Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Foles kezd vasárnap.Valahogy meg kell indokolni, hogy miért fizetjük még mindig Foles-t.
Komolyan nem hiszem el.
S azt mondja Nagy, hogy game time decision, hogy Fields tudja-e vállalni, hogy backup legyen. Mivan?
Ha tudja vállalni a meccset, akkor kezdjen. Mi az hogy ha oké, akkor csere?
És bazdmeg Ifedi kezd a jobb oldalon, Borom meg csere. Komolyan hánynom kell.
tüsi91
Másrészt ha már van egy SB MVP QB-nk, akkor hagy játszon.
Most bánhatjuk igazán, hogy nem jutottunk be a PO-ba. 😊
Szerkesztette: mortirolo
több mint 2 éve
Foles kezd vasárnap.Dógozzon is vmit a pènzíírt 😁
Komolyan nem hiszem el.
S azt mondja Nagy, hogy game time decision, hogy Fields tudja-e vállalni, hogy backup legyen. Mivan?
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Foles kezd vasárnap.Komolyan nem hiszem el.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
2. Teven Jenkinsnek első blikkre nem volt rossz meccse. A holding call és a false start büntetés fájó, a personal foul butaság. De pass protban és run blockban érzésre jól teljesített, mégha a Vikings edge Hunter és Griffen nélkül nem túl veretes. Meg kell nézni újra a meccset, hogy erről pontosabb képet kapjak.Második blikkre sem.
tüsi91
Rossz pass setnek 1-et láttam, abból jött egy pressure a 4. negyed közepén Wonnumtól. Azon kívül volt tán max 3. pass set, ahol nem verték meg, de ha mást nem vernek meg előtte, akkor jött volna a nyomás róla. Futásnál korrekt volt, de számoltam 4 elhibázott blokkot + a holding. Plusz 3&1-nél false start és a pofozkodásért kapott büntetés.
Jobbára Wonnumot kellett blokkolnia, aki ideális esetben harmadik rushernek számított volna a Vikingsnál. Wonnumnak beírtak 3 sacket, de egyik sem Jenkins hibája volt, hanem Fieldsé. (legalábbis az első kettő). Ha nem Wonnum volt vele szemben, akkor meg a rookie Patrick Jones, akinek meccs előttig 55 NFL snapje volt.
Szóval a kétségkívül jó teljesítményhez az is hozzájárult, hogy nem igazán minőségi rusherek voltak vele szemben.
Van még 3 meccs, remélhetőleg Borom is visszatér a Hawks elleni meccsre.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Ezt írtam:Nem értem mit vagytok úgy megdöbbenve Hicks-en, ő is és Mack is alappillérei lennének ennek a védelemnek.Én nagyon nem vagyok megdöbbenve ezen 😊 . Mortirolo commentjére írtam ahol azt mondta hogy Hicks számít, de nem ennyit. Csak írtam pár statot hogy mennyi is az a nem annyit…
Nem felejtettek el focizni csak fizikálisan nem bírják a szezont, helyettesük meg nincs.
davemayer
Tomcsik
"OK, Hicks sokat számít, de nem ennyit. Ha meg mégis, akkor keressük meg sürgősen az utódát."
Ki is volt írva a képernyőre a stat, hogy mennyivel jobb a védelem, ha ott van Hicks, de ezt eddig is tudtuk. Ez viszont szerintem nem magyarázza meg, hogy miért volt ennyire jó a védelem. Szerintem a felállás segíthette a CB-ek munkáját, de van itt olyan, aki jobban ért ehhez.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Az az érdekes, ahogy soroljuk a játékosokat, hogy ez is jó, meg az is jó, ő milyen ügyes, belőle még lesz valaki, veszélyben vannak vagy dőlnek meg franchise rekordok stb..., aztán az eredmény meg egy nagy 0. A lelátó népétől valami olyasmi hallatszott megoldásként, hogy fájörnégi.
több mint 2 éve
Én nem értek hozzá, de ha kevés a nyomás, mégis sok a sack, az nem a secondaryt dicséri? Azaz, sokáig kell tartsa a labdát az irányító, addigra már odaérünk?Mondjuk nekem az hogy a pressure/play ilydn alacsony a sack/play meg ennyire jó azt erősíti meg (amit írtál is) hogy nem jó a coaching, rossz a system. Hiszen ez a stat ha összerakod azt (is) mutatja hogy ha a rossz felállás néha jól sül el akkor viszont a játékosok képesek hozni a pressure-ből a legjobb scenariot (sack), de mivel a playcall rossz ezért az alapvető nyomást nem tudják hozni. Ha ez a stat igy van akkor visszavonom amit Desairól mondtam.Nem értem mit vagytok úgy megdöbbenve Hicks-en, ő is és Mack is alappillérei lennének ennek a védelemnek.Nekem a megdöbbenésem az, hogy a többiek mennyire visszaestek. De úgy komplettan mindenki a védőfalban és Trevis Gipsontól sem jött meg az áttörés.
