Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 2 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Már 3 napja nem volt hozzászólás. Gondolom azért, mert már senkit nem érdekel ez a szezon. Érthető a dolog, hiszen nincs első körünk és gondolom Nagy még mindig itt van. Itt van, mert ha nem úgy lenne, akkor már mindenki itt lenne és tombolna a jó kedv.
mortirolo
Dehogynem, barmennyire is szar, barmennyire is varom a veget, (hogy utana megint varjak tobb mint felevet, hogy legyen valami..)
Fields Herbert Mooney Borom Jenkins miatt érdemes nézni (foleg ha bemutatkozna mar Jenkins) vagy épp a védelemből Graham Snowden duot is jó lenne mar kiprobalni…. de inkabb igazolnak 6 eve kiegett veteranokt ahelyett, hogy jonnenek a rookiek

több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Már 3 napja nem volt hozzászólás. Gondolom azért, mert már senkit nem érdekel ez a szezon. Érthető a dolog, hiszen nincs első körünk és gondolom Nagy még mindig itt van. Itt van, mert ha nem úgy lenne, akkor már mindenki itt lenne és tombolna a jó kedv.
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
1. Én Danielst és Whitehairt is megtartanám, Mustipher egyértelmű kuka. FA igazolás kellene egy az offseasonban ebbe a falba + még valaki draftról.
Reméljük a jövő fényes.
2. Boromról nincs még elég adat szvsz, jövő szezonját kell megnézni fejlődik-e.
3. Hicks sajnos kuka, nem képes egészséges maradni. Ennek fényében Nicholst én megtartanám, ha nincs egyérteműen jobb FA.
4. Jaylon Johnson lehet no1 corner, ha a secondary többi része is javul. Ő sosem lesz shot down - corner, de megfelelő kezdő kaliber.
5. Shelley lehet jó, de képes konzisztensen hozni ezt a formát? Szerintem nem de remélem nem lesz igazam.

Általánosságban igaz hogy nagyon jót tenne a csapatban levő ezen játékosok többségének ha (ahogy írtad is párnál) stabil játéklehetőséghez jutnának, kérdés hogy a kirúgás szélén levő HC-t mennyire érdekli az hogy az utódjának rendelkezésre álljon elég adat a fiatal játékosairól... na ha másèrt nem, emiatt mindenképp ki kellett volna rúgni.
davemayer
Nagyjából egyetértek a magam csekély szakismeretével.
Kik lesznek nagyobb nevek 22-ben szabadügynökök center poszton?
Jensen (TB), Paradis (Car), J. Kelce (Phi), B Jones (Ten), J Britt (Ten, Martin (LV)), T Karras (NE), Corbet (LAR)
Közülük ki lesz valós opció?

Drafton eleve nem leszünk korán jelen, az Iowas srácot láttam nálunk opcióként, talán 2.kört megérhet.

Johnson és Shelley megítélését jelentősen befolyásolhatja majd a pass rushunk minősége.

Amúgy Macken kívül ki az elmúlt évek legnagyobb védelmi FA fogása?
csi77
Linderbaum? Top15 pick lesz.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
1, Sok függ attól hogy ki lesz a HC és milyen blokkolási sémát favorizál. Mustipher helyett kell valaki ( remélem Jensen). Whitehair nálam nagyon túlértékelt, de megtartanám mindkettőt, mert egy jó C mellett ők is tudnak hozni egy átlagos szintet.

2, Borom játéka nekem tetszik. Pass protban főleg. Egy 5. körös rookie akiben ott a fejlődési potenciál. És úgy játszik így rookie létére hogy sok értékes snappet ki kellett hagynia sérülés miatt. Mióta vissza tért volt egy gyengébb meccse a Ravens ellen. A többi meccsen pedig elit rusherek ( Bosa, Watt) kifejezetten jól játszott ami bíztató. A futás blokkolásban van hova fejlődni ez biztos. Van még idén pár meccs nézzük meg hogy teljesít azokon, de eddig szerintem bíztató.

3, Hicks sajnos menni fog. Nicholst én megtartanám, de nem minden áron. Túl fizetni nem kell. Idén nem megy neki annyira előtte azonban mutatott jó dolgokat és a fal szinte minden pontján bevethető.

4, Jaylon szerintem a jobb CB-k közt van, nem elit, de egy szolid jó CB. Ahogy Tüsi mondta Evans és Adams szivatta rendesen. Ők azonban azok a kaliberek akik a liga bármelyik CB-jét képesek megverni tehát ne feltétlen ebből induljunk ki. Még mindig csak a 2. éve tehát lehet még benne fejlődés. Jelenleg nálam ő egy szolid CB1 akiben benne van a Star potenciál.

5, Shelley egy nagyon jó kérdés. Néha nagyon gyengén játszott, főleg a szezon elején, aztán szép csendben elkezdett össze tenni egy egész jó szezont. Tudja-e ezt a játékot tartani, konzisztensen hozni, netán még innen is tovább lépni? Fene tudja. Én azért megnézném mit tud Thomas Graham, ha beválik leboxolhatja a kezdőt Shelleyvel és az se árt ha van normális depth…

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387
Rokván (apropó, róla mi hír?), Mack, Hicks out, Gipsonon kívül érdemes valakit figyelni a jövőre nézve? Ch Jonest nyilván nem, őt ismerjük
csi77
1. Egy ideális világban a Jenkins-Borom páros tud hozni egy NFL átlag szintet jövőre. De mi lesz belül?

Jenkins szerintem LT alapanyag, ezért Boromnak muszály lesz jobb oldalra betanulnia.

Danielsnek adnék esélyt, mert neki már volt értékelhető teljesítménye, Whitehair a szerződése miatt maradhat (paycut?). Belülre kellene egy értékelhető ember akár piacról, akár draftról és akkor a kezdő már NFL átlag, ha nirmális az edzettség. Depht-et kukázhattok v verseny a mostani fiatalokkal.

2. Négy meccs távlatából Boromban látjátok a hosszútávú jobb oldali tacklet?

Én igen, de vmi alternatíva, egy átlagos swing OT kell mögé- mellé.

3. Védőfal közepe.

Hickset megkínálnám vmi közepes összeggel, mert ő nem rossz. Goldman, Edwards lock, Nichols nem drága, így keeper + draftról mély a class, onnan egy 3 tech.

4. Jaylon Johnsonban látjátok az No 1. cornert?

Nem kell feltétlenül annak lennie, én egyre jobban hajlok arra, hogy legyen két jó CB2-d, mert akkor nem lehet egyoldalúan támadni az egyiket.

Drafton jönnek azért jó pedigréjű srácok.

5. Ti meglennétek Shelleyvel, ha jövőre ő lenne a nickel CB?

Kaphat lehetőséget, én hoznék egy-két olcsó veterán vetélytársat neki, egyik majd lesz depth.

tüsi91
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
1. Én Danielst és Whitehairt is megtartanám, Mustipher egyértelmű kuka. FA igazolás kellene egy az offseasonban ebbe a falba + még valaki draftról.
Reméljük a jövő fényes.
3. Hicks sajnos kuka, nem képes egészséges maradni. Ennek fényében Nicholst én megtartanám, ha nincs egyérteműen jobb FA.
4. Jaylon Johnson lehet no1 corner, ha a secondary többi része is javul. Ő sosem lesz shot down - corner, de megfelelő kezdő kaliber.
5. Shelley lehet jó, de képes konzisztensen hozni ezt a formát? Szerintem nem de remélem nem lesz igazam.

Általánosságban igaz hogy nagyon jót tenne a csapatban levő ezen játékosok többségének ha (ahogy írtad is párnál) stabil játéklehetőséghez jutnának, kérdés hogy a kirúgás szélén levő HC-t mennyire érdekli az hogy az utódjának rendelkezésre álljon elég adat a fiatal játékosairól... na ha másèrt nem, emiatt mindenképp ki kellett volna rúgni.
davemayer
Jensen (TB), Paradis (Car), J. Kelce (Phi), B Jones (Ten), J Britt (Ten, Martin (LV)), T Karras (NE), Corbet (LAR)

Drafton eleve nem leszünk korán jelen, az Iowas srácot láttam nálunk opcióként, talán 2.kört megérhet.

Johnson és Shelley megítélését jelentősen befolyásolhatja majd a pass rushunk minősége.

csi77
Kelce 99% nem, ha nem marad, akkor visszavonul. Már idén is azon gondolkodott. De ha így fejlődik tovább a játèk nálunk ès marad a jó hangulat akkor ráhúzhatmèg egy idènyt Phillybe.
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Reméljük a jövő fényes.

davemayer

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Reméljük a jövő fényes.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Rokván (apropó, róla mi hír?), Mack, Hicks out, Gipsonon kívül érdemes valakit figyelni a jövőre nézve? Ch Jonest nyilván nem, őt ismerjük
csi77
Roquan hamstring sérülés. Pár héten belül a negyedik: Jackson, Robinson, Shelley, Smith. Nem mondom, hogy nem lehet véletlen, de egy picit gyanús. S előtte Bush is hammyvel került rövid IR-re. Ha tippelnem kellene, akkor a Cardinals meccset biztosan kihagyja, de még sanszosan a Packers meccset is.

Ami a kérdésedet illeti. Elkezdtem már írni egy hosszabb lélegzetvételű irományt. Sokan mondják, hogy a keret tele tehetségekkel, én őszintén nem látom ezt. Akit ezen a pár meccsen érdemes nézni az nyilván Trevis Gipson, aki nekem egy picit csalódás, bár csütörtökön jól játszott szerintem, de előtte voltak meccsek 49ers, Steelers, ahol nem dolgozott jól.
Borom egyértelműen. Jenkinst aktiválni kell a Cards meccs előtt, különben idén nem játszhat. Kiváncsi vagyok milyen szerepet szánnak neki. Teljesen egyértelmű, hogy ha fizikailag készen áll, akkor akár Peters helyén is, de kezdetni kell a jövőre nézve.
És, hogy őszinte legyek elfogytunk jelen állás szerint. Oké Kmetet tudod nézni, kezd sok targetet kapni. Tonga peremember, ott sincs értelme mondjuk Margus Huntot kétszer ennyi snapen játszatni.

Felteszek 5 kérdést csak így vitaindítónak, ha már hétvégén részesülünk abban a kegyben, hogy nem kell néznünk a csapatot. Válaszoljatok minél többen, és annak is örülnék, ha külsősök (értsd normálisan működő NFL franchiseoknak szurkolók és a Lions fanok) is többen válaszolnátok, akik követitek a csapatot.

1. Egy ideális világban a Jenkins-Borom páros tud hozni egy NFL átlag szintet jövőre. De mi lesz belül? Az, hogy Mustipher helyére kell hozni egy kezdő szintű centert az vita nélküli. Whitehair szerződéséből nem látom, hogyan szállnánk ki. Ez 4 ember a támadófalban. Mit csinálsz Daniels-szel?
Véleményem az, hogy Mustipher jelentősen lehúzza a mellette állók játékát, s a belső nyomások nagy része róla jön. Daniels jobban játszik, mint Whitehair az is biztos. Még mindig csak 24 éves, s az ő karrierje alatt is Matt Nagy volt az edző. Viszont én nem érzem őt egy must re-sign kategóriának. Nyilván az is számít, hogy a támadófalat milyen irányba szeretnék elindítani. Ha inkább egy power séma felé, akkor Daniels mehet, mert ő nem egy mauler. Ha maradna inkább egy zóna blokkolás, akkor 7-8 millióért visszahoznám.

2. Négy meccs távlatából Boromban látjátok a hosszútávú jobb oldali tacklet? Látható, hogy Jenkinst inkább a bal oldalra szánják. Passzblokkolásban volt a 49ers és a Steelers ellen szerintem erős meccse, a Lions ellen nem volt gond, bár ott minőségi rusher nincs. A Ravens ellen legyünk őszinték szarul játszott. Ezek alapján ja egyértelműen bizakodóak lehetünk. Viszont futásblokkolásban nagyon gyatra. Gyakorlatilag az én szememben egy Charles Leno szint. Nincs push, technikából nem tudja megoldani, második szintre nem ér fel. Utóbbi oké a college tapeken is látszódott, hogy ő abban nem lesz erős.

3. Védőfal közepe. Szezon előtt azt mondtuk, éreztük, hogy a védőfal közepe a csapat legmélyebb egysége. A szezon egyelőre mást mutat. Lehet coaching problémára fogni, Hicks döglődésére fogni, de egyénileg bárki játszik jól? A futás elleni gyatra védekezésünk egyik oka, hogy a védőfalat rendszeresen eltakarítják az útból. De ezt már tavaly is láttuk, amiben idén még talán még inkább visszaesett az egység az a pass rush. Belülről rendkívül minimális nyomás érkezik. Ez biztos rontja pl Trevis Gipson hatékonyságát is. Ha Quinn nem játszana ennyire kimagaslóan még ennél is kellemetlenebb lenne a dolog. Tavalyhoz képest egyértelműen rosszabb éve van Nicholsnak, rosszabb éve van Edwardsnak. Goldmannek bár most volt pár jobb meccse, de nincs azon a szinten, ahol 2-3 éve volt. Hicks jövőre nem lesz itt. Tonganak vannak jó snapjei, többet kellene játszania most hogy a szezon lényegi részének számunkra vége. Aki szerintem egyénileg korrektül teljesít az Blackson, így ránézésre tőle jön a legtöbb pressure. Nicholsnak kontrakt éve van. Mit csinálsz vele? Hicks jövőre nem lesz itt. Megtartod 6-8 millióért? Elengeded?

4. Jaylon Johnsonban látjátok az No 1. cornert? Volt két rosszabb meccse, az egyik Adams ellen, akit bárhova követett. A másik Evans ellen. Két elit WR-t nem tudott megoldani. Mennyire látjátok ezt problémának? 84-es passer ratinggel dobálnak rá, ami nem kirívóan jó, inkább olyan NFL átlag feletti. Abban is megegyezhetünk, hogy a másik oldali corner játékunk miatt nem is tesztelik oly sokat. Jelenleg nekem ő egy erős No2. CB, de messze van az igazi elittől.

5. Ahogy haladtunk előre a szezonban én egyre inkább úgy éreztem, hogy Shelleyben látom az NFL játékost. Vildor játéka az elmúlt pár hétben katasztrofális lett, Shelley szép csendben eközben megbízhatóan teljesített. Nem játszik Bryce Callahan szinten ez tiszta. De nem verik agyon, csinál szép játékokat és nem szopatnak halálra minket a slotban. Az vita nélküli, hogy egy azonnal bevethető szélső cornerra szükségünk van, akár többre is, de nem vagyok benne biztos, hogy a slotba találunk jobb embert. Ti meglennétek Shelleyvel, ha jövőre ő lenne a nickel CB?

Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Nyugodtan ki lehet rúgni hétfőn. Szánalmas meccs volt ez is.
tüsi91
Nagyon meleg volt... mindenesetre komoly meglepetés lenne ha nem rugnák ki a black monday-en.
davemayer
Fieldssel ez szerintem zakó
csi77
Lehet. De őszintén nem mindegy?
Dalton az látszik, hogy fejben gyorsabb. Gyorsabban dönt, olvas stb. Ezt mondtam én nyáron is, s eddig is. Fields sokat fejlődött, de még messze nem eleget.
A gáz az, hogy ugyanazt kérik tőle, mint Daltontól és vajnyi keveset adjusztáltak Fields erősségeire.
16 mágikus pontot szereztünk btw, szóval elájulni nem kell.
tüsi91
Dehogynem, ezt inkább Dave-nek írom, aki nem tér napirendre Dalton fölött. 😊
Az hamar kiderült, hogy Fields sokkal nagyobb tehetség, de az is, hogy nem kész még. Annak örültem, volna, ha a Daltonnal megyünk a szezon elején, időnként bevetve Fieldset, hogy a szokja a légkört, majd egyre nagyobb szerepet kap és átveszi a stafétát. Ez a stáb, élén Nagy-vel képtelen volt ennek (vagy bármi hasonlónak) a kidolgozására, kb a 17-es szezon jutott a hívásaikról eszembe.

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Ez azért lol 😊

twitter.com/sharpfootball/status/1463955242568007680?s=21

több mint 3 éve
Annyira hozott lázba ez a meccs hogy inkább játszóházba mentem a gyerekkel… Azért megnéztem felvételről, pont olyan színvonalas volt mint vártam. Dalton nem volt rossz, de megint kőkemény 16 pont sikeredett egy ócska Lions ellen (nem megbántva őket) . Felesleges időpazarlás volt elég lett volna megnéznem az eredményt valahol…

több mint 3 éve
tüsi91
Nagyon meleg volt... mindenesetre komoly meglepetés lenne ha nem rugnák ki a black monday-en.
davemayer
csi77
Sztem meg 100% hogy nem, Fieldset a passrush bünteti leginkább, az meg azért ha az egész meccset nézzük nem nagyon volt. A playcall a kérdés ebben az esetben, ha ugyanezt csináltatták volna vele kb ugyanez az eredmény, ha jobban ráhivjak a playeket szvsz siman nyertünk volna.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
davemayer
csi77
Lehet. De őszintén nem mindegy?
Dalton az látszik, hogy fejben gyorsabb. Gyorsabban dönt, olvas stb. Ezt mondtam én nyáron is, s eddig is. Fields sokat fejlődött, de még messze nem eleget.
A gáz az, hogy ugyanazt kérik tőle, mint Daltontól és vajnyi keveset adjusztáltak Fields erősségeire.
16 mágikus pontot szereztünk btw, szóval elájulni nem kell.
több mint 3 éve
tüsi91
davemayer
Nem az a kérdés, akkor kirúgják legkésőbb. Egy két lábon járó hulla. Az a kérdés, miután a Cards megveri jövő vasárnap és főleg utána Packers főműsoridőben lesimázza a csapatot kirúgják-e? Akkor 4-9 lesz.
És idén már az alapszakasz vége előtt 2 héttel lehet vezetőedző jelöltekkel beszélni. Meg kellene adni azt az előnyt, hogy hamarabb kezdjük az edzőkeresést.
tüsi91
Ok de lehet beszélni velük? Nincs szabály rá hogy csak ha "kiesett" a csapat akkor lehet? Vagyez az alapszakaszra nem vonatkozik?

Élvezzük ki, idén már nem lesz győzelmünk ha a D-ben nem jönnek vissza a sérültek.
davemayer
Ha nincs edződ, akkor lehet.

Ezek a hátramutató vereségek, mint a tavalyi szezon végén olyan hulladék csapatok ellen mint pl a Texans vagy a Jaguars annyit értek, hogy plusz első kört be kellett dobni Fieldsért.

16 pontot szereztünk úgy, hogy Dalton jól játszott.
tüsi91
Nyugi idén ilyen győzelmünk nem lesz, most nem texans jön szembe a végén.
davemayer
Giants, Hawks.

A lényeg, hogy már most bele kell állni a rebuildbe. Nagy szerinted megteszi, ha marad?
A következő két meccs nagyon csúnya lesz. George nyilatkozata most megmentik. Az más kérdés, hogy teljesen feleslegesen.

Revidialom az álláspontom a 2-3 héttel ezelőttihez képest. Amikor Jenkins készen áll be kell rakni kezdőbe. Játsszon, tanuljon. Peters érdemeinek elismerése mellett eltékozolt snapek 2022-re nézve.
Az összes többi fiatalt be kell dobni. Newsome, Graham, Snowden akárki más.
több mint 3 éve
tüsi91
davemayer

Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
tüsi91
davemayer
Nem az a kérdés, akkor kirúgják legkésőbb. Egy két lábon járó hulla. Az a kérdés, miután a Cards megveri jövő vasárnap és főleg utána Packers főműsoridőben lesimázza a csapatot kirúgják-e? Akkor 4-9 lesz.
És idén már az alapszakasz vége előtt 2 héttel lehet vezetőedző jelöltekkel beszélni. Meg kellene adni azt az előnyt, hogy hamarabb kezdjük az edzőkeresést.
tüsi91
Ok de lehet beszélni velük? Nincs szabály rá hogy csak ha "kiesett" a csapat akkor lehet? Vagyez az alapszakaszra nem vonatkozik?

Élvezzük ki, idén már nem lesz győzelmünk ha a D-ben nem jönnek vissza a sérültek.
davemayer

Ezek a hátramutató vereségek, mint a tavalyi szezon végén olyan hulladék csapatok ellen mint pl a Texans vagy a Jaguars annyit értek, hogy plusz első kört be kellett dobni Fieldsért.

tüsi91
Nyugi idén ilyen győzelmünk nem lesz, most nem texans jön szembe a végén.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egyenlő erők csatájában egy jól eltalált lövés döntött.......

Rúgjunk ki mindenkit és azokat is, akik rájuk emlékeztetnek.

Azt hisezm ezt írtam már

Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
tüsi91
davemayer
tüsi91

davemayer

Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
davemayer
tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
davemayer
több mint 3 éve
tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ha van ember, aki nem érdemelt győzelmet valaha az Matt Nagy, szánalmas senkiházi, kíváncsi leszek az interjújára, igazából mind1 mikor rúgják ki, de a franchiseról elmond valamit, hogy még mindig az öntelt fejét kell nézni az oldalvonal mellett.

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Rapoport szerint nem sok esély van Nagy elküldésére az offseason-ban sem... Fantasztikus hír...
Proki_
Nem tudom ezt hol olvastad.
De nyugi. Menni fog. Ha a mai még meg is lenne, akkor jön két zakó, egyik a Packers ellen főműsoridőben.

Burns kezd a védelemben Vildor helyett.
tüsi91
Szerintem is, ninca rá esély hogy túlélje ezt az évet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal