NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Bár lehetne, egy fele olyan védelmünk mint a Billsé..

több mint 11 éve
Most minden viccet félretéve szerintetek le tudtok minket győzni?
Ha igen akkor hol (milyen posztokon) nyerhető ez Nektek?Bazzani
hazai pályán egy jól összerakott Bears verne titeket is sztem, de ez a banda simán ki fog kapni tőletek. Igen, nem ti nyertek majd hanem ők kapnak ki 😛 😀
de ezt majd holnaptól, még van egy meccs addig amit sajnos egyre inkább félek hogy elcseszi a saints...davemayer
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogyan nyerhetnénk. Játékosok gyülekezete van csak, nincs csapat. Edzők sehol sincsenek. Rengeteg ág húzza azt a NO-t is, de nem tudom elképzelni, hogy ne balfaszkodjuk el. Úgyis lesz a második félidőben 1-2 Cutler int, amire majd mindent foghatnak.Maximum Forte futójátékában bízhatnánk, csakhogy ahhoz futójátékot is kellene hívnia a gurunak.vandeminek
Nyilván nagy adok kapok lesz, és abban azért mi vagyunk a balfaszabbak. A védelmünk olyan szinten nincs, hogy egy random nézőkből álló csapat is feltenne legalább 20 pontot ellenünk. O-fal nincs, ha a Saints edzői gárda nem hülye, majd rengeteg blitzet hívnak és megölik Cutlert, futójáték? az mi? Szerintem ezt a fogalmat nem igazán érdemes velünk kapcsolatban használni.Mindezek ellenére mégis valahol úgy érzem, nyerni fogunk, olyan 24-17-re.

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
hazai pályán egy jól összerakott Bears verne titeket is sztem, de ez a banda simán ki fog kapni tőletek. Igen, nem ti nyertek majd hanem ők kapnak ki 😛 😀
de ezt majd holnaptól, még van egy meccs addig amit sajnos egyre inkább félek hogy elcseszi a saints...davemayer
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogyan nyerhetnénk. Játékosok gyülekezete van csak, nincs csapat. Edzők sehol sincsenek. Rengeteg ág húzza azt a NO-t is, de nem tudom elképzelni, hogy ne balfaszkodjuk el. Úgyis lesz a második félidőben 1-2 Cutler int, amire majd mindent foghatnak.Maximum Forte futójátékában bízhatnánk, csakhogy ahhoz futójátékot is kellene hívnia a gurunak.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
de ezt majd holnaptól, még van egy meccs addig amit sajnos egyre inkább félek hogy elcseszi a saints...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Megveritek ti magatokat...... 😊
Amúgy nem fogjátok.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Ha igen akkor hol (milyen posztokon) nyerhető ez Nektek?

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Eddig én is azt gondoltam, hogy MRI és Trestman is marad. Most azonban ezzel a Kromeer incidenssel együtt nem vagyok ebben biztos. Még jobban látszik hogy semmi sincs kézben tartva. Trestman a saját edzőik se tudja konrolálni, nemhogy a csapatot. A csapat és az edzők is teljesen szétestek és ez a pályán kívüli dolgokra is igaz...

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintem egyet nyerünk ebből a 3-ból. Ha választani lehet az legyen a Lions elleni. Persze a legjobb az lenne, ha 3 megalázó vereséget szenvednénk. Nem látom a védelembe azt, hogy ha Brees és Graham picit is elkapja a fonalat, akkor miként tartanánk őket 30 pont alatt.

Trestmannek nagy lóvét kellene kifizetni, ha most kivágnák. A kérdés az, hogy sportszakmai döntés születik-e vagy gazdasági. Emery marad ebben 99% biztos vagyok.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
De jó érzés is lehet 15 ponttal meccset nyerni.....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
nos, remélem nem cseszi el a NO a mostanit és akkor egy extra motivált Lions elleni zakóval és egy Vikes elleni idegenbeli lélektelen szarral meg is lesz a várva várt 5-11.
Ha ez így létrejön akkor látva milyen vereségeink voltak ill. hogy 5-6-ról sikerülne zsinórban 5-öt bukni nem tudom elképzelni hogy Trestmant bármi is az állásában tartsa. Tényleg csak az a kérdés Emery megy-e vele vagy őt még hagyják.

Ja és 1-5 lenne akkor a csoporton belüli mérleg, gratulálokdavemayer
A lehetséges variációk. 1. Trestman és az összes edző bukó, Emery marad. 2. Emery, Trestman és az összes edző bukó. 3.Tucker és az edzők bukó, Trestman és Emery marad. 4.Cutler elküldik, mindenki más marad és jövőre SB-t nyerünk.

Szerintem egyébként a 3. lesz.