Nem felejtettek el focizni csak fizikálisan nem bírják a szezont, helyettesük meg nincs.
davemayer
Amikor nyomás van az ellenfél irányítóján az jön egy egyéni villanásból. Általában Quinn idén, főleg Mack lehalása után. Belülről Hickst leszámítva a Blackson/Goldman/Nichols/Edwards 4-es tudott bármit is felmutatni?
Az egyik legtöbb sackünk van a szezonban úgy, hogy nem tudunk nyomást gyakorolni az irányítóra. Ami nekem nem azt mutatja, hogy Desai és a staff jó munkát végezne. Egyértelműen probléma, hogy a secondary nem tart, de a probléma pár a párban jár.
Talán még a Cincy ellen volt sack abból, hogy Quinn és Mack egymás mellett álltak fel a jobb oldalon. Ok kiesett Mack. Azóta ez a kreatívitás el is lett feledve. Kérdés miért. Desai felfogása sem a blitzekről szól. A védelem is szarul van overall coachingolva. Van három ember, aki jól játszik: Quinn, Smith és Jaylon.
A többiek beleértve itt Ogletreet, aki ritka rossz véleményem szerint egyénileg sem játszanak jól.
Számok:
Sack: 40 (3.)
Sack/play: 8,8% (1.)
Pressure/play: 19,8 % (28.) !!!
tüsi91
Viszont ez kicsit nálam azt is jelentheti hogy a front7 teljesítménye a játékos skillekre nézve nem lehet annyira rossz, hiszen ha a rossz séma ellenére is no1 vagy a sack/play-ben azért az mutatja adott esetben hogy a talent ott van (értsd ha a playcall ideális a véletlennek köszönhetően akkor skillből odaérnek).
Azért ha egészséges maradna ez a front7 jó kezekben eléggé karcolna még mindig. És a be nem fújt holding-özönről ne is beszéljünk inkább...
davemayer
Vagy a statisztika alapján kb minden 5. játékban van nyomás, annak majdnem feléből sacket csinálunk? Mert az tényleg parádés egyéni teljesítményeket feltételez. Ritkán megyünk, de akkor nagyon.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Nem értem mit vagytok úgy megdöbbenve Hicks-en, ő is és Mack is alappillérei lennének ennek a védelemnek.Én nagyon nem vagyok megdöbbenve ezen 😊 . Mortirolo commentjére írtam ahol azt mondta hogy Hicks számít, de nem ennyit. Csak írtam pár statot hogy mennyi is az a nem annyit…
davemayer
több mint 2 éve
Mondjuk nekem az hogy a pressure/play ilydn alacsony a sack/play meg ennyire jó azt erősíti meg (amit írtál is) hogy nem jó a coaching, rossz a system. Hiszen ez a stat ha összerakod azt (is) mutatja hogy ha a rossz felállás néha jól sül el akkor viszont a játékosok képesek hozni a pressure-ből a legjobb scenariot (sack), de mivel a playcall rossz ezért az alapvető nyomást nem tudják hozni. Ha ez a stat igy van akkor visszavonom amit Desairól mondtam.Nem értem mit vagytok úgy megdöbbenve Hicks-en, ő is és Mack is alappillérei lennének ennek a védelemnek.Nekem a megdöbbenésem az, hogy a többiek mennyire visszaestek. De úgy komplettan mindenki a védőfalban és Trevis Gipsontól sem jött meg az áttörés.
davemayer
Amikor nyomás van az ellenfél irányítóján az jön egy egyéni villanásból. Általában Quinn idén, főleg Mack lehalása után. Belülről Hickst leszámítva a Blackson/Goldman/Nichols/Edwards 4-es tudott bármit is felmutatni?
Az egyik legtöbb sackünk van a szezonban úgy, hogy nem tudunk nyomást gyakorolni az irányítóra. Ami nekem nem azt mutatja, hogy Desai és a staff jó munkát végezne. Egyértelműen probléma, hogy a secondary nem tart, de a probléma pár a párban jár.
Talán még a Cincy ellen volt sack abból, hogy Quinn és Mack egymás mellett álltak fel a jobb oldalon. Ok kiesett Mack. Azóta ez a kreatívitás el is lett feledve. Kérdés miért. Desai felfogása sem a blitzekről szól. A védelem is szarul van overall coachingolva. Van három ember, aki jól játszik: Quinn, Smith és Jaylon.
