja Peterst és Ifedit?