NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Mindig rossz látni egy ilyen hagyományokkal bíró csapat szenvedését. A régi, védelem központú felfogás miatt pedig szimpatikus is volt a gárda. Talán épp ezen nem kellett volna változtatni sem edzői szinten, sem a játékospolitikát és a fizetéseket figyelembe véve. A draft miatt lehet jobb is lenne beáldozni a hátralévő meccseket és már most elkezdeni a jövő évre építkezést.gaben
bocsáss meg de nem tudok egyetérteni veled.
1. a draft miatt jó hogy beáldozzuk az összes meccsünket a hálaadás óta, 5-6 után mindenki csak ennek drukkol itt kb 😊
2. a régi, védelem orientált csapat nagyon szimpatikus volt elhiszem, mi is szerettük de az élet bebizonyította hogy a mostani NFL-ben ez a felfogás nem vezet végső sikerre. Ugyanúgy ahogy egy teljes szezont nézve nem élhet meg egy jó D egy jobb O nélkül ugyanúgy fordítva sem lehetséges. Egy-egy meccsre igen, de akinek komoly céljai vannak ebben a sportágban az nem ezt szeretné látni a csapatától edzőként. A kulcs az egyensúly, illetve hogy melyik egységed jobb egy kicsit a közepesnél és melyik kimagaslóan jó. Brutál jó egység nem képes nyerni ha nem támogatja egy legalább használható, ezt aligha kell pont ebben a topicban bizonygatni azt hiszem. Az igazi kérdés az hogy melyik egységedet építed kimagaslóra és melyiket csak jóra. Van aki az egyikre esküszik van aki a másikra, azt hiszem a tavalyi Seattle is bizonyította hogy melyik az az út ami igazán eredményes lehet.

Ennek a csapatnak is az kell hogy végre valaki olyan vegye át az irányítást aki átlátja az egész csapatot, van egy terve és tudja hogy 2-3 év alatt hogyan lehet esélyes csapatot csinálni. Ha látnám a koncepciót én megbocsájtanám ha nem nyernénk, csak látnám hogy az út amin járnak az vezet is valahová.

Trestmanról azt hittük olyan edző aki képes összerántani egy csapatot és O oldalon képes végre rendbe szedni a társaságot. Sajnos neki is ugyanaz a baja mint Lovie-nak: nem képes fejlődni, hozzáidomulni a mai játékhoz és csak a saját sémájában képes gondolkodni + nem tud megfelelő csapatot építeni maga köré. Ebben a sportban ha egy ilyen is van már nem vagy képes nyerő csapatot csinálni.

Eddig egyébként úgy gondoltam hogy kellene valaki aki a fiatalságot képviseli, az sem baj ha még semmit sem tett le az asztalra, de új szemlélet kell. Most azt gondolom hogy ennek a franchise-nak egy rutinos róka kell, vagy legalábbis olyan aki már bizonyított ezen a szinten, aki képes helyre tenni a dolgokat a Bearsnél mert amit ezek maguk után fognak hagyni azt komoly feladat lesz

[/quote

Alapvetően sokmindennel egyet értek, amit írtál. De ahogy az előttem szóló is írta a GB és a Patriots zakója után én is annak drukkolok, hogy minnél kilátástalanabb szar játékot hozzunk a jobb draft és az edzői kar leváltása miatt...Azzal is vitatkoznék, hogy a defense orientáltság ne vezetne a végső sikerhez. Példaként hoztad a Seahawks -t. Nálluk tavaly volt 1 brutális D és egy erősen közepes O. RW- t annyit sanyargatták mint az állat. Statisztikákban is teljesen középszerű számokat hoztak. Nézd meg az idei Cardsot, rakat sérüléssel, csere QB-val, futójátél nélkül a D sorra hozta a meccseket és már PO-ban vannak. Nem véletlen mondják azt se, hogy a bajnokságot a D nyeri....sokkal jobban örülnék egy közepes O-nak és egy tradicionális brutál D-nek. Nézd meg kik verték idén a sajtokat...Lions( brutális D tehetséges, de rapszodikus közepes O) Hawks ( brutális D közepes O, Bills nállam jelenleg top 3-as D egy kifejezetten hulladék O-val...davemayer

