Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezeknek a játékosoknak egy nagypofájú edző kellene. A Friscós Harbaugh pl. Vagy Pintér Attila. 😊
több mint 11 éve
Baszki nem láttam a meccset, de hogy a bánatba tudott Cutler 8 picksix-et dobni? Megint rajta ment el a meccs.........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Amúgy meg ülje végig az egész szezont bazmeg. Égjen a pofája, ha van még rajta bőr, ne nyalja fel ezt az évi 3 millát a semmire. Legalább kiderül, hogy van e olyan játékos, akire lehet számítani.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ja utánna közölték a hozzászólóval hogy már megtörtént és MRI van már 😀
több mint 11 éve
Mondjuk nekem a mai best of Trastmen : " We are not a good team right now, but we have the talents..." Vagy a màsik Amin jònèhàny American szurkesz nagyon kiorult :" We have a lot of season to play" Èn is olvasgattam szurkolòi kommenteket. Persze mindenki kirùgna mindenkit. Van aki még Angelot is kirúgná 😀TomcsikAngelo kirúgása sem utolsó gondolat, a draftok finoman szólva, sem a legjobbak.
De Loviet is ideje lenne kirúgni, meg Grossmant, csak azt a Cutler nevű csávót ne hozzák ide, ha ö idejön elbaszodik a védelem és a D is.
több mint 11 éve
Mondjuk nekem a mai best of Trastmen : " We are not a good team right now, but we have the talents..." Vagy a màsik Amin jònèhàny American szurkesz nagyon kiorult :" We have a lot of season to play" Èn is olvasgattam szurkolòi kommenteket. Persze mindenki kirùgna mindenkit. Van aki még Angelot is kirúgná 😀
több mint 11 éve
Remélem marad ez a fajta hozzáállása a csapatnak (Trestman nem fog tudni ezen már változtatni), mert akkor simán odaérhetünk egy top10 közeli draft helyre. Ami alapján megkérdőjelezhetetlen lesz az előrelépés!Lions, Cowboys, Saints. Feltörlik velünk a padlót, plusz a Vikings is megver minket legalább egyszer: 5-11.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
rekszizáörkótörbekk 2.0Elfelejtettem a lényeget: Trestman ma reggel lenyilatkozta, a következőt: " I'm extremely confident in our staff and the way they coach."füligjimmyPont ezt akartam linkelni.....hogy nem szakad le a pofájuk?! Ez a kommunikáció lassan a magyar politikai elit szintjére kezd süllyedni....pedig ahhoz durván kell teperni...Bear
szerencsétlent szabadítsák már meg a szenvedéseitől
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Elfelejtettem a lényeget: Trestman ma reggel lenyilatkozta, a következőt: " I'm extremely confident in our staff and the way they coach."füligjimmyPont ezt akartam linkelni.....hogy nem szakad le a pofájuk?! Ez a kommunikáció lassan a magyar politikai elit szintjére kezd süllyedni....pedig ahhoz durván kell teperni...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Olvasgatom a híreket, meg nyilatkozatokat, keressük a hibát, nem értjük, blablabla. Nem értitek. Oké. Nézem az NFL meccsek vágott verzióját, egyrészt nem hiszem, hogy ugyanarról a játékról beszélünk. Másrészt nézzük már meg az első INT-et. Ahogy Mills meg se próbálja rátenni a kezét Peppersre, aki beleér a labdába, Hyde lecsap a labdára, mint egy vércse, ostoba Bennett fingja nincs arról, hogy valaki van mögötte, nemhogy támadná a labdát, aztán pedig mint egy depressziós hipszter, a fejét lógatva már kocog is le a pályáról. A srác szefós, az öltözőben uralkodó nihil valószínűleg rá van a legnagyobb hatással szóval kicsikét sajnálom. A Matthews sack pedig, ahogy állnak Cutler körül, teljesen reménytelenül, mint egy rakás balfasz, rég éreztem ekkora undort. Nem tudom tisztában vannak e azzal, hogy ez egy erőszakos sport. És amikor szabálytalankodsz, akkor nem erőszakos játékos vagy, hanem szimplán hülye. 100 yard büntetés az első félidőben, 42 engedett, 0 szerzett pont. Tegnap egy csürhe játszott egy footballcsapat ellen.Elfelejtettem a lényeget: Trestman ma reggel lenyilatkozta, a következőt: " I'm extremely confident in our staff and the way they coach."
