Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Attól még ki kell állni, és mondani valamit. Kb mindenki tudja, hogy ezek a sajtótájékoztatók olyanok mint a politikában - mondunk valami szépet, minden bugyi benedvesedik, aztán szájbarúgnak 2-3 új adóval.Cutler a tegnapi sajtótájékoztatón: ""We're not making plays on offense when we should be making them. It starts with me. I've got to play better. I've got to put these guys in positions to make some of these plays."Cam Newton is kiállt két vagy három hete és majd szóról szóra ugyan ezt mondta a press conf-on, majd jól nem történt semmi. Nem kiállni kell és üres "gesztusokat tenni" a szurkolók felé, csak szívvel lélekkel játszani. (ez nem is igazán a Bears-nek/Cutlernek szól sokkal inkább Cam-nek)Pari
Szépen kiállhatnának a többiek is... Nyilván nem fognak.tüsi91
több mint 11 éve
Cutler a tegnapi sajtótájékoztatón: ""We're not making plays on offense when we should be making them. It starts with me. I've got to play better. I've got to put these guys in positions to make some of these plays."Cam Newton is kiállt két vagy három hete és majd szóról szóra ugyan ezt mondta a press conf-on, majd jól nem történt semmi. Nem kiállni kell és üres "gesztusokat tenni" a szurkolók felé, csak szívvel lélekkel játszani. (ez nem is igazán a Bears-nek/Cutlernek szól sokkal inkább Cam-nek)
több mint 11 éve
Cutler a tegnapi sajtótájékoztatón: ""We're not making plays on offense when we should be making them. It starts with me. I've got to play better. I've got to put these guys in positions to make some of these plays."Ejj-ejj, látom még mindig nem érted. Minden bajnak Cutler az oka. A fal, az elkapók, a védelem, az ST mind all-pro formában játszik. Egyedül Cutler húzza le a csapatot. Szóval a többi fajankónak nincs vaj a füle mögött, nekik ez nem szükséges.
Csakhogy ez nem így van. Ezért a többi csíra, aki szintén benne van a "kitűnő" teljesítményben, legalább gerinctelen is. (Mondjuk ezt tudtuk eddig is néhányról)
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Cutler a tegnapi sajtótájékoztatón: ""We're not making plays on offense when we should be making them. It starts with me. I've got to play better. I've got to put these guys in positions to make some of these plays."Szépen kiállhatnának a többiek is... Nyilván nem fognak.
több mint 11 éve
És könnyebb voltam mint a hidrogén.13 évvel ezelőtt 15kg-al könnyebben a súlycsoportom átlagánál, 2. lettem egy országos Kyokushin versenyen, begyűjtve a legtechnikásabb versenyző különdíját.én nem vágnék fel ezzel, U6-ban összesen ha ketten voltatok 😛davemayer
Volt ilyen is, meg volt, hogy nem lift-el jártam a másodikra.dcsicsak
több mint 11 éve
13 évvel ezelőtt 15kg-al könnyebben a súlycsoportom átlagánál, 2. lettem egy országos Kyokushin versenyen, begyűjtve a legtechnikásabb versenyző különdíját.én nem vágnék fel ezzel, U6-ban összesen ha ketten voltatok 😛
Volt ilyen is, meg volt, hogy nem lift-el jártam a másodikra.dcsicsak
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
13 évvel ezelőtt 15kg-al könnyebben a súlycsoportom átlagánál, 2. lettem egy országos Kyokushin versenyen, begyűjtve a legtechnikásabb versenyző különdíját.Volt ilyen is, meg volt, hogy nem lift-el jártam a másodikra.
több mint 11 éve
9 years ago today: Nathan Vasher returns a 49ers missed FG 108 yds, setting a new record (since broken) for the longest TD in NFL history. #Bears win 17-9.www.nfl.com/videos/chicago-bears/09000d5d82061869/Vasher-s-108-yard-TD-return
Volt ilyen is, meg volt egy Vasherünk aki 4. körös választás volt, úgy tűnik akkor még tudtunk draftolni.
