Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Proki_
98
Igazad van, félre olvastam. Midseasont írt, nem offseasont.Rapoport szerint nem sok esély van Nagy elküldésére az offseason-ban sem... Fantasztikus hír...Nem tudom ezt hol olvastad.
Proki_
De nyugi. Menni fog. Ha a mai még meg is lenne, akkor jön két zakó, egyik a Packers ellen főműsoridőben.
Burns kezd a védelemben Vildor helyett.
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Rapoport szerint nem sok esély van Nagy elküldésére az offseason-ban sem... Fantasztikus hír...Nem tudom ezt hol olvastad.
Proki_
De nyugi. Menni fog. Ha a mai még meg is lenne, akkor jön két zakó, egyik a Packers ellen főműsoridőben.
Burns kezd a védelemben Vildor helyett.
több mint 3 éve
Proki_
98
Rapoport szerint nem sok esély van Nagy elküldésére az offseason-ban sem... Fantasztikus hír...
több mint 3 éve
Az lehet hogy nem működne, de hogy meg se próbálnak az erősségeire játszani, az sztem bűn.rossz edző Nagy, aki képtelen Fieldsre sematizalni az offenset. Inkompetencia tetőfoka.Vagy nem lehet. Ebbe szerintem nem látunk bele kívülről.
tüsi91
Amadeus
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
rossz edző Nagy, aki képtelen Fieldsre sematizalni az offenset. Inkompetencia tetőfoka.Vagy nem lehet. Ebbe szerintem nem látunk bele kívülről.
tüsi91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Még jó hogy írtam, hogy Fields miatt van izgalom.Hát ma nincs.
Arra pedig szavak sincsenek, ami itt történt hét közben. Megszellőztették, hogy kirúgják, azonnal senki nem tagadott, kirakták nyilatkozni, ahol persze jöttek egyből a kérdések, hogy kirúgnak? Majd tegnap George a játékosoknak és az edzőknek elmondta, hogy nem rúgják ki.
Mindeközben a hírek arról is mennek, hogy George utasítására lett Fields a QB.
Minden eset mutatja, hogy mennyire rossz ez a franchise, mint szervezet, hogy miért nem sikerült itt egy QB-t sem kinevelni, s hogy mennyire rossz edző Nagy, aki képtelen Fieldsre sematizalni az offenset. Inkompetencia tetőfoka.
Szánalmas lesz a mai meccs. Teljesen mindegy mi az eredmény. Ha nyerünk azért, ha kikapunk meg azért. Mert egy vereség után, ha George elmondta, hogy nem rúgják ki, akkor most hogyan rúgják ki.
Dehogy foglalkozzak mással is. Shelley IR, de nem lett secondary játékos felhozva rosterra. Szóval vagy Christian lesz a nickel vagy Crawford. Ha előbbi az megint a totális Inkompetencia. Christian egy nulla, veterán. Az ő snapjei nettó veszteség a franchisenak. Nem tudom mit kell elkovetni, hogy Thomas Graham pályára kerüljön.
Aktíválták a rosterra Margus Huntot. (Hicks sem játszik). 34 éves. Minek?
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Én az előző két 8-8-as szezon helyett simán elfogadtam volna két 2-14-est, ha az a kettő, a Rodgers vezette GB ellen van. Idén pedig már csak egy meccs van, amit meg kellene nyerni, a többi nem érdekel.
több mint 3 éve
PatrickSKOL
397
Friscoban meg érik egy 10 pont körüli zakó. Sajnos.Ok azért ti most vertétek meg a pacskereket, nekünk az nem mostanában adatott meg eleve. Inkább hagyjuk 😊Ez a tegnapi nap is megmutatta mennyire rosszul működik ez a franchise.Tudom, hogy mint Bears drukker lehet kevésbé érdekel más franchise, de azért máshol is vannak gondok...
Csak, hogy a reményeket a következő 1,2,5,10 évre hogyan kellene visszavenni.
tüsi91
Nálunk sem fenékig tejfel az élet. 😔 Finoman szólva sem... Csak nálunk annyi, hogy szezon közben szinte kizárt, hogy búcsúzzon a D gurunk. Sajnos vagy nem sajnos.
PatrickSKOL
davemayer
több mint 3 éve
Ok azért ti most vertétek meg a pacskereket, nekünk az nem mostanában adatott meg eleve. Inkább hagyjuk 😊Ez a tegnapi nap is megmutatta mennyire rosszul működik ez a franchise.Tudom, hogy mint Bears drukker lehet kevésbé érdekel más franchise, de azért máshol is vannak gondok...
tüsi91
Nálunk sem fenékig tejfel az élet. 😔 Finoman szólva sem... Csak nálunk annyi, hogy szezon közben szinte kizárt, hogy búcsúzzon a D gurunk. Sajnos vagy nem sajnos.
PatrickSKOL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
PatrickSKOL
397
Ez a tegnapi nap is megmutatta mennyire rosszul működik ez a franchise.Tudom, hogy mint Bears drukker lehet kevésbé érdekel más franchise, de azért máshol is vannak gondok...
tüsi91
Szerkesztette: PatrickSKOL
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ez a tegnapi nap is megmutatta mennyire rosszul működik ez a franchise. Csak, hogy a reményeket a következő 1,2,5,10 évre hogyan kellene visszavenni.
több mint 3 éve
Semmi gáz hiszen black fridayHát jah az szép is lesz ha hálaadás másnapján rúgják ki…Nagy persze cáfolt a mai sajtó tájékoztatón, hogy ő semmi ilyesmiről nem tud…Neki nem is kell feltetlenül tudni róla.
Tomcsik
Mindenesetre ezt kár volt most megszellőztetni, ha igaz ha nem.
davemayer
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Hát jah az szép is lesz ha hálaadás másnapján rúgják ki…Nagy persze cáfolt a mai sajtó tájékoztatón, hogy ő semmi ilyesmiről nem tud…Neki nem is kell feltetlenül tudni róla.
Tomcsik
davemayer
több mint 3 éve
Nekem azt mondja meg valaki, hogy miért kell megvárni a meccset?www.letsbeardown.com/articles/report-nagy-to-be-fired-after-thanksgiving-game/?fbclid=IwAR3Fwv4bAwqPjmHSlLdlzXykGJuoZ-u0KqwtcDejR0HoccAafq4Ru79lWhU
Márha tényleg igaz, hogy kirúgják.
Trestmant is utálták, de Nagy más szint. Nem jó, ha valaki elveszti az állását, nem is kell örülni neki. De Matt Nagy megérdemli.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
"Drugs are bad, mmkay" 😊Nagy titkolózás folyik Matt körül!Nagy persze cáfolt a mai sajtó tájékoztatón, hogy ő semmi ilyesmiről nem tud…Neki nem is kell feltetlenül tudni róla.
Tomcsik
davemayer
Pace emel a tempón?
Eljön a kánaán: Fields of dreams?
Tán A Soldier elesik?
Szóljatok a Daltonoknak!
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Nagy titkolózás folyik Matt körül!Nagy persze cáfolt a mai sajtó tájékoztatón, hogy ő semmi ilyesmiről nem tud…Neki nem is kell feltetlenül tudni róla.
Tomcsik
davemayer
Pace emel a tempón?
Eljön a kánaán: Fields of dreams?
Tán A Soldier elesik?
Szóljatok a Daltonoknak!
több mint 3 éve
Nagy persze cáfolt a mai sajtó tájékoztatón, hogy ő semmi ilyesmiről nem tud…Neki nem is kell feltetlenül tudni róla.
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Nagy persze cáfolt a mai sajtó tájékoztatón, hogy ő semmi ilyesmiről nem tud…
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
Gondolom a Covid helyettesítés után Tabor lesz az interim HC. S Lazor teljes kezet kap az Offensen. Na innentől lesz érdekes. Fields és a játékaNekem azt mondja meg valaki, hogy miért kell megvárni a meccset?Na pont ez az, ezt nem értem én sem. Komoly hangulat lesz igy a meccsen...
Trestmant is utálták, de Nagy más szint. Nem jó, ha valaki elveszti az állását, nem is kell örülni neki. De Matt Nagy megérdemli.
tüsi91
davemayer
több mint 3 éve
Nekem azt mondja meg valaki, hogy miért kell megvárni a meccset?Na pont ez az, ezt nem értem én sem. Komoly hangulat lesz igy a meccsen...
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Nekem azt mondja meg valaki, hogy miért kell megvárni a meccset?Márha tényleg igaz, hogy kirúgják.
több mint 3 éve
Na az nbc is lehozta hogy Nagyot eredménytől függetlenül kitesszük a csütörtöki meccs után. Pace valószínű szeretné megmenteni az állását, januárban kellett volna...Eléggé kétségbe lehet esve ha szezon közben kiteszi a HC-ot, vagy lehet összevesztek.
Mindenesetre jó hangulatú meccs lesz...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Ez egy elég érdekes adat és egyben rámutat arra hogy miért is ennyire fos ez az O.twitter.com/ihartitz/status/1462837246634176516?s=21
Ez azt mutatja hogy milyen sűrűn futnak a WR-ek olyan útvonalakat ahol “üresek” … Nem meglepő módon utolsók vagyunk ebben. Ugye itt már többen megjegyeztük hogy mennyire nem tudnak elszakadni az elkapók. Ez Nagy rendszere vagy az elkapók? Valszeg mindkettő…
Találtam valahol egy adatot, de elfelejtettem beszúrni és elveszett. Az volt a lényege hogy átlagosan mennyi időt vesznek igénybe a WR útvonalak. Természetesen ebben is tök utolsók vagyunk. Nem véletlen hogy ennyit vannak sackelve a QB-ink mivel természetesen abban is utolsók vagyunk hogy ők tartják a legtovább a labdát.
Nagy “rendszerében” a curl és post útvonalon kívül más nem létezik. Slant meg Cross az minek? Gyors és lehet vele támadni a pálya közepét? Ugyan minek azt…
Nagy egy teljesen felkészületlen ostoba egoista barom. Már kipróbált isten tudja hány QB-t és egyikkel se megy… Változtatni azonban nem tud/akar…
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Nem tudom hány meccs kell ahhoz hogy lássák hogy Vildor a liga egyik legócskább CB-e. 150-es QB ratinggel dobálnak rá a szezonban…A Ravens ellen 11x dobták rá a következő játékos 6 target … Tehát igen tudják hogy ő a gyenge pont és még egy UDFA rookie QB is megoldotta…
Az szerencsétlen hogy Fields megsérült mert minden snap kell a fejlődéséhez. A Ravens ellen elég szarul festett.
Ez a meccs volt eddig tán a legalja. Bye week után egy egy UDFA rookie QB és az idén nem túl acélos Ravens D ellen ez harmat gyenge volt…
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Annyi változott, hogy Petersnek és Boromnak is rossz meccse volt.Hogy állt most fel az O-fal, illetve milyen volt a teljesítményük?Semmi nem változott Jenkins még nem játszik és kb ugyan olyanok mint eddig…
Proki_
Tomcsik