Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Bruce Irvin a fedélzeten…34 éves. Úgy látszik szeretjük vissza csábítani a nyugdíjasokat…Ez azt is indikálja hogy Mack ki fog hagyni még pár meccset.

Inkább megnéztem volna mit tud Snowden…

twitter.com/rapsheet/status/1461480976769507333?s=21

több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
PO "esély":
Tegyük fel, hogy a 9-8 elég lesz. tehát a maradék nyolcból kell még hat:
Lesz még 1 Lions, 2x Vikings és 1 GB, amiből hozni kellene hármat, azaz mindet, ami lehetséges, mert ha Aaron nem sérül le, akkor -1-ről indulunk.

Ravens, Arizona, Seattle és Giants:
Itt +1-ről indulunk és ha megvan a Ravens, akkor az már 2...

Szóval nem lehetetlen, de:
33, 38 és 29. Ennyi pontot kaptunk az utolsó három meccsen. Így nehéz lesz...
mortirolo
Szerintem erről jelen pillanatban felesleges beszélni.
A legvalószínűbb hogy lesz annyi győzelmünk hogy ne legyen olyan jó a giantsnek az első köre de annyi nem lesz hogy PO-ról beszélgessünk, ahhoz komoly fejlődés kell a LoS mindkét oldalán.
Fields fejlődjön és ne essen szét a csapat, nekem ennyi az elvárásom.

Tipp: 6-11
davemayer
Tipp:7-10
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
PO "esély":
Lesz még 1 Lions, 2x Vikings és 1 GB, amiből hozni kellene hármat, azaz mindet, ami lehetséges, mert ha Aaron nem sérül le, akkor -1-ről indulunk.

mortirolo
Szerintem erről jelen pillanatban felesleges beszélni.
A legvalószínűbb hogy lesz annyi győzelmünk hogy ne legyen olyan jó a giantsnek az első köre de annyi nem lesz hogy PO-ról beszélgessünk, ahhoz komoly fejlődés kell a LoS mindkét oldalán.
Fields fejlődjön és ne essen szét a csapat, nekem ennyi az elvárásom.

Tipp: 6-11

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
PO "esély":

több mint 3 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Egyre nehezebb hova tenni azt a 49ers elleni verességet. Simán kikaptak a Cardinals erősen tartalékos csapatától majd most agyonverték az szét hypolt star csapat Ramst.
Tomcsik
Nekem az a relevanciája, hogy Shanahan mennyivel jobb edző, mint Nagy, ha ne adj isten kirúgnák én örömmel fogadnám nálunk.

több mint 3 éve
Egyre nehezebb hova tenni azt a 49ers elleni verességet. Simán kikaptak a Cardinals erősen tartalékos csapatától majd most agyonverték az szét hypolt star csapat Ramst.

több mint 3 éve
Jenkins hivatalosan is edz, ami azt jelenti, hogy vélhetően már aktiválják is a hétvégére, de legkésőbb 3 héten belül. Ez nem azt jelenti, hogy játszik is persze már a Ravens ellen.
Ha viszont nem nyúlnak hozzá a támadófalhoz a bye alatt az ismételten minősíthetetlen edzői döntés lenne.

Ha játszatni akarják rögtön Jenkinst, akkor arra van szerintem 3 opció, meg 2 arra az esetre ha nem.
1. Whitehair center, Jenkins guard.
2. Whitehair center, Jenkins RT, Borom LT, Peters LG.
3. Whitehair center, Jenkins LT, Peters LG.
4. Jenkins nem játszik idén.
5. Hatodik OL lesz.