több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Matt Miller ‏@nfldraftscout 42 p42 perccel ezelőtt
There ya go RT @dan_bernstein: Source: Bears ownership met last night. Trestman likely fired at season's end, Emery's fate still undecidedBeki
Semmit sem ér ha Emery nem megy utána.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
There ya go RT @dan_bernstein: Source: Bears ownership met last night. Trestman likely fired at season's end, Emery's fate still undecidedBeki
még egyszer: nem tudok olyan szakmai érvet felhozni ami az állásában tarthatná Trestmant.
Mondjuk Emery-vel is kb ugyanez a helyzet ha jobban megnézzük...davemayer
Akkor gondolom most öröm és bódottá'. 😊
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
még egyszer: nem tudok olyan szakmai érvet felhozni ami az állásában tarthatná Trestmant.
Mondjuk Emery-vel is kb ugyanez a helyzet ha jobban megnézzük...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
There ya go RT @dan_bernstein: Source: Bears ownership met last night. Trestman likely fired at season's end, Emery's fate still undecided
több mint 11 éve
bebop 413 — Packers fan
Az angol nyelvű szövegben említett QB-knál meg egyértelmű, hogy Cutler jobb.Vrijbloed
Teljesen egyetértek, szerintem is oltáré hülyeséget ír, persze nem vagyok szakértő.

GB
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ezt a hozzászólást egy amfocis statisztikával foglalkozó oldalon találtam Cutlerről:

"Cutler is playing football because: the Bills start Kyle Orton, DC starts Colt McCoy, JAX starts a rookie, OAK starts a rookie, PHI starts a mid-career draft bust, Miami starts a QB who seems like a rookie but is really several years into his career, the Jets start.... someone...., KC starts Cutler-lite+much better supporting talent (no deep balls make life easy), Houston started Ryan Fitzpatrick and now starts a late-round rookie, Cleveland started Brady's former backup (who was terrible) and now starts a rookie, Cinci starts another quasi-Cutler type with a better supporting cast, the Rams started a late round rookie/a draft bust/a career backup, the Bucs start a rookie/the guy who's worse than Cutler but people thought was better than Cutler last year, Tennessee starts.... someone.....

Clear enough? It turns out that its really, really hard to find a competent NFL quarterback. Even most of the teams with pretty good QB situations (NO, NE, Denver, SD, AZ) have very old quarterbacks who are one bad fall away from their careers being over and no credible backup (see what happened to AZ post-Palmer). Cutler is infuriating, but I would struggle to come up with 10 teams that have a decisively better situation at quarterback, supporting cast and all other things considered. It's a weird, weird league."

Érdekes.......csi77
Én is gondolkoztam ma hasonlókon. Ezért is írtam, hogy hihetetlennek tartom a QB dolgot, de ha a liga működését nézem, akkor logikus. Ugyanakkor igenis jó lenne egyeseknek látni, hogy más csapatoknál ki a kezdő QB, és úgy a helyére rakni az egészet. Lássunk már azon túl, hogy Cutler néha dob egy meccsen 2-3 INT-t, mert ennél sokkal összetettebb a sztori.

És igen, én is kurva nagy igazságtalan dolognak tartom, hogy sokaknál ha Cutlert említik az INT jut az eszébe. Elég sok csapat összetenné a két kezét szerintem, ha Cutler az ő csapatukban kezdene hétről-hétre. Az meg, hogy gyakorlatilag nincs futójáték, és nincs védelem, arról nem ő tehet.

