Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 744 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahelyett, hogy nagyban keresnék már az új HCt (vagy akár GMt)még mindig ez a fasz az official HC… oke értem én, hogy attól, h nem elsők között interwiewolnak mert 19re is kijöhet a jó lap (napersze nem ennél a franchisenál) de ez akkor is röhejes.. apropó HC.
Ki kit favorizal?? Nekem vannak elképzeléseim..
Tetszik a Bucks OCja Leftwich, de vele vannak fenttartásaim.
Bowlesel sem lenne problémám, eléggé össze lett rakva az a Tampa D
Moore nálam a Joker, de ő nagyon Boom or Bust s szerintem ezt nem fogják bevallalni
a titkos favoritom s mondhat bárki bármit… Harbaug, vele kapcsolatban az az érzésem, hogy addig nem érhet véget a világ amíg ő egyszer nem lesz újra Bear.
Mindenféleképp jobban preferálnám a O beálitottságú Hct, aki fenttartja a rendszerét akkor is ha minden évben viszik a OCt s megvan az álandóság.
ricsiii83
Leslie Frazert mondják hozzátok is
Amadeus
De ez a hihetetlen...lehetDCnek jó, viszont a Vikesnèl úgy megègett mint HC, hogy attól a hideg idő se mentette meg. Na jó, összejött egy pozitív szezon de egyèbkènt katasztrófa volt emlèkeim szerint...
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Ahelyett, hogy nagyban keresnék már az új HCt (vagy akár GMt)még mindig ez a fasz az official HC… oke értem én, hogy attól, h nem elsők között interwiewolnak mert 19re is kijöhet a jó lap (napersze nem ennél a franchisenál) de ez akkor is röhejes.. apropó HC.
Moore nálam a Joker, de ő nagyon Boom or Bust s szerintem ezt nem fogják bevallalni
a titkos favoritom s mondhat bárki bármit… Harbaug, vele kapcsolatban az az érzésem, hogy addig nem érhet véget a világ amíg ő egyszer nem lesz újra Bear.
Mindenféleképp jobban preferálnám a O beálitottságú Hct, aki fenttartja a rendszerét akkor is ha minden évben viszik a OCt s megvan az álandóság.
ricsiii83
Leslie Frazert mondják hozzátok is

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339

több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mivel pontos összegeket soha nem tudunk ezért kénytelenek vagyunk a spotrcre és az overthecapre támaszkodni. Nagy hibák nem szoktak náluk lenni, szóval Foles egy igazán jól fizetett backup lesz jövőre itt vagy benyelünk egy nagy dm-t utána.

Írok már egy nagy monológot, nagyjából készen is vagyok vele, de majd csak a szezon végeztével rakom be, vagy az utolsó meccs előtt.

Nekem azért ez a támadósor sok sebből vérzik.

Az itt említettek közül Robinson jövőre nem lesz itt. Mooney egy második WR. Byrd most megcsinált egy nagy játékot, de minden ilyenre jut 3 hiba. Teljesen felesleges jövőre. Goodwinban én látok egy jó mélységi célpontot még mindig egy jó támadórendszerben. És ilyenkor gondolkodok el azon, hogy mi a garancia arra, hogy itt jó támadórendszer lesz. Grant tipikusan az a játékos, akit egy jó stáb a megfelelő alkalomban előhúz a cilinderből és a mérleg nyelvét magához billenti. De mint komoly célpont. Nem.
Szóval én azt mondom, hogy ha feltételezzük, hogy Robinson megy, akkor 2 darab kezdő, NFL kaliberű, megbízható elkapóra vagyunk az ideálistól. S mögéjük jöhet a Goodwin/Newsome/Grant trió.

Nekem a támadófalban csak kérdésem van, ami biztos pont, hogy van két jó futónk. Elméleti síkon le lehet vezetni, hogy itt lehet egy top offense, de van a kezdő 11-ben szerény számításaim szerint 8 kérdőjel. Igen a támadófal mindegyik posztja az. Szóval én azt mondom nyugi van, én reálisan azt mondom, hogy ha Fields nagyot ugrik jövőre (itt is a ha ugye), akkor az offense ha (megint a ha) egy-két poszton megtalálja az emberét, akkor lehet egy top 10-16 offense. Maximum. Ami óriási előrelépés lenne az elmúlt 3 év 26-32. helyéhez képest, de ennél több irreális.
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Ki maradjon?
Foles 5 millióért vagy Dalton nagyon sokért vagy...?

