Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Az a Vikes elleni meccs volt az egyik legnagyobb bearses élményem 😊 mindenki azt mondta hogy most tuti lealáznak minket, Favre és AP ellen nincs ellenszere az akkori csapatnak, én meg mondtam mindenkinek h azért ne vegyék ezt tutira mert nagy csoportmeccs ez...Igen, ott volt karaktere a csapatnak, nem tudtak sokat de az csúcsra volt járatva... amikor Hillenmeyer kiverte AP kezéből a lasztit a hosszabbításban és utána az első playből elengedte azt a passzt Cutler, akkor sokan megbocsájtottak sok mindent amit abban a szezonban műveltek (és ugye mint ahogy írtad egy ekkora skalp után nem is lehetett kirúgni Loviet). De amiért annyira értékes volt ez a győzelem az az hogy gyakorlatilag ez akadályozta meg h a Vikings SB-t nyerjen: ugyanis ha ellenünk nyertek volna akkor 1st seedesek és a Saints hozzájuk ment volna az NFC döntőben és nem fordítva (aki emlékszik arra a meccsre tudja mennyit számított Breeseknek a hazai közönség) - mindig jó borsot törni egy csoport rivális orra alá 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Oké Dave értelek mit mondasz és én igazat is adok neked. Ámbár, most hogy elúszott a szezon, már nem tök mindegy? A játékosokban éppúgy kellene lennyi annyi önérzetnek, hogy nem égetik le magukat...Belenéztem az 5 évvel ezelőtti Bears vs Vikings meccsbe. 5-9-el álltunk, a Vikings az NFC győzelemért ment, nyertünk egy fantasztikus MNF-en 36-30-ra. (meg is mentették Lovie állását). Talán Cutler legemlékezetesebb Bears meccse volt. Ron Turner egy szar edző volt, de komolyan az a playbook, az a playdesign 5-ször különb volt, mint a mostani. Igaz neki volt egy Devin Aromashoduja, aki rendelkezett olyan képességekkel, hogy üresre játszotta magát a pálya közepén és jobb szélén, s a végén sebességből ledurrantotta Winfieldet...
Komolyan visszasírom Martzot. Lehet, hogy egy elviselhetetlen figura, de vele anno futott az offense remek szériákat, pedig az irányítón és a futón kívül nem volt senkije...
-----------
Holmes egy kiégett játékos. Pontosan 9 meccsel volt többet az aktív keretben, mint kellett volna. Remélem jön Wilson. (persze tudom egyenlőre 2 elkapása van, de Holmesnál rosszabb nem lehet). A csávónak egyetemen volt sebessége, ha csak egy kicsit is tud ebből csempészni az offensebe, akkor már jobb. Mert mintha egy lassított felvétel lenne az egész, kidolgozott mélységi játékok nélkül. Tavaly sem volt, de legalább 10 és 20 yard között működött 2013-ban a passzjáték.
több mint 11 éve
#Bears have waived WR Santonio Holmes, signed WR Rashad Lawrence to practice squad, and terminated LB Terrell Manning from practice squad.kovi470És ezzel most meg is oldottak mindent... Valakiknek azért mennie kellett 😀
több mint 11 éve
#Bears have waived WR Santonio Holmes, signed WR Rashad Lawrence to practice squad, and terminated LB Terrell Manning from practice squad.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Azt mondja Trestman Cutlernak sokkal jobban kell játszania. Örülök, hogy kimondja. Azt meg sajnálom, hogy neki nem mondja meg senki, hogy a playbook amit erre a szezonra kidolgozott az egy kalap szar, és hogy a játékosokból ennyit tud kihozni az nevetséges. A mutatott játékról nem beszélve.teljesen feleslegesnek érzem hogy összehasonlítsuk Trestmant bármelyik volt edzőnkkel annak fényében hogy nincs az a dolog ami megmentheti egy ekkora gb-égés után, ha más nem szezon végén tuti kirakják, nincs az a tulaj aki hagyná melózni sztem (nem is érdemelné meg). Bár ha jobban belegondolok egy dolog az állásában tartaná, mégpedig ha innen 3-6-ról 10-6-ot csinál és bejut a PO-ba - de most komolyan, van bárki aki hinne ebben?! Na pont ezért rúgtam volna ki, már nincs mit veszteni a szezonban és egyszerűen egy franchise nem engedheti meg magának hogy egy (de inkább zsinórban 3 ha a phinst is ideveszem) ekkora égés csak úgy szó nélkül maradjon. Igenis példát kellett volna statuálni vele, mind kifelé mind a játékosok felé hogy ez így nem mehet tovább. Kellett volna húzni itt és most egy vonalat mert ez az egész a szezon végén már nem fogja elérni ugyanazt a hatást.
Javítsatok ki, ha tévedek, de Lovie 5-11-es szezonnal nyitott, tehát a második szezonjában 6-3-mal állt ez időtájt. Itt erősen negatív tendencia van kibontakozóban...tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Itt az a legnagyobb baj, hogy ő szentül hiszi, hogy mindent jól csinál és szerinte a többi edző is...Ha azt nyilatkozta volna, hogy gyerekek valami nagyon nem kerek és a játékosokkal karöltve mi edzők elcsesztünk egy rakat dolgot. Ez szégyen amit csináltunk, de minden erőnkkel azon leszünk hogy kijavítsuk és meglátjuk mit teszünk le a szezon végén...ehelyett a történelmi kudarcok után benyögi ezt a mindenki jól dolgozott, bízik mindenkiben és az edzésen mindenki olyan jó, szóval nem is érti mi a baj, most épp nem vagyunk jók, de ki tudja miért? Na ez az ami nállam kicsapta a biztosítékot....
több mint 11 éve
Mintha Cutlerra akarná rátolni... Nem magyar származású Trestman?
több mint 11 éve
Azt mondja Trestman Cutlernak sokkal jobban kell játszania. Örülök, hogy kimondja. Azt meg sajnálom, hogy neki nem mondja meg senki, hogy a playbook amit erre a szezonra kidolgozott az egy kalap szar, és hogy a játékosokból ennyit tud kihozni az nevetséges. A mutatott játékról nem beszélve.Javítsatok ki, ha tévedek, de Lovie 5-11-es szezonnal nyitott, tehát a második szezonjában 6-3-mal állt ez időtájt. Itt erősen negatív tendencia van kibontakozóban...
több mint 11 éve
Egy, nem a sportból vett példa: A jó autóértékesítőt látszólag nem sok minden különbözteti meg attól a kollégájától, akinek halványabbak az eredményei. Csak az egyik eladja az autókat, a másik nem. Ja, a másik nem is szokta érteni, hogy miért van ez........Moyes-effektus, kivéve hogy itt nem volt világverő csapat előtte se.Csak nem mindegy, milyen csapatot veszel át....vajon Ditka és Lovie egy 10-6-os csapatot kapott?BearRecords in their first 25 games as Bears HC:MarioAna
Mark Trestman 11-14
Lovie Smith 11-14
Mike Ditka 11-14Adam Schefter
Nem a mutató miatt kell elküldeni hanem a teljesen kilátástalan játék miatt, itt nem arról van szó hogy működik a dolog vagy nem jön ki a lépés hanem h gyakorlatilag jelenleg kevés olyan dolgot lehet mondani a csapat körül ami rendben van.
Ha pl verjük itthon a Billst és a Phinst + megnyerik a necces Jets mellett a necces Panthers ellenit de papírforma szerint kikapnak mondjuk a 9erstől, akkor a többit így hagyva is 5-4-gyel állnánk és ugyan semmivel sem lenne jobb a helyzet PO szempontból de senki sem követelné (még) a fejüket hanem arról diskurálnánk hogy most a csoportrangadókkal fog eldőlni a szezon (lions-vikes oda-vissza). A szezon első feléből egyedül a 9ers elleni győzelemkor mondtam azt hogy ez igen, ott a második félidőben még megvolt a szikra, de ezt szvsz a GB elleni hazain elvesztették, ott kicsúszott a lábuk alól a talaj minden szempontból.
Még egyszer mondom, nem a mérleg az igazán elkeserítő hanem ahogy elérték azt...davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Moyes-effektus, kivéve hogy itt nem volt világverő csapat előtte se.Csak nem mindegy, milyen csapatot veszel át....vajon Ditka és Lovie egy 10-6-os csapatot kapott?BearRecords in their first 25 games as Bears HC:MarioAna
Mark Trestman 11-14
Lovie Smith 11-14
Nem a mutató miatt kell elküldeni hanem a teljesen kilátástalan játék miatt, itt nem arról van szó hogy működik a dolog csak nem jön ki a lépés hanem h gyakorlatilag jelenleg kevés olyan dolgot lehet mondani a csapat körül ami rendben van.
Ha pl verjük itthon a Billst és a Phinst + megnyerik a necces Jets mellett a necces Panthers ellenit de papírforma szerint kikapnak mondjuk a 9erstől, akkor a többit így hagyva is 5-4-gyel állnánk és ugyan semmivel sem lenne jobb a helyzet PO szempontból de senki sem követelné (még) a fejüket hanem arról diskurálnánk hogy most a csoportrangadókkal fog eldőlni a szezon (lions-vikes oda-vissza). A szezon első feléből egyedül a 9ers elleni győzelemkor mondtam azt hogy ez igen, ott a második félidőben még megvolt a szikra, de ezt szvsz a GB elleni hazain elvesztették, ott kicsúszott a lábuk alól a talaj minden szempontból.
Még egyszer mondom, nem a mérleg az igazán elkeserítő hanem ahogy elérték azt...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Csak nem mindegy, milyen csapatot veszel át....vajon Ditka és Lovie egy 10-6-os csapatot kapott?Records in their first 25 games as Bears HC:MarioAna
Mark Trestman 11-14
Lovie Smith 11-14

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Records in their first 25 games as Bears HC:
Mark Trestman 11-14
Lovie Smith 11-14
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Jól mutatja a védelmünk állapotát a tacklek aránya, Mundy, Fuller,Jennings,Young és Conte az első 5 helyen.A hatodik helyre valahogyan odaért D.J.Williams.Szánalmas az egész, főleg, ha jövöre tényleg marad Houston, Allen és főleg Jennings, aki szerintem kiemelkedően rossz, mintha pályán se lenne olyan a csávó.
több mint 11 éve
Nem néztem meg a meccset, most már nem is fogom, viszont láttam az előző Packers elleni zakót, ahogy a Pats mészárlását is, így talán van fogalmam mi történhetett tegnap hajnalban.Két dolog miatt vagyok szomorú (illetve több, de ez a fő):
1. Én tényleg azt hittem, hogy a védelem komolyan erősödött és nem ismétlődhet meg a tavalyi blama......
2. Amióta én Bears meccseket nézek (pár éve) ez messze a legerősebb támadókeret, amivel a csapat rendelkezett, erre ilyen garbage time-beli drive-okat tud felmutatni meccsek óta, most már az is mindegy, milyen erősségű védelem ellen játszunk.........
Azt nem nevezném kívánatos fejlődési iránynak, hogy a védelem ugyanolyan szar maradt, a támadók is visszafelé fejlődnek (már a futás sem a régi), erre az ST is letolja a gatyót. Jobb helyeken ilyenért már bombáznak egy fejlődő országot.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Hulk legyen igazad... De ez olyan Trastmenes volt amit írràl... " We are not s good team right now but we have talents 😀 " Ès sajna úgy látszik az általad felsorolt nevek nem elegek. Szezon elején nagyjából azt gondoltam mint te... Aztán most van ami van, de kívánom hogy legyen igazad és csak mi látjuk a dolgokat pesszimistán....
több mint 11 éve
Ez poén nézegetem a torrenteket erre mi fogja közre a Chicago Greenbayt? Best of Bukkake 1 és 2 .... Volt érzéke a feltöltőknek 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Fel a fejjel srácok, tudom hogy most szörnyű lehet ezt látni, de én nem temetném ezt a Bearst a következő évekre, mert az általam legfontosabbnak vélt dolog, a potenciál ott van a csapatban. Ti vagytok az egyetlen csapat a ligában, akinek 4 skill poszton is pro bowl játékosa van aki kevesebb, mint 10 éve van a ligában, és a védelemben is vannak jó játékosaitok. Cutler, Forte, Marshall, Jeffery, Bennett, Long mind kezdők lennének a legtöbb NFL csapatban, mert a tudásuk és a tehetségük megvan. Azért játszanak rosszul, mert fejben nincsenek ott, ez látszik is egyébként a meccseken. Attól hogy Marshall és Jeffery motiválatlan, még ugyanúgy bárkit megvernek 1 vs 1-ben bármilyen meccsen, elgyen az akár a Superbowl is, ha a motivációjuk megvan ehhez, ezt kéne összeszedni és nem lenne ott semmi gond. Ez leginkább egy edzőváltással orvosolható természetesen.
A defense sem katasztrofális tehetséget tekintve, nehogy már egy Jared Allen-Lamarr Houston duó megspékelve egy WIllie Young-gal ne legyen elég úgy, hogy van egy Ratliff meg 2 újonc is a D falban. A secondary sem roszabb a ligában, a mienknél emberállományt tekintve pl. biztosan jobb. A linebacker sort kell rendbe rakni, meg a támadófalat, plusz találni egy embert akiért meghalnak a játékosok és simán playoff résztvevők lehettek jövőre.