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Mivel szeretem a jó defenseket természetesen ismerem a munkásságát, egyik nagy kedvencem volt, már anno KC- ben is kedveltem. Nyílván nem véletlen hozta össze ezeket a sack számokat. Pont ezért is furcsa, hogy ilyen látványosan szenved. Oké 30 fölött el kezd kifogyni a tank, de ő még tavaly is 10+ sack szezont futott és most 1.5 nél tart...Amúgy még az off season FA időszakában pont én írtam hogy meg kéne szerezni, aztán itt kötött ki...Amúgy nem csak ő gyenge ,Houston sokkal inkább sokkolt. 1 sack a szezonba azt is úgy ünnepelte, hogy belerokkant...Az a baj, hogy annyi minden rosz most épp, hogy ilyenkor hajlamos az ember a nagyobb neveket elővenni, pedig nyílván nem csak ők a ludasak... Vàrom az esti tàjèkoztatót? Nagyon érdekel ki lesz...Èn amùgy nem vagyok meggyőződve hogy ma fejek hullanak, vagy max feláldozzák Tuckert a nesze semmi fogd meg jól oltárán 😀 . Allenen visszatérve azért írtam az önérzetről hogy ilyen szintű játékost ennyire nem izgat, hogy ilyen látványosan szarik bele? Bár ennyi év után 12 milláért amit így is - úgy is megkapok lehet engem se érdekelne...TomcsikHa csak egy picit is tisztában vagy a csávó eddigi munkásságával, akkor nem feltételezel róla ilyet. Ez az ember egész karrierje alatt pörgött, mint a bugócsiga, ment darált, küzdött, csápolt, kapart, ütött-vágott. Egyszerűen 32 felett fogyóban van a tank. A Vikingsnál nyilván látták ezt. Röhögtünk rajtuk, mikor jöttek a számok a Griffen szerződésről. A csávó valami 8 sacknél jár és elég jól játszik. Most ők röhögnek rajtunk.tüsi91
több mint 11 éve
Hogy azért nem vagyunk jó csapat, mert rossz játékosaink vannak, vagy mert rosszak az edzők, már nem érdekel. A végeredmény az, hogy gyengék vagyunk.én ezzel egyáltalán nem értek egyet, ugyanis ez a sport (is) nagyban függ az edzőktől és hogy ők milyen szisztéma és értékrendszer szerint végzik a mindennapi és a meccsel kapcsolatos munkát. Meggyőződésem hogy a jelenlegi keret hiányosságait részben el lehetne maszkírozni a csapat erősségeinek kidomborításával. Ha most jól váltanak edzői stábot 2016ra (a jövő év tuti átmeneti lesz a szerződések miatt) már fel lehetne építeni egy olyan csapat gerincét amire pár év alatt egy PO gárdát lehetne alapozni. Fontos lenne hogy végre jól draftoljanak és nemcsak egyszer de zsinórban kb 3szor.Többször írtam már, hogy mit várunk olyan ownerektől, akik nem hajlandók cheerleadereket szerződtetni. Ez persze poén, de jó indikátor a mindsetre vonatkozóan. Tényleg a fejétől bűzlik a hal, és MRI max nyak.Pontosan beletenyereltél a
A 2006-os szezon, na annak nem volt semmi értelme.picidzészarba, lényegbe. Mi nem vagyunk jó csapat, volt pár év, amikor közel voltunk hozzá. De akkor sem tudtunk konzisztensen jól játszani. Inkább annak nincs semmi értelme, hogy jó csapatnak hittük magunkat.vandeminek
Szvsz a D-ben kell 2016ra lesöpörni az asztalról a játékosok 90%-át, ma jelenleg kb 3-4 olyan játékosunk van akit érdemes lesz akkor is rosteren tartani, és ez az ami nagy szégyen. Szégyen hogy Urlacher tudását meg sem próbálták átmenteni, draftolni mögé az utolsó 1-2 évben egy ígéretes játékost hogy most átvegye a szerepét.
Lehet hogy Emery nem hibázott sokat de azt a pluszt sem tette hozzá amit esetleg várhattunk tőle, márpedig kijelenthető hogy ha a következő 2-3 évben PO-csapatot akarnak építeni akkor sok hibalehetőség nincs, nagyon sok apró jó döntéssel lehet csak ezt a csapatot tartósan újjáépíteni. Ami probléma hogy ezt holnap el kéne kezdeni kb hogy 2016-ra eredménye legyen. Valaki aki jobban követi a liga eseményeit és az ncaa-t az mondja már meg h van-e jelenleg olyan jelölt aki esélyes lehet hogy ezt végig tudja csinálni?davemayer
több mint 11 éve
Èn amùgy nem vagyok meggyőződve hogy ma fejek hullanak, vagy max feláldozzák Tuckert a nesze semmi fogd meg jól oltárán 😀 . Allenen visszatérve azért írtam az önérzetről hogy ilyen szintű játékost ennyire nem izgat, hogy ilyen látványosan szarik bele? Bár ennyi év után 12 milláért amit így is - úgy is megkapok lehet engem se érdekelne...TomcsikHa csak egy picit is tisztában vagy a csávó eddigi munkásságával, akkor nem feltételezel róla ilyet. Ez az ember egész karrierje alatt pörgött, mint a bugócsiga, ment darált, küzdött, csápolt, kapart, ütött-vágott. Egyszerűen 32 felett fogyóban van a tank. A Vikingsnál nyilván látták ezt. Röhögtünk rajtuk, mikor jöttek a számok a Griffen szerződésről. A csávó valami 8 sacknél jár és elég jól játszik. Most ők röhögnek rajtunk.
több mint 11 éve
Èn amùgy nem vagyok meggyőződve hogy ma fejek hullanak, vagy max feláldozzák Tuckert a nesze semmi fogd meg jól oltárán 😀 . Allenen visszatérve azért írtam az önérzetről hogy ilyen szintű játékost ennyire nem izgat, hogy ilyen látványosan szarik bele? Bár ennyi év után 12 milláért amit így is - úgy is megkapok lehet engem se érdekelne...
több mint 11 éve
olvasom a topikot, és kapok egy kis reményt, ha már ez a legkelendőbb árucikk most nálunk is, és lényegében az egyetlen is. köszi fiúk és fel a fejjel!! lehetne sokkal rosszabb is.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Nekem teljesen olyan ez a sztori ami a 'boysnál ment évekig Romoval (tudom Jimmy utálja, de akkor is).BleviNa jó, kezdek megijedni, mert szerintem úgy működtök, mint a maffia, és halálotok napjáig nem felejtetek.Te vagy a harmadik Boys drukker, akitől ezt megkapom, pedig akkor szóltam Tonyra egy rossz szót, amikor a Jessica Simpson történet ment, és akárhova kapcsoltam, akkor most sokat golfoznak, sokat nyaralnak, sokat kúrnak.... Ez olyan régen volt, hogy még Terrell Owens is ott játszott. Azóta én nem hiszem, hogy nyilatkoztam volna bármi érdemlegeset, ha mégis, akkor sem hiszem hogy fullba nyomtam a teddyt.
Szóval ismét irányító kell, vagy nem kell témakör. Három alapvetés van ebben a seggegyszerű játékban: 1) legyen egy irányítód 2) védd meg az irányítót 3) üsdd le a másik irányítót. Ha mindhármat egyszerre magas szinten műveled, akkor bajnokesélyes csapatod van. Az utolsó kettő most kivételesen nem érdekes, inkább vegyünk irányítót, jéééééé. Elérhető lesz Hoyer. Mikor 2012-ben pályára lépett ellenünk, minden Cards drukker azt mondta, hogy elérték a mélypontot. Most van mögötte egy fiatal, karizmatikus tehetség, aki valószínűleg szintén elérhető egy trade keretében, lévén az eddig csereként vergődő Hoyert nem tudta kiszorítani. De legyünk kegyesek, győztes csapaton nem akarnak változtatni. 15-20 passzt kell megcsinálnia meccsenként, dobott eddig 10 TD-t, szerintem ez ide is elég lenne. Kinek kell Mariota, Robert Griffin is elérhető! Miért ne cserélnénk ismét egy fiatal Pro Bowler tehetségért? Ha ez nem tetszik, mert rossz a térde, meg a személyisége, meg a játéka, akkor csinálhatod úgy is, mint a 49ers! Építesz egy csapatot, amelyik azért nem jut döntőbe, mert egy returner két puntot is kiejt a kezéből, és Alex Smith (akinek a karrierje szintén röhejes dolgokkal van tele) helyére jön egy ifjú titán. Nyilván ehhez teljesen át kell alakítani a rendszeredet, ami igényel edzőket, meg igényel egy bajnokesélyes csapatot, akik ugye abban a másik két dologban elég profik, szóval ez nem az út nem eléggé teddy. Hogy csinálja a Seahawks? 2010-ben még le lettek verve a rájátszásban az öreg Hassie vezérletével. 2011-ben már a Tavaris Jackson - Caleb Haine duellből ők jöttek ki győztesen. Próbálkoztak irányítóposzton becsülettel, adtak Wiessbergerért két 2. köröst, ő nagyon rossz volt, aztán leigazolták Matt Flynnt, biztonság kedvéért 3. körben jött Wilson, aki kiszorította a pénzt lehúzták a klotyón, majd csendben elcserélték (vagy kirúgták, nem tudom). 2012-ben még mindig kellett 2 elejtett TD passz, meg a bírói kar, hogy megverjenek hazai pályán (azóta se láttam bírói levelet ilyen jó ütemérzékkel kiszivárogtatni), de ez sem hiszem, hogy megvalósítható, kel hozzá egy védelem, aki 15 pontot enged meccsenként, és ha a pass prot nem is jó, a liga ha nem is legjobb, de legmasszívabb futójátéka ott van.
Sikeres csapat az nem csak úgy van. Irányító, az nem csak úgy van. Mint amikor nincs egy rongyom amit felvehetnék, holott tele a szekrény, de menjünk, veszünk, oszt van. Ha nem hullik bele az öledbe Luck, akkor értelmes csapat annyit tesz, hogy felépíti a frontokat, és imádkozik, és próbálkozik, és a körülményekhez alkalmazkodik. Ez foci bazmeg, nincsenek nagy titkok. Azok a franchise-ok jobbak, ahol több a tehetséges ember. És Pici kimondta a tutit, 2006 volt a kivétel. Hogy ez miért van így, az megint egy külön esszé, de ez se nagy titok, kiválóan dokumentált a McCaskey család fogalmatlansága, ha nem pénzről, hanem fociról van szó. Talán George tehetségesebb, rajta legalább látszik hogy szeretné ha egy lapon emlegetnék a Mara, vagy a Wirtz családdal. Egyedül ebben lehet bízni. És ez nagyon szánalmas érzés, ha drukker vagy.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Valaki aki jobban követi a liga eseményeit és az ncaa-t az mondja már meg h van-e jelenleg olyan jelölt aki esélyes lehet hogy ezt végig tudja csinálni?davemayeresélyes mindig akad, a nagyobb kérdés már az, hogy szándék van-e a váltásra 😉 mostanában pl. a Florida State-es Jimbo Fisher vagy a Texas A&M-es Kevin Sumlin nevét rebesgetik, mint akiket érdekelhet a profi liga (a stanfordi David Shaw vagy az oklahomai Bob Stoops karrierje jelenleg nem áll valami fényesen), de mindkettő többet keres Trestmannál, csak mondom...
én személy szerint Malzahnt vagy Holgorsent látnám szívesen az NFL-ben, de a mostani katasztrófa után valószínűleg belátható időn belül nem fognak még egy támadóguruval próbálkozni Chicago-ban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egy döntés minőségét nemcsak az eredménye határozza meg hanem hogy az adott szituációban a rendelkezésedre álló összes információ birtokában a legjobb döntést hozod-e. Pepperst el kellett engedni, semmi sem szólt a megtartása mellett. Az hogy a posztján Allen (is) szar az nem jó, de emlékszem a viking drukkerek írták is hogy már náluk is gyenge volt a végén, 10+ sackes szezont felesleges várni tőle. Más kérdés hogy látszik h levezetni jött ide úgy hogy még a leader szerepre is esélyesnek tartották sztem Trestmanék, hát nem jött be. Megpróbálták a keletkező űrt egy névvel kipótolni, nem rossz stratégia csak itt ez most visszaütött. Tudták ők hogy ennek a csoportnak passrush nélkül felesleges nekimenni, de rossz megoldást választottak. Be kell látni, mint ahogy azt is hogy ennek a kijavítását már nem szabad rájuk bízni. Remélem este felé hallok jó híreket ezzel kapcsolatban...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
én ezzel egyáltalán nem értek egyet, ugyanis ez a sport (is) nagyban függ az edzőktől és hogy ők milyen szisztéma és értékrendszer szerint végzik a mindennapi és a meccsel kapcsolatos munkát. Meggyőződésem hogy a jelenlegi keret hiányosságait részben el lehetne maszkírozni a csapat erősségeinek kidomborításával. Ha most jól váltanak edzői stábot 2016ra (a jövő év tuti átmeneti lesz a szerződések miatt) már fel lehetne építeni egy olyan csapat gerincét amire pár év alatt egy PO gárdát lehetne alapozni. Fontos lenne hogy végre jól draftoljanak és nemcsak egyszer de zsinórban kb 3szor.Többször írtam már, hogy mit várunk olyan ownerektől, akik nem hajlandók cheerleadereket szerződtetni. Ez persze poén, de jó indikátor a mindsetre vonatkozóan. Tényleg a fejétől bűzlik a hal, és MRI max nyak.Pontosan beletenyereltél a
A 2006-os szezon, na annak nem volt semmi értelme.picidzészarba, lényegbe. Mi nem vagyunk jó csapat, volt pár év, amikor közel voltunk hozzá. De akkor sem tudtunk konzisztensen jól játszani. Inkább annak nincs semmi értelme, hogy jó csapatnak hittük magunkat.vandeminek
Szvsz a D-ben kell 2016ra lesöpörni az asztalról a játékosok 90%-át, ma jelenleg kb 3-4 olyan játékosunk van akit érdemes lesz akkor is rosteren tartani, és ez az ami nagy szégyen. Szégyen hogy Urlacher tudását meg sem próbálták átmenteni, draftolni mögé az utolsó 1-2 évben egy ígéretes játékost hogy most átvegye a szerepét.
Lehet hogy Emery nem hibázott sokat de azt a pluszt sem tette hozzá amit esetleg várhattunk tőle, márpedig kijelenthető hogy ha a következő 2-3 évben PO-csapatot akarnak építeni akkor sok hibalehetőség nincs, nagyon sok apró jó döntéssel lehet csak ezt a csapatot tartósan újjáépíteni. Ami probléma hogy ezt holnap el kéne kezdeni kb hogy 2016-ra eredménye legyen. Valaki aki jobban követi a liga eseményeit és az ncaa-t az mondja már meg h van-e jelenleg olyan jelölt aki esélyes lehet hogy ezt végig tudja csinálni?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Megkötötték Palmerrel a szerződést és nem egész 2 napra rá ACL season end...Azt hiszem ez igazi pech...Amúgy Allen nem fér a fejembe. Egy ilyen kaliberű játékosnak már van egy existenciája, önérzete. Én nem hiszem el hogy ő ennyire szar. Nem tudom ennyire nem tud vagy ennyire nem akar? A beilleszkedéssel lennének bajai? Őt vezérnek szánták a D falba ehelyett....Tegnap néztem Pepperst... Én is azt írtam itt a tavalyi szezon végén, hogy nem ér nekünk ennyi pénzt, szerettem de mennie kell. Én hülye örültem hogy Allen Peppers kaliberű csak néhány évvel fiatalabb, jó lesz ő. Azt hiszem Jimmy mondta hogy a szar védelmünkben is Pepperst volt a legjobb és ha el is küldjük max akkor van értelme ha tudjuk pótolni. Hát nem tudtuk. Peppersen láttam azt tegnap, amit Allenen nem. Hajtott, küzdött. Mondjuk az nem tetszett hogy kicsit torzsalkodott az ex csapattársakkal. De azt hiszem ezt az esetet is betehetjük a Jummynek megint igaza volt.docba 😀
több mint 11 éve
Többször írtam már, hogy mit várunk olyan ownerektől, akik nem hajlandók cheerleadereket szerződtetni. Ez persze poén, de jó indikátor a mindsetre vonatkozóan. Tényleg a fejétől bűzlik a hal, és MRI max nyak.Pontosan beletenyereltél a
A 2006-os szezon, na annak nem volt semmi értelme.picidzé
több mint 11 éve
Ez rövid off lesz. Aki szerintem maradhat jövőre.Jared Allen bankszámlája jövőre garantáltan gyarapodik 12 500 000-val. S nem forintról beszélünk.
Edzők:Kroomer,
Offense: OL:Bushrod,Long, esetleg Slauson, WR:Marshall,Jeffery, TE:Benett, és persze Forte és Cutler
Defense: DL: Paea,Ferguson,Sutton,W.Young ,talán Houstonnak még egy esély, CB:Fuller LB:Bostic cserének, S:Conte Mundy párost meghagynám, cserének Veeren,
ST: Gould, O, Donnel,
Ezek között persze több ember beugronak jó csak. Szerény számitásaim szerint 10-12 kezdő kaliberű ember kéne és számos csere.Tudom korai de ki-kik néznek ki jövőre edző posztra, ki kinek örülne?hpeter93
www.spotrac.com/nfl/chicago-bears/jared-allen/
Lamarr Houston is zsebre vág vagy 7 millát fixen, szóval őt sem rakják ki.
www.spotrac.com/nfl/chicago-bears/lamarr-houston/
Tim Jennings 2015-ös lovettája is fix. (Botrányosan játszik): www.spotrac.com/nfl/chicago-bears/tim-jennings/
Szóval ezekkel az úriemberekkel együtt kell élni 2015-ben is. Ha tetszik, ha nem. Ha találnak egy karizmatikus DC-t, aki képes fából vaskarikát hajlítani, akkor majd talán ezek a fószerek hasznosak lesznek.
Paea free agent, valakinek ér majd évi 3 milliót. Draftoltuk Fergusont nem hinném, hogy a padra. Az LB sor tök üres. Briggsnek köszönjük az éveket, ő itt van vagy 11 szezon óta, mindenki körbenyalja, de soha nem említik, hogy ő miért nem leader és miért olyan amilyen. Ez is érdekes. DJ Williamst már most emberelőny az ellenfélnek. Bostic és Elek szimplán szar, Greeneből semmi nem lesz, Christian Jones talán lesz egy univerzálisan rossz csere. Három kezdő embert kell majd szerezni. Tillman bármennyire is fájdalja a szívem, de nem jön vissza. Kell egy használható nickel corner. Contet visszahoznád? Nem? Igen? Egy új FS radikálisan megváltoztatja a védelmet? Szerintem nem.
A roster alját, a peremembereket egytől egyig ki kell vágni. Az ST botrány. Egy normális blokk nincsen. Illetve most 7-55-nél volt.... A kezdő kickoffnál átadták a labdát a 6 yardos vonalon...
Offense oldalon jövőre itt lesz Bushrod, Slauson, Long. Talán DLP kezdő C lesz, Leno, Ola csere. Careyért kihajítottál egy 4. kört. Nem használod a csávót semmire sem. Csere TE nincs, WR depth nincs.
------------------
QB kérdés. A drafton választott irányítók hány százaléka válik be? Hány százalék lesz buktás? Vélhetően Emeryék is úgy látták, hogy Cutler a legbiztosabb/legjobb megoldás. Megfizették. 2016-ban kirúghatják. Emery és Trestman idén akart nyerni, mert ők és úgy nagyjából mindenki úgy vélte (erősen túlbecsülték a csapatot), hogy ha kijön a lépés, az offense tovább fejlődik, a védelem összekapja magát, akkor ebben a csapatban bármi lehet. Nos ez lett belőle. Megtarthattuk volna Josh McCownt. Parádézik a Bucsban... Carson Palmerrel a minap kötöttek garantált 20,5 milliós szerződést, amit 2014-2015-ben zsebre vág. Pedig Oaklandban egy elefántot nem talált már el. Arians belerakta egy jó rendszerbe, fut is vele a szekér. Bár tegnap asszem IR sérülést szenvedett.
több mint 11 éve
Ez nállam már kb felér egy rebuilddel...nagyon sok csapat kezdi úgy az építkezést, hogy új QB-t hoz.TomcsikIgen, ahol nincs normális. Itt van.
A copy paste kérdésre annyit hogy vannak helyzetek, amikor egy kérdés ismét aktuálissá válik.TomcsikA copy-paste arra vonatkozott, hogy felesleges a többiek véleményét sajátként ismételgetni.
Ezek után pedig a:
Szerintem egy ilyen fórumnak pont az a lényege, hogy leírják, meghallgassák egymás véleményét az olvasók és ezekre refflektáljunkTomcsiksort tedd is magadévá: A saját véleményed szívesen meghallgatjuk, de a másét már olvastuk. 😊
több mint 11 éve
Többször írtam már, hogy mit várunk olyan ownerektől, akik nem hajlandók cheerleadereket szerződtetni. Ez persze poén, de jó indikátor a mindsetre vonatkozóan. Tényleg a fejétől bűzlik a hal, és MRI max nyak. A 2006-os szezon, na annak nem volt semmi értelme.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Szerintem egy ilyen fórumnak pont az a lényege, hogy leírják, meghallgassák egymás véleményét az olvasók és ezekre refflektáljunk. Én leírtam egy véleményem, persze ezzel együtt neked szíved joga ezt hülyeségnek nevezni. Amint írtam reálisan persze hogy nem tesszük ki Cutlert és azt sem mondtam, hogy ő a legnagyobb probléma, de amint itt többen is megjegyeztetek akár Jimmy is az az hogy a keretben most kb van 12-14 NFL szintű játékosunk. Ez nállam már kb felér egy rebuilddel...nagyon sok csapat kezdi úgy az építkezést, hogy új QB-t hoz. Ez persze elméleti sík, mivel úgyse fogjuk lecserélni. A tegnapi elkeseredettség is kijött, hogy savaztam Cutlert, a tegnapi jóval inkább ment el a védelmen. Egyszerűen olyan üresen voltak az elkapóiRodgersnek, hogy ilyet NFL meccsen még nem láttam. A fájó hogy még Jennings is olyan hibákat vétett ami veterán CB-től nagyon ritka... A copy paste kérdésre annyit hogy vannak helyzetek, amikor egy kérdés ismét aktuálissá válik. Sport tv-t már régóta nem nézek, nem nagyon van rá lehetőségem és amúgy is jobban szeretem az amerikai szakértők kommentárjait. Persze kezdetben Ricsin és Sanyin szocializálódtam, de az már kb 10 éve volt 😀 . Ahogy itt a Packers kolléga írta nem leszünk top 5 a Drafton , mert lesz 7-9 ami semmire nem jó. Sajnos lehet így lesz, pedig én már inkább beáldoznám ezt a szezont ahogy anno a Colts is tette, hogy jobb pozíciókból kezdhessük el az erősítése két és a rookieknak is több play play timeot adnék, szokják csak és fejlődjenek. Elnézést kérek a fórum színvonalának "rombolásáért" a jövőben megpróbálok nem " hülyeségeket" írni.