2017-et nem említem, mert már unalmas, de a Pace-féle pénzszórásnak még mindig nincs vége:

Glennon 16, Chase Daniel 10, Foles 16, Dalton 10 millió.
Ez 6 szezon és 52 millió a semmire...
19 meccs kezdőként (Foles 8, Dalton 4, Glennon 4, Daniel 3).
mortirolo
Folesnak szerződése van jövőre, aminek értéke 10,7 millió. Ebből 3 millió alapfizetést leszámítva minden garantált. (via Spotrac, overthecap)

Daltonnak nincs szerződése 2022-re.

Ergo Folest kirúgni annyira érdemes, hogy akkor meg valakit hozni kell, ami megint nem két fillér. Egy átlag backup QB fizetés bőven van az a 3 millió, amit itt megspórolnánk.
Hosszútávon az egyértelmű, hogy fel kell építeni egy fiatalt, aki ezt töredék pénzért újonc szerződéssel megteszi. De ezt legkorábban a 2023-as drafton látom jönni.

Szóval véleményem szerint Foles marad ezért a horror fizetésért jövőre Fields mögött, PS-be pedig érkezik egy udfa rookie.
tüsi91
Én Foles-ra 5 milliót olvastam. Nem lehet, hogy a 10,7 még idei adat?

Gyakori vélemény, hogy nem Phillips a hibás, mert ő nem foglalkozik futball ügyekkel csak megteremti rá a pénzt. Én ezzel nem értek egyet, mert amikor pl. Pace elé áll azzal, hogy kellene neki egy rakat pénz Glennon-ra, Dalton-ra..., akkor neki kellene azt mondania, hogy ennyit nem adok, oldd meg máshogy. A fentiekből is látszik, hogy McCaskey ad elég pénzt, csak nincs hatékonyan felhasználva azért tartunk itt. Tulajdonost nem tudunk cserélni, de minden mást kellene.

Őket írják HC esélyesnek:
Eric Bieniemy (Chiefs), Byron Leftwich (Buccaneers), Brian Daboll (Bills), Josh McDaniel (Patriots), Kellen Moore (Cowboys), Greg Roman (Ravens) és összeállhatna a Pederson-Foles tengely is.

Ha csak 1db olyan félidőt láthatnák végre, amit Kellen Moore összehozott a hétvégén, annak már nagyon tudnék örülni.
mortirolo
Úgy legyen!
Az azt feltételezné, hogy rendbetették a falat, amely megvédi az irányítót, bár, ha jól emlékszem a futás annyira nem ment. Nekünk egy ilyen o falhoz hány ember hiányzik? Szerintem minimum kettő (C, LT).....
Az elkapósorunk vetekedik a Cooper, Lamb, Gallup, trióval? Akár. Mooney nagyon kinőtte magát, Robinsont első számúnak hoztuk, a Goodwin, Byrd, Grant trióból valaki simán hozza amit kell.
Futásban Elliott és Pollard nagy nevek, de majdnem ugyanezt tudja hozni Montgomery és Herbert,nem is beszélve Cohenről. (akivel mi is lesz, ha egyszer felépül?)
Beszélhetünk akár, hogy mit lehetne nálunk kezdenie, egy tényleg "támadógurunak".......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Ki maradjon?

2017-et nem említem, mert már unalmas, de a Pace-féle pénzszórásnak még mindig nincs vége:

mortirolo
Folesnak szerződése van jövőre, aminek értéke 10,7 millió. Ebből 3 millió alapfizetést leszámítva minden garantált. (via Spotrac, overthecap)

Ergo Folest kirúgni annyira érdemes, hogy akkor meg valakit hozni kell, ami megint nem két fillér. Egy átlag backup QB fizetés bőven van az a 3 millió, amit itt megspórolnánk.
Hosszútávon az egyértelmű, hogy fel kell építeni egy fiatalt, aki ezt töredék pénzért újonc szerződéssel megteszi. De ezt legkorábban a 2023-as drafton látom jönni.

Szóval véleményem szerint Foles marad ezért a horror fizetésért jövőre Fields mögött, PS-be pedig érkezik egy udfa rookie.
tüsi91
Én Foles-ra 5 milliót olvastam. Nem lehet, hogy a 10,7 még idei adat?

Gyakori vélemény, hogy nem Phillips a hibás, mert ő nem foglalkozik futball ügyekkel csak megteremti rá a pénzt. Én ezzel nem értek egyet, mert amikor pl. Pace elé áll azzal, hogy kellene neki egy rakat pénz Glennon-ra, Dalton-ra..., akkor neki kellene azt mondania, hogy ennyit nem adok, oldd meg máshogy. A fentiekből is látszik, hogy McCaskey ad elég pénzt, csak nincs hatékonyan felhasználva azért tartunk itt. Tulajdonost nem tudunk cserélni, de minden mást kellene.

Őket írják HC esélyesnek:
Eric Bieniemy (Chiefs), Byron Leftwich (Buccaneers), Brian Daboll (Bills), Josh McDaniel (Patriots), Kellen Moore (Cowboys), Greg Roman (Ravens) és összeállhatna a Pederson-Foles tengely is.

Ha csak 1db olyan félidőt láthatnák végre, amit Kellen Moore összehozott a hétvégén, annak már nagyon tudnék örülni.
több mint 2 éve
Ki maradjon?

mortirolo

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 515
Ki maradjon?

mortirolo
Én Foles-ra szavazok. Sokkal több lehetőséget kapott volna, ha nem csak 3. körös irányító.
Wentz mára kevesebb tud, mint Foles és kezdő egy NFL csapatban.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Ki maradjon?

több mint 2 éve
Igaz, hogy nekünk nem számít semmit (sorry Giants), de azért jó érzés, hogy végre nyertünk. Amikor a Seattle-i rúgó kihagyta a közelit, akkor kezdtem el reménykedni, meg amikor láttam, hogy Mooney a kontakt után hogy teper.

Jó volt látni Dazz Newsome-ot a pályán. Vajon elkapni is tud? Megnézném.
Hörbi is jó volt. Nem tudom ki a felelős nálunk a futók kiválasztásáért, de őt és Tabort tartsuk meg.

Általában nem nézem mások meccseit, de most kivételt tettem:

Burrow 525 passzolt yard. Én kb. ezt vártam Fieldstől, mikor draftoltuk. Ehhez képest jutott neki 1db rosszul használt Mooney, egy tagelt ARII meg egy idióta HC.

Aki a "béna" Josh Allen-ből irányítót csinált, az kellene nekünk is na meg a Dallas OC sem lenne rossz.
több mint 2 éve
Teven Jenkins amennyire láttam már az első játéknál megsérült. Cutblock után már nehezen állt fel.
Ez is bravúr önmagában. Remélem nem húztunk újfent egy sérülés mágnes támadófalembert.

Helyére jött Borom, tehát már a 2. offensive driveban keresztül húzhattuk azon feltevést, hogy a covid fertőzése után esetleg nem 100%-os. Azaz Ifedi tisztán edzői döntés alapján játszott helyette. Ritka gyengén, dehát ezen nem csodálkozunk.

Élőben nézve a meccset én azt gondoltam, hogy Boromnak jó meccse volt. Utólag nézve so-so. Amit én láttam:

Passz blokk:
- rossz pass set: 7
- pressure: 5
- QB hit: 4
- sack: 2
Rossz run block: 2
Key blokk: 4
Büntetés: 0

A rossz run block egyike a szokásos wild cat, amiből üzembiztosan nem hozunk ki 2-nél több pozitív yardot, a másik a 4&1 QB sneak. Említésre sem méltó.

1. negyed 3:26: 3&long. Picit túl biztosít kifelé, Taylor befelé vág. Nem jött róla pressure, mert egyrészt Folest addig már megütötték, de a labdát eldobta, másrészt valamennyire visszatudott jönni.

2. negyed 3:54: Borom nem agresszív, Collier megtudja ragadni és bull rushsal rátolja Folesra. Ifedit már Dunlap rég megverte és megütötte dobás közben. Végülis hatása nem lett a játékra, de erre én egy pressuret megadok.

2. negyed 2:00: 3&19 egy 2&20-ra hívott 1 yardos futójáték után... Taylor és Collier stunt. Taylort még chipelik is. Borom későn reagálja le, Whitehair felveszi Taylort befelé, Collier befelé megveri Boromot. Az eredmény QB hit.