Tudom hogy ezzel most nem fogtok egyetérteni, meg nem is ismerem annyira a csapatot, mint ti, de higyjétek el ez nem a világvége, elég csak a Pats idei szezonkezdetét megnézni. Emberanyagban simán TOP15-ös csapat a Bears, csak össze kéne rántani csapattá az egyéniségeket.
több mint 11 éve
Valahol várható volt, hogy ez lesz ...Egyfelől szar, mert menniük kelett volna és még nem nyugodhatunk meg, hogy megszabadultunk tőlük. Másfelől jó, mert nem képesek többre ezzel a kerettel és hátha lesz egy tűrhető draft pozició és addig is van idő keresgélni egy normális edzőt. Kérdés hogy az egyetemi bajnokságból valakit vagy olyat aki már benne van a buliban. Ugyebár Harbough a legfelkapottabb név mostanság. Egyrészt kérdés el akar e jönni Fiscoból. Aztán persze az összes HC-ra vadászó csapat bepróbálkozna nálla és ez az éve eddig nem a legjobb. Mondjuk én jó edzőnek tartom, jó választás lenne, ha mozdítható lesz. Chicago patinás klub ez pl lehet mellettünk szólna pl az Oakland ellenében....
több mint 11 éve
Asszonta azért bízik Tuckerban, mert ő már átélt ilyen helyzeteket. Talán ez az oka annak, hogy nem igazolsz olyan ****fészkekből, mint a Bowns, és a Jax. Elérhető volt Justin Tuck hatodannyiért, kell egy vezér, neki 2 gyűrű van az ujján, de nekünk Houston kellett. A Peppers Allen cserébe ne menjünk bele. Brandon Marshall kapott évi 10 milliót, mióta itt van számtalan komoly helyzetben megmutatta, hogy nem lehet rá számítani. Martellusra azt mondta a Cowboys hogy köszike nem kérünk belőled! És akkor választasz egy ilyen csávót, megeszik reggelire! És mit csinálsz, padoztatod őket?! Ki van a helyükön?! Senki! Most tátogva gépelek, nem merek ordítozni. Nem kell ez nekem bazmeg, ez lenne elvileg a hobbim, amikor kikapcsolódok, néha sírok, néha nevetek, de most csak köphetnékem van. És az ordibálás nem feltétele annak, hogy valaki tehetséges legyen ebben a szakmában. De kiállsz egy sajtótájékoztatóra, hogy nem tudom miért, még nem néztem meg a kazettát, nem tudom miért, nem tudom miért, meg kell nézni a kazettát..... faszom, felrakom neked egy tabletre a 40 perces All-22 verziót, azt megnézhetted volna a budin is.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
MIndegy gyerekek. Pár tavaly felállított negatív defense rekordot még megdöntünk. Innentől nekem 2 célom van. Verjük meg a Vikingst itthon, meg verjük meg a Bucs-t. Mondanám, hogy a Lionst is, de az kb sansztalan.
több mint 11 éve
Nem annyira off: megalakult az LFL Europe. Szavazzunk meg egy kedvenc csapatot és testületileg vonuljunk át a megfelelő fórumba. Látványosabb lesz, mint a Bears, és jimmy animgifjei és okafogyottá válnak.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Dennis Green kisujját akarom HC-nek....abban is több lenne a pessön...Úgy beszél, mint egy robot, akit unott hivatalnoknak álcáztak....elég is volt....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Annyira fölösleges ez az egész, ha kibasztak volna bárkit azt órákkal ezelőtt kirakták volna twitterre. Azt meg nincs gyomrom hallgatni hogy hát bízunk a sikerben és egymásban, és nem értjük hogy történhet ez mert edzésen minden szép is jó meg papíron milyen játékosaink vannak...

több mint 11 éve
A meghirdetett sajtótájékoztató csúszik. Naaaa, valami? Akármi? Semmi?Elromlott egy mikrofon......
www.chicagobears.com/live.html
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Baszki nem láttam a meccset, de hogy a bánatba tudott Cutler 8 picksix-et dobni? Megint rajta ment el a meccs.........csi77Nem ment el megint egy TD Bennett keze között. Nem tudom, ebben ha nem vezetjük a ligát az elmúlt 5 évben, akkor semmiben. Nem száímtot volna az egévilágon semmit, de hogy lehet ennyire beletojni? Bills meccsekkel szoktam még mérgezni magam, vagy egy TE, Scott Chandler, aláírt egy 2/5 millás szerződést, magyarán 2 év alatt kevesebbet keres, mint Bennett 1 év alatt, és összesen nem láttam annyi labdát elejteni, mint Orange Dinosaur. Nevetséges. És mindhárom szupersztárunk ilyen, legyél így konzisztens.
- Abe Simpson