NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Én sem vitázni szeretnék....de ez a srác - amíg ez a GM és stáb, valamint séma van - nem kerül ide a védőfalba....MRI célja folyamatosan az volt, hogy súlyt és méretet rakjon a Dline-ba.....úgy tűnik neked, hogy Ray megfelel ennek? Max. Lb-nek húzhatják be, de arra vannak alkalmasabb emberek a drafton, ráadásul később....
Nem kell nekem elhinned, majd a többiek megmondják.....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nekem azt mondja meg valaki, hogyan lehet az, hogy nálunk az összes elkapó seggében ott a védő, míg más helyeken üresen futnak, netán ácsorognak. 3 kicseszett crossing route nincs egy meccsen, komolyan érdemes lenne totál kamerából betenni képet, GIF-et az összes passzjátékunkról, hogy ki volt üresen (vagy ki nem inkább), mikor sikerült végre valahára üresre játszania magát, milyen routeokat futunk stb. Vasárnap mondjuk szemmel látható volt, hogy a 10 yardos zónán belüli passzokkal akarjuk felépíteni a játékot, s ez még viszonylag működött is (mert az elkapók jól játszottak). Elképesztő problémákat látok egy átlagos a játékhoz különösebben nem értő szurkolóként a game designban. Pedig elvileg egy offense szemléletű edzőnk van...
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Bear ne értsd félre nem vitázni akarok...
But one thing evaluators love about Ray is that he isn’t purely a pass rusher. His ability as a run-stuffer has scouts drooling over his scheme versatility. On top of the 13 sacks, Ray has compiled 52 tackles with 16 for a loss. The NFL Combine and Senior Bowl Week might shake things up a bit, but right now, you could hold Ray’s draft stock up against anybody else’s.
Jó tudom hagyjuk az elemzőket meg minden, de többen is írták hogy jó fitt lenne a Bearsnek, ahol gondok vannak a pass rushal...Szerintem jó kis játékos, de más draft prospectek is tetszenek, majd meglátjuk. Amúgy Ray ki fog menni top- 10 ben ebben biztos vagyok, mi meg nem fogunk top 10- ben húzni szóval amúgy is mind 1 😀

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Ne izgulj a mi Head Officeunk nem olyan jó, mint a Lionsé. Mi be tudnánk húzni még egy ilyen Meki félét 😀 A meccset most sikerült megnézni. A W az W mégha olyan semmilyen is volt és annyira felhőtlenül már én sem tudtam örülni neki. A legjobb az volt, hogy imádom a havas téli meccseket, jó hangulatuk van.

több mint 11 éve
Halfkey Green Bay Packers 32
Én szurkolok nektek meg a Vikingsnek is, ne legyen olyan rossz a mérleg (=olyan jó a draft pozíciót). Lions éveken keresztül elől húzott, össze is hoztak egy pöpec keretet.
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Én ismerem a koncepciót: great athletes.
Akik hihetetlen atletikusságukkal egyszerre tudnak a chicagói szélrózsa minden irányában futkorászni.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Na bazz.

Ennek a nőnek valóban párját ritkító adottságai vannak, de hát azért az összkép... Épp olyan, mint a tegnapi győzelem...tüsi91
Ez az egész csapat ilyen. Két nagy pár csöcs egy ronda nőn semmivel se különb, mint néhány tehetséges sportoló, akik magasabbak, erősebbek, de csapatként nem tudnak játszani. Mi a fene a koncepció, arra kellene gyorsan választ találni, de szerintem Trestman se tudja.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Na bazz.

Ennek a nőnek valóban párját ritkító adottságai vannak, de hát azért az összkép... Épp olyan, mint a tegnapi győzelem...tüsi91
Don Fülig még akkor is oktat és szívén viseli az érdeklődő ifjúság fejlődését, ha csöcsös videóval örvendezteti meg feltétlen híveit!
(Ld még: Egy kép többet mond ezer szónál.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Na bazz.

Ennek a nőnek valóban párját ritkító adottságai vannak, de hát azért az összkép... Épp olyan, mint a tegnapi győzelem...
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Amúgy a győzelem az győzelem, úgyhogy....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Néhány észrevétel:
1. Xavier Rhodes, aki egyébként méreteit valamint pozíciójára tekintve cornerback, kétszer felborította Bushrodot az első félidőben, ami a maga nemében párját ritkítja szerintem. Cutler 4. kísérleténél volt különösen fájdalmas, az első egy sweepnél igazán röhejes. Szerencsére tegnap csak két agyonfizetett játékos csokizta össze a gyepet, ő és MartySaurus.
2. Komolyan megkérdőjelzem Kromer képességeit. Amilyen séma itt van run blocking címén, az valami vicc. Nem segít, hogy Orange Dinosaur (aki Black Santa néven is emlegeti saját magát), és Rosario kevesebbet ér, mint 2 néni egy bevásárlókocsival. Ola nagyon jól megállja a helyét, azt meg kell hagyni. Két cserét leszámítva második éve ugyanazok a csávók, és nem jön rá, hogy például Long akkor a legjobb, ha ütni kell, és nem gondolkodni. Mégiscsak tudtunk futni erőből 1-2 yardot, amikor nagyon kellett! De itt mindenki túl okos, szóval balra megy a futás, Marty RDE, UT duplázva, NT-t átpasszolom Olának, LDE csak hátulról tud, Long már fellép, hogy blokolja az Mike-ot, Rosario az SLB-t, és bumm, ott is van a 10 yard. Ez gyakorlatban úgy néz ki, hogy Ola kapásból verve van, mert ilyen szögből egy tetűt nem tudsz szabályosan blokkolni, NT szabadon mehet, de nyilván Marty is verve, meg Rosario is, de az annyira nem érdekes, szóval nulla yard. Kérdezem eredményesebb csapatok drukkereit, ez gyakori?
3. Ez a védelem soha ne zónázzon. Soha. Tudom, nagy a kockázat, még a végén 50 pont felett kapsz kétszer egymás után (várj......várj.....), de soha ne zónázzanak. Soha.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ha sikerül masszívan zárni a szezont (és semmi nem utal rá egyébként), akkor legalább tudod, hogy nem kell az egész rostert kicserélned. Nekem igenis mutassák meg, hogy kire lehet számítani!

- Abe Simpson
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Szerintem Trustman marad jövőre is, bár én ezen nem fogok annyira sírni(kövezzetek meg). Új DC meg ST koordinátorral szarabbak csak nem lehetünk.

több mint 11 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Bár a tegnapi parádé alapján el sem tudom képzelni, hogy a Minnesota hogyan a picsába szerzett 4 győzelmet eddig. Ez a csapat még minket is jóval alulmúlt tegnap. tüsi91
Az off. sosem szokott jól működni, de tény, hogy a legrondább produkciót eddig pont a Bears és a Lions ellen sikerült összehozniuk.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
Egyébként ciki lett volna kidobni O'Donellt, és megtartani Wayt, aki jobb játékos, és ez látszott előszezonban is. Ezért van itt még Elek, Bostic, Greene, Briggs, Bushrod, Long, Mills, Rosario.....füligjimmy
csupa olyan aki már ki lett volna kukázva egy jobb csapatból (kivéve Long kb). Elek nálam ékes példája ennek. Ez már a sokadik szezonja és azon kívül hogy tavaly szerencsésen érkezett Rodgersen szó szerint semmit nem csinált (meg volt idén egy intje a 9ers ellen ami szép volt ha jól emlékszem) - őt pl meddig etetjük még mire rájövünk hogy csak a helyet foglalja? első körért...

tudom, egy köcsög állat vagyok de egyszerűen nem tudok örülni a győzelemnek egyáltalán.Ez a szezonunkon SEMMIT sem változtat, az ilyen meccseket csak akkor érdemes megnyerni ha előtte nem buktál el 4 ilyet... és mivel itt fontos hogy mennyire vagy szar ha már szar vagy nekünk nem érdekünk már ezeket megnyerni. Ez a legrosszabb forgatókönyv ami ezzel a csapattal történhet: kihoznak egy 8-8-at vagy 7-9-et a szezonból, bukunk 10 helyet a drafton szó szerint a semmiért, és ha még meghagyják ezt a bandát jövőre is akkor leszünk komoly bajban igazán. Na az lesz kb Cutler utolsó szezonja itt, az új GM kiteszi őt is (mert akkor már kiteheti gyakorlatilag költség nélkül) aztán lesz itt olyan rebuilt hogy nézhetjük évekig...

Ugye milyen fasza a hangulatom egy W után...? loldavemayer
Kb ugyanezt érzem. Nyilván jó érzés lenne a győzelem egy csoport rivális ellen, de így fos.......
Egyébként, szerintem Trestmant így sem fogják kirúgni, ha felhúzza a mérleget 50% körülire, azért, ha meg lemegyünk kutyába, akkor az meg az újjáépítés lehetősége miatt.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Tudom, hogy semmire sem jó ez a győzelem, de én örülök neki, hogy a Vikingst legyőztük. Bár a tegnapi parádé alapján el sem tudom képzelni, hogy a Minnesota hogyan a picsába szerzett 4 győzelmet eddig. Ez a csapat még minket is jóval alulmúlt tegnap. A védelem úgy nézett ki, mint egy elit egység... ennél nagyobb kritika nem kell. A Vikings D, azért a jobbak közé tartozik, s sikerült ellenük konzisztensen haladni, ez pozitívum. Azért, mert Marshall és Jeffery idén tán először olyan elkapónak tűntek, mint akiknek minden héten legalább 10-szer elmondják őket...

Cutler szerintem jól játszott minusz az eladott labdák. De azok megint ott voltak. Oké. Mindkettőnél lehet védeni. Elsőnél Trestman faszsága (erre még ki térek) miatt belekényszerítették. Ettől még szar dobás volt. A másodiknál meg Martellusnak halvány fingja nem volt, hogy talán segítenie kellene az irányítóján. De amit írtam eredménykövetőbe: akkor ne dobd el bazdmeg. Vagy legalább vágd földhöz Martellus felé. Ez viszont így egy katasztrofális döntés volt, megkoronázva egy hátsó lábról elengedett passzal, amivel majdnem sikerült visszahozni a meccsbe a teljesen impotens ellenfelet. Aztán mondjuk ők megoldották, hogy ne kelljen "aggódni". S tudom így úgy, 9. éve, hát ennyi esze legyen már. A serpenyő másik oldala viszont, hogy 3. downoknál valami brutál jól osztotta el a labdákat, a 3 TD passz odament ahova kellett, a nyomást is jól érzékelte stb. De Cutlerban mindig benne lesz a hiba. Most nem került semmibe.

Trestman: kikaptunk kétszer 50 kapott felett, de ilyen fogalmatlannak, mint amilyen tegnap volt... 1:12 van hátra 30 yardról támadunk, van egy időkérésed és futsz kettőt!!! Ez mi? 0:15-nél meg kikéri az időt... S belekényszeríti a csapatot egy necces 20+ yardos passzba, hogy egy necces FG távolságra odaérj. Ez vicc. A második félidőben meg neki megy minden 4. yardos kísérletnek. Persze bátraké a szerencse meg minden, de tegnap úgy nézett ki a vonal mellett, mint egy rakás szerencsétlenség. Jimmy azt írta erre, hogy fingja sincs mi van. Oké. De egy kretén sem ül a kakasülön, aki rászólna, hogy talán ezt nem így kéne? Ráadásul egy edző érezze már mikor lehet bízni a védelemben! Mert tegnap lehetett. Oké nem feltétlen bennük, de ennek a Vikings offensenek köze nem volt a tegnapi csörtéhez. Nálam ez a meccs volt eddig a mélypontja.

Speciel Team: Van egy szint, mikor azt mondod nevetséges. Most már azt sem érjük el. A fake szép volt, szó se róla, de mégis csak beszívták. Gould is elhülyült idénre, az FG még hagyján, mert oldalszélbe elég távolról lőtte mellé. No de a kickoffot is kicsűri oldalra??? O'Donnell egy kalap szar, de leírtátok. Nem tud konzisztensen rúgni, rettenetesen lassú a rúgó mozgása. Természetesen büntetést ismét sikerült összehozni. DeCamillis ezt a csürhét rakja fel 1,5 éve.

A Bucsot még verjük meg, aztán a többi nem érdekel. A Lions ellen maccsunk nincs, a Cowboys dettó. Hát a Saints sincs pazar formában, de azért jobbnak tűnnek.

Irány a Black Monday.

----
Még valami. Matt Forte egyenlőre 130,8 scrimmage yardot átlagol meccsenként. Ha így folytatja, akkor Walter Payton után ő lesz a 2. Bears player aki a szezonban 2000+ összyardot összehoz. Ezért drukkolok még a szezonban.
több mint 11 éve
bacsii Chicago Bears 127
Egyébként ciki lett volna kidobni O'Donellt, és megtartani Wayt, aki jobb játékos, és ez látszott előszezonban is. Ezért van itt még Elek, Bostic, Greene, Briggs, Bushrod, Long, Mills, Rosario.....füligjimmy
Annak idején McClellin pickről több helyen azt írták, hogy hú de remek húzás, és majd ha egyszer visszavonul Urlacher még az ő helyét is képes lehet átvenni. Urlacher erre annyira meg is nyugodott, hogy kb. 10 perc múlva visszavonult.

Longnak a nagymamája is HOF, igazi blue chip, ha már kiment az összes létező tackle. (Mondjuk szerintem ő még lesz pro bowler, és nem csak azért, hogy le lehessen forgatni ki színes filmeket a családról.)

Greene-ről nagyjából konszenzus volt, hogy óriási steal. Jobb lesz, mint Bostic, akik korrekt érték második körben.

Én értem, hogy elemzők, meg nagyjából az összes draft kap A-D-ig mindent, annyira sokan írnak róla, de ezt nekem mondja meg valaki, hogy miért?
több mint 11 éve
Személy szerint én a 4. negyed közepén felálltam a fotelből.... fotelból.... székről. Ezek a srácok egyénileg nem tudnak jobban játszani. Talán Bushrod, és Orange Dinosaur (róla később), de a többiek ettől jobban nemnagyon tudnak játszani. És így sikerült ez. És nem a playcall volt a hibás, hanem egy tökéletes ritmusban eldobott-elkapott labdát talán kettőt láttam. Amikor megvan a call, neadjisten Cutler áthívja a játékot, mindig van 3, inkább 4 csávó, akinek maximum sejtései vannak arról mit is kéne csinálni. Itt térnék át Orange Dinosaur szerepére, aki valahogy ismét elkezdett futásnak blokkolni (ebből minden meccsen van egy bünti), és ismét felé ment a labda, csak ő nem volt a közelbe se. Idén nagyjából harmadszor. Most kimondom az őszintét: szerintem ezeknek a srácoknak ez a playbook túl bonyolult. Ha a corner erre, safety meg arra, akkor te meg te emerre és amarra. Beszéltek is erről, ez nem volt tavaly, nem is volt ennyi tragikomédia. Ez oké, ha nem megy, lehetne szerezni olyanokat, akik fel bírják fogni, de mindegy. Mondjuk van e ehhez támadófalunk, számomra az is hatalmas kérdés. De erre nem gondolt senki, hogy valamit 1 éven keresztül nem tudnak feldolgozni, akkor talán ez baj? Hogy valami nem ment edzésen (pedig minig jó edzések vannak ugye), akkor nem fog menni élesben sem? És itt jön vissza, hogy megtartunk egy szarabb puntert, mert nem akarunk leégni a menő haverjaink előtt.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
csupa olyan aki már ki lett volna kukázva egy jobb csapatból (kivéve Long kb). Elek nálam ékes példája ennek. Ez már a sokadik szezonja és azon kívül hogy tavaly szerencsésen érkezett Rodgersen szó szerint semmit nem csinált (meg volt idén egy intje a 9ers ellen ami szép volt ha jól emlékszem) - őt pl meddig etetjük még mire rájövünk hogy csak a helyet foglalja? első körért...

tudom, egy köcsög állat vagyok de egyszerűen nem tudok örülni a győzelemnek egyáltalán.Ez a szezonunkon SEMMIT sem változtat, az ilyen meccseket csak akkor érdemes megnyerni ha előtte nem buktál el 4 ilyet... és mivel itt fontos hogy mennyire vagy szar ha már szar vagy nekünk nem érdekünk már ezeket megnyerni. Ez a legrosszabb forgatókönyv ami ezzel a csapattal történhet: kihoznak egy 8-8-at vagy 7-9-et a szezonból, bukunk 10 helyet a drafton szó szerint a semmiért, és ha még meghagyják ezt a bandát jövőre is akkor leszünk komoly bajban igazán. Na az lesz kb Cutler utolsó szezonja itt, az új GM kiteszi őt is (mert akkor már kiteheti gyakorlatilag költség nélkül) aztán lesz itt olyan rebuilt hogy nézhetjük évekig...

Ugye milyen fasza a hangulatom egy W után...? lol

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Egyébként ciki lett volna kidobni O'Donellt, és megtartani Wayt, aki jobb játékos, és ez látszott előszezonban is. Ezért van itt még Elek, Bostic, Greene, Briggs, Bushrod, Long, Mills, Rosario.....

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Miért van az, hogy Rodgers áll a zsebben, és nem kell 6 tánclépést tennie? Hm, itt valami titok lappang, Scooby!füligjimmy
ez néha eszembe jut, mármint ha kiemelnénk Rodgerst és betennénk hozzánk vajon nálunk is olyan jól menne neki...?davemayer
Nem, mert abban a pillanatban kineveznék Todd Haleyt, és elkezdene bootleget, eg rollout, meg ilyenféle játékokat hívni, lévén itt nem szoktak a QB köré csapatot és stratégiát építeni.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Miért van az, hogy Rodgers áll a zsebben, és nem kell 6 tánclépést tennie? Hm, itt valami titok lappang, Scooby!füligjimmy
ez néha eszembe jut, mármint ha kiemelnénk Rodgerst és betennénk hozzánk vajon nálunk is olyan jól menne neki...?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Miért van az, hogy Rodgers áll a zsebben, és nem kell 6 tánclépést tennie? Hm, itt valami titok lappang, Scooby!

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Tomcsik, Egy 4-3 DE-nek nem esik nagyon nehezére 3-4 rushert tolni, ha megfelelő a sebessége...egy 245 fontos fickó szerinted mit produkálhat 4-3 DE-ben futás ellen? McClellin vaskosabb volt legalább 15-20 fonttal és simán elrakták az útból....ne vicceljünk....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Hát ez a Vikings még nálunk is rosszabb. Legalábbis ma az volt. Győzelem, nem tudom másnak lehet örülni? Jövőhéten nyerjünk Lovie ellen. A többi nem érdekel.