Az angol nyelvű szövegben említett QB-knál meg egyértelmű, hogy Cutler jobb.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Ezt a hozzászólást egy amfocis statisztikával foglalkozó oldalon találtam Cutlerről:

"Cutler is playing football because: the Bills start Kyle Orton, DC starts Colt McCoy, JAX starts a rookie, OAK starts a rookie, PHI starts a mid-career draft bust, Miami starts a QB who seems like a rookie but is really several years into his career, the Jets start.... someone...., KC starts Cutler-lite+much better supporting talent (no deep balls make life easy), Houston started Ryan Fitzpatrick and now starts a late-round rookie, Cleveland started Brady's former backup (who was terrible) and now starts a rookie, Cinci starts another quasi-Cutler type with a better supporting cast, the Rams started a late round rookie/a draft bust/a career backup, the Bucs start a rookie/the guy who's worse than Cutler but people thought was better than Cutler last year, Tennessee starts.... someone.....

Clear enough? It turns out that its really, really hard to find a competent NFL quarterback. Even most of the teams with pretty good QB situations (NO, NE, Denver, SD, AZ) have very old quarterbacks who are one bad fall away from their careers being over and no credible backup (see what happened to AZ post-Palmer). Cutler is infuriating, but I would struggle to come up with 10 teams that have a decisively better situation at quarterback, supporting cast and all other things considered. It's a weird, weird league."

Érdekes.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Mindig rossz látni egy ilyen hagyományokkal bíró csapat szenvedését. A régi, védelem központú felfogás miatt pedig szimpatikus is volt a gárda. Talán épp ezen nem kellett volna változtatni sem edzői szinten, sem a játékospolitikát és a fizetéseket figyelembe véve. A draft miatt lehet jobb is lenne beáldozni a hátralévő meccseket és már most elkezdeni a jövő évre építkezést.gaben
1. a draft miatt jó hogy beáldozzuk az összes meccsünket a hálaadás óta, 5-6 után mindenki csak ennek drukkol itt kb 😊
davemayer
Bocsáss meg, de speciel én a GB elleni tasli után, 3-6-nál már ennek drukkoltam. Ott már látszott, hogy egy romhalmaz a csapat, max kozmetikázni lehet a mérleget.
A többiben egyetértünk.

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
2. a régi, védelem orientált csapat nagyon szimpatikus volt elhiszem, mi is szerettük de az élet bebizonyította hogy a mostani NFL-ben ez a felfogás nem vezet végső sikerre. Ugyanúgy ahogy egy teljes szezont nézve nem élhet meg egy jó D egy jobb O nélkül ugyanúgy fordítva sem lehetséges. Egy-egy meccsre igen, de akinek komoly céljai vannak ebben a sportágban az nem ezt szeretné látni a csapatától edzőként. A kulcs az egyensúly, illetve hogy melyik egységed jobb egy kicsit a közepesnél és melyik kimagaslóan jó. Brutál jó egység nem képes nyerni ha nem támogatja egy legalább használható, ezt aligha kell pont ebben a topicban bizonygatni azt hiszem. Az igazi kérdés az hogy melyik egységedet építed kimagaslóra és melyiket csak jóra. Van aki az egyikre esküszik van aki a másikra, azt hiszem a tavalyi Seattle is bizonyította hogy melyik az az út ami igazán eredményes lehet.

Ennek a csapatnak is az kell hogy végre valaki olyan vegye át az irányítást aki átlátja az egész csapatot, van egy terve és tudja hogy 2-3 év alatt hogyan lehet esélyes csapatot csinálni. Ha látnám a koncepciót én megbocsájtanám ha nem nyernénk, csak látnám hogy az út amin járnak az vezet is valahová.

Trestmanról azt hittük olyan edző aki képes összerántani egy csapatot és O oldalon képes végre rendbe szedni a társaságot. Sajnos neki is ugyanaz a baja mint Lovie-nak: nem képes fejlődni, hozzáidomulni a mai játékhoz és csak a saját sémájában képes gondolkodni + nem tud megfelelő csapatot építeni maga köré. Ebben a sportban ha egy ilyen is van már nem vagy képes nyerő csapatot csinálni.

