NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
76
13
19:00, Netflix
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem Cutler jóval tehetségesebb QB, mint ahogy azt sokan gondolják....kiváló példa erre a denveri korszaka...a srácnak kellett volna néhány év egy rendszerben és semmi gond nem lenne, simán top5-ről beszélnénk....mondjatok olyan sztár QB-kat, akik ide-oda kóboroltak/évente-kétévente sémaváltáson estek át (ráadásul pályafutásuk jelentős részében fostartály O-fal "védte őket", nem is beszélve az időnként papucsállatka-szinten egyszerű playdesign-ról )....én nem tudok...Ennek - kicsit torzítva - ennyi lenne a lényege....itt ilyenről nem volt szó, Cutlert meg fikázzák....szomorú, de valahol törvényszerű.... nem azt mondom, hogy hibátlan, vagy ilyesmi, de ha csak a fizikai képességeit nézzük, gyak. nincs hiányossága...szal bármi lehetne, csak ezt dobta neki a gép....
Szerintem ha az utolsó kiváló Bears-O-fal mögött Cutler áll, simán nyerjük a SB-t (no meg persze nem Turner az OC 😊 )....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Bocs, hogy idepofátlankodok.Én 2007 óta követem ezt a csapatot és a támadófal kérdése minden évben előjött (tán csak az idei offseaonben nem). Szerintem nem vagyok pesszimista, ha azt mondom, hogy nem számítok arra, hogy 1 év alatt megoldják ezeket a gondokat.
Szerintem nem Cutler kivágása oldaná meg a problémáitokat. Az tiszta, hogy Trestmannek mennie kell, helyére én is eltudnám képzelni Rexet, aki a védelmet össze tudná tenni, ha máshoz nem, ehhez nagyon is ért. (DC-nek nem hiszem, hogy eljönne)
Támadó oldalon a Packersel aligha tudjátok felvenni a versenyt, így a védelmet kellene megcsinálni ütősre. Ehhez a szabad ügynök piacon is mozgolódni kell és a drafton is a korai pickeket rááldozni (ezért sem kellene kivágni Cutlert)
Támadó oldalon Cutlert egy közepes irányítónak tartom, ez viszont jelenleg elég nektek. Ismeri a rendszert és képes átlagoson jó teljesítményre. Viszont van egy Fortetok, aki elit futó, így inkább ezt erőltetném. Támadófalat összetenni olyan szintre, hogy megfelelően blokkoljon Fortenak, így csökkenne a nyomás Cutleren is.ervinator
több mint 11 éve
Bocs, hogy idepofátlankodok.Tök iagazad van. Edző kérdés viszont.... Rex elég rondán megbukott a Jetssel az elmúlt pár évben. A védelmet lehet összerakná, de nem tudom ez elég lenne-e...nagyon félek hogy nem fogják kivágni Trestmant. Amúgy azt nagyon jó látod hogy Cutler nem lenne szar ha operálhatna play action játékokkal, mert lenne futás. De így hogy 85% passz játék van hívva és jobbára még rohanunk is az eredmény után a fantasztikus védelem miatt,+ a támadó fal megint a régi időket idézi nem is csoda hogy 22 picknél tart.
Szerintem nem Cutler kivágása oldaná meg a problémáitokat. Az tiszta, hogy Trestmannek mennie kell, helyére én is eltudnám képzelni Rexet, aki a védelmet össze tudná tenni, ha máshoz nem, ehhez nagyon is ért. (DC-nek nem hiszem, hogy eljönne)
Támadó oldalon a Packersel aligha tudjátok felvenni a versenyt, így a védelmet kellene megcsinálni ütősre. Ehhez a szabad ügynök piacon is mozgolódni kell és a drafton is a korai pickeket rááldozni (ezért sem kellene kivágni Cutlert)
Támadó oldalon Cutlert egy közepes irányítónak tartom, ez viszont jelenleg elég nektek. Ismeri a rendszert és képes átlagoson jó teljesítményre. Viszont van egy Fortetok, aki elit futó, így inkább ezt erőltetném. Támadófalat összetenni olyan szintre, hogy megfelelően blokkoljon Fortenak, így csökkenne a nyomás Cutleren is.ervinator
több mint 11 éve
Bocs, hogy idepofátlankodok.Szerintem nem Cutler kivágása oldaná meg a problémáitokat. Az tiszta, hogy Trestmannek mennie kell, helyére én is eltudnám képzelni Rexet, aki a védelmet össze tudná tenni, ha máshoz nem, ehhez nagyon is ért. (DC-nek nem hiszem, hogy eljönne)
Támadó oldalon Cutlert egy közepes irányítónak tartom, ez viszont jelenleg elég nektek. Ismeri a rendszert és képes átlagoson jó teljesítményre. Viszont van egy Fortetok, aki elit futó, így inkább ezt erőltetném. Támadófalat összetenni olyan szintre, hogy megfelelően blokkoljon Fortenak, így csökkenne a nyomás Cutleren is.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Lassan ott tartok, hogy basszuk ki Cutlert. Mindenki más maradjon 1 körben húzzunk qb-t aztán kiderül, mennyire ő volt a hibás.