Ui:Jó nosztalgiázni, hogyan blokkol Tillman, Urli,Briggs vagy éppen Hillenmayer.Látva az akkori csapat küzdőszellemet ebben az egy momentumban és a maiakét egy meccsen, én bús panda leszek 😕(
több mint 11 éve
A következő meccsek jók lesznek arra, hogy kik maradhatnak jövőre a játékosok közül. S, Trestmannak, ha még van esélye megtartania az állását, a következő meccseken még letehet valamit érte. Viking, Tampa, két "könnyebb" csapat jön, persze ezt ők is mondhatják ránk. A Lionsnak és a Packersnek 2 nehezebb meccse jön, még kozmetikázhatunk kicsit mielőtt teljsesen rommá verne a Lions.hpeter93én már azt mondom, h bukjuk el majd mindegyiket és zárjuk a szezont 5-11 esetleg egy 6-10 mutatóval amivel tuti Trestman bukása...
több mint 11 éve
A következő meccsek jók lesznek arra, hogy kik maradhatnak jövőre a játékosok közül. S, Trestmannak, ha még van esélye megtartania az állását, a következő meccseken még letehet valamit érte. Viking, Tampa, két "könnyebb" csapat jön, persze ezt ők is mondhatják ránk. A Lionsnak és a Packersnek 2 nehezebb meccse jön, még kozmetikázhatunk kicsit mielőtt teljsesen rommá verne a Lions.
több mint 11 éve
Belenéztem az 5 évvel ezelőtti Bears vs Vikings meccsbe. 5-9-el álltunk, a Vikings az NFC győzelemért ment, nyertünk egy fantasztikus MNF-en 36-30-ra. (meg is mentették Lovie állását). Talán Cutler legemlékezetesebb Bears meccse volt. Ron Turner egy szar edző volt, de komolyan az a playbook, az a playdesign 5-ször különb volt, mint a mostani. Igaz neki volt egy Devin Aromashoduja, aki rendelkezett olyan képességekkel, hogy üresre játszotta magát a pálya közepén és jobb szélén, s a végén sebességből ledurrantotta Winfieldet...tüsi91wow, durva hogy már 5 éve volt. Az a meccs (meg az eredménykövető) bennem is élénken él. Szurkoltam Aromának mert mi raktuk ki először.
több mint 11 éve
Én speciel arra gondolnék, ha azt mondanám, hogy többet kéne futni, hogy több yardot......Ennyi. Jauron alatt egyszer volt pozitív a mérleg. Big Love első évében talán 4 győzelem, második évében megnyerte a csoportot. Trestman átvett egy keretet, ami stabilan tudott 8-10 győzelmet hozni, ezt csontig lerohasztotta. És bazmeg asszem Cobb, de tökmindegy, lenyilatkozzák, hogy ismerik a szignálokat, annyira profi itt mindenki. Ez mondjuk kiválóan megmagyarázza, hogy miért tudnak mindenk elkapóval lépést tartani, egy scrren nem sok, annyi se sikerül, és miért tudnak minden védőt megszopatni.Csak nem mindegy, milyen csapatot veszel át....vajon Ditka és Lovie egy 10-6-os csapatot kapott?BearRecords in their first 25 games as Bears HC:MarioAna
Mark Trestman 11-14
Lovie Smith 11-14
Mike Ditka 11-14Adam Schefter
A másik, ne legyünk tévedésben, amíg Visionary itt van, addig nem lesz felvéve egy Harbaugh kaliber (Shanny... ne is vicceljünk kérem). Egy bólogatójános érkezik, aki próbasajtótájékoztatót tart, akinek jó az a DC, akire ő rábök, jó az az ST edző, aki ő rábök, az a szabadügynök, akire ő rábök, és így tovább.
Még egy észrevétel. Idén elég sok Vikings meccsbe belenéztem. Az a védőfal szétkúrja Cutlert, ahogy illik. Ha nem is az első félidőben, akkor a másodikban. Mert egy darabig lehet játszani ezt a "2 másodperc alatt eldobom a labdát, oszt majd lesz valami" játékot, de hogy ez a védelem ne kapjon 20 pontot 1 félidő alatt, az ki van zárva. És amikor lesz 6 futás 10 yardért az első negyedben, akkor végre lezárhatjuk ezt a többet kéne futni témát is.füligjimmy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Ennyi. Jauron alatt egyszer volt pozitív a mérleg. Big Love első évében talán 4 győzelem, második évében megnyerte a csoportot. Trestman átvett egy keretet, ami stabilan tudott 8-10 győzelmet hozni, ezt csontig lerohasztotta. És bazmeg asszem Cobb, de tökmindegy, lenyilatkozzák, hogy ismerik a szignálokat, annyira profi itt mindenki. Ez mondjuk kiválóan megmagyarázza, hogy miért tudnak mindenk elkapóval lépést tartani, egy scrren nem sok, annyi se sikerül, és miért tudnak minden védőt megszopatni.Csak nem mindegy, milyen csapatot veszel át....vajon Ditka és Lovie egy 10-6-os csapatot kapott?BearRecords in their first 25 games as Bears HC:MarioAna
Mark Trestman 11-14
Lovie Smith 11-14
Mike Ditka 11-14Adam Schefter
A másik, ne legyünk tévedésben, amíg Visionary itt van, addig nem lesz felvéve egy Harbaugh kaliber (Shanny... ne is vicceljünk kérem). Egy bólogatójános érkezik, aki próbasajtótájékoztatót tart, akinek jó az a DC, akire ő rábök, jó az az ST edző, aki ő rábök, az a szabadügynök, akire ő rábök, és így tovább.
Még egy észrevétel. Idén elég sok Vikings meccsbe belenéztem. Az a védőfal szétkúrja Cutlert, ahogy illik. Ha nem is az első félidőben, akkor a másodikban. Mert egy darabig lehet játszani ezt a "2 másodperc alatt eldobom a labdát, oszt majd lesz valami" játékot, de hogy ez a védelem ne kapjon 20 pontot 1 félidő alatt, az ki van zárva. És amikor lesz 6 futás 10 yardért az első negyedben, akkor végre lezárhatjuk ezt a többet kéne futni témát is.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ha Trestman vagy új nevén Trustman kihoz egy7-9 et sanszos, hogy marad, erre pedig van esély. Szerintem a Minnesotát verjük, a Bucs-ot is plusz össze mákolunk még 2 győzelmet talán 3 at 8-8 nál pedig maradni fog. De új DC és ST az szinte garantált bármilyen eredmény is lesz.
több mint 11 éve
Nem is tudom én Harbough-nak jobban örülnék, mint Shanahannek. A 49ers dúrva védelme részben neki is köszönhető. Egyszer láttam valami dokumentum filmet, hogy milyen egy napja. Totál munkamániás ( gondolom a legtöbb NFL edző az) . Valahogy bírom a stílusát. Akárhogy is Trastmenhez képest akármelyik nagy előrelépés lenne... Amúgy lehet át kéne neveznie magát Trustman-re annyira bízik mindenkiben 😀TomcsikNem kell neki átneveznie magát, te már megtetted.....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/11/11/why-not-shanahan-as-next-bears-coach/Black_Adder
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/11/11/why-not-shanahan-as-next-bears-coach/Black_AdderShanny a hírek szerint az NCAA-ben akarja kipróbálni magát, bejelentkezett a Michigan és a Florida élére is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem is tudom én Harbough-nak jobban örülnék, mint Shanahannek. A 49ers dúrva védelme részben neki is köszönhető. Egyszer láttam valami dokumentum filmet, hogy milyen egy napja. Totál munkamániás ( gondolom a legtöbb NFL edző az) . Valahogy bírom a stílusát. Akárhogy is Trastmenhez képest akármelyik nagy előrelépés lenne... Amúgy lehet át kéne neveznie magát Trustman-re annyira bízik mindenkiben 😀
több mint 11 éve
Ezek szép érvek Shanahan mellett, de a faszi edzői pályájának sikerességi görbéje erősen lefelé konyul az idő előrehaladtával. Persze egy karizmatikus edző és lehet pont ilyen hiányzik. Én remélem nem nyerünk annyit, hogy megtartsák Trestmant, egyszerűen egy ilyen szétesést nem lehet személyi változások nélkül hagyni. Márpedig ahogy írtam két hete ha mégis megtartanák, akkor is 100%-ra venném minimum a DC és ST coordinátor cserét, de 1 évre meg ki jönne ide, úgy hogy a feje felett lóg a pallos?
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/11/11/why-not-shanahan-as-next-bears-coach/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Wáóóó már szavazás is volt arról, hogy cseréljék le Cutlert. Végül is miért ne? Az edzőkkel, meg a támadófallal, esetleg a védelmmel nem lehetne megtenni ugyanezt?tüsi91Most tényleg, ott tartunk, hogy Cutler miatt állunk így? Ez komoly? Kapun k52 és 55 pontot és azt mondjuk, hogy Cutler a hibás.Én nem akarom mentegetni ő is szar, de ezt ne csináljuk már,kezdem elveszteni a hitemet az emberiségben.
UI: Régi igazság, hogy a szurkoló az egyik leghülyébb emberfaj a világon.Nem tudom melyik edző mondta anno:Amikor nyertem a vállukon vittek, amikor vesztettem köpködtek.
Akinek nem inge ne vegye magára természetesen.
több mint 11 éve
A jövő év amúgy is átmeneti lenne a sok kolonc miatt. Ha maradna Trestman (nem fog), akkor legalább jövőre még jobb "teljesítményű" csapatunk lenne és top5 picket kapna a következő megváltó Chicagoban. Én meg a napsütötte teraszunkon énekelném, hogy "Para bailar La Bamba...." 😊Az a Vikes elleni meccs volt az egyik legnagyobb bearses élményem 😊 mindenki azt mondta hogy most tuti lealáznak minket, Favre és AP ellen nincs ellenszere az akkori csapatnak, én meg mondtam mindenkinek h azért ne vegyék ezt tutira mert nagy csoportmeccs ez...Bosszúból simán kikapunk ellenetek, Trestmen lesz az isten és még egy évig rajtatok fog maradni 😀Toca
Igen, ott volt karaktere a csapatnak, nem tudtak sokat de az csúcsra volt járatva... amikor Hillenmeyer kiverte AP kezéből a lasztit a hosszabbításban és utána az első playből elengedte azt a passzt Cutler, akkor sokan megbocsájtottak sok mindent amit abban a szezonban műveltek (és ugye mint ahogy írtad egy ekkora skalp után nem is lehetett kirúgni Loviet). De amiért annyira értékes volt ez a győzelem az az hogy gyakorlatilag ez akadályozta meg h a Vikings SB-t nyerjen: ugyanis ha ellenünk nyertek volna akkor 1st seedesek és a Saints hozzájuk ment volna az NFC döntőben és nem fordítva (aki emlékszik arra a meccsre tudja mennyit számított Breeseknek a hazai közönség) - mindig jó borsot törni egy csoport rivális orra alá 😊davemayer
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Az a Vikes elleni meccs volt az egyik legnagyobb bearses élményem 😊 mindenki azt mondta hogy most tuti lealáznak minket, Favre és AP ellen nincs ellenszere az akkori csapatnak, én meg mondtam mindenkinek h azért ne vegyék ezt tutira mert nagy csoportmeccs ez...Bosszúból simán kikapunk ellenetek, Trestmen lesz az isten és még egy évig rajtatok fog maradni 😀
Igen, ott volt karaktere a csapatnak, nem tudtak sokat de az csúcsra volt járatva... amikor Hillenmeyer kiverte AP kezéből a lasztit a hosszabbításban és utána az első playből elengedte azt a passzt Cutler, akkor sokan megbocsájtottak sok mindent amit abban a szezonban műveltek (és ugye mint ahogy írtad egy ekkora skalp után nem is lehetett kirúgni Loviet). De amiért annyira értékes volt ez a győzelem az az hogy gyakorlatilag ez akadályozta meg h a Vikings SB-t nyerjen: ugyanis ha ellenünk nyertek volna akkor 1st seedesek és a Saints hozzájuk ment volna az NFC döntőben és nem fordítva (aki emlékszik arra a meccsre tudja mennyit számított Breeseknek a hazai közönség) - mindig jó borsot törni egy csoport rivális orra alá 😊davemayer
több mint 11 éve
Wáóóó már szavazás is volt arról, hogy cseréljék le Cutlert. Végül is miért ne? Az edzőkkel, meg a támadófallal, esetleg a védelmmel nem lehetne megtenni ugyanezt?
több mint 11 éve
Nekem az volt a gondom a Martz-féle O-val, hogy rendszeresen csak az 5 falember (ráadásul milyenek) "védte" Cutlert - agyba, főbe...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)