A többiek beleértve itt Ogletreet, aki ritka rossz véleményem szerint egyénileg sem játszanak jól.
Számok:
tüsi91
Viszont ez kicsit nálam azt is jelentheti hogy a front7 teljesítménye a játékos skillekre nézve nem lehet annyira rossz, hiszen ha a rossz séma ellenére is no1 vagy a sack/play-ben azért az mutatja adott esetben hogy a talent ott van (értsd ha a playcall ideális a véletlennek köszönhetően akkor skillből odaérnek).
Azért ha egészséges maradna ez a front7 jó kezekben eléggé karcolna még mindig. És a be nem fújt holding-özönről ne is beszéljünk inkább...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nem értem mit vagytok úgy megdöbbenve Hicks-en, ő is és Mack is alappillérei lennének ennek a védelemnek.Nekem a megdöbbenésem az, hogy a többiek mennyire visszaestek. De úgy komplettan mindenki a védőfalban és Trevis Gipsontól sem jött meg az áttörés.
davemayer
Számok:
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Ha kikaptunk volna a lionstól most utolsók lennénk a csoportban, azert az durva.Nálunk már csak az gyengébb, aki direkt csinálja.
davemayer
több mint 2 éve
Nem értem mit vagytok úgy megdöbbenve Hicks-en, ő is és Mack is alappillérei lennének ennek a védelemnek.Nem felejtettek el focizni csak fizikálisan nem bírják a szezont, helyettesük meg nincs.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Legutóbb azon bosszankodtam, hogy az ellenfél irányítója 127 yardot passzolt, mégis simán kikaptunk. Most Cousins 87 yardot hozott össze, ráadásul futni sem tudtak és megint kikaptunk.Hicks annyit számít hogy kitettek egy grafikont a meccs közben, hogy a QB pressure with Hicks 34% whitout Hicks 22% . ( nem biztos hogy jól emlékszem ) Az hatalmas differencia. Emelett pl. Mack amikor még játszott 16.4% helyezett nyomást a QB-ra rushing snapeket figyelembe véve Hicks nélkül meg 8.7% .
Hétszer jutottunk el 31 yardig és hatszor voltunk 21 yardon belül.
Ebből jött össze 3 pont? Nekem ez sehogyan sem jön ki.
1 db rendes elkapóval (aki elkap, leteszi mindkét lábát stb.), a 285 yardnak elégnek kellett volna lennie a győzelemhez.
Pozitívum, hogy a védelem nagyon jó volt.
Lehet, hogy azért mert Desai nem volt ott velük a héten?
Vagy mert kényszerűségből bekerült néhány "szerintük béna" ember, mint Thomas Graham, aki eddig sehol nem volt? OK, Hicks sokat számít, de nem ennyit. Ha meg mégis, akkor keressük meg sürgősen az utódát. Azt azért megjegyezném, hogy a már kétszer megölt támadás végén TD-t szerzett a Vikings. Ezt nem kellene csinálni. 17-9 lett a vége...
Összefoglalva, nekünk edzői stábra van szükségünk meg arra hogy kivágjunk mindenkit, aki nem hozza azt, amiért a pénzt kapja.
Pace túlságosan rendes srác ehhez, de ez így nem fog menni.
5, 8, 10...18 milliók a semmire.
Nézzük meg, hogy kerettől függetlenül kik teljesítenek jól: NE, Ravens, Saints...
Felesleges Játékosok helyett költsünk inkább a legjobb edzőkre.
mortirolo
Na most lusta vagyok leírni de a futás elleni statok hasonlóan festenek. Hicks a szíve ennek a védelemnek. Persze sokat volt sérült mostanában és öregszik is, de én örülnék ha maradna. Kéne neki adni egy 2+1 évet alacsony garantálttal.
Azt említsük meg hogy Quinn tuti nem volt 100% tavaly. Idén egy állat és komolyan veszélyezteti Dent sack rekordját. Ráadásul úgy hogy nincs ott Mack a másik oldalán és Hicks se mindig…
Grahamnek nyilván kellett idő mert kihagyott egy évet az egyetemen a Covid miatt, de azok után hogy mit láttunk eddig Vildortól, Burnstől, stb. tényleg ennyire nem mutatott semmit edzéseken hogy csak most kapott lehetőséget? Jó persze ez egy meccs volt de eléggé úgy nézett ki mint egy kompetens NFL CB. Már a draft profiljából kiderült hogy magas a játék intelligenciája. Ez jól látszódott tegnap. Főleg amikor egy interjúban kielemezte a játékait látszott hogy felkészült volt.