3. negyed 12:48: Green ellen pozícióban van, talán megint kissé túlságosan az outsideot védte, Whitehairnak nem volt kit blokkolnia, be nem segített, köztük nagy hely volt. Green áthúzta magát befelé. Ez sem lett volna végzetes még, de természetesen Mustiphert konkrétan nekitolták Folesnak, akinek nem volt hova mennie. Sack. Ezt a sacket és felesben nekiadnám és Mustiphernek.

4. negyed 15:00: Megint túlságosan szerintem a külső oldalt védte, Dunlap nagyon simán megverte befelé. Ez botrányos set volt. Sack. Folesnak esélye sem volt. Ha Borom tart, akkor is sack, mert a belső falember Mustiphert nekihajította Folesnak.

4. negyed 5:05: 4&4. Taylor spin move befelé. Elcsúszott, így még nyomás sem lett belőle, de ebben a playben megverték Boromot.

4. negyed 2:55. A helyzet a szokásos. Túlbiztosít kiféle, Taylor a kezét lecsapva megveri befelé. Foles időben elengedi Mooneynak, 30 yard + Taylor megfejeli Folest, 15 yard bünti. A play sikerességétől függően, ez egy rossz pass set és egy engedett hit.

Összességében konstans pressure nem jött róla abszolút, viszont voltak rossz playek. LOT-ot utoljára a Rams elleni nyitómeccsen játszott, amíg meg nem sérült. Nem nézem újra, de amikor ROT-t játszott nem emlékszem, hogy problémája lett volna azzal, hogy túlbíztosított volna kifelé, és befelé megverték volna. Lehet tudat alatti cselekvés volt, hogy kifelé ne verjék meg, vagy csak egyszerűen a másik oldal volt most neki szokatlan. Nem tudom. Az biztos, hogy a kommunikáció és a besegítés Whitehair részéről sem volt meg. Természetesen chipelést, extra blokkolót kb 3-szor kapott. Futásblokkolásban viszont ez volt a legjobb meccse.
Hosszútávon simán lehet belőle egy kezdő NFL tackle. Nem egy Trent Williams vagy egy Jack Conklin, de egy megbízható kezdő NFL tackle. Akár mindkét oldalon, mert az egyértelmű, hogy nem okoz neki gondot egyik vagy másik oldalon sem játszani. Az offseasonben majd el kell dönteni, hogy melyik oldalon lesz ő és melyiken Jenkins.

Az, hogy Ifedi kezdett helyette az egy minősíthetetlen, védhetetlen, elfogadhatatlan edzői döntés.
több mint 2 éve
Annyi volt a különbség az eddigiekhez képest, hogy ez a Seattle-i védelem botrányos. + Most sikerült másfél TD-t lehúzni a RZ-ból. Én azt gondolom, hogy rendes szakmai munkával, ezek a srácok (+WR1, +CB2) képesek PO meccset nyerni.

Szerkesztette: mortirolo
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Atyaeg ez a seattle gyerekek... elképesztő hogy képesek voltak kikapni tőlünk. Elemezni felesleges szvsz, eléggé gyenge volt ma az ellenfél, ami jobbnak tűnhetett az emiatt volt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Miután Rapaport lehozta az infót, hogy Nagy akár mehet már holnap bizakodó lettem.

Annyira rühellem, hogy azt el sem tudom mondani.

Foles jól játszott. Sokkal jobban mint tavaly, igaz akkor NFL szinten jobb védelmek ellen.

A győzelem az győzelem. Már csak 15 napot kell kibírni.
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Foles kezd vasárnap.
tüsi91

több mint 2 éve
Tegyük meg tippjeinket.
Visszateszi a Vildor&Burns külső CB párost? És Grahamat backupnak megtartja?

Én azt gondolom, hogy nem, de ha mégis, akkor komolyan elsirom magam.
Nem hittem volna, hogy Trestmannél jobban edzőt utálni fognak Chicagóban. De ezt a faszit konkrétan rühelli mindenki.
tüsi91
Trestman nem volt jó HC és éppen ezért megdöbbentő, hogy utoljára nála volt értelmezhető támadójátékunk. Talán ezért emlékszem még mindig McCown-ra is, ami szintén elég szörnyű, ha belegondolunk.
több mint 2 éve
Tegyük meg tippjeinket.
Visszateszi a Vildor&Burns külső CB párost? És Grahamat backupnak megtartja?

Én azt gondolom, hogy nem, de ha mégis, akkor komolyan elsirom magam.
Nem hittem volna, hogy Trestmannél jobban edzőt utálni fognak Chicagóban. De ezt a faszit konkrétan rühelli mindenki.
több mint 2 éve
Fields sérült oké. De olyan nincs hogy backupnak jó. Vagy kezd, vagy nevezve sincs.

Ez a Borom-Ifedi... Ezt bazdmeg megemészteni nem lehet.
tüsi91
Én már kicsit úgy vagyok vele hogy nem is baj ha nem Fields játszik, felesleges üttetni pláne ha nem is egészséges.
Aztán majd jövőre az új edzőkkel meglátjuk mire lesz képes, idén játszott már eleget, szokta a légkört.
Felejtsük el nagyon hamar a rookie évét aztàn jövőre ha sikerül jó HC-ot találni megmutathatja.

Ifedihez inkább nem mondok semmit, tipikus Nagy-féle döntés.
davemayer
Fieldsnek szüksége van minden snapre, főleg hogy TC-ben nem játszotta a kezdőkkel ez a madár. Ahogy Tüsi is mondta ha sérült akkor sérült és ne legyen back up se.

Borom-Ifedi érthetetlen, de hát mit várunk ez a Chicago Bears…
Tomcsik
Van az a szint amikor már kevésbé számít, mindegy hogy a snapek 70 vagy 80%-n játszik a szezonban, a nagy differencia a 20 és a 70 között van. Egy olyan O-ben ami ennyire nem működik ezek a tapasztalatok már nem sokat számítanak a jövője szempontjából szvsz.

Jövőre új HC, új rendszer, ezt a szart meg felesleges vele gyakoroltatni. Ami a lényeg volt, nevezetesen hogy kóstoljon bele a ligába, a rookie éve ne jövőre legyen az megvolt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Még három meccs, ez vigasztaljon.
Nekünk lehet még egy évnyi Cam Erving és Pat Elflein, néha kis Darnolddal megfűszerezve.

De ilyenkor amúgy nincs senki az FO-ban, hogy bazmeg te gyoker, azokat jatszassuk az utolso meccseken, akik hosszutavu projektek ne stopgap playakkal bohockodjunk tetnelkuli meccseken?
gabokocka
Leszarja hogy a kövi edzőnek mi lenne az érdekében.

Kiváncsi lennék hogy még tényleg elhiszi hogy megúszhatja vagy ez már tényleg csak egy végső kapálózás tőle.
davemayer
Nem is neki kene mar ilyenkor donteni, hanem fentrol leszolnak hogy ez meg ez meg ez jatszik. Es pont.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Fields sérült oké. De olyan nincs hogy backupnak jó. Vagy kezd, vagy nevezve sincs.

tüsi91
Én már kicsit úgy vagyok vele hogy nem is baj ha nem Fields játszik, felesleges üttetni pláne ha nem is egészséges.
Aztán majd jövőre az új edzőkkel meglátjuk mire lesz képes, idén játszott már eleget, szokta a légkört.
Felejtsük el nagyon hamar a rookie évét aztàn jövőre ha sikerül jó HC-ot találni megmutathatja.

davemayer
Fieldsnek szüksége van minden snapre, főleg hogy TC-ben nem játszotta a kezdőkkel ez a madár. Ahogy Tüsi is mondta ha sérült akkor sérült és ne legyen back up se.

Borom-Ifedi érthetetlen, de hát mit várunk ez a Chicago Bears…

több mint 2 éve
Nekünk lehet még egy évnyi Cam Erving és Pat Elflein, néha kis Darnolddal megfűszerezve.

De ilyenkor amúgy nincs senki az FO-ban, hogy bazmeg te gyoker, azokat jatszassuk az utolso meccseken, akik hosszutavu projektek ne stopgap playakkal bohockodjunk tetnelkuli meccseken?
gabokocka
Leszarja hogy a kövi edzőnek mi lenne az érdekében.

Kiváncsi lennék hogy még tényleg elhiszi hogy megúszhatja vagy ez már tényleg csak egy végső kapálózás tőle.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve

tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kezdjen inkább Ryan Willis, mert ha véletlenül nyerünk Foles-szal hármat, akkor a végén még megtartják Nagyot. 😊
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve