Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Jaylon és Tashaun Gipson is pozitív.Tehát jelen állás szerint a secondaryben a múlt heti kezdőből senki nincs. Ez még változhat persze a meccsig, de minden jel arra mutat, hogy rengeteg hiányzónk lesz covid miatt, és ezt a meccset a liga nem fogja eltolni. Matt Nagynak egy tökéletes kifogás ez. Bár jegyzem meg meg kell nezni a Lionst, kőkeményen belállnak az összes meccsbe, nem kifogás a keret minősége. Nálunk egyből az lesz.
Bush S
Tabor S
Christian NCB
Vildor CB
??? CB (Thomas Graham talán)
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Goldman visszatért a Covid listáról, mert a kezdeti hírekkel ellentétben csak szoros kontakt volt és nem produkált pozitív tesztet.Mindeközben a liga kiadta, hogy a high-risk kategóriába sorolt játékosok opt-outolhatnak a hét után. Nem lennék meglepve, ha Goldman élne a lehetőséggel.
Ledarius Mack aktiválva a rosterra. PS-be meg jött egy QB, remélem nem azért mert van még egy covidos QB. (Fields).
Hétfőn biztosan nem játszik: Peters, Crawford, Houston-Carson
Minden bizonnyal nem játszik : Goodwin és Tonga.
Jelenleg nincs 40 játékosunk a rosteren, akik játszhatnak hétfőn, meglátjuk, hogy a covidosok közül hányan jöhetnek vissza, de sok practice squad játékos lesz aktiválva.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Nálatok ki lenne a Dream team?Ez az enyém:
CEO és GM (Én, az 54-es)
HC Rivera (Látott már medvét és Cam Newton főnöke volt.)
OC (Akit Rivera és Fields választ.)
DC Fangio
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Ha nem nyírják ki Fieldset, akkor nem bánom, hogy a fiatalok játszanak.És ezt mégis hogy fogjuk elérni? Mármint azt, hogy ne verjék szét.
tüsi91
Van olyan edzőnk, aki képes ezt megoldani?
Ha én lennék a tulaj akkor szólnék, hogy, mindaddig Foles játszik, amíg be nem bizonyosodik, hogy életben tudjuk tartani a QB-t. Ennyit megtehet 8 millióért.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
A csapathoz betörő Covid járvány újabb kitűnő ok arra, hogy ne rúgják ki akár csak 2 héttel a vége előtt is. Persze a legfontosabb, hogy maradjon mindenki egészséges.Akik Covid listán vannak:
- Elijah Wilkinson OT - de már pár hete - nem oltott
- Larry Borom OT - oltott
- Artie Burns CB - oltott
- Mario Edwards DT - nem oltott - hétvégi státusz OUT
- Eddie Goldman DT - nem oltott - hétvégi státusz OUT (tavaly optout, gratulálok, simán cut a tavaszban)
- Joel Iyiegbuniwe LB - oltott
- Eddie Jackson SAF - oltott
- Jesse James TE - oltott
- Ryan Nall RB - oltott
- Allen Robinson WR - oltott
- Isiah Coulter WR - oltott - practice squad
- Sam Kamara edge - oltott - practice squad
Ezen kívül van 6-7 nem covid betegség is, ami számomra elképzelhetetlen, hogy ne Covid lenne. Nagyon érdekes meccs lesz, és lehetetlenné teszi a helyzet a normális felkészülést. De mivel a csapat nagy általában totálisan felkészületlen a meccseken, ez nálunk nem akkora hátrány így.
DeAndre Houston-Carson (SAF) IR - alkartörés.
Jason Peters (OT) - bokasérülés, nem IR, de a hétvége OUT.
Germain Ifedi (OT) - 3 hetes visszatérési ablak elkezdődött IR-ről.
Duke Shelley (NCB) - 3 hetes visszatérési ablak elkezdődött IR-ről.
Ha nem nyírják ki Fieldset, akkor nem bánom, hogy a fiatalok játszanak.
Nem tudom mi lesz az új szabály, de ha marad ez a két negatív tesztes dolog a visszatérésig, akkor ki sem tudunk állni.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Spanyolország, UKNem egy jelentős hír, de ezt a két piacot kapta a Bears az NFL-től.
Mondjuk ha ez azt jelenti, hogy lesz egy meccs az új Real stadionban, arra tuti kimennék.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nem bírtam ki és megnéztem mégegyszer a vágott verziót Borom miatt. Hát nem volt egy erős meccse neki sem, de overall hihetetlen szánalmas volt a támadófal.Borom
Passzvédekezés első félidő: +11/-7 - 4 pressure
Passzvédekezés második félidő: +17/-6 - 5 pressure
Összesen: +28/-13 - 9 pressure
Nyilván ez szubjektív, lehet más azt nem ítélné meg jó vagy rossz játéknak, amit én igen. Alapban én azt láttam, hogy nem a lábmunkájával volt probléma, hanem a kéztechnikával. Sokszor volt passzív (ez amúgy alapban jellemző rá), bullrush ellen 3-4 alkalommal rátolták Fieldsre. A 9 pressure valószínűleg a hivatalos statokon csak 4-5 lesz, de én minden olyat annak vettem, ahol rátolták Fieldsre vagy Fieldsnek ki kellett ugrálni a zsebből. Viszont egy hitet sem engedett, se sacket. Valamint ami pozitívum, hogy 0 büntetés, s igazából egy játékot sem láttam, ahol rossz lett volna a kéz elhelyezése, vagy más büntetésre adott volna okot. Stuntokat jól vették fel Danielsszel.
Futás blokkolás első félidő: +8/-6
Futás blokkolás második félidő: +3/0
Összesen: +11/6
Tovabbra sem erősségge. Nem lesz sohasem egy mauler, technikában és lábmunkában kellene előrelépni jövőre.
Összességében nem volt egy jó meccse, de a játékhívások őt sem segítették. Viszont mint mindenki más, ő is rengeteg 1 az 1 elleni párharcot vesztett el.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Mindhárom koordinátor covid listára került + Borom is.Érdekes lesz, ha maradnak minden ott. Nagy gondolom visszaveszi az offense playcallingot (imádkozzunk Fields miatt), Pettine hivhatja a védelmet.
több mint 2 éve
Amúgy a Jags vezetőség (Khan) megtette azt, amit várt a közvélemény.....Ugye a jelenlegi szabályozás értelmében két héttel az alapszakasz vége előtt kezdődhetnek az interjúk, még 4 fordulóvan hátra elvileg addig még kirakhatják Neggit.
Ők hamarabb tudnak leülni egy potienciális jelölttel.
csi77
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Amúgy a Jags vezetőség (Khan) megtette azt, amit várt a közvélemény.....Ők hamarabb tudnak leülni egy potienciális jelölttel.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Ezzel a felvázolt tervvel abszolut kitudnék egyezni, ha ezek is így gondolják.. akkor még Nagy párhetes ámokfutását is elviseli az ember, cSak történjen majd vmiA 2020-as szezon végi sajtótájékoztató, amikor kimondták, hogy marad Pace és Nagy is, eldöntötte a szervezeti kérdéseket a jövőre vonatkozóan. Már akkor nagy nyomás volt Georgen egyrészt a szurkolók, másrészt a média részéről. Nem láttam soha addig olyan sajtótájékoztatót, ahol ennyire nyíltan beleálltak volna az évek óta a csapatról tudosító, követő riporterek a vezetésbe. Már akkor puskaporos hordó volt a hangulat. George nem merte meglépni a komplett átalakítást, adott még egy évet ennek a szarnak. Viszont innen már nincs visszaút. Ez a szezon végérvényesen aláhúzta, hogy ezt a szervezeti struktúrát ha nem is, de a személyeket meg kell változtatni.Kezd szokni a gondolatot hogy szinte 100% hogy a csapatnál marad, és jó eséllyel GM-ként. Hagyni fogják hogy kiválasszon még egy HC-ot szvsz, a draftjai megmentik az állását.Érzésemre, ha Phillips ténylegesen lép évvégén… akkor megvan Pace új széke.. S akkor jöhet egy új GM HC duó, úgy, hogy a kedvenc is a háznál marad.. ilyenkor amúgy kinevezi ki a GMet? George vagy az új CEO?
davemayer
ricsiii83
Alapjában véve én mindig a konzervatív dolgokból indulok ki a csapattal kapcsolatban, de most George nem tudja már odázni ezt. Jó emberek, szeretnének nyerni csak inkompetensek. George marad az elnök, de hátrább lép és Phillipset elmozdítják. Kapóra jön ez a stadion projekt, abban biztos vagyok, hogy Phillips ebben tud segíteni és véghez tudja vinni. Jönni fog egy ember, aki átveszi a futball irányítást és hatalmat kap. Ő nevezi ki a GM-et és neki jelentenek felfelé. Gyanítom, hogy ezt pár héten belül megtudjuk.
Emiatt egyébként logikus elképzelés az, hogy hagyjuk Nagyot tevékenykedni a szezon végéig, és összerakjuk a kezeket, hogy ne nyírja ki Fieldset. És ha ez lenne a forgatókönyv, akkor én még abban is rátok rációt, hogy Pace marad, mint GM. El kell kezdeni az átalakítást, de nem lehet mindent azonnal végrehajtani. Az "ember" és Pace választaná ki a HC-t, de Pace hatásköre nagyon megcsapanna, s a végső szót az "ember" mondja ki. Aztán ebből lehet az, hogy Pace a draft után repül (láttunk már rá példákat), de lehet, hogy ezzel a status quo-val marad.
A lényeg, hogy alakult annyira katasztrofálisan a szezon, hogy új szelek fújnak hamarosan majd.
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
A 2020-as szezon végi sajtótájékoztató, amikor kimondták, hogy marad Pace és Nagy is, eldöntötte a szervezeti kérdéseket a jövőre vonatkozóan. Már akkor nagy nyomás volt Georgen egyrészt a szurkolók, másrészt a média részéről. Nem láttam soha addig olyan sajtótájékoztatót, ahol ennyire nyíltan beleálltak volna az évek óta a csapatról tudosító, követő riporterek a vezetésbe. Már akkor puskaporos hordó volt a hangulat. George nem merte meglépni a komplett átalakítást, adott még egy évet ennek a szarnak. Viszont innen már nincs visszaút. Ez a szezon végérvényesen aláhúzta, hogy ezt a szervezeti struktúrát ha nem is, de a személyeket meg kell változtatni.Kezd szokni a gondolatot hogy szinte 100% hogy a csapatnál marad, és jó eséllyel GM-ként. Hagyni fogják hogy kiválasszon még egy HC-ot szvsz, a draftjai megmentik az állását.Érzésemre, ha Phillips ténylegesen lép évvégén… akkor megvan Pace új széke.. S akkor jöhet egy új GM HC duó, úgy, hogy a kedvenc is a háznál marad.. ilyenkor amúgy kinevezi ki a GMet? George vagy az új CEO?
davemayer
ricsiii83
Alapjában véve én mindig a konzervatív dolgokból indulok ki a csapattal kapcsolatban, de most George nem tudja már odázni ezt. Jó emberek, szeretnének nyerni csak inkompetensek. George marad az elnök, de hátrább lép és Phillipset elmozdítják. Kapóra jön ez a stadion projekt, abban biztos vagyok, hogy Phillips ebben tud segíteni és véghez tudja vinni. Jönni fog egy ember, aki átveszi a futball irányítást és hatalmat kap. Ő nevezi ki a GM-et és neki jelentenek felfelé. Gyanítom, hogy ezt pár héten belül megtudjuk.
Emiatt egyébként logikus elképzelés az, hogy hagyjuk Nagyot tevékenykedni a szezon végéig, és összerakjuk a kezeket, hogy ne nyírja ki Fieldset. És ha ez lenne a forgatókönyv, akkor én még abban is rátok rációt, hogy Pace marad, mint GM. El kell kezdeni az átalakítást, de nem lehet mindent azonnal végrehajtani. Az "ember" és Pace választaná ki a HC-t, de Pace hatásköre nagyon megcsapanna, s a végső szót az "ember" mondja ki. Aztán ebből lehet az, hogy Pace a draft után repül (láttunk már rá példákat), de lehet, hogy ezzel a status quo-val marad.
A lényeg, hogy alakult annyira katasztrofálisan a szezon, hogy új szelek fújnak hamarosan majd.
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Érzésemre, ha Phillips ténylegesen lép évvégén… akkor megvan Pace új széke.. S akkor jöhet egy új GM HC duó, úgy, hogy a kedvenc is a háznál marad.. ilyenkor amúgy kinevezi ki a GMet? George vagy az új CEO?Pace 7 év alatt .414-es győzelmi arányt "hozott".Kezd szokni a gondolatot hogy szinte 100% hogy a csapatnál marad, és jó eséllyel GM-ként. Hagyni fogják hogy kiválasszon még egy HC-ot szvsz, a draftjai megmentik az állását.
Ez az a liga, ahol ha csak mindent átlagosan csinálsz, akkor hosszútávon .5 az (el)várható eredmény. A Bears ráadásul nem egy átlagos hagyományokkal és piaccal rendelkező franchise (Ide nem lasszóval kellene fogni a játékost és szép bevétel is lehetne, elég csak megnézni a jegyárakat.), szóval itt ahhoz, hogy .5-nél jobban végezz még csak átlagosan sem kell dolgoznod. Ehhez képest összejött .414 és 0 db PO győzelem...
mortirolo
davemayer
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Megnéztem a meccs vágott verzióját, mert kíváncsi voltam Teven Jenkinsre.Minden tiszteletem, hogy képes voltál ezt még egyszer megnézni.
Teljesen felesleges megvariálni most őt és Boromot. Van 4 meccs, legyen LOT. AZtán majd tavaszba eldöntik, hogy ki hol játszik 2022-ben.
tüsi91
Véleményem szerint, abban a pillanatban amikor lesérült az öreg, elég hülye ötlet volt, hogy nem vitték át Boromot LT-nek.
Most már lehet, hogy tényleg felesleges variálni.
Ezt majd kielemzik a NAGYtudásúak.
A lényeg az, hogy a Vikings pass rusht megoldják úgy, hogy Fields-nek ne legyen belőle baja.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Én a draft után elmondtam, hogy ha én lennék az edző, akkor mi lenne a játék és azon a látottak alapján sem változtatnék. Kétféle játék működhet:
1. Ha kell, akkor az összes TE és futó védje Fields-t. Mooney és aki még rajta kívül elég gyorsnak érzi magát, az induljon meg és kapja el azt az 50 yardost, ami felé száll. Ha háromból egy sem sikerül, akkor punt.
2. Ha már közelebb értünk:
Mindenki blokkoljon. Fields tartsa meg és fusson be.
Mire lehet képes Fields? Adottságai alapján szerintem Ő jobb lehet, mint Cam Newton, aki MVP is volt... Mi a fő feladat? Nem kell szétveretni.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Megnéztem a meccs vágott verzióját, mert kíváncsi voltam Teven Jenkinsre.De előtte jöjjön valami más, méghozzá a passzaink milyen formációból jöttek. (lehet minimális pontatlanság van benne). Ebben minden passz felállás benn van, tehát azok is, amelyből sack lett vagy Fields futás.
Shotgun: 23 (első félidő) - 22 (második félidő) --- 45
Under center: 4 - 1 --- 5
Play action: 4 - 1 --- 5 (minden under center passz játékból playaction lett a futónak)
Bootleg: 2 - 0 --- 2
Rollout: 0
Screen: 0 (1 db bubble screen volt egész meccsen)
RPO: 2 (mindegyikből futás lett)
Designed run: 0
A lényeg az, hogy 2 alkalommal mozgattad ki a zsebből szándékosan Fieldset. A faszit ripittyára verték most is, de nehogy segítsünk neki és a falnak. A végét még értem, hogy hátrányban vagy ki ugorna rá a playactionre. De az első félidőben vezettünk... Ilyen inkompetens faszokat én még nem láttam, pedig én Ron Turneren szocializálódtam.
És akkor Teven Jenkins. Néhányszor bajba voltam az értékelésnél. Egyrészt, amikor a futás nem felé ment, akkor nem osztályoztam. Másrészt passznál neki azért chipeltek jópárszor és mire az ember odaért hozzá valakiről már pressure jött. A lényeg, hogy amit én osztályoztam az alapján.
Passz első félidő: +10/-4
Passz második félidő: +11/-8
Összesen: +21/-12
Pressure: 4
Sack: 2
Holding: 1 (sack miatt nem kérték)
False start: 2
Maradjunk annyiban, hogy lesz jobb is. Nem segítettek neki a játékhívással az is biztos. Kihagyott egy évet, egy komplett training campet, meg még legalább 2,5 hónapot. Teljesen felesleges megvariálni most őt és Boromot. Van 4 meccs, legyen LOT. AZtán majd tavaszba eldöntik, hogy ki hol játszik 2022-ben.
Futás blokkolás:
1. félidő: +3/-
2. félidő: +2/-1
Holding: 1
Na és miből jött a holding? WR screenél kitették bunch formációba, mint elkapó blokkolni. Ezt egyébként már a 8. játékánál megtették, csak akkor option volt és Fields odaadta a futónak. Kinek az ötlete ez bazdmeg, egy újoncot élete első meccsén ennyi kihagyás után 2-szer is kitenni elkapó pozícióba az open fieldre blokkolni? Ez még akkor is nehéz dolog, ha ritmusban van az ember.
Nem vagyok hajlandó megnézni a meccset mégegyszer, de Jenkinst figyelve a belső hármas nagyon szánalmasnak tűnt.
De amíg csináltam ezt arra jöttem rá, hogy a legnagyobb idióta én vagyok, hogy erre a csapatra elbasztam most 1,5-2 órát újfent.
több mint 2 éve
Pace 7 év alatt .414-es győzelmi arányt "hozott".Kezd szokni a gondolatot hogy szinte 100% hogy a csapatnál marad, és jó eséllyel GM-ként. Hagyni fogják hogy kiválasszon még egy HC-ot szvsz, a draftjai megmentik az állását.
Ez az a liga, ahol ha csak mindent átlagosan csinálsz, akkor hosszútávon .5 az (el)várható eredmény. A Bears ráadásul nem egy átlagos hagyományokkal és piaccal rendelkező franchise (Ide nem lasszóval kellene fogni a játékost és szép bevétel is lehetne, elég csak megnézni a jegyárakat.), szóval itt ahhoz, hogy .5-nél jobban végezz még csak átlagosan sem kell dolgoznod. Ehhez képest összejött .414 és 0 db PO győzelem...
mortirolo
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Pace 7 év alatt .414-es győzelmi arányt "hozott".Ez az a liga, ahol ha csak mindent átlagosan csinálsz, akkor hosszútávon .5 az (el)várható eredmény. A Bears ráadásul nem egy átlagos hagyományokkal és piaccal rendelkező franchise (Ide nem lasszóval kellene fogni a játékost és szép bevétel is lehetne, elég csak megnézni a jegyárakat.), szóval itt ahhoz, hogy .5-nél jobban végezz még csak átlagosan sem kell dolgoznod. Ehhez képest összejött .414 és 0 db PO győzelem...
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Én szeretem Jenkinst és remélem, hogy egyszer majd lesz belőle LT, de pont ezért mondom, hogy 1 éves kihagyás után nem kellene a legfontosabb posztra berakni, hogy védje meg a repedt bordájú franchise QB-t...LT:Mondjuk Boromot pont nem mozgatnám egész jól felvette a ritmust RT-ben az rohadtul nem tesz jót a rookieknak ha össze-vissza cserélgeted őket. Ha Jenkinst LT-nek akarják akkor kapja ott a snappeket. Hibázott? Persze basszus az ember több mint egy éve nem játszott, most jött vissza egy hát műtétből és új pozíciót tanul. Ez benne van viszont minden snappet tanul. Azért jó dolgokat is csinált és most 1 meccs után ne kiáltsuk ki bustnak. Amit sokkal inkább számon kérnék azok az edzők akik ezt mind tudták amit most leírtam, de segítséget nem nagyon adtak Jenkinsnek. RB meg TE chip szart se ért. A 2. félidőben amikor Jenkins igazán szenvedett futást alig hívtunk és ott hagytuk 1v1 ben hogy old meg…
Berakni a rengeteget kihagyó, RT Teven Jenkins-t, mint LT a GB ellen, mikor ott van a csapatban az átmozgatható Borom? No comment.
mortirolo
Tomcsik
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Amúgy kifejezetten érdekes, hogy Goldman covidos lett, s besincs oltva.. holott tavaly opt outolt betegsege miatt. fcklogic
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Tanulságok:Mondjuk Boromot pont nem mozgatnám egész jól felvette a ritmust RT-ben az rohadtul nem tesz jót a rookieknak ha össze-vissza cserélgeted őket. Ha Jenkinst LT-nek akarják akkor kapja ott a snappeket. Hibázott? Persze basszus az ember több mint egy éve nem játszott, most jött vissza egy hát műtétből és új pozíciót tanul. Ez benne van viszont minden snappet tanul. Azért jó dolgokat is csinált és most 1 meccs után ne kiáltsuk ki bustnak. Amit sokkal inkább számon kérnék azok az edzők akik ezt mind tudták amit most leírtam, de segítséget nem nagyon adtak Jenkinsnek. RB meg TE chip szart se ért. A 2. félidőben amikor Jenkins igazán szenvedett futást alig hívtunk és ott hagytuk 1v1 ben hogy old meg…
CB:
Tudtuk, hogy Jaylon Johnson egyedül nem lesz elég és kell Fuller helyett valaki, de nem jött...
WR:
Statikusak, állva várják a labdát, pedig Fields erőssége a távoli, mozgó célpont. Eredmény:
Robinson hatból kettő, 14 yard.
Mooney ötből egy, 19 yard.
LT:
Berakni a rengeteget kihagyó, RT Teven Jenkins-t, mint LT a GB ellen, mikor ott van a csapatban az átmozgatható Borom? No comment.
Grant nálam receiver és induljunk inkább mindig 25-ről.
Tarik Cohen lassan 2 éve nincs pályán.
Nagy féle O:
14 perc van hátra, amikor állás 38-27 és nem nekünk.
Rangadó, ősi ellenfél, utolsó esély a playoffra.
4 és 1. Punt. No comment.
Hogy sikerült ezt összehozni?
Harmadik és hét-re, jött a szokásos, ARII-re hívott statikus játék.
Ennek eredménye a "meglepő" 4 és 1. Soha nem láttunk még ilyet...
Szerintem, Fields 6 yardnál messzebbre is el tudja dobni, mondjuk akár 7-8 yardra is.
Ha tanulmányoznák, mondjuk a Bears tulajdonos Rodgers játékát, láthatnák, hogy Ő ilyenkor kb. 15 yardra dobja. Meg kellene próbálni...
Ennyit a meccsről, minden további, pedig George McCaskey dolga lenne.
Kell új igazgató (Felőlem akár lehet, Pace is, ha annyira szereti.),
Kell új GM és HC.
Kell LT (Ha Jenkins nem válik be), WR1 (mert Mooney sosem lesz az) és CB1 és/vagy CB2 (mert jelenleg csak egy CB van a csapatban).
Első körünk nincs és a darabszám is kevés.
Pénzünk még lehetne, ha végre elküldenénk akire nincs szükség.
Dalton 10, Foles 8 és Graham 8.
A leöregedett védelem pedig nem egy életbiztosítás.
Meg lehet nézni, hogy jelenleg a legjobb 5 D játékosból mennyi bevethető.
mortirolo
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Tanulságok:CB:
Tudtuk, hogy Jaylon Johnson egyedül nem lesz elég és kell Fuller helyett valaki, de nem jött...
WR:
Statikusak, állva várják a labdát, pedig Fields erőssége a távoli, mozgó célpont. Eredmény:
Robinson hatból kettő, 14 yard.
Mooney ötből egy, 19 yard.
LT:
Grant nálam receiver és induljunk inkább mindig 25-ről.
Tarik Cohen lassan 2 éve nincs pályán.
Nagy féle O:
14 perc van hátra, amikor állás 38-27 és nem nekünk.
Rangadó, ősi ellenfél, utolsó esély a playoffra.
4 és 1. Punt. No comment.
Hogy sikerült ezt összehozni?
Harmadik és hét-re, jött a szokásos, ARII-re hívott statikus játék.
Ennek eredménye a "meglepő" 4 és 1. Soha nem láttunk még ilyet...
Szerintem, Fields 6 yardnál messzebbre is el tudja dobni, mondjuk akár 7-8 yardra is.
Ha tanulmányoznák, mondjuk a Bears tulajdonos Rodgers játékát, láthatnák, hogy Ő ilyenkor kb. 15 yardra dobja. Meg kellene próbálni...
Ennyit a meccsről, minden további, pedig George McCaskey dolga lenne.
Kell új igazgató (Felőlem akár lehet, Pace is, ha annyira szereti.),
Kell új GM és HC.
Kell LT (Ha Jenkins nem válik be), WR1 (mert Mooney sosem lesz az) és CB1 és/vagy CB2 (mert jelenleg csak egy CB van a csapatban).
Első körünk nincs és a darabszám is kevés.
Pénzünk még lehetne, ha végre elküldenénk akire nincs szükség.
Dalton 10, Foles 8 és Graham 8.
A leöregedett védelem pedig nem egy életbiztosítás.
Meg lehet nézni, hogy jelenleg a legjobb 5 D játékosból mennyi bevethető.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Goldman, Edwards és Burns is covid.Goldman ha jól tudom oltva sincs, szóval ő biztosan nem játszik a Vikings ellen, ha tényleg oltatlan. Egyébként van egy sanda gyanúm, hogy ő is repül a tavasszal és hogy őszinte legyek abszolút egyet is értenék vele. Ez nem ér 10 milliót. Igazabol 40 százalékos snap arány kb, impact playek nélkül. Ez egy erősebb backup szint.
Houston-Carson IR, ha Burns sem lesz, akkor talán aktiválják már Grahamet, főleg hogy Crawford agyrázkódás.
Kurva sok mindent utálok ebben a rezsimben, de a legjobban talán azt, ahogy kalapszar játékosokhoz ragaszkodnak, akiknek kristálytisztán nincs jövőjük a csapatnál.
Ez az Irvin több snapen játszik, mint Gipson ez a másik. Ezt csak akkor nézem el, ha Gipson nem volt 100 százalékos a múlt hétközi betegsége után.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Hát csak nem szakítanak a fránya hagyományokkal. Mondjuk lényegtelen hogy lehet előbb edző jelöltekkel tárgyalni ha repül a GM is. Gondolom az új GM akar majd edzőt választani.