NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
145
18
22:30, Netflix
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Szoktam gondolkozni azon, hogy mi lenne, ha az NFL-ben is olyan "türelmi idővel" váltogatnák az edzőket, mint a labdarúgásban, de ez már tényleg az érem másik oldala. Talán írtam már valahol, hogy ennyire szedett-vedett csapatot régen láttam az NFL-ben a "usual suspects"-eket leszámítva.baggioNekem az a furcsa a cikkben, hogy egy rossz évről írnak miközben a szurkolóik (jogosan) egy folyamatos leépülésről beszélnek.
Idén viszonylag sok (tavalyhoz képest) Bears meccset láttam és egyszer egy olyan gondolat fogalmazódott meg bennem miszerint ebbe a védelembe legalább 8-10 új ember kellene olyan szörnyű. Persze tudom, hogy egy új edző/új séma rengeteg változást hozhat (lásd Lions és Teryl Austin) de aki nem tud focizni az akkor sem fog megtanulni. De minden védelemben elfér 1-2 gyengébb játékos akinek rosszabb játékát el lehet maszkírozni (újabb Lions példa Cassius Vaughn nickel CB aki borzalmas).
több mint 11 éve
Szoktam gondolkozni azon, hogy mi lenne, ha az NFL-ben is olyan "türelmi idővel" váltogatnák az edzőket, mint a labdarúgásban, de ez már tényleg az érem másik oldala. Talán írtam már valahol, hogy ennyire szedett-vedett csapatot régen láttam az NFL-ben a "usual suspects"-eket leszámítva.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/12/06/trestman-appears-safe-despite-bears-lousy-season/Gondolom nem lenne hollárihé hollárihó hangulat ha maradna.
több mint 11 éve
Én csak azt mondtam, hogy papíron jobb a mi O-k... Ha szezon előtt megkérdezel 10 szakírót abból 8 minimum azt mondta volna hogy a Bearsé a jobb. Persze látjuk hogy ez szart se ér, hogy mi van papíron, meg elméletben, amúgy is mint sokan mondották a bajnokságot a D nyeri. Az elmúlt évek tendenciája ezt bizonyította is... Na az az ami nekünk nincs és amíg nem lesz addig ne is álmodjunk PO-ról... Amúgy lassan kezdheted a trollkodást a 49ers topicban, mert szerintem még Trestmant se biztos hogy elküldik, nemhogy MRI-t....Ne legyél Teddy bazmeg. Sem az idő, sem a helyszín nem alkalmas a teddységre. Halmazeléméleti szempontból viszont igazad van. Amúgy Stafford szar szezont fut. MartySaurus 1000 yard felé halad (ez meglepett). Mindenki más teljesítménye folyamatosan esik vissza. Ha nem rúgják ki Emeryt is, én RusselWilsonfan98 néven regisztrálok, és megyek a 49ers topicba trollkodni.füligjimmyO papíron gyengébb mint a mienk, TomcsikHuhh.
Talán Forte az egyetlen pontja amiben papíron jobbak vagytok, bár a Bush/Bell/Riddick hármas összességében jobb mint a Ti 3 legjobb futótok.
Vagy melyik részére gondoltál?Bazzani
több mint 11 éve
Ha 3 összesen jobb, mint 3, itt van Aaron donald esete, Visionary nem áldozott be extra picket, hogy feltrade-eljen, inkább hozott 2 szarabb DT-t, nem hozta vissza Meltont, cserébe jött Houston, meg Jared Allen. Na, így kell csapatot építeni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ne legyél Teddy bazmeg. Sem az idő, sem a helyszín nem alkalmas a teddységre. Halmazeléméleti szempontból viszont igazad van. Amúgy Stafford szar szezont fut. MartySaurus 1000 yard felé halad (ez meglepett). Mindenki más teljesítménye folyamatosan esik vissza. Ha nem rúgják ki Emeryt is, én RusselWilsonfan98 néven regisztrálok, és megyek a 49ers topicba trollkodni.O papíron gyengébb mint a mienk, TomcsikHuhh.
Talán Forte az egyetlen pontja amiben papíron jobbak vagytok, bár a Bush/Bell/Riddick hármas összességében jobb mint a Ti 3 legjobb futótok.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Marshall szezonjának végeNem is baj, jöjjön rendbe. Ennek a szezonnak már úgy is mind1. Nagyobb az esély a top 10 pickre....
bleacherreport.com/articles/2290789-brandon-marshall-reportedly-out-for-season-with-rib-lung-injuries?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programminghpeter93
több mint 11 éve
Marshall szezonjának végebleacherreport.com/articles/2290789-brandon-marshall-reportedly-out-for-season-with-rib-lung-injuries?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming
több mint 11 éve
Mondom papíron. Ha szezon előtt szavazni kelett volna ki a jobb QB Cutler vagy Stafford szerintem inkább Cutlert mondták volna. TE poszton Benett papíron jobb mint mondjuk Ebron, ott van Forte, vagy nézzük az O falat ott egy Long, Bushrood... Vesd össze Lucassal pl...de ez mind elmélkedés. Kit érdekel mi van papíron? Szerintem azt te sem vitatod, hogy a vártakhoz képest mind a 2 O messze alul teljesít, csak nálatok van egy brutális DO papíron gyengébb mint a mienk, TomcsikHuhh.
több mint 11 éve
O papíron gyengébb mint a mienk, TomcsikHuhh.
Vagy melyik részére gondoltál?
több mint 11 éve
Végre egy értelmes cikkrészlet:They don't change, they don't adjust, they don't correct, they don't compensate. They come in after the game and say, "But we had a really good week of practice, we really did," and get punched in the mouth again. That's coaching, boys and girls -- or, more accurately, it's inadequate coaching.

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Részemről ha Tucker és Kamillás megy és lesz egy középszar védelem a nagyon szar helyett, akkor a közönyből állapotából talán egy hangyányit ellépek a boldog felé.
több mint 11 éve
Nekem az a legszomorúbb, hogy olyan szintre jutottunk idén, mint az a srác, aki elmegy pszichiáterhez és panaszolja neki:- Doktor úr, engem senki nem vesz komolyan!
- Ugyan, ne vicceljen már.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Amúgy a Lionson látszik leginkább, hogy mennyit számít a stáb csere. A D-ük tavaly sem volt rossz, de idén tudjuk hol tartanak, liga elit védelem top5 Ben vannak szinte minden D mutatóban. És meg is tudták verni a sajtokat...szerintem az O papíron gyengébb mint a mienk, mégis jó úton járnak, mert egy ilyen védőegység támogatja őket. Szóval azt mondom ha Cutlerre, Fortera építve az új edző kitalál egy normál game plant, akkor ez az O elég lehet ( pl a mostani 80% pass 20% futás pl lehetne 60% pass 40% futás, máris ott lenne a play action fegyvere, máris kevesebb labdát adna el Cutler, máris nagyobb helye lenne Marshallnak és Jeffreynek.... Csak persze ehhez kéne 1-2 olyan ember az O falba aki tud blokkolni futásban stb ....) viszont kell egy igazi ütős D konzisztens pass rushal...Ha össze hozunk egy top10 picket + jól használjuk fel a sapka alatti viszonylag jó összeget, akkor már nagyot léphetünk előre, persze egy új stábbal....
több mint 11 éve
Mindenekelőtt zavarják el Trestmant és a sleppet....A csillagok állásából én inkább azt látom, hogy év végén dobnak egy gumicsontot azzal, hogy elküldik Tucker és DeCamist. Aztán jövőre megint egy hulladék szezon. Talán viszi magával Emeryt is Marc apó. Mondjuk sokáig nem hagynám Philt ügyködni, mert még a 2016-os évet is elbassza előre.
Kövezzetek meg, de én HC-nak egy D-gurut szeretnék....nem olyat, mint Lovie, hanem olyat, aki tud OC-t is választani maga mellé....
Az O-ban sokkal több van, ez tuti, egy C-n kívül adott a kezdő, ebből kell főzni, csak kell egy normális playbook és egy kis motiváció (fejben rendet rakni), aztán mennek majd a dolgok.....itt van olyan anyag, amellyel - ettől az évtől függetlenül - lehet nyerni.
A D-t azonban teljesen újjá kell építeni, ez nem is kérdés....én nem szeretem a 3-4-et, de tőlem az is jöhet, csak működőképes legyen....
Normális esetben legalább két év, mire ez összeáll, de ha vki összekaparja az O-t, akkor már kellemes lehet a következő szezon is....Bear
Amúgy nincsen rossz kedvem 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Chicago-ban élt pár hónapigLehet, hogy én vagyok tájékozatlan, de ő ki?BearSzirmai Gergelynek hívják, youtube-ra csinál videókat, főként filmekről, sorozatokról. Csak néztem az egyiket és megakadt a szemem a sapin.gamerkr

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én is jobban örülnék egy D guru HC-nak. Ezért lett anno a kedvencem a Bears, tradicionális kőkemény D... Ezért duplán szar ezt a D- nek nevezett szart nézni most...Sajnos úgy látom, hogy ha az O rendben is lenne jövőre, akkor sem lenne kellemes. Amíg nincs egy ütős D ami folyamatosan nyomás alatt tudna tartani egy Rodgerst vagy Staffordot, addig nincs miről beszélni ebben a csoportban...
több mint 11 éve
Mindenekelőtt zavarják el Trestmant és a sleppet....Kövezzetek meg, de én HC-nak egy D-gurut szeretnék....nem olyat, mint Lovie, hanem olyat, aki tud OC-t is választani maga mellé....
Az O-ban sokkal több van, ez tuti, egy C-n kívül adott a kezdő, ebből kell főzni, csak kell egy normális playbook és egy kis motiváció (fejben rendet rakni), aztán mennek majd a dolgok.....itt van olyan anyag, amellyel - ettől az évtől függetlenül - lehet nyerni.
A D-t azonban teljesen újjá kell építeni, ez nem is kérdés....én nem szeretem a 3-4-et, de tőlem az is jöhet, csak működőképes legyen....
Normális esetben legalább két év, mire ez összeáll, de ha vki összekaparja az O-t, akkor már kellemes lehet a következő szezon is....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Persze hogy kell front 7, ez nem kérdés, de azért nem árt ha van jó S is lásd mennyit jelent Earl Thomas és Kancellár a Seahawksnak...persze nállam se elsőszámú prior a S de nem lenne ártalmas. Főleg hogy Cone mindig sérült, olyan mint a mesébe, mindig követi a fekete felhő 😀 ... Mindig történik vele valami. Jó persze nem tehet róla, hogy ilyen peches...
több mint 11 éve
Kösz.Lehet, hogy én vagyok tájékozatlan, de ő ki?BearSzirmai Gergelynek hívják, youtube-ra csinál videókat, főként filmekről, sorozatokról. Csak néztem az egyiket és megakadt a szemem a sapin.gamerkr
A sapi nagyszerű választás volt....meg kell hagyni, van ízlése....(csak most ő is bűnhődik a kiváló ízlése miatt) 😊

No.1. Bears
több mint 11 éve
S két új safetytől jobb lesz a védelem? Baszok én rá ki a két safety, amíg a front seven egy 0. Lovie alatt, amikor volt front 7 (pedig az sem volt már az igazi) Conte és Wright megbízhatóan játszottak, nem elit szinten, de bőven jól. Pedig Lovienál nem könnyű safetyt játszani. Hozzanak egy új edzőt, egy új sémát, más mentalitást, abba meglátjuk mit tudnak. Contet mondjuk nem biztos, hogy visszahoznám. Most meg tegyék nyugodtan IR-re, felesleges erőlködni erre a 3 meccsre. Vereen is magabiztosan mellé ugrik az embernek, ha kell.Ezzel a védelemmel annyi munka lesz, hogy belezöldül a füle annak, aki vinni fogja őket.
5 éve azt írogattuk, hogy támadófal, meg elkapók kellenek. Az elkapókat talán megoldották. Most már csak támadófal kell, meg egy védelem.
több mint 11 éve
Na csak megnéztem ezt is. Egymagamba néztem a mecset, de lakótársak azt hitték van nállam valaki. Közbe csak magamban beszéltem, kb ilyeneket : Jézusom mit csinálsz bazd meg??? És ez mi a fasz volt??? Múltkor itt valaki írta, amikor mondtam hogy kell S is az offseasonba, hogy ahhoz nem nyúlna, mert Conte és Mundy nem rossz... Nem??? Nem a faszt nem... Mit csinált Beasley TD előtt? Arról már nem is szólva, hogy egy meccset nem képes lehozni sérülés nélkül, ha jól rémlik egy meccset sem játszott végig a szezonban. CB-k ... Jenningsnek is vége, sehol nincs ebbe a szezonban. Murray második TD előtt ott volt, csak meg kelett volna csinálni a tacklet, ehelyett elhasalt előtte...ahogy Tüsi is írta Fuller nagyon rookie, volt a niners ellen egy jó meccse, de még nagyon sokat kell tanulnia, rengeteg yardot és TD-t kapunk róla. Front 7 0 pressure és a futást se tudták fogni. A liga egyik legjobb RB-e a mienk és 0 a futójátél. A fal totál inkonzisztens futás blokkban...A legrosszabb, hogy amire tavaly azt hittük megoldották, és elkezdhetjük épiíteni a D-t erre tessék...tegyük be tényleg a rookiekat, nézzük mit tudnak. Remélem lesz egy top 10 Pick, amit kivételesen jól használunk fel. Remélem az edzők takarodnak és az új stáb sokkal többet tud majd kihozni ebből az anyagból...
több mint 11 éve
Lehet, hogy én vagyok tájékozatlan, de ő ki?BearSzirmai Gergelynek hívják, youtube-ra csinál videókat, főként filmekről, sorozatokról. Csak néztem az egyiket és megakadt a szemem a sapin.
több mint 11 éve
Lehet, hogy én vagyok tájékozatlan, de ő ki?

No.1. Bears
több mint 11 éve
OFF
😊
OFF vége