NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
165
19
22:30, Netflix
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Jön a szezon vége, 240 új hozzászólás a semmiről. És akkor belefinganak a nulláslisztbe. Akkor szégyen ez az egész csapat, ez az egész stáb, amekkorát Al Davis-Tom Cable óta nem láttunk, de előtte se sokszor. Tavaly ilyenkor azt láttad, hogy az egész McCown-Cutler kérdést brilliánsan kezelték. Hogy a fenébe süllyedt idáig mindenki 1 év alatt?
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-biggs-aaron-kromer-bears-spt-1212-20141211-story.html
Rapoport went on to say Cutler's refusal to check out of bad run plays has "absolutely killed" the team and Kromer owned that when addressing players in the offensive meeting, sources told the Tribune.
Mi a fasz ölte meg a csapatot? Az a 6 futójáték meccsenként? Abból mind rossz volt? Ez ölte meg a csapatot? Nem az, hogy a Saint másik alapköve, a liga 3. legdrágább LT-je nem tud idén egy cornerbacket eltakarítani? Long egy blokkot nem tud befejezni egy draw playnél?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én remélem szívunk, mert ezzel a fajankóval sehova nem jutunk, ha még egy évet marad ennél is nagyobb pusztítást okoz majd...Bár bele gondolva akár top 5 draft pikk is lehet ha marad, az meg jól jönne a csapat újjáépítésénél 😀
több mint 11 éve
Marc Trestman is a dead man walkingIf the Chicago Bears put up another prime-time no-show in Monday's game against the Saints, Trestman should be cooked. The Bears' play and lack of interest this season has been pathetic.
But history suggests Chicago will give Trestman one more year, regardless of the outcome this week. I think the organization would like to see this through -- though if the Bears keep losing, anything is possible.
több mint 11 éve
Ahogy olvasom, a szurkolói hozzászólásokat, még mindig az van hogy új QB kell mert hát, mi más lenne a legnagyobb problémánk, lehet Emery ezt is meglépi, és akkor szépen elkurjuk az első kört egy QB-ra akit építhetünk 2-3 évig, és közben majd sorra döntögetjük a 60-70 kapott pontot.Nem az a kérdés, hogyan tudnánk nyerni, hanem hogy az jó lenne-e vajon a franchisenak? Sok mindenre szüksége van a Chicago Bearsnek, de kozmetikázó győzelmekre nincs. Lovie Smith-t kirúgták, mert nem volt képes arra a kis pluszra, ami miatt mindig a nüanszokról anyáztunk januárban. Marc Trestmannek tavaly 2 meccse volt, hogy megnyerje a csoportot a 2012-esnél rosszabb mérleggel.Ezek max Lame of midway vagy ilyesmi névre méltók. Az a baj amúgy, hogy MRI-t tuti nem tesszük ki, ő meg makacs balfaszságból meg fogja tartani ezt a Pojácát, sajnos a tisztulásra még várni kell 1-2 kínkeserves évet....Tomcsik
2012 Week 13. 14-10 ide, 3:40 a végéig, a labda a Seattle 3-asán. Ettől a pillanattól kezdve ez a franchise lefele megy. Amikor Wilsonék végigmentek, majd csodával határos módon visszajöttünk, majd az overtimeban megint végigmentek. Na akkor egy korszak véget ért. Persze utána még botrány mód kikaptunk a Vikingstól, meg a Packerstől.
Bizakodtunk, hogy tavaly így a védelem, annyi sérült, ilyen jó offense, olyan jó offense. 2013-ban is nyert helyzetből sikerült bukni, a lehető legfájdalmasabb módon. De el lehetett halogatni a kényes kérdéseket.
Most ott tartunk, hogy egy szétesett, a labda mindkét oldalán lealázott csapatunk van, egy mentálisan 0 edzői stábbal. Az 5-8 még hagyján, de ha valaki megnézi az összképet, akkor egy szégyenteljes, jellegtelen csürhét lát.
A jelek most már nem csak bújtatva vannak jelen, hanem konkrétan pofán vertek minket. Keményen, fájdalmasan, pontosan az arcunkba. Az elmúlt 8 évben ne szépítsük 7-szer nem jutott a csapat a PO-ba, s nem egy olyan csapatról beszélünk, ahol ebben a 8 évben bármikor is ne lett volna cél. Nem az a kérdés, hogy váltani kell, hanem, hogy a franchise táplálékláncán milyen magasságig kellene váltani.
Monsters of the Midway. Ez a franchise nem méltó erre a névre jelenleg.tüsi91
több mint 11 éve
Nem az a kérdés, hogyan tudnánk nyerni, hanem hogy az jó lenne-e vajon a franchisenak? Sok mindenre szüksége van a Chicago Bearsnek, de kozmetikázó győzelmekre nincs. Lovie Smith-t kirúgták, mert nem volt képes arra a kis pluszra, ami miatt mindig a nüanszokról anyáztunk januárban. Marc Trestmannek tavaly 2 meccse volt, hogy megnyerje a csoportot a 2012-esnél rosszabb mérleggel.Ezek max Lame of midway vagy ilyesmi névre méltók. Az a baj amúgy, hogy MRI-t tuti nem tesszük ki, ő meg makacs balfaszságból meg fogja tartani ezt a Pojácát, sajnos a tisztulásra még várni kell 1-2 kínkeserves évet....
2012 Week 13. 14-10 ide, 3:40 a végéig, a labda a Seattle 3-asán. Ettől a pillanattól kezdve ez a franchise lefele megy. Amikor Wilsonék végigmentek, majd csodával határos módon visszajöttünk, majd az overtimeban megint végigmentek. Na akkor egy korszak véget ért. Persze utána még botrány mód kikaptunk a Vikingstól, meg a Packerstől.
Bizakodtunk, hogy tavaly így a védelem, annyi sérült, ilyen jó offense, olyan jó offense. 2013-ban is nyert helyzetből sikerült bukni, a lehető legfájdalmasabb módon. De el lehetett halogatni a kényes kérdéseket.
Most ott tartunk, hogy egy szétesett, a labda mindkét oldalán lealázott csapatunk van, egy mentálisan 0 edzői stábbal. Az 5-8 még hagyján, de ha valaki megnézi az összképet, akkor egy szégyenteljes, jellegtelen csürhét lát.
A jelek most már nem csak bújtatva vannak jelen, hanem konkrétan pofán vertek minket. Keményen, fájdalmasan, pontosan az arcunkba. Az elmúlt 8 évben ne szépítsük 7-szer nem jutott a csapat a PO-ba, s nem egy olyan csapatról beszélünk, ahol ebben a 8 évben bármikor is ne lett volna cél. Nem az a kérdés, hogy váltani kell, hanem, hogy a franchise táplálékláncán milyen magasságig kellene váltani.
Monsters of the Midway. Ez a franchise nem méltó erre a névre jelenleg.tüsi91
több mint 11 éve
Nem az a kérdés, hogyan tudnánk nyerni, hanem hogy az jó lenne-e vajon a franchisenak? Sok mindenre szüksége van a Chicago Bearsnek, de kozmetikázó győzelmekre nincs. Lovie Smith-t kirúgták, mert nem volt képes arra a kis pluszra, ami miatt mindig a nüanszokról anyáztunk januárban. Marc Trestmannek tavaly 2 meccse volt, hogy megnyerje a csoportot a 2012-esnél rosszabb mérleggel.2012 Week 13. 14-10 ide, 3:40 a végéig, a labda a Seattle 3-asán. Ettől a pillanattól kezdve ez a franchise lefele megy. Amikor Wilsonék végigmentek, majd csodával határos módon visszajöttünk, majd az overtimeban megint végigmentek. Na akkor egy korszak véget ért. Persze utána még botrány mód kikaptunk a Vikingstól, meg a Packerstől.
Monsters of the Midway. Ez a franchise nem méltó erre a névre jelenleg.
több mint 11 éve
Nem baj. Veszítsünk. Lehetőleg nagyon. Kell a jó draft pozi, + újabb szegek Trastmen koporsójába. Ami a Meki cserét illeti... Tehetségtelen egy szar... De voltak játékosok akik más csapatban, más sémával és edzővel jobbak lettek... Én se harapnék rá, de sokat cikkeztek erről és állítólagos érdeklődők is vannak.... Ha valaki akár egy 5. Kört ad érte én már boldog leszek 😀
több mint 11 éve
Akkor a heti LB sor Mekkelek - Sharpton - C.Jones? De ha Bostic és Greene kerül be az se számít.Szerintem Ingram 100 futott yard felett fog zárni, valamint Jimmy Graham is career high elkapást fog jegyezni.
Az a baj nem látom azt a szcenáriót, ahol gyöztesen jövünk ki a szentek elleni meccsböl. Mert ahhoz az kéne, hogy hosszú drive-okat vezessünk, amihez kell a jó futás, amihez kell egy jó OL. Mi ezekben elég nagy hiányt szenvedünk. Ja és akkor kérem marad Bennett és Jeffrey ( akit lehet duplázni fognak Marshall távollétében) a használható elkapók közül. Trestman majd tuti elökap valami zseniálisat a bohóc... akarom mondani a varázskalapból.
A D-nek meg megkéne állítani a futójátékot, valamint Graham-et, na de kérem ki tegye ezt?!?!?!
Ha tippelnem kéne 45 - 21-re kikapunk és lesz 1 eladott labdánk, ami már úgy se fog számítani.
több mint 11 éve
A liga talán legrosszabb védelmének egyik leggyengébb láncszeme aki sem DE sem LB poszton nem mutatott semmit.GM legyen a talpán akinek ő kell.
több mint 11 éve
Felőlem is mehetne 2 csomag szotyiért, de ha valaki van olyan marha, hogy akár egy 4-5 kört ad érte.... Láttunk már csoda tradeket az NFL-ben...
több mint 11 éve
Linebacker, Shea McClellin is a man without a position in Chicago and Howie Roseman loves to make deals. Seems like ripe conditions for an Eagles-Bears trade that could make sense for both sides.Pl. de ez csak 1 a son közül...
több mint 11 éve
A Meki cserét 3-4 körös pickre a netàn olvastam... Èn is hùztam rà a szàm, de ha a szakik ùgy làtjàk cserèlhetô.....TomcsikÉn már két Balaton szeletért odaadnám.
több mint 11 éve
A Meki cserét 3-4 körös pickre a netàn olvastam... Èn is hùztam rà a szàm, de ha a szakik ùgy làtjàk cserèlhetô.....
több mint 11 éve
Leigazoltátok Montell Owenst, D.J. Williams meg IR-re került.valakisD.J is csak a levegőt rontotta itt. Pápá neki is.
több mint 11 éve
Leigazoltátok Montell Owenst, D.J. Williams meg IR-re került.
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Nem bántásként az reális, hogy Paea első a DT-k között a Por Ból 😛 szavazáson? Vagy én értettem valamit félre?dandeNincs rossz szezonja, de ez azért valóban erős túlzás....a többiek szarok... 😛

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Nem bántásként az reális, hogy Paea első a DT-k között a Por Ból 😛 szavazáson? Vagy én értettem valamit félre?
több mint 11 éve
Csak én nevettem fel ezen a McClellin 3.-4.körös pick dolgon?Ez konkrétan gáz...
Persze sok a hülye GM, de ez a gyerek örülhet ha lesz még csapata ezután.Bazzani
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Csak én nevettem fel ezen a McClellin 3.-4.körös pick dolgon?Persze sok a hülye GM, de ez a gyerek örülhet ha lesz még csapata ezután.
több mint 11 éve
Ja a legfontosabbat kihagytam az egész edzői gárda mindenestől repül...
több mint 11 éve
Nàllam ùgz nézne ki. FA ide nekem Orakpot és KJ Wrightot. Orakponak nyomná az àràn hogy sérült volt. Mekit elcserèlni egy 3. Vagy 4. Körös draft pickre... Williams, Briggs, Meki, Conte pàpà. Sharpton, Bostic, Jones marad cserének. FA Rahim Moore, ide vele, Broncos nem fogja tudni megtartani, mert sok kulcsjátékosát is elveszítheti... Erre a 3 emberre szerintem tudunk felszabadítani elég zsét. Draft attól függően hol húzhatunk. Randy Gregory, Shawn Oakman, Shane Ray, Shaq Thompson vagy Alvin Dupree az első körben ...
több mint 11 éve
Ha Trestman marad és folytatódik ez a tengi-lengi langyos fos (márpedig, mitől lenne jobb), az duplán szomorú. Egyrészt, megint elment két (sőt akkor már három) év, másrészt, nem kell messzire menni a példáért, hogy a szart sajnos könnyebb konzerválni, mint a sikert. Az elmúlt 8-10 évben szinte mindig PO aspiránsok voltunk-eddig, ha nem tudunk váltani, félek szomorú évek következnek.........csi77Én is ettöl tartok, mert egyre több lesz a foltozandó poszt a csapaton belül. Ez van, ha az ember nem tud rendesen draft-olni és, ha a FA húzások se jönnek be. Ha jövöre megint egy fos draft-ot tolunk, akkor pár évig messze leszünk a PO-tól. 1. kör LB és ne egy project-et húzzunk könyörgöm, mert abból már elég van a háznál...
több mint 11 éve
Elhatárolódok az előttem szoloktól, én nem tudok se GB-nek se a Detroitnak szurkolni, inkább csússzunk drafthelyet, de verjük őket. (No offense Lions és Packers fanok) 😀
több mint 11 éve
Ha Trestman marad és folytatódik ez a tengi-lengi langyos fos (márpedig, mitől lenne jobb), az duplán szomorú. Egyrészt, megint elment két (sőt akkor már három) év, másrészt, nem kell messzire menni a példáért, hogy a szart sajnos könnyebb konzerválni, mint a sikert. Az elmúlt 8-10 évben szinte mindig PO aspiránsok voltunk-eddig, ha nem tudunk váltani, félek szomorú évek következnek.........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png