Eddig egyébként úgy gondoltam hogy kellene valaki aki a fiatalságot képviseli, az sem baj ha még semmit sem tett le az asztalra, de új szemlélet kell. Most azt gondolom hogy ennek a franchise-nak egy rutinos róka kell, vagy legalábbis olyan aki már bizonyított ezen a szinten, aki képes helyre tenni a dolgokat a Bearsnél mert amit ezek maguk után fognak hagyni azt komoly feladat lesz rendbe tenni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
Mindig rossz látni egy ilyen hagyományokkal bíró csapat szenvedését. A régi, védelem központú felfogás miatt pedig szimpatikus is volt a gárda. Talán épp ezen nem kellett volna változtatni sem edzői szinten, sem a játékospolitikát és a fizetéseket figyelembe véve. A draft miatt lehet jobb is lenne beáldozni a hátralévő meccseket és már most elkezdeni a jövő évre építkezést.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Cliff Stein kivételével csatlakozom a teljes söpréshez...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Ha holnap bejelentenék hogy egy Belichick szintű edző aláírt és konkrét tervei vannak a csapattal és ennek fényében akarnák eltradelni Cutlert azt mondom megfelelő ellenértékért menjen. Én nem engedném el mert sem az utánpótlása nincs megoldva sem vele nincs bajom (vallom, ha ő van Flacco helyett a Ravensben anno most neki lenne gyűrűje), ahogy többen leírtátok most is és leírtuk mi is korábban nem a QB-kérdés lenne a prioritás. Ami miatt ez most előtérbe lett tolva az azért van mert hozzá nem értő emberek próbálják menteni a menthetetlent és bűnbakot próbálnak keresni. Szerencséjükre van egy aduász a tarsolyukban, egy olyan ember akibe már nagyon sokan belerúgtak, kb megbélyegzett az amerikai foci világában (ha Cutler nevét hallja valaki biztos hogy az interception szó ugrik be neki elsőre pedig ez kb 5 éves történet, ezt az idényt leszámítva folyamatosan javította a statjait és főleg a játéka sokat komolyodott szvsz). Nem is kellett mellé igazi sztorit keríteni hiszen elég bedobni a nevét és mindenki harap a sztorira.
Hogy őszinte legyek nekem ebből már kurvára elegem van (az ő helyében már mindenkit elküldtem volna a faszba de az én vérmérsékletem sokkal hevesebb az övénél), ezért ha látnám azt hogy van valaki aki képes ezt a romokban lévő csapatot záros határidőn belül újra összerakni ill. tudná használni azt a picket(pickeket) amit kapunk érte akkor én elengedném. Azért, mert már kurvára idegesítő hogy azt hiszik egyesek hogy mindig elég bedobni ennek az embernek a nevét és minden meg van oldva.

Ennek ellenére remélem hogy lesz annyi józanság a tulajokban hogy teljes sorcserét hívnak a FO-ban és nem hagyják hogy ezek a balfaszok eltradeljék ezt a srácot. Olyan űrt hagyna maga után ami miatt bottom csapat lenne talán hosszú évekre ez a franchise, és nem azért mert ő annyira jó, hanem mert illik ehhez a csapathoz és nem mellesleg nincs mögötte senki + a franchise történetének legjobb és mutatókat tekintve legeredményesebb irányítója (oké nem volt azért túl magasan a léc...).
Nálam inkább lassan az a kérdés hogy sikerült-e teljesen kiölni Cutlerből a játék iránti vágyat ill. hogy hajlandó-e egyáltalán ezek után maradni vagy inkább szeretne valahol máshol tiszta lappal kezdeni. Nem mondanám hogy nem érdemelné meg...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Leírtam eredménykövetőbe. Cutler legtámadhatóbb felülete nem a játéka, hanem a személyisége. S nem tudom ki hogy van vele, elmehetsz ilyen-olyan tréningekre, megpróbálhatsz ráerőltetni magadra dolgokat, de a személyiségedet akkor se tudod jelentősen megváltoztatni. Ő egyszerűen nem az a fajta irányító, mint Brees, Brady, akik mellé igazi hangadók is csapaton belül. Vannak ilyen típusú csávók a világ élsportjában még. A sajtótájékoztatója megint megér egy misét. Lehetne kommunikatívabb, nem kellene ennyire magasról tennie a médiára (bár amilyen fas*szopók a chicagoi újságíróknak kinevezett viccemberek ezen annyira nem csodálkozok). Ez probléma volt pl. 4 éve is, mikor jól játszott, probléma most is mikor nem játszik jól. Ám valahogy a pályán mutatott gesztusai nekem nem arról árulkodnak, hogy ő tesz magasról az egészre... De nem baj, most jó slágertéma, hogy milyen sokat keres. Mikor 2010-ben a defensesel karöltve NFC döntőig vitte a csapatot, utána meg a liga tán legjobb formájában lévő csapatának egyik legjobb embere volt, akkor senki nem mondta, hogy hát milyen keveset keres. Ez az irányító poszt. S ez van, ha a személyiséged nem éppen az ideál. S ez Chicago, ahol csináltak már ki nem egy irányítót.

