Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
chicagofootball.com/2014/11/05/database-chicago-bears-qb-jay-cutlers-targets/a15dbag/Matt Forte: 110-es rating, ez elit. Mellé kellene álítania többi QB-HB számokat, mert én ezt nem tartom annyira sokra önmagában, 58 elkapás 490 yardért, túl sok a checkdown, mert szar a fal (is).
A következő statisztika remekül mutatja mennyire nem működik idén a Cutler-Marshall kapcsolat.tüsi91
Martellus Bennett: na ez már elit, akárhogy is nézed. Több mint 72%, 102-es rating. De 5TD 3 INT azért, ha nem is tragikus, azért elég siralmas.
Alshon Jeffery: 102-es rating. Szép. Elit. Összesen 3 TD 8 meccs alatt, 58% találtai arány. Blaine Gabbert. Mondjuk egész brutál yard/attemt mutató, szóval valószínűleg ez lehet magyarázat a mindössze 58 százalékra. És Jeffery elég sokat droppol, ez nem is fog megváltozni.
Ezek a számok eddig megállják a helyüket akárkiével szemben. Persze ez nyilván nem Cutler érdeme.
És most kezdődik a tragédia.
Brandon Marshall: szaros 52%-kal 5TD 3INT, ebből 4TD 1 meccsen jött, hullagyenge YPA, 76.7-es rating. Blaine Gabbert.
Dante Rosario: flat route-ot fut a gyerek, 9 elkapás 89-es rating. Utána kellene nézni máshol milyen a 2. számú TE teljesítménye, az elmút 3 évben a TE class elég rosz volt, szóval ez van.
Santonio Holmes: nabazmeg. 12 target, 7 elkapás, 32.8-es rating. Legyen elég ennyi. És állandóan a pályán van. Mínusz 1 ember.
Josh Morgan: a másik nímand. 7 target 4 catch. 1TD 1INT. 65.8-as rating.
Ez bizonyára Cutler hibája.
Valószínűleg The Visionary nem feltételezte, hogy egy 22 éves kölyök, akinek 2 elkapása volt tavaly a profik között akár meg is sérülhet (6-8 hetes sérüléssel kihagyott 12 hetet, és még most kezdett el edzeni), vagy egy 31 éves játékos elindulhat lefelé a lejtőn. Az Top4 célpont között elég egyenletesen vannak elosztva a labdát. Ennyit arról, hogy Cutler nem jól osztja a labdát. A kiegészítő emberek - akik a szezon végén 50% körül vannak a páylán, ami azért jó sok százalék - annyira rosszak, hogy állhatsz te fel 2 TE-2WR, vagy 3WR-1TE, 10 ember van a pályán 11 helyett. Pedig 14 NFL szintű játékost azért illett volna találni. Vagy a HC kimondhatta volna azt, hogy ezek sehol sincsenek, kérek szépen másokat, mert pálya közelébe nem engedem egyiket se. És az volt a terv, hogy az offense nyeri majd a meccseket. Tavaly annyira elégedett volt mindenki mindennel, hogy a legnagyobb erősíté Ola, a második legnagyobb Carey, aki pályára se lép, így legalább nem tud hibázni se, ezt is meg kell becsülni. És ehhez jön, hogy Marshall meg sem közelíti önmagát, Mills kifelé tart a ligából (a másik emberhátrány), Long és Jeffery sehova nem fejlődik. Summa summarum: 9 NFL szintű játékos lép pályára, és az egyik szupersztárod, a csapat oszlopa megrogyott. Az ST-ben nincs returner, a védelem néha ideig-óráig meccsben tud tartani. Szép feladat áll Trestman előtt az biztos.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
A GB ellen Mills ujra a RT , Ola pedig megy LG-ba. Kivancsi leszek ez mennyiben segiti majd Cutler-t...
több mint 11 éve
Jó esélyeink vannak legyőzni a Packerst, ha Mekkelek megint eltöri Rodgers vállát a 2. percben. Rendes körülmények közt szinte 0. Azonban vereség és vereség közt is van különbség. Pár napja azt írtam, hogy Trestman véleményem szerint, ha nem lesz totális bukta a második fele a szezonnak, akkor kap még egy évet. Itt az első meccs, és egy mérvadó meccs. Senki nem várja azt, hogy nyerjünk idegenben, de ha bye week után újfent rommá vernek mind defense, és főleg offense oldalon az egy súlyos intő jel, hogy talán még is váltani kellene januárban.Leshoure-től sokat vártam anno, az Illiniben jó volt, de a Lionsban finoman szólva sem váltotta meg a világot......
Ha picit még jobban előretekintek a Packers után fogadjuk a Vikingst. Két csoportmeccs, s ha netán 0-2 lesz belőle, akkor nyugodtan lehet mondani, hogy tényleg itt a vég.
Workouton volt ex-Lions RB Leshoure, meg ex-Vikes safety Raymond.tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
chicagofootball.com/2014/11/05/database-chicago-bears-qb-jay-cutlers-targets/a15dbag/a tavalyihoz képest szabad szemmel is látható volt a különbség. Tavaly emlékszem h volt olyan driveunk ahol zsinórban négyszer volt complete Marshallnak.
A következő statisztika remekül mutatja mennyire nem működik idén a Cutler-Marshall kapcsolat.tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
chicagofootball.com/2014/11/05/database-chicago-bears-qb-jay-cutlers-targets/a15dbag/A következő statisztika remekül mutatja mennyire nem működik idén a Cutler-Marshall kapcsolat.
több mint 11 éve
Jó esélyeink vannak legyőzni a Packerst, ha Mekkelek megint eltöri Rodgers vállát a 2. percben. Rendes körülmények közt szinte 0. Azonban vereség és vereség közt is van különbség. Pár napja azt írtam, hogy Trestman véleményem szerint, ha nem lesz totális bukta a második fele a szezonnak, akkor kap még egy évet. Itt az első meccs, és egy mérvadó meccs. Senki nem várja azt, hogy nyerjünk idegenben, de ha bye week után újfent rommá vernek mind defense, és főleg offense oldalon az egy súlyos intő jel, hogy talán még is váltani kellene januárban.Ha picit még jobban előretekintek a Packers után fogadjuk a Vikingst. Két csoportmeccs, s ha netán 0-2 lesz belőle, akkor nyugodtan lehet mondani, hogy tényleg itt a vég.
Workouton volt ex-Lions RB Leshoure, meg ex-Vikes safety Raymond.
több mint 11 éve
Nehogy dobj, elég ez a passzolt yard stat. 😀 Így elhiszünk mindent... a meccsig biztos.
'Bear down, Chicago Bears, make every play clear the way to victory'
több mint 11 éve
Szinte semmi, ismétlem semmi nem szól mellettünk a GB ellen, hacsak az nem, hogy minden rossz (és jó) sorozat megszakad egyszer. csi77Ellentmondok:
Total passing yards:
Jay Cutler: 2093
Aaron Rodgers: 2092
Gyakorlatilag nyertünk 😊.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Srácok! Mikor van esélyünk a GB ellen, ha nem egy bye week és egy ordas nagy saller után? Most attól tekintsünk el, hogy ők is ott voltak (mármint pihin).....Ez a szezon már nagy valószínűséggel kuka, bár 3-5 után elvileg ugyanúgy lehet 7-1, mint korábban fordítva. Szinte semmi, ismétlem semmi nem szól mellettünk a GB ellen, hacsak az nem, hogy minden rossz (és jó) sorozat megszakad egyszer. Az edzői stáb most megmutathatja, mennyit ér. Ha mindhárom csapatrész ugyanolyan kilátástalan játékkal rukkol elő, akkor mindenki mehet a levesbe. Ha meg véletlenül nyernénk, felkerülnénk a PO térkép legszélére, még nem lenne reménytelen a helyzet. Ha viszont papírforma szerint kikapunk, akkor be kell dobni a gyeplőt a lovak közé és tabula rasa (TOP 10 pickekkel).
Tehát én egy nagyon szoros győzelmet várok (akkor is, ha egy 45-10-nek reálisabb esélye van). 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Jimmy azt javaslom hozd vissza a woodoo-t mert a GB elleni meccsen egyedül akkor van esélyünk ha Rodgers megsérül. Nem kell hogy nagy baja legyen csak ne tudjon járni és dobni se 😊Átgondolva a helyzetet semmi más esélyt nem látok hogy meg tudnánk nyerni ezt a meccset. Tud ő akkora betlit csinálni mint tette azt ellenünk a 9ers O (amit ugye azóta is igyekeznek bizonygatni h nem csak kisiklás volt hanem tényleg gyengék) komoly passrush nélkül? nem hinném, én még nem láttam őt nagyon hibázni ha hagyják játszani. Nem baj legalább primetime meccsen dől el a szezonunk 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Bagóért nem fog ott maradni Seattle-ben ...Pénzből élünk ugyebár és Sherman meg Earl Tomas is megkapta a nagy zsét....Houstonnál szerintem ellővik a taget, így egy évre még ott tartják utánna meg kigazdálkodják. 25 éves tán a legjobb korba van és brutális páros Halival, nagyon megdöbbennék ha nem tartanák meg valahogy... Orakpo-nak pont az nyomhatja le az árát, hogy sérülékeny, olyan szerződést kell kötni vele, amiben nem nagy a garantált zsé. A Skinsnél már így is tagelték, szóval ő szerintem tűrhető összeggel mozdítható lenne...szerintem annyi pénzt elő tudnánk teremteni, hogy megszerezzük az Orakpo- Wright párost... Akasztani kell egy Young féle DE-t ( pénzéhez képest nagyon korrekt, eddig többet ér mint Allen és Houston együtt...) Drafton első körben jöhetne egy S ( persze attól függ hol draftolunk, mert top 10- ben lehet lenne olyan tehetség, akit nem lehetne benn hagyni...) 2. kör CB vagy LB, 3. kör DE a többi pick mehetne a tàmadókra....Kb ilyesmi forgatókönyvel kiegyeznék...( persze Orakpo kurva rizikós, de hàtha végre elkerülnék a sérülések....)
több mint 11 éve
Én meglepődnék, de kíváncsi leszek. 😊Russell Wilsonnak kb. 800 ezer dollár a fizetése, ez kb. 15 millió felett lesz éves szinten rövid időn belül. Szóval azt, hogy akit akarnak az picit túlzásnak érzem.
több mint 11 éve
Biztos, hogy mögé hozták Fordot? 😊 Tamba Hali most lesz 31, a szerződése is lassan lejár. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy korát tekintve leszállóágban lévő játékost tartanak meg, egy ilyen Houston helyett. A GN meg Ted Thompson tanonc, szóval az még hab a tortán. Bár, hozzáteszem, nem követem a KC-t, és nem ismerem a szerződését.Houston-ügy, szerintem biztos; Halit ki kellene rúgni, ahhoz, hogy ő menjen Houston helyett; lehet van rá valami alternatíva, hogy tudják őket megtartani, de nem tudom mi lenne az; pl. idén/tavaly szinte a teljes támadófalat ki kellett rakniuk, mert nem volt rá lehetőségük megtartani őket, és lesz még kulcslejárójuk
Orakpo mennyire jó futás ellen? "Nemrég" a sb nations redskins blogján kapott hideget meleget ezen a területen.
Seahawks-ra azért nagyon kíváncsi leszek, hogy hány játékosát tartja meg miután Russell Wilson aláírta szerződését.szteknyos
aztán majd valahogy megoldják 😊, mindenesetre, ha nem akkor egy 3. körös comp pickel lesznek boldogabbak
--
Orakpo szerintem kifejezetten jó futás ellen, de kb. 5 éve nem hozott le teljes szezont 😊
--
szerintem akit csak akarnak megtartanak, túlságosan vonzó hely Seattle; Wright szerintem maradni fog
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Igazad van KJ Wright seahawks Knighton Broncos, valami miatt bekevertem
több mint 11 éve
Biztos, hogy mögé hozták Fordot? 😊 Tamba Hali most lesz 31, a szerződése is lassan lejár. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy korát tekintve leszállóágban lévő játékost tartanak meg, egy ilyen Houston helyett. A GN meg Ted Thompson tanonc, szóval az még hab a tortán. Bár, hozzáteszem, nem követem a KC-t, és nem ismerem a szerződését. Orakpo mennyire jó futás ellen? "Nemrég" a sb nations redskins blogján kapott hideget meleget ezen a területen.
Seahawks-ra azért nagyon kíváncsi leszek, hogy hány játékosát tartja meg miután Russell Wilson aláírta szerződését.
több mint 11 éve
Nézegettem ki lesz FA jövőre... LB. Poszton van pár jó név. Justin Houston, mondjuk ő más rendszerből jönne,de szerintem egy állat, viszont a KC megtartja, ha más nem taggel...aztán ott van Orakpo, aki ugyancsak állat edge rusher,csak hát 3x szakadt a mellizma (mondjuk ez még le is viheti az árát, egy jó szerződéssel ahol a garantált nem magas, mert ugyebár sérülékeny...) Aztán ott van KJ Wright, akire szerintem a legnagyobb esélyünk lenne,mivel a Broncosnak több kulcsjátékosát is meg kell tartsa így nehezen tudnak matchelni egy jó ajánlatot... DE poszton Grag Hardey akit ugyancsak lehet jobb áron meg lehet szerezni az ügye miatt ( márha játszhat jövőre...) Cliff Avril sem rossz...és ott lesz D lineba Suh és Fairley is...S be Rahim Moore, Revis ismét FA lesz CB poszton... Szóval van lehetőség...kb 30 millánk lesz, de ügyeskedéssel + a távozókkal ( szerintem Briggs, Williams, Tillman mennek) lesz az 40-45 is... Annyi zsetonból meg 2-3 nevet meg lehet szerezni erről a listáról...TomcsikHoustont nem valószínű, hogy megtartja a Kc, mert nincs helyük, és nem véletlen hozták mögé Fordot, kb. max közelit kell neki adni, ha tényleges licit lesz érte
Orakpo évente úgy 3 meccset tud vállalni 😊, nem hiszem, hogy bárkinek jó lehet
KJ Wright elvileg Seahawks, és onnan még épkézláb játékos nem lett FA, szóval nem hiszem, hogy ez változik 😊
Hardy nagyon izgalmas Fa lesz jövőre, tippelni se mernék 😊
A többiek pedig úgysem lesznek szabadügynökök, talántalán Fairley, de ő is legfeljebb a sérülései miatt
(Suh meg majd az esetleges PO miatt nem lesz rest kb évi 20 M-ért visszaigazolni 😊 )
--
szóval lehet erről a listáról nevet szerezni, bezárólag Orakpo és Fairley, de én ezt nem tenném.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Nézegettem ki lesz FA jövőre... LB. Poszton van pár jó név. Justin Houston, mondjuk ő más rendszerből jönne,de szerintem egy állat, viszont a KC megtartja, ha más nem taggel...aztán ott van Orakpo, aki ugyancsak állat edge rusher,csak hát 3x szakadt a mellizma (mondjuk ez még le is viheti az árát, egy jó szerződéssel ahol a garantált nem magas, mert ugyebár sérülékeny...) Aztán ott van KJ Wright, akire szerintem a legnagyobb esélyünk lenne,mivel a Broncosnak több kulcsjátékosát is meg kell tartsa így nehezen tudnak matchelni egy jó ajánlatot... DE poszton Grag Hardey akit ugyancsak lehet jobb áron meg lehet szerezni az ügye miatt ( márha játszhat jövőre...) Cliff Avril sem rossz...és ott lesz D lineba Suh és Fairley is...S be Rahim Moore, Revis ismét FA lesz CB poszton... Szóval van lehetőség...kb 30 millánk lesz, de ügyeskedéssel + a távozókkal ( szerintem Briggs, Williams, Tillman mennek) lesz az 40-45 is... Annyi zsetonból meg 2-3 nevet meg lehet szerezni erről a listáról...