Várom a szavazatokat a 06901231235151 számra a megfelelő számmal utána.

több mint 11 éve
nos, remélem nem cseszi el a NO a mostanit és akkor egy extra motivált Lions elleni zakóval és egy Vikes elleni idegenbeli lélektelen szarral meg is lesz a várva várt 5-11.
Ha ez így létrejön akkor látva milyen vereségeink voltak ill. hogy 5-6-ról sikerülne zsinórban 5-öt bukni nem tudom elképzelni hogy Trestmant bármi is az állásában tartsa. Tényleg csak az a kérdés Emery megy-e vele vagy őt még hagyják.

Ja és 1-5 lenne akkor a csoporton belüli mérleg, gratulálok

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Fales egy nudlikarú csávó, akinek Jimmy Clausent nem sikerült felülmúlnia. Pedig nem volt magasan a megugrandó léc.

Bostic MLB, Jones meg Briggs helyén. Greene annyira nem lett semmi, hogy Jonest nem tudja kiszorítani, s annyira nulla, hogy Lattimore előbb aktív mint ő. Sharpton, Bostic, Jones. Valahogy így kellene kinézni jövőre a csere LB sornak.
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Ha Sharpton is IR, akkor ki lesz MLB, most komolyan? A roster-en maradt LB-ek Mekkelek, Jones, Bostic,Greene és Lattimore... Jó kis meccs lesz!
több mint 11 éve
Bears Promote QB David Fales, Place LB Darryl Sharpton On I.R.
Meg(vissza)érkezett Cutler utódja.
(És lehet, hogy nem is vicc.)
Hogy játszott a preseason meccseken?Bazzani
hagyjuk már...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Bears Promote QB David Fales, Place LB Darryl Sharpton On I.R.
Meg(vissza)érkezett Cutler utódja.
(És lehet, hogy nem is vicc.)
Hogy játszott a preseason meccseken?

több mint 11 éve
Tényleg egyre inkább unprofessionális csürhe benyomását keltjük. Valami vicc ami itt megy. El kell zavarni az egész edzői gárdát a picsába. Hogy akarnak ezek irányítani egy csapatot, amikor magukat sem képesek kontrolálni? Én nem vagyok valami nagy Cutler fan ezt tudjátok, de ezt ő se érdemli. Főleg, hogy bár csinált idén hülyeségeket, nem elsősorban ő a legnagyobb gondunk. Kromer kicsit magát is fikázhatta volna hogy miért 0 az O fal futás blokkolása, miért nem védik meg Cutlert úgy, mint tavaly, miért nem tudnak egyáltalán normálisan felálni a játékhoz? Mert néha Cutler citálja a helyére a játékost...Hogy miért futnak egymásba az elkapók? Miért nem tud senki egy rootot megfutni? Miért blokkol 1-2 ember futás hoz passz játéknál? Kicsit Blamelje már a D-t is meg a kordinàtor tàrsàt, hogy ùgyan mièrt van törtènelmi mèlyponton a D? Mièrt jàtszunk mindig nagy hàtrànyban, ami befolyásolja az amúgy is gyér futójátékunk? Miért egy unfprofesszionális fostalicska ami itt megy? Hát mert kedves Kromer úr az egész edzői stáb egy unkonpetens hulladék. Persze nem azt mondom a játékosok sem tökéletesek, de a kettő együtt.... Hát igen ezért tartunk itt. Mélypont, azt hiszem eddig ez a legsötétebb év a Bears történelmében....

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
itt a sztori, csak erős idegzetű Bears fanoknak
 awfulannouncing.com/2014/bears-oc-admits-threw-jay-cutler-bus-ian-rapoport.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egyre jobb . Kromer és Trestman közt áll a bál, mert egy NFL networkos riporternek fikázta Cutlert. Trestman azt mondta csalódott Kromerben és hogy milyen unprofessional volt...Kromer bocsánatot kért nagy könnyek közt Cutlertől....

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Jerry Angelo kurva nagy mondása volt még anno, hogy "we don't just collect talent". És itt van Emery, aki szintén így gondolkodik. Nyilván nem volt szükség secondary játékosokra, mert 2011/12-ben mindenki jól játszott (de tényleg). Nem kellett Ogletree, mert itt volt Briggs, és első körösöket illik pályára engedni. Nem akart trade-elni se le, se fel, mert nem volt elég meggyőző sehol az ár/érték arány. Ezek szerint jobb egy kurva jó játékos helyett behúzni 2 szart, úgy látszik a tesiszakon harminc évvel ezelőtt felvett válaszhatónak egy félév közgázt, és amit ott tanult a határhaszon elméletről, azóta kamatoztatja. Mérsékelt sikerrel, de ez csak szerény véleményem. 2008 után kirúgni Ron Turnert, és összehozni a Rick Dennison-Jay Cutler párost. Itt volt Forte, itt volt Olsen. Persze ez nem történt meg, ez megmagyarázza, hogy miért nincs megoldva az irányítóposzt hetven kibaszott éve. Itt van egy csávó, aki 31 éves, egy irányító ebben a korban van ereje teljében, már megdöntött minden franchise rekordot, és akkora a kilátástalanság, hogy az egyetlen megoldásnak az tűnik, meg kell tőle szabadulni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ezért is lehet már most elkönyvelni, hogy a következő évi célunk Trashman&Co-vaé a top5-ös pick lehet csak. Másra alkalmatlanok.vandeminek
Először sajnos találni kellene valakit, akire rá mersz bízni egy Top5 picket. Valaki Hof kaliberű srácokat húz be vele, valakinek Cedric Benson jut. Ha valaki húz első körben egy rossz játékost, na bumm. Előfordul a legjobb családokban is. De az összes többi pick olyan, hogy egymás seggébe rohannak?! És ez nem vicc! Ezek a srácok ezt többször megcsinálták!füligjimmy
Első körben el kellene kergetni az edzőket MRI-vel együtt. Aztán majd aggódok azon, hogy hozzáértők jöjjenek a helyükre. A top5 pick címszóval arra is gondoltam, hogy remélhetőleg mindenkit kipicsáznak egy újabb gyatra szezon után. Az utánnuk jövőknek meg lehet egy jobb esélye az építkezésre.

több mint 11 éve
Ezért is lehet már most elkönyvelni, hogy a következő évi célunk Trashman&Co-vaé a top5-ös pick lehet csak. Másra alkalmatlanok.vandeminek
Először sajnos találni kellene valakit, akire rá mersz bízni egy Top5 picket. Valaki Hof kaliberű srácokat húz be vele, valakinek Cedric Benson jut. Ha valaki húz első körben egy rossz játékost, na bumm. Előfordul a legjobb családokban is. De az összes többi pick olyan, hogy egymás seggébe rohannak?! És ez nem vicc! Ezek a srácok ezt többször megcsinálták! Miről beszélünk? Cutler a hibás, ezért nem tudják hol vannak a pályán? Idén is Holmes és Bennett harmadik kísérletnél egymásba rohant! Cutler a hibás, mert nem csekkol ki a rossz futójátékokból? Erre teljes joggal lehet egyébként mutogatni, főleg annak a csávónak, akinek az lenne a dolga, hogy ne hívjon rossz futójátékot. Szart se tud az OL blokkolni, szóval nemigazán van jó futójáétkunk, de mindegy.
Ez egy röhej. Nem is vicces, inkább szánalmas. Abban apillanatban, ahogy Fishert kirúgják, SamBradfordFan4Life néven megyek a Rams topicba.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én remélem szívunk, mert ezzel a fajankóval sehova nem jutunk, ha még egy évet marad ennél is nagyobb pusztítást okoz majd...Bár bele gondolva akár top 5 draft pikk is lehet ha marad, az meg jól jönne a csapat újjáépítésénél 😀Tomcsik
Top5 pick idén nem fog összejönni ebben biztos lehetsz. 😊Beki
"következő évi" -> én ezt a következő szezonra értettem 😊

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én remélem szívunk, mert ezzel a fajankóval sehova nem jutunk, ha még egy évet marad ennél is nagyobb pusztítást okoz majd...Bár bele gondolva akár top 5 draft pikk is lehet ha marad, az meg jól jönne a csapat újjáépítésénél 😀Tomcsik
Top5 pick idén nem fog összejönni ebben biztos lehetsz. 😊
több mint 11 éve
Ezért is lehet már most elkönyvelni, hogy a következő évi célunk Trashman&Co-vaé a top5-ös pick lehet csak. Másra alkalmatlanok.

több mint 11 éve
Szabin vagyok, megnéztem a Rams-Cards meccset.
Akikről az elmúlt 3 évben Visionary lemaradt, és Donald kivételével azokat a védőket mondom, akiket behúzhatott volna ilyen-olyan módon
Rams: Janoris Jenkins, Trumaine Johnson, Alec Ogletree (draft előtt megmondtam, hogy nem lesz jó középen, de az egyik legjobb cover LB, akit láttam egyetemen eddig), TJ McDonald, Aaron Donald, Lamarcus Joyner
Cardinals: Tyrann Matthieu, Alex Okafor, Deone Bucannon, és lehet említeni Kevin Mintert, vagy Kareem Martint, de ők annyira nem lényegesek, a 3. körös John Brown jobban játszik, mint Brandon Marshall, aki most kapott 30 milliót, az igazán kellemetlen. És természetesen Bruce Arians. Ez rányitsz a haverodra matyizás közben kellemetlen.
Nekünk nyilván megfelel a Conte-Mundy-Hurst trió, olyan LB-ket húzunk, akik egy kalap szart se érnek, tízmilliókat, és draftpickeket öltünk olyan csávókba, akiket Donald simán túlteljesít egymaga. Ennek egy része biztosan edzőkérdés. Például Fullernek jó megmozdulása nem volt a Panthers meccs óta. Long tizenkettő egy tucat, Jeffery soha nem lesz ott a legnagyobbak között, Sutton és Ferguson lesz 2 jómunkásember csere DT. De nem ez a gond. Ha valaki nem tudja a sóderből kibányászni a gyémántot, hát nem tudja. De az összes többi pick nem éri el az NFL színvonalát?

- Abe Simpson