A mai meccsről is vannak pozitívumok. Az első, hogy továbbra is egy rakás szerencsétlenség az egész brigád, a mentális felkészültség továbbra is a béka segge alatt van, s ez nem fog változni már idén. Ma pl. sikerült nyitni újfent idén tán hetedjére egy ST büntivel, majd fake punt, miközben csak 10-en vagyunk a pályán. Két WR false start. S a kedvencem: -16 oda azt hiszem. 4&14, de neki megyünk. False start. 4&19: punt. Hát komolyan ez mi? Ilyet még egy szétesett edző sem csinál, mint amit Trestman. Én már csak röhögök az egész brigádon. Ha valaki is marad az edzői stábból, akkor gyújtsák fel a Soldiert. S hát Emerynél is rezeg a léc, mert ez az egész helyzet az ő munkáját "dicséri".

S, hogy tényleg adjak egy pozitívumot. O'Donnell nagyszerű meccset zárt.
több mint 11 éve
Nyilván én nem vagyok annyira képben, mint a Bears fanok, de viszonylag sok Bears meccset láttam ebben a szezonban, és a topikot is viszonylag sűrűn olvasom. A saját kis véleményem, hogy számomra hihetetlen, hogy ennél a csapatnál komolyan felmerül a QB kérdés.Vrijbloed
QB központú az egész liga és maga a sport, ennek ez a hátulütője. A Patriots-Colts meccs Brady vs Manning párharc, mikor sose találkoznak a pályán, de akár láthattad most vasárnap is az amúgy tényleg gyenge Manziel példáján okulva, hogy mindig az irányítón verik el a port, ha nem megy az egész csapatnak játék (pedig mire JF bármit csinálhatott volna, már 17-0 volt a Bengals-nak halkan megjegyzem).

Én csak magamat tudom ismételni, hogy ilyen rosszul edzett PROFI csapatot talán még sose láttam. Ezt a Bears-t nem lenne (lett volna...) szabad magyar csatornán mutatni, mert az amerikai futball tökéletes negatív reklámját produkálták minden alkalommal, mikor megjelentek a sport tv-n. Számomra sokkal hihetetlenebb, hogy léteznek olyanok, akik adnának még egy évet ennek az edzői garnitúrának, bár ez szinte kizárólag a külföldi fórumokra igaz, szóval itthon annyira nem reménytelen a helyzet, mint jelenleg a Chicago-nál. Cutler reakciójában minden benne van.baggio
Igen, ebben igazad van, ezt elfelejtettem, amikor a posztot írtam. Bár ez nekem mindig furcsa volt, hiszen ez is csapatjáték. Méghozzá igen összetett. Igen, a QB a legfontosabb poszt, de ha már rangsorolni kellene az idei Bears hiányait, amit majd meg kell oldani nekik a jövőben, a QB kérdés nagyjából kb. a 27. a sorban. (most csak hasra ütésszerűen mondtam egy számot).
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Cutler elküldésével csak még egy újabb lyuk keletkezne a rosteren,én speciel megtartanám mert jobb opció nem lesz a QB posztra. Jó pár Bears meccset láttam idén, de hát az edzői stáb az teljesen fogalmatlan,az O-fal idén miért lett ennyire bűn rossz (tavaly ennél jóval jobban megvédték Cutlert emlékeim szerint)? Masszívan a D-t kellene tuningolni, megy jó edzői stábot hozni,egy kicsivel jobb fal mögött Cutler megoldaná a feladatot egy elfogadható szinten.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Nyilván én nem vagyok annyira képben, mint a Bears fanok, de viszonylag sok Bears meccset láttam ebben a szezonban, és a topikot is viszonylag sűrűn olvasom. A saját kis véleményem, hogy számomra hihetetlen, hogy ennél a csapatnál komolyan felmerül a QB kérdés.Vrijbloed
QB központú az egész liga és maga a sport, ennek ez a hátulütője. A Patriots-Colts meccs Brady vs Manning párharc, mikor sose találkoznak a pályán, de akár láthattad most vasárnap is az amúgy tényleg gyenge Manziel példáján okulva, hogy mindig az irányítón verik el a port, ha nem megy az egész csapatnak a játék (pedig mire JF bármit csinálhatott volna, már 17-0 volt a Bengals-nak halkan megjegyzem).