több mint 11 éve
A Dolphins D nagyon ott van, de hogy 0 ponton tartsák a Chargerst...San Diegóban valami megtorpant az utóbbi meccseken,pedig Riverst már kikiáltották MVP-nek... Láttam az összefoglalót a Phins D nagyon állat volt és úgy néz ki a "törpe" CB- ik nem csak a mi WR-jeinket radirozták le... Tanehill ismét csinált pár szép megoldást...Persze ez nem vigasz, hogy egy jó csapattól kaptunk ki, mert attól mi még fosok vagyunk ...
több mint 11 éve
Tulajdonképpen ezek szerint simán jobbak vagyunk, mint a Chargers, és majdnem olyan jók, mint a Broncos... Na ja.Este nézem a Cardinals meccset. Az OL ott is elég ramaty, de 2 másodperc alatt biztos van egy tök üres elkapó. Igaz droppoltak vagy 8-at, de legalább üresen állnak.
több mint 11 éve
A Dolphins ennyire jó? A Pats ennyire jó? Megtáltosodtak attól, hogy a Bearst pogácsává verték, vagy ennyire jók és ezért tűnt ennyire rossznak a Chicago*? Kínzó kérdések. Ebben a ligában semminek nincs semmi értelme. *nem, tényleg rossz volt, de most épp minden szalmaszálba belekapaszkodik a szurkolói lelkem
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Picit jobban átgondolva a helyzetet, ha nem lesz teljes betli a szezon második fele (értsd mondjuk 3-5 lesz a mérleg, ami azért simán kivitelezhető, bár az itthoni mérlegünk...), akkor Trestman kap még egy évet. Meg is mondom szerintem miért. SPY7 kérdezett Cutler szerződéséről. Idén és jövőre kifizetik neki a garantált nagy részét. 2016 tavaszán ha jól tudom 6 millió DM ellenében lapátra lehet tenni. Ez a szezon kuka, ha a következő is az, abba belebukik Trestman és Emery is. Egy új GM, s egy új HC pedig így új alapokra helyezhetné a franchiset 2016 tavaszán, ha úgy gondolják egy új irányítóval. Egy szó, mint száz én azt a forgatókönyvet várom, hogy Trestman marad, Tucker és Dekamillás megy. A kérdés ki jönne ide DC-nek majd, annak tudatában, hogy tisztában lesznek vele, hogy ha nincs PO repül a bagázs. Picit a 2012-es Martz out és Tice a mi emberünk, de PO kell különben Lovie repülsz szituáció ez.
több mint 11 éve
Ezt mondtam a Packers elleni buktás után. Azóta láttuk az elmúlt meccseken, hogy a komoly pillanatok feldolgozására mentálisan teljesen képtelen játékos. Jeffery sajnos dettó, ő leglaább olcsó. Bennett, ő mikor milyen, de konkrétan elképesztően rossz blokkoló, és egy 10 yardos büntetés mindig benne van. Ezek a playmakereid, és nekik kellene kirántani a csapatot ebből a pöcegödörből. A right tackle alkalmatlan az NFL-re, most ő lesz a LG, mert az LG, aki megmutatta ebben a szezonban,hogy tavaly miért nem kellett senkinek, lesérült az évre. Garza, ő Garza, az első körös Pro Bowler guard se mutatja meg, hogy lehet mögötte futni. Cutler ne adja el a labdát, arra nagyon kell figyelni, ha 2szer eladja, veszítünk. Feküdjön le, meg csekkoljon állandóan, akkor nyerünk...ha az említett fiatalemberektől megszabadulunk június 1-el,akkor Peppers cut esetén $4,183,333 Michael Bush esetén $1,000,000 Podlesh esetén $400,000 Bennett esetén pedig $0 a dead money. Így $69,526,181 lenne a Cap room. Azért ez már odabasz. Lehetne belőle költögetni. 😊 1 DE. CB, FS szabadügynök 1 DE, CB, SS draft az első 3 körben...és Cutler maradna húúú és még mindig maradna mit a levesbe aprítani különböző posztok megerősítésére. Én így tudom elképzelni. Go Bears!SüsüNem rossz ez a június 1., de március 2.-án az összes komolyabb szabadügynök leigazol valahova. Az a 70 millió jó lesz 50-nek is. Brandon Marshallt nem igazolnám vissza. Ismét a legkomolyabb meccsen nyomott három komoly hibát, plusz blokkolásban se volt sehol.füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Arról hogy ki elit, és ki nem, azért nem érdemes vitatkozni, mert 1 gyűrű, és elit vagy. Drew Brees (akiről lemondott a Chargers), és Tom Brady első 5-6 évének fontosabb mutatóit ha odateszed Cutler mutatói mellé azért felteszed magadnak a kérdést, mi történt ezzel a karrierrel? Fogta volna be a száját, oszt marad Denverben, ahol van egy olyan vezetőség, akik olyan embereket választanak akik értenek a focihoz. Ha azt az időszakot nézed, ahhoz képest meccsenként többet ad el 0.4 labdával, a QBR átlag 3 ponttal se alacsonyabb. Persze a világ nagyot változott, ehhez természetesen olyan edzők, mint Turner-Martz-Tice-Trestman nem tud alkalmazkodni. Ez mondjuk Trestmanról így hülyeség, az ő kiválasztása rohadt nagy hiba volt, amit ő tud, az itt nem működik, de ezt tudtuk tavaly is, mondtuk is páran hogy rohadt sokat kell még ezen tekerni de neeeeeeeem, ligamásodiklegjobboffensecsakapeytonmanningvezettebroncosmegafaszom. Colin Kaepernick elit? Mert ő speciel nem azt játssza, mint Drew Brees (Trestman Payton mellett is volt samesz). Ha ez eljut mindenki tudatáig, és nem a fórumról beszélek, azokról beszélek, aki a döntéseket hozzák, szóval ha ez eljut a döntéshozók tudatáig, talán ezt a kérdést majd végleg elfelejtjük. De nem fogjuk, mert The Visionary megszabadult Earl Bennettől, erre lesérül Marquiss "volt egy first down elkapásom a Packers ellen" Wilson, és Holmes+Morgan hoz kőkemény 12 elkapást meg 100 yardot se csacska 8 meccs alatt, cserébe picikét gyakran hibáznak. Win now módban nyomod elvileg, mert egyébként semmi értelme nem volt Jared Allen szerződésének, erre az első 4 körben draftolsz 3 olyan csávót, akik pályára se tudnak lépni. Ennek mi értelme van? Mondjuk ki együtt, ennek nincs semmi értelme! Sorolhatnánk még azokat a dolgokat, amiknek nincs semmi értelme, de felesleges lenne. A feladatukra alkalmatlan emberek döntéseinek hatásai gyűrűznek lefelé, és Cutler sokat adja el a labdát. A Bills elleni nagyon fájdalmas volt, az összes többi? A Panthers ellen semmit nem tudtak csinálni 2 screenen kívűl, szépen úszott el a meccs, Holmes belefut a védőbe, megtorpan, Cutler túldobja, egyenlítenek, utána Forte fumbli, vezetnek, 2 sack, vége van a vásárnak. 3 és fél meccs, amikor közünk nem volt ehhez a társasjátékhoz. Se a pályán, se a pálya szélén. Szarok az eladott labdákra mínusz tizenhétnél. Kezdék el újra építeni a támadófalat, és hozzanak valakit, aki meg tudja fogni azt a kurva labdát 10 yardon belül, meg úgy áltlaában véve le tud futni egy DB-t.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nem vitatom az elkapóink sem remekelnek és úgy zusammen az O kurva gyenge, főleg hogy tavaly már kezdtem reménykedni...A D kb azt hozza amit vártam, sőt kicsit többet... Most már csak kurva szarok és nem telibevert kibaszottul kurva szarok 😀...de LB sor és gyenge félig sérült secondaryvel a Patriots elleni mecstől eltekintve válalhatóak...Allen és Houston lehetne jobb ennyi pénzért, de a fal sokkal stabilabb, mint tavaly és a futás okat jobban fogják... Ok hogy nem minden Cutler sara , de a liga legjobban fizetett QB-ja akit elitnek tartanak...( szerintem nem az...) egyszerűen nem veszíthet ennyi labdát...