Jenkins a büntiket leszámítva faxa volt. Futásoknál mutatott egy pár pancaket ami a védjegye volt az egyetemen is. És pass protban is tán 1 pressuret engedett. A büntetések nyilván csökkenek majd ha még jobban felveszi a ritmust.
twitter.com/wiltfongjr/status/1473362587911917570?s=21
Amúgy ha az öreg Peters még akar játszani egy évet nem bánnám ha maradna swing tacklnek és pallérozná a rookie OT-at.
több mint 2 éve
Ha kikaptunk volna a lionstól most utolsók lennénk a csoportban, azert az durva.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Legutóbb azon bosszankodtam, hogy az ellenfél irányítója 127 yardot passzolt, mégis simán kikaptunk. Most Cousins 87 yardot hozott össze, ráadásul futni sem tudtak és megint kikaptunk. Hétszer jutottunk el 31 yardig és hatszor voltunk 21 yardon belül.
Ebből jött össze 3 pont? Nekem ez sehogyan sem jön ki.
1 db rendes elkapóval (aki elkap, leteszi mindkét lábát stb.), a 285 yardnak elégnek kellett volna lennie a győzelemhez.
Pozitívum, hogy a védelem nagyon jó volt.
Lehet, hogy azért mert Desai nem volt ott velük a héten?
Vagy mert kényszerűségből bekerült néhány "szerintük béna" ember, mint Thomas Graham, aki eddig sehol nem volt? OK, Hicks sokat számít, de nem ennyit. Ha meg mégis, akkor keressük meg sürgősen az utódát. Azt azért megjegyezném, hogy a már kétszer megölt támadás végén TD-t szerzett a Vikings. Ezt nem kellene csinálni. 17-9 lett a vége...
Összefoglalva, nekünk edzői stábra van szükségünk meg arra hogy kivágjunk mindenkit, aki nem hozza azt, amiért a pénzt kapja.
Pace túlságosan rendes srác ehhez, de ez így nem fog menni.
5, 8, 10...18 milliók a semmire.
Nézzük meg, hogy kerettől függetlenül kik teljesítenek jól: NE, Ravens, Saints...
Felesleges Játékosok helyett költsünk inkább a legjobb edzőkre.
több mint 2 éve
twitter.com/statsbystats/status/1473166841208098819?s=21Sorban jönnek ki a jobbnál jobb statisztikák meg fun factek a csapatról az egész idény során, de az eredménykövetőben azért megkaptuk hogy ez nem coaching...
Az NFL fennállása óta még egy csapatnak sem sikerült összehozni ezt a “bravúrt. “
Ez nem a lábon lőttünk magunkat kategória. Sokkal inkább egy lassan elkövetett harakiri ahol lassan húzod lefele a kardot majd amikor elkezded érezni a beleidet akkor olya óvatosan elkezded nyiszálni a pengét hogy minél jobban és tovább szenvedj…
Gyurcsány szavaival élve ilyen böszmeséget még senki nem csinált 😊
Tomcsik
Kiváncsi lennék a játékosok mit gondolnak magukban, főleg az O játékosok milyen mentális állapotban állnak hozzá az adott meccshez. Fields már vágja a centit a black monday-ig valószínűleg.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
twitter.com/statsbystats/status/1473166841208098819?s=21Az NFL fennállása óta még egy csapatnak sem sikerült összehozni ezt a “bravúrt. “
Ez nem a lábon lőttünk magunkat kategória. Sokkal inkább egy lassan elkövetett harakiri ahol lassan húzod lefele a kardot majd amikor elkezded érezni a beleidet akkor olya óvatosan elkezded nyiszálni a pengét hogy minél jobban és tovább szenvedj…
Gyurcsány szavaival élve ilyen böszmeséget még senki nem csinált 😊
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Könnyű úgy év edzőjének lenni, hogy Fangio védelme összehozott 28 labdaszerzést a szezonban. Idén a Vikings meccs előtt jártunk 4-nél, ha jól tudom...Ne már, most kezdel ezen gondolkodni? 😀Kiváncsi vagyok hogy képes lesz-e ez a franchise megtalálni végre azt az edzőt aki nem csak kívülről csillog-villog hanem tudása is van.Lassan ugy gondolom, hogy Fangio vedelme es a jo field position-nek köszönhette azt a dijat. Meg mert jol pattant a labda O oldalon.
Év edzője 2018, az...