A 2-es opcióban 4 ember játszana más poszton azt kétlem, hogy meglépnék.
Az 1-es opció lenne a legkézenfekvőbb, de Jenkinsben hosszútávon OT-t látnak, szóval ezt sem annyira várom.
Marad a 3-as. Peters játszik annyira jól, és van akkora respektje, hogy a kezdőből nem teszik ki. Mivel Mustipher a liga legrosszabb centere, de legalábbis keményen dolgozik azért, hogy a legnagyobb esélyesek közt tartsuk számon, így abból indulok ki, hogy ő lesz az, aki repül.
4-es. Én azt hiszem, hogy Pace marad a franchisenál, de esetleg látni azt, hogy Jenkins jó lehet mindenképpen hasznos lehet neki. Szóval idén játszani fog. Kérdés mikor.
5. Ha még nem áll készen, akkor is Mustipher pad, Whitehair center, Bars beáll. Jenkins pedig játszik majd, mint 6. OL, és nem Jimmy Graham fog blokkolni a fal mellett. Ez tán a legvalószinűbb.
tüsi91
Nem láttam a commentet lehet nem frissítettem, ha látom nem írtam volna le ugyanazt…

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 3 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Ja az a baj, hogy ezek azt hiszik még bármi lehet s ezért nem fogják a jól jatszó Peterst lecserélni.. :/ Pedig most lenne értelme a Jenkins Bars Whitehair Deniels Borom 5nek jatszani egyutt..

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Peters G??? Na ha valakit, akkor őt nem nagyon lehet átmozgatni annak. Nèha próbálkoztak ezzel nála, de az nem az ő világa. Tessék csak bèkèn hagyni ahol van, ha már ennyi idősen mèg össze tudta szedni magát ès ilyen szinten játszik.

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Jenkins edzésbe áll így talán láthatjuk pár meccsen. Castillo azt mondta hogy edzésen RT és LT snappeket is kap majd. Én tippre azt mondanám hogy Mustipher repül a kezdőből. Whitehair vagy Daniels megy C-be. Peters G és Jenkins LT lesz

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jenkins hivatalosan is edz, ami azt jelenti, hogy vélhetően már aktiválják is a hétvégére, de legkésőbb 3 héten belül. Ez nem azt jelenti, hogy játszik is persze már a Ravens ellen.
Ha viszont nem nyúlnak hozzá a támadófalhoz a bye alatt az ismételten minősíthetetlen edzői döntés lenne.

Ha játszatni akarják rögtön Jenkinst, akkor arra van szerintem 3 opció, meg 2 arra az esetre ha nem.
1. Whitehair center, Jenkins guard.
2. Whitehair center, Jenkins RT, Borom LT, Peters LG.
3. Whitehair center, Jenkins LT, Peters LG.
4. Jenkins nem játszik idén.
5. Hatodik OL lesz.

A 2-es opcióban 4 ember játszana más poszton azt kétlem, hogy meglépnék.
Az 1-es opció lenne a legkézenfekvőbb, de Jenkinsben hosszútávon OT-t látnak, szóval ezt sem annyira várom.
Marad a 3-as. Peters játszik annyira jól, és van akkora respektje, hogy a kezdőből nem teszik ki. Mivel Mustipher a liga legrosszabb centere, de legalábbis keményen dolgozik azért, hogy a legnagyobb esélyesek közt tartsuk számon, így abból indulok ki, hogy ő lesz az, aki repül.
4-es. Én azt hiszem, hogy Pace marad a franchisenál, de esetleg látni azt, hogy Jenkins jó lehet mindenképpen hasznos lehet neki. Szóval idén játszani fog. Kérdés mikor.
5. Ha még nem áll készen, akkor is Mustipher pad, Whitehair center, Bars beáll. Jenkins pedig játszik majd, mint 6. OL, és nem Jimmy Graham fog blokkolni a fal mellett. Ez tán a legvalószinűbb.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Megmondom őszintén Jackson hiánya azért elég szembeötlő volt, elsősorban a 49ers ellen. Nem a futás megállitásában persze, de a statisztikailag a lőlapra nem felkerülő játékokban. Még mindig egy jó cover safety, a pickek nem jönnek ez igaz, de sok feladatot megold hátul, és ez a hiányában látszik elsősorban. Tashaun Gipson esett vissza 2020-hoz képest, meg ő is sérült állandóan. Ami egyébként a keretre elmondható. Season ending sérülés alig van, de a kis 1-2-3 hetes sérülésekkel tele a padlás.
több mint 3 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Persze lehet még ezen lamentálni, hogy a bírók, hogy kiszúrtak velünk ez tény, de őszintén ez a csapat nem érdemel győzelmet, amíg Nagy van az oldalvonal mellett én annyira nem bánom, hogy kikaptunk, ez is egy szög a koporsójába legalább. Számomra a legérdekesebb az lesz, hogy a hogyan oldjuk meg a safety kérdését. Jackson borzasztó közepes vagy inkább gyenge lett a nagy pénzért. Persze kirúgni így sem lenne értelme, de nagyon kellene mellé egy jó társ. A Defense jövőre még jobban visszafog esni ez szinte garantált kérdés,hogy a rebuild mennyire fog sikerülni, Pace néha elkap egy-két jo picket meg veterán játékost a piacról, de itt a foltozgatás már nem lesz elég.

több mint 3 éve
Newtonra rádobták a flaget arra amit Rodgersre ellenünk meg nem, nahát...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jó lenne már tovább lépni erről a témáról. Inkább írj arról, hogy szerinted milyen hibákat vétett a csapat, hogy ezt a meccset nem sikerült megnyerni.
tüsi91
Ki kellene küldeni néhány lófejet a megfelelő helyekre és akkor ezeket a meccseket is megnyernénk végre.

A másik része a dolognak, hogy Pace és Nagy ennyire képes. Nem kell csodát várni. Ha netán Fields TOP5 lesz jövőre, de Nagy marad, akkor továbbra is csak szenvedni fogunk.
több mint 3 éve
Jó lenne már tovább lépni erről a témáról. Inkább írj arról, hogy szerinted milyen hibákat vétett a csapat, hogy ezt a meccset nem sikerült megnyerni.

Az lehet még engem is érdekelne, de az elmúlt egy hét másról nem szólt mint a bírózásról.
több mint 3 éve
Nagyon fasza szóval az Officiating maguk közt elismerte hogy a Bears ellen “legalább” 3 kritikus esetben hibásan döntött a bíró. Mondjuk ennek semmi következménye nincs, még csak egy nyilvános sorry se… Corrente “hip checkjét” ugyancsak nem taglalják holott az magában eltiltás kéne hogy legyen annak a féregnek…Nevetséges ami amit megtehetnek ezek a retkes zebrák.

twitter.com/tompelissero/status/1459841273460932610?s=21
Tomcsik
Mi is sokra mentünk vele, hogy utólagosan elismerték a nyilvánvaló csalásokat.
Meg módosítottak is pár szabályt.
Bazzani
Az a baj hogy semmi következmény. A spori azt tesz amit akar… Ezen a meccsen mondjuk ki erősen fenn állt a csalás gyanúja. Nem 1 nem 2 hanem “legalább” 3 kritikus döntés ( aki látta a meccset az tudja hogy volt vagy 6 is) ez a féreg meg röhög a markába. Ilyen közfelháborodást amit kiváltott ez a meccs régen láttak, ha pörgeted a Twitteren még Packers meg Lions fanok is ki vannak akadva a bírókra, ez azért sokmindent elmond.

Ez az NFL hitelességéről is szól. Többen írják hogy amióta az NFL benne van a nagy fogadási businessben azóta sokan nem hiszik hogy nem nyúlnak bele a meccsekbe.

Ez nem tesz jót a liga megítélésének és az hogy egy ilyen meccset a bíró megúszik bármilyen felelőségre vonás nélkül az csak rátesz erre egy lapáttal…

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Nagyon fasza szóval az Officiating maguk közt elismerte hogy a Bears ellen “legalább” 3 kritikus esetben hibásan döntött a bíró. Mondjuk ennek semmi következménye nincs, még csak egy nyilvános sorry se… Corrente “hip checkjét” ugyancsak nem taglalják holott az magában eltiltás kéne hogy legyen annak a féregnek…Nevetséges ami amit megtehetnek ezek a retkes zebrák.

Tomcsik
Mi is sokra mentünk vele, hogy utólagosan elismerték a nyilvánvaló csalásokat.
Meg módosítottak is pár szabályt.

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387

Tomcsik
Sajnálom, remélem egyik csapatnak se vezet több meccset, nem szeretem, ha így nyerünk.

A szitu az NFL részéről a Bears felé meg olyan, hogy "már többször tökön rúgtalak, elgurult a heréd, de ne keresd, mert ráléptem!" érzés.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Marsh még kapott egy 5972$ büntit is az NFL-től. Kész vicc, kiváncsi vagyok mennyit kapott a ref aki elfújta a meccset és direkt kontaktot keresett egy játékossal… Gusztustalan
Tomcsik
Az, bár nem tudom, hogy van-e olyan szabály, hogy akire ilyen szabálytalanságot fújtak, annál automatikusan van bünti, és csak a mértéke lehet kérdéses, mert ahhoz képest eléggé alacsonyra van húzva, mintha kb a minimumot kapta volna. Persze, ha megnézzük, hogy valakinél milyen balhé volt most a covid miatt, és durván a 2,5-szeresét kapta, akkor azért megint más a helyzet kinézete
Wyatt
Azért azt is nézd hogy egy PS playa aki 100k körül keres. Neki azért az 5k is számít. De jah be nem tűrt póló 20k, megbámulni a kispadot 40 yardról 6k. Hazudni, folyamatosan megszegni a liga Covid protokolját és emberi életeket veszélyeztetni 14k… Elcsalni egy meccset és direkt “hipchekelni” egy játékost az semmi, sőt még bátorítandó is a liga részéről. Teljesen nevetséges hogy ez megtörténhet és nem hogy következménye nincs, de még rá is tesznek egy lapáttal. A Chicago Bears a liga egyik alapító tagja, a liga legpatinásabb egyesülete én a helyükben ezt biztos nem hagynám ennyibe, de hát nincs tökük hozzá hogy beintsenek a ligának…
Tomcsik
"Elcsalni egy meccset és direkt “hipchekelni” egy játékost"
Itt kire és mire gondolsz?
több mint 3 éve
Marsh még kapott egy 5972$ büntit is az NFL-től. Kész vicc, kiváncsi vagyok mennyit kapott a ref aki elfújta a meccset és direkt kontaktot keresett egy játékossal… Gusztustalan
Tomcsik
Az, bár nem tudom, hogy van-e olyan szabály, hogy akire ilyen szabálytalanságot fújtak, annál automatikusan van bünti, és csak a mértéke lehet kérdéses, mert ahhoz képest eléggé alacsonyra van húzva, mintha kb a minimumot kapta volna. Persze, ha megnézzük, hogy valakinél milyen balhé volt most a covid miatt, és durván a 2,5-szeresét kapta, akkor azért megint más a helyzet kinézete
Wyatt
Azért azt is nézd hogy egy PS playa aki 100k körül keres. Neki azért az 5k is számít. De jah be nem tűrt póló 20k, megbámulni a kispadot 40 yardról 6k. Hazudni, folyamatosan megszegni a liga Covid protokolját és emberi életeket veszélyeztetni 14k… Elcsalni egy meccset és direkt “hipchekelni” egy játékost az semmi, sőt még bátorítandó is a liga részéről. Teljesen nevetséges hogy ez megtörténhet és nem hogy következménye nincs, de még rá is tesznek egy lapáttal. A Chicago Bears a liga egyik alapító tagja, a liga legpatinásabb egyesülete én a helyükben ezt biztos nem hagynám ennyibe, de hát nincs tökük hozzá hogy beintsenek a ligának…

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tomcsik

több mint 3 éve
Tomcsik
Hagyd, 2 hét és senki emlékezni sem fog rá. Ezért hagyjàk, mert hosszú távon semmi káruk nem keletkezik belőle.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve