Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Fields kezd vasárnap.Egy asszisztens edző már le is lépett koliba. Aki teheti már le is lép.
Jött egy idei 5. körös Ravens draftolt full back a PS-be.
Nagyjából ennyi történt ma.
Ha hétfőn nem rúgják ki, akkor tényleg csak szezon végén. Bazdki üres volt a stadion hétvégén.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
Idén is Grahamet jelöljük a Walter payton díjra.Mellette milyen jó lett volna, ha a OPOY díjra is jelölt lenne, az azt jelentené, hogy bitang jó szezonunk lett volna 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Az ellenfél irányítója 123 yardot passzolt és mégis simán kikaptunk... Komolyan mondom, ha csak elpuntolnánk a 25-ösről a labdát vagy onnan, ahova futással el tudjuk vinni, lassan már akkor is jobban néznénk ki. Az még rendben van, hogy mindkét csapat a RZ-ból indul, de az már nem, hogy mi a miénkből és Ők is a miénkből.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Nem volt rossz az offense csak eladott 4 labdát, meg a garbage timeig elért 14 pontot. Soha rosszabbat én is azt mondom.Nyilván azért érezted az enyhe iróniàt az írásomban 😊
Dalton nem volt rossz, csak első passzal megnyugtatta a fogadókat. Azt Grant fölé lőtte 1 méterrel, meg mögé 1 méterrel, egy kb 8 yardos passzon úgyhogy senki nem zavarta és Grant is segg üres volt. Szerintem össze-vissza dobált. Nyilván körülötte is szarul játszottak.
A lényeg, hogy Nagy azt mondta Dalton remek munkát végzett. Nem merek belegondolni, hogy milyen a rossz.
Még egy meccs és kirúgják. Kb 15000-en ki sem mentek a meccsre, a végére meg maradtak kb ennyien. Ez volt a 6. 10+ pontos vereség idén. 1-6 az utolsó 7 meccsen. Van olyan jó passzban a Packers, hogy kirúg minket a stadionból. Országos főműsoridőben egy kellő megalázás. Szerintem itt vége lesz.
Az utolsó 4 meccs: Vikings, Seahawks, Giants, Viking. 4 abszolút nyerhető meccs lenne. S mivel első körünk sincs, így nem érdek idén a jobb draft pozíció. Az, hogy 38. vagy 42. helyen húzol másodikban az szerintem egál.
tüsi91
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Kb 15000-en ki sem mentek a meccsre, a végére meg maradtak kb ennyien.Gyerekcsoportokat kellett volna kivinni az üres székekre, aztán meccs után meghallgathatták volna Nagy beszédét. Ők még hisznek a mesékben.
tüsi91
Az utolsó 4 meccs: Vikings, Seahawks, Giants, Viking. 4 abszolút nyerhető meccs lenne. S mivel első körünk sincs, így nem érdek idén a jobb draft pozíció. Az, hogy 38. vagy 42. helyen húzol másodikban az szerintem egál.Én 7-10-et mondtam. Hát ahhoz erősen bele kellene húznunk. A Giants hogy fog hozzáállni a meccshez?
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nem volt rossz az offense csak eladott 4 labdát, meg a garbage timeig elért 14 pontot. Soha rosszabbat én is azt mondom. Dalton nem volt rossz, csak első passzal megnyugtatta a fogadókat. Azt Grant fölé lőtte 1 méterrel, meg mögé 1 méterrel, egy kb 8 yardos passzon úgyhogy senki nem zavarta és Grant is segg üres volt. Szerintem össze-vissza dobált. Nyilván körülötte is szarul játszottak.
A lényeg, hogy Nagy azt mondta Dalton remek munkát végzett. Nem merek belegondolni, hogy milyen a rossz.
Még egy meccs és kirúgják. Kb 15000-en ki sem mentek a meccsre, a végére meg maradtak kb ennyien. Ez volt a 6. 10+ pontos vereség idén. 1-6 az utolsó 7 meccsen. Van olyan jó passzban a Packers, hogy kirúg minket a stadionból. Országos főműsoridőben egy kellő megalázás. Szerintem itt vége lesz.
Az utolsó 4 meccs: Vikings, Seahawks, Giants, Viking. 4 abszolút nyerhető meccs lenne. S mivel első körünk sincs, így nem érdek idén a jobb draft pozíció. Az, hogy 38. vagy 42. helyen húzol másodikban az szerintem egál.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Most kövezzetek meg, de nem játszottunk olyan szarul… Az a mindössze 4 int nem fért bele 😊. 24 pont jött azokból… mondjuk a 4-ből igazából 1 volt tényleg Daltoné a többit el kellett volna kapni…Ha ránézünk az eredményre azt gondolnánk hogy a D ismét szar volt pedig ez volt a legjobb meccsük az elmúlt 4-ből.
Jenkins kaphatott volna pár snappet ha más nem extra falemberként csak hogy szokja a tempót.
Monty egy állat, de az O fal is egész szépen dolgozott. Ez a meccs a lyukas kezű elkapók felpattanó labdáin ment el.
Az mondjuk nem kis balszerencse hogy nálunk minden felpattanó az övék lett ők meg el fumbliztak 3 snappet és mindet ők szedték össze.
Nem mintha azon múlt volna, de úgy szopkodták Hopkinst az első TD után pedig ordas nagy OPI volt. Nyújtott karral tolta el magától a DB-t
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Jenkins játszott?Nem.
Proki_
Peters jól játszik. A teljesítménye nem indokolná a cseréjét. Más kérdés, hogy a jövő meg indokolná.
több mint 2 éve
Proki_
98
Jenkins játszott?
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Egy blowout pipa.Jövő héten jön a másik.
Aztán onnantól tényleg menthetetlen.
Szerintem Daltonnal sokkal jobban nézett ki az O...... Az újonc még kevés ehhez, de ez csak az én fotelnézői meglátásom 😀 😀 😀Ezt is akkor megbeszéltük. Nem csak Dalton, de úgy nagyjából az elkapók és Kmet is szarul játszottak.
Kájzerszóze
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
csak szerintem lenne tokreilyesztő Dalton Jokerként? :dDe most őszintén, ki a faszt érdekel Andy Dalton.Pl. Őt
tüsi91
empty taxi
több mint 2 éve
De most őszintén, ki a faszt érdekel Andy Dalton.Pl. Őt
tüsi91
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Gondolom mindenki olvasta, de azért, hogy legyen meg hátha más csapat drukkerének új infó.Teven Jenkins aktiválva lett PUP-ról és minden bizonnyal aktív is lesz. Nem hiszem, hogy kezdene, bár ezzel meglephetnének minket. Tippre ahogy korábban is írtam 6. OL ember lesz, néhány playben látjuk majd.
Amit akartam írni korábban, de kiment a fejemből. Elijah Wilkinson augusztustól számítva 3. alkalommal van covid listán. Beoltva nincs, ez mindenkinek szíve joga. Viszont kibaszik magával, a csapattal. Én kirúgnám, dehát ez a franchise nem ilyen.
több mint 2 éve
A Dalton fiúk Lucky Luke-ot is érdeklik, de hogy jön ez ide.Engem pl. sokkal inkább, mint a QB-k 90%-a. 😊Szerintem Daltonnal sokkal jobban nézett ki az O...... Az újonc még kevés ehhez, de ez csak az én fotelnézői meglátásom 😀 😀 😀....Daltont senki nem akarja látni, nem azért, mert rossz csóka lenne. De most őszintén, ki a faszt érdekel Andy Dalton....
Kájzerszóze
tüsi91
kristóf17
ON
Úgy néz ki, Murray visszatérhet, kérdés, milyen formában van így. Sok futás, amit elvileg fognunk kéne, de mostanában nem szoktuk. Daltonnal a standard 14-17 pont meglesz, h a védelem is szerze hozzá, minimális esélyünk lehetne. De nem lesz, ezért 31-17 oda.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Fantázia ???😏😏😏Na ehhez azért illene valami fajta indoklást is írnod hogy ne nézzünk totál hülyének 😊Engem pl. sokkal inkább, mint a QB-k 90%-a. 😊Szerintem Daltonnal sokkal jobban nézett ki az O...... Az újonc még kevés ehhez, de ez csak az én fotelnézői meglátásom 😀 😀 😀....Daltont senki nem akarja látni, nem azért, mert rossz csóka lenne. De most őszintén, ki a faszt érdekel Andy Dalton....
Kájzerszóze
tüsi91
kristóf17
davemayer
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Dalton, Nagy, Pace csomag valakinek? Mondjuk ezt még meg kell beszélni Aaron-nal, mert állítólag övé a Bears.
több mint 2 éve
Na ehhez azért illene valami fajta indoklást is írnod hogy ne nézzünk totál hülyének 😊Engem pl. sokkal inkább, mint a QB-k 90%-a. 😊Szerintem Daltonnal sokkal jobban nézett ki az O...... Az újonc még kevés ehhez, de ez csak az én fotelnézői meglátásom 😀 😀 😀....Daltont senki nem akarja látni, nem azért, mert rossz csóka lenne. De most őszintén, ki a faszt érdekel Andy Dalton....
Kájzerszóze
tüsi91
kristóf17
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Engem pl. sokkal inkább, mint a QB-k 90%-a. 😊Szerintem Daltonnal sokkal jobban nézett ki az O...... Az újonc még kevés ehhez, de ez csak az én fotelnézői meglátásom 😀 😀 😀....Daltont senki nem akarja látni, nem azért, mert rossz csóka lenne. De most őszintén, ki a faszt érdekel Andy Dalton....
Kájzerszóze
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Szerintem Daltonnal sokkal jobban nézett ki az O...... Az újonc még kevés ehhez, de ez csak az én fotelnézői meglátásom 😀 😀 😀Dalton többet tud a játékról fejben. Gyorsabban, többet. Ezt tudtuk eddig is. Ez az offense Daltonra épült egész offseasonben. Ez az offense csak minimálisan változott meg annak érdekében, hogy Fieldsnek netán könnyebb legyen. Az hogy van egy read option, hogy fut vagy átadja a futónak az nem változtatás. Fieldstől tulajdonképpen ugyanazt kérik, mint Daltontól, néha megy, inkább nem. Magic játékok vannak tehetségből.
Kájzerszóze
Minden bizonnyal az offense jobban mutatott volna Daltonnal a szezonban, én még ebben sem látok vitát. Ami itt coaching szinten van ebben a szezonban azt például Te, mint Saints drukker el sem tudod képzelni. Fields sok mindent elront, nem vesz észre, lassabban reagál le. EZ egy tanulóév. Kb. a Ravens meccs volt az egyetlen a buktások közül, ami Daltonnal meglehetett volna, persze azt ne feledjük, hogy egy -2 yardos screen passzból lett 60 yardos TD, egy olyan screenből, amit kurva érdekes módon Fieldsre egyet nem hívnak, csakhogy egyszerűbb legyen.
Dalton Lions elleni játéka rosszabb volt, mint Trubiskynek bármelyik Lions elleni meccse, csakhogy azért a számegyenesen eltudjuk helyezni azt a teljesítményt.
Daltont senki nem akarja látni, nem azért, mert rossz csóka lenne. De most őszintén, ki a faszt érdekel Andy Dalton.
több mint 2 éve
Szerintem Daltonnal sokkal jobban nézett ki az O...... Az újonc még kevés ehhez, de ez csak az én fotelnézői meglátásom 😀 😀 😀
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Dalton kezd hétvégén.Ami várható sok üres szék, sok fújolás és nagyon sok fire Nagy.
Nagyon nem lepődök meg, hogy Dalton kezd. Ebben benne lehet az is, hogy tényleg nem jó még a bordája, meg az is, hogy Nagynak Dalton kell.
Ha úgy alakul, ahogy gondolom, hogy a meccs végére a Cards tesz közé 10 pontot, akkor a Packers meccs lesz az utolsó Nagynak. Mert ez a Packers főműsoridőben kirúg minket a stadionból.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Hát ez az. Ég a ház és nem történik semmi. Először dühöng az ember, aztán jön az apátia.Már 3 napja nem volt hozzászólás. Gondolom azért, mert már senkit nem érdekel ez a szezon. Érthető a dolog, hiszen nincs első körünk és gondolom Nagy még mindig itt van. Itt van, mert ha nem úgy lenne, akkor már mindenki itt lenne és tombolna a jó kedv.Nem történt semmi múlt csütörtök óta.
mortirolo
tüsi91
Szerkesztette: mortirolo
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Jenkins-t én is szeretném látni és Cohen is visszatérhetne már végre, aki nem volt túl hatékony, de legalább szórakoztató.Már 3 napja nem volt hozzászólás. Gondolom azért, mert már senkit nem érdekel ez a szezon. Érthető a dolog, hiszen nincs első körünk és gondolom Nagy még mindig itt van. Itt van, mert ha nem úgy lenne, akkor már mindenki itt lenne és tombolna a jó kedv.Dehogynem, barmennyire is szar, barmennyire is varom a veget, (hogy utana megint varjak tobb mint felevet, hogy legyen valami..)
mortirolo
Fields Herbert Mooney Borom Jenkins miatt érdemes nézni (foleg ha bemutatkozna mar Jenkins) vagy épp a védelemből Graham Snowden duot is jó lenne mar kiprobalni…. de inkabb igazolnak 6 eve kiegett veteranokt ahelyett, hogy jonnenek a rookiek
ricsiii83
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Már 3 napja nem volt hozzászólás. Gondolom azért, mert már senkit nem érdekel ez a szezon. Érthető a dolog, hiszen nincs első körünk és gondolom Nagy még mindig itt van. Itt van, mert ha nem úgy lenne, akkor már mindenki itt lenne és tombolna a jó kedv.Nem történt semmi múlt csütörtök óta.
mortirolo