több mint 11 éve
Briggs a meccs előtt még game time döntés volt, 2 nap múlva IR. Ilyet se látni minden nap, de ebben is benne van minden, amit a Trestman-éráról tudni érdemes. Tavaly lenyilatkoztam, hogy nem tartanám meg Marshallt, mert a legnagyobb meccseken nincs sehol. A támadófal, kegyelmes isten, Bushrod idén webbi magasságokba süllyedt, Long most jól játszott, Tampa ellen négyszer simán felrúgták, de már annak is örülünk, ha valakinek van 4-5 jó meccse a szezonban. Ellentétben a Lions támadófala bedarálta a mi védőfalunkat, amibe sokmillió dollárt, és draftpicket ölt Visionary, aki a tengerészet akadémiáján valaha megfordult legjobb erőnléti edző volt. Nagyon sok jó erőnléti edző van, de ő volt a LEGJOBB! És a fejében van a TERV! Hol van most Helmut, aki szerint az volt a gond, hogy nem takarította ki a házat, amikor idejött, ami annyi ttesz, hogy nem rúgta ki Cutlert. Na aggódj, a TERV a fejében volt, kirúgott mindenki mást, és most voilá, annyira szánalmas a csapat, hogy már senki nem tartja viccesnem még Amerikában sem, hogy belerúgjon, és annyira irreleváns, hogy egyébként nem érdekesek. A Raiders, Jaguars nem szenved ilyen arányú vereségeket.Legjobban az LT poszt aggaszt, ezt a Trestman-Kromer rendszert szerintem lehúzzuk a picsába, akkor pedig Bushrod még használhatatlanabb lesz, ha ez egyáltalán lehetséges. És drafton akik jöttek az elmúlt 2-3 évben, azok szintén nagyon rosszak. Még nem ástam bele magam a prospectekbe, egyelőre egy név sincs a fejemben. Ha egyáltalán szóba kerül, nemcsak mantrázzuk, hogy 2013-ban ez a fal csak futásblokkolásban volt használhatatlan.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Opp, Briggs IR. Az Ilyen a box c. filmben hangzik el a párbeszéd Lolita Davidovich és Antonio Banderas között (kb).
- Szép három hónapunk volt.Köszönjük 55-nek az együtt töltött szép 7 évet!
- De bébi, hat hónapig jártunk.
- De csak három volt szép.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Ezt a nyomit a 4. körben hozta Visionary. Ha lehet választani, én inkább a egy SEC Westből, és nem feltétlenül flag football ligából draftolnék, de nekem nincs a fejemben A TERVJaj hát egy ütemmel lemaradt na 😀 ... Vicces hogy Megatron már nyargal a lasztival, ő meg még ugrik érte...
v.cdn.vine.co/r/videos/848F11D86B1150184394405859328_14171995022fce0f09b8.4094.mp4?versionId=XZNx3y3FiliyQWIuyIRy1JFCRd.sndi4füligjimmy
több mint 11 éve
Ezt a nyomit a 4. körben hozta Visionary. Ha lehet választani, én inkább a egy SEC Westből, és nem feltétlenül flag football ligából draftolnék, de nekem nincs a fejemben A TERVv.cdn.vine.co/r/videos/848F11D86B1150184394405859328_14171995022fce0f09b8.4094.mp4?versionId=XZNx3y3FiliyQWIuyIRy1JFCRd.sndi4
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Emery azt nyilatkozta még évekkel ezelőtt, hogy nem az a lényeg, hogy Cutler jobb legyen, mint Rodgers, hanem a Bears mint csapat legyen jobb, mint a Packers. A második évében már úgy lerohaszotta a keretet, hogy a Lions ellen nem tudtak partiban lenni 2 negyeden keresztül. Csak így tovább, Visionary. Csak így tovább.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Amikor már azt hiszed nem lehet rosszabb, beugrasz a topicba, majd Packers szurkolók sajnálkozó gondolatait olvasod, na ott van vége a szezonnak.No offenz(haha, érted, NO OFFENSE), aranyosak vagytok.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
...amit az edzők és a sztárjátékosok bemutatnak idén az egyszerűen tolerálhatatlan. Én ebből az egész brigádból csak Fortet tudom sajnálni.tüsi91Tökéletes megfogalmazás. Soha egy rossz szava nincs, annak ellenére, hogy körülötte nulla teljesítmény van "sztárjátékosoktól". Az "edzők" munkáját már nem is elővéve.
Amúgy sajnálom Trestmant, neki ez túl nagy falat volt. Azért a lánya miatt hálás vagyok neki, soha sem fogom elfelejteni azokat a kedves pillanatokat, amiket szerzett nekem 😀
Szerk: visszaolvasva "kissé" félreérthető volt ez a kedves pillanatok rész... juj 😕)
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Packers drukkerek fejezik ki részvétüket, ez újabb ékes példája annak milyen mélységbe zuhant ez a csapat.Most a védőoldalt hagyjuk. Minden meccsen megvannak azok a zónák, ahol könnyedén lehet verni a csapatot. Vannak irányítók, akik ezt könnyedén meg is dobálják, mint Brady, Rodgers, Stafford. Ők a jobb irányítók. S vannak a rosszabb irányítók, mint Kaeparnick, McCown, Geno Smith, stb. akik nem. Az Atlanta vagy 6-ot droppolt kristálytiszta 20+ yardos playeknél. Ez van.
Viszont ez az offense game plan... vagy legalábbis offense szerűség. 8 futó kísérlet. Oké 2 yardot nem tudunk futni, de akkor is 8 darab? A passzjátékok 80%-ánál az összes célpont routeja 10 yardon belül van... S akkor csodálkozunk, hogy bárhova nézel védőt látsz? Komolyan úgy néz ki az egész játék felépítése, mintha az összes playünk az ellenfél endzonejától 3-5 yardra játszódna. Egyszerűen nincs mélysége a játéknak. Tice alatt az volt a játék, hogy a 2 szélén futottak egyenesen előre, vagy 10 yard után megfordultak. De komolyan még mindig jobb volt, mint az idei... Az összes védelem röhögve tudja mit fogunk csinálni. A Vikings elleni meccs volt az, amikor Marhsall meg Jeffery is kitudta használni, hogy akkorák, mint a lovak, azon a meccsen kívül olyan fizikálisak, mint Knox volt. (az első INTnél Marshall mire gondolt, oké nem volt jó passz, de könyörgöm. Nantz szerint azonban Cutlernek csekkolnia kellett volna 3,12 yardért Fortenak. Igaza van.). Vegyék elő Cutlert. Tegyék meg bűnbaknak. Rúgják is ki, de amit az edzők és a sztárjátékosok bemutatnak idén az egyszerűen tolerálhatatlan. Én ebből az egész brigádból csak Fortet tudom sajnálni.
Nézzük a pozitív dolgokat, merthogy ilyen is volt:
- Kyle Long jól játszott Suh ellen
- O'Donnell korrektül puntolt és az egész special team jól nézett ki
- már csak 4 meccs van vissza
több mint 11 éve
Gondolom nem nagy ünnep, amikor ennyi sajtfej tobzódik itt, de most azért jöttem, hogy együtt érezzek. Tegnap megpróbáltam objektíven nézni a meccset, de persze szurkoltam annak is egy picit, hogy kapjátok el az oroszlánokat. Háááát..Az már régóta látható volt, hogy a D egy vicc, de hogy Marshall ennyire moslék lenne, az nem tűnt fel. Engem nem csak idegesített, hanem fel is háborított ez a hozzáállás. Amíg Jeffery és Benett küzdött, mint lúd a jégen, addig ez a fickó szinte rezignáltan lézengett a pályán.
Cutlert sajnálom, benne ennél sokkal több lenne. Persze, sok az int, de pl ami nálatok int, abból Golden Tate nagy játékot csinált a másik oldalon.
Azért még otthon megfoghatnátok őket, bosszúból 😉
több mint 11 éve
Annak örülök, hogy mostantól szinte mindenki odacsap egyet a kalapáccsal Trestman koporsójába, és top 10 ben lehetünk draftnál.Több jó dolog nem igazán jut eszembe. Az egész Lb- sort kilehet vágni.hpeter93Elhiszem, hogy egy ilyen szezonban nincs más kapaszkodó, mint hogy legyen minél jobb draft pick, de 5 győzelmetek van és emelé 1 de talán 2 is jöhet még. Az meg nem várható el a játékosoktól, hogy azért hajtsanak, hogy minél jobb játékos jöjjön a csapatba aki majd pont őt fogja kispadra ültetni. Szerintem totál középmezőnybe lesz a draft position (13-17kb). Tresman 2 év után 0, ha elég tökös a vezetőség látja, és feladja ezt az utat. Lehet a világon senki nem fog egyetérteni velem, de év végén Rex tuti szabad lesz, Coughlin talán (vele nem tudom mi a vezetőség álláspontja) de 1 (2) NFL rutinnal rendelkező edző lehet szabadügynök év végén.
Chicago pedig sose egy lesajnált célpont a váltásra: Van QB (igen ezt egy Green Bay drukker mondja), bár nem mondom, hogy nem szeretem látni legalább évente 2szer amikor Cutler szenved ellenünk, de ez egyszerűen egy sajtallergia nála kb. Szét kell nézni a ligában, hol milyen irányítók vannak. Le merem fogadni, hogy ha képzeletben kiárusítanátok Jay-t elég sok kéz lendülne a magasba, hogy ide-ide-ide. Továbbá a legnagyobb tradíciójú csapatok egyike, van a támadórészlegbe potenciál, remek elkapógárdával. Látom én is, hogy hitüket vesztettek, de a hittel tehetség együtt ritkán szokott távozni, csak gatyába kéne őket rázni. A védelemnek meg talán pont egy Ryan típusú ember kéne, hogy megreformálja.
Biztos vagyok benne, hogy sokan nem fogtok egyetérteni velem, ezzel semmi gond sincs, végül is véleménycserére vannak kitalálva ezek a topicoc.
u.i.: Jövőre Allan szerződése tényleg úgy van megszabva, 1 milla csupán a base salary és 11.5 a roster bonus? Itt se szeretnék messzemenő találgatásokba belemenni, de ha még jövőre itt is marad és csekély 12.5 millióval fogja terhelni a capot, 2016-ban már 0 lenne a dead money utána... Ha jövőre se pörög fel arra a szintre ami elvárható lenne akkor az a 16-os szezon lehet amikorra be kéne fejezni azt a D revolutiont.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Az LB sorunk egy vicc, egy rohadt NFL szintű kezdő játékosunk nincs a posztra. Hogy ennyire nem tud zónát nő egyik LB se... Közvetítésben berajzolták hogy a pálya közepén egy teheratónyi hely van az elkapóknak, mert egy kurva LB se lép hátra zónázni, de még csak le se ütközik az elkapót... Wereen nem volt jó, de ne tőle várjuk már hogy 1:1- Ben megfogja Megatront... Tavaly kezdtük azt hinni van valami O falunk, hát lófaszt...Coaching pppfff ők tudták hogy az LB zónát kell dobálni, az ő védelmük is ott a legsebezhetőbb. Ezt Trestman elfelejtette közölni a fiúkkal... Jövőre össze kell pakolni FA- ből meg draftról egy komplett kezdő LB sort. Kell még egy S egy CB és egy használható O fal ember... Na és persze új edzői gárda...Minden lyukat nem fogunk tudni betömni, de ha ennek a 70%-át jól megoldjuk jövőre lehet keresni való talán...
több mint 11 éve
Annak örülök, hogy mostantól szinte mindenki odacsap egyet a kalapáccsal Trestman koporsójába, és top 10 ben lehetünk draftnál.Több jó dolog nem igazán jut eszembe. Az egész Lb- sort kilehet vágni.
több mint 11 éve
Végére lesz egy 7-9-es szezontok , és Trestman ezzel még a draftotokat is elkúrja.
több mint 11 éve
Szar a védelem, szar az off, nincs mit mondani, Cutler takarodj, és jövőre szárnyalunk
több mint 11 éve
Messiásként tekintettem Trestmannra tavaly ősszel. Jelenleg ő az antikrisztus.
több mint 11 éve
Cutler megmentette ezzel az interceptionnel az edzői stábot és a chicagoi médiát. Ugyanis lelehet írni, hogy megint eladta a labdát. Remélem az egész világ látta, hogy a Chicago Bearsnek egy új irányítóra van szüksége. Ez a playdesign, play call egy köpedelem. Marshall egy köpedelem (az INTnél sem volt fogalma arról mi történik). A védelem egy köpedelem. De hála Istennek Cutler eladta -14-nél, mert a Chicago Bears legnagyobb ellenségének szerintem elege lett az állandó csekkolásokból, s talán még akart valamit ettől a kurva meccstől.
Ron Turner és Mike Tice klasszis támadószakemberek voltak Trestmanhez képest. Martz pedig egyenesen legenda. Ez a meccs újabb szög volt Trestman koporsójában. Ennyi megalázó, sima vereséget nem lehet tolerálni.
több mint 11 éve
Katasztrofa a vedelem
több mint 11 éve
Egyszerűen nincs vertikális passzjátékunk. Kb a LOS-sal párhuzamos vagy max 5 yardig terjedő passzok vannak hívva. Természetesen ez még önmagában nem feltétlenül gond, de jön egy holding vagy valami minuszos screen, netán 0 yardos futás és ki van herélve a drive.A védelem a szokásos szar jobb csapatok ellen. Csont üres elkapók, a zónázáshoz teljesen fogalmatlanok.
több mint 11 éve
Hianyoztok
több mint 11 éve
Iszok haverokkal
- Abe Simpson