0 gameplan szinte egész èvben, ezt az eredményt nem lehet a covidra fognak, ez nem egy vállalható vereség volt hanem totàl csőd.
davemayer
Sajnalom, hogy kezdhetjuk ujra elore az edzo keresest.
Toto21
18ba is 0 volt az egész a vedelmen kivül
ricsiii83
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Ne már, most kezdel ezen gondolkodni? 😀Kiváncsi vagyok hogy képes lesz-e ez a franchise megtalálni végre azt az edzőt aki nem csak kívülről csillog-villog hanem tudása is van.Lassan ugy gondolom, hogy Fangio vedelme es a jo field position-nek köszönhette azt a dijat. Meg mert jol pattant a labda O oldalon.
Év edzője 2018, az...
0 gameplan szinte egész èvben, ezt az eredményt nem lehet a covidra fognak, ez nem egy vállalható vereség volt hanem totàl csőd.
davemayer
Toto21
18ba is 0 volt az egész a vedelmen kivül
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Kiváncsi vagyok hogy képes lesz-e ez a franchise megtalálni végre azt az edzőt aki nem csak kívülről csillog-villog hanem tudása is van.Lassan ugy gondolom, hogy Fangio vedelme es a jo field position-nek köszönhette azt a dijat. Meg mert jol pattant a labda O oldalon.
Év edzője 2018, az...
davemayer
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Három pont, ami ezen meccs kapcsán a fejemben motoszkált a szokásos fegyelmezetlen csapaton és a katasztrofálisan edzett csapaton túl.1. A védelem mindene Hicks. Ez a defense a mai meccsen teljesen máshogy nézett ki, mint az elmúlt hetekben, tulajdonképpen azokon a meccseken, ahol Hicks nem játszott. Belülről volt nyomás Cousinson, amely egész évben hiányzott. Hicks vélhetően nem marad, és az idei év alapján a közelében sincs senki, hogy pótolja. Goldman árnyéka a régi játékosnak, aki egykor volt. Nichols árnyéka annak a játékosnak, aki tavaly volt. Edwards árnyéka annak az explozív playmakernek, aki tavaly volt. Blackson korrektül játszik, de ő egy jó backup. Goldman jövőre 10 milliót keresne, meglepne ha maradna. Nicholsnak lejár a szerződése. Az idei éve alapján nem kellene feltétlen marasztalni.
2. Teven Jenkinsnek első blikkre nem volt rossz meccse. A holding call és a false start büntetés fájó, a personal foul butaság. De pass protban és run blockban érzésre jól teljesített, mégha a Vikings edge Hunter és Griffen nélkül nem túl veretes. Meg kell nézni újra a meccset, hogy erről pontosabb képet kapjak.
3. Thomas Grahamben van NFL potenciál. Magabiztosan szerelt az open fielden, futás ellen jól segített be, coveragben körülbelül hibátlanul játszott. Egy meccs alapján egyértelműen ahogy negatív, úgy pozitív irányban sem kell elszállni. Viszont mindenképpen bíztató volt, bőven annyira, hogy felmerül a kérdés, hogy eddig miért nem játszott. Mert azt még értem, hogy időre volt szüksége azok után, hogy 2020-ban nem játszott az egyetemen. Viszont, amikor Vildort leültették nem egész 1 hónappal ezelőtt, akkor nem állt készen? Ne röhögtessük ki magunkat.
A szezon maradék 3 meccsén neki kell Jaylon másik oldalán a kezdőnek lenni. Ha jól játszik legalább a CB prioritást talán picit hátrébb tehetjük a listán (mondjuk nem holtversenyben az első helyre, hanem másodikra). Ha rosszul, legalább azt is tudjuk.
több mint 2 éve
Igazi roncsderbi volt, jó hülye volt, aki felkelt/fennmaradt erre (én is így tettem). Fields időnként igen jól nézett ki, ha volt 3 másodperce a zsebben, szinte mindig pontos volt. Ígéretes rookie éve van, ha nem rohangál ész nélkül, és főleg nem csak oldalra, hanem egyenesen is ki tud majd törni a zsebből, megvan a csoport következő public enemy-je.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ez a mérkőzés önmagáért beszélt.
több mint 2 éve
Kiváncsi vagyok hogy képes lesz-e ez a franchise megtalálni végre azt az edzőt aki nem csak kívülről csillog-villog hanem tudása is van.Év edzője 2018, az...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
PatrickSKOL
397
Így lesz csak igazán "szép" a győzelmetek.. és egyúttal fájó a felismerés majd, hogy idén sem jutunk PO-ba. Jobbulást a sérülteknek!