Én csak magamat tudom ismételni, hogy ilyen rosszul edzett PROFI csapatot talán még sose láttam. Ezt a Bears-t nem lenne (lett volna...) szabad magyar csatornán mutatni, mert az amerikai futball tökéletes negatív reklámját produkálták minden alkalommal, mikor megjelentek a sport tv-n. Számomra sokkal hihetetlenebb, hogy léteznek olyanok, akik adnának még egy évet ennek az edzői garnitúrának, bár ez szinte kizárólag a külföldi fórumokra igaz, szóval itthon annyira nem reménytelen a helyzet, mint jelenleg a Chicago-nál. Cutler reakciójában minden benne van.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nyilván én nem vagyok annyira képben, mint a Bears fanok, de viszonylag sok Bears meccset láttam ebben a szezonban, és a topikot is viszonylag sűrűn olvasom. A saját kis véleményem, hogy számomra hihetetlen, hogy ennél a csapatnál komolyan felmerül a QB kérdés.

Jó, én Cutlert alapvetően bírom, jobb csapatot érdemelne, és még így is, a körülményekhez képest szerintem teljesen elfogadhatóan játszik. Nyilván egy idő után pedig ez az egész miliő rá is "ráragad". Nem, nem mosdatni akarom, de alapvetően igazságtalannak érzem azt, amit vele kapcsolatosan művelnek.

Ha lenne egy korrekt futójáték, és egy átlagos D, akkor sok teher lekerülne a válláról, és nem mindig az eredmény után kéne rohangálnia.
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Kimondom most, nem akarok új qb-t.!

Én is sajnáltam Cutlert, Grossman nem kapott ennyit, pedig az a csávó egy nulla szar volt.
Cutler sz@r volt igen,de egy legalább közepes nem csürhe szerű csapatban bőven elég lenne. Amellett, hogy a társai fogalmatlan dilettáns idióták,mint tudjuk az összes edző is az, mindezek tetejébe nagyon balszerencsés is , hihetetlen mennyire sújtja idén minden.A vicc, hogy a statisztikája nem is rossz. Van ezer meg egy gondunk, nem Cutler a prioritás, rakják rendbe a védelmet, aztán az o falat, az st-t stb. a qb az utolsó ami most még hiányzik.

több mint 11 éve
Ryan - otthagyomazemberem - Mundy gyönyörűen mutatta milyen kemény és eredményes edzések voltak a héten. vandeminek
Sic transit gloria Mundy............

Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Ennyit rólunk. Esélyünk sem volt az utóbbi évek leggyengébb Saints-e ellen. Ryan - otthagyomazemberem - Mundy gyönyörűen mutatta milyen kemény és eredményes edzések voltak a héten. Nem kell aggódni, jó úton haladunk, mert az utolsó két meccsen se lesz szebb játékunk. Könnyen megmenthették volna az állásukat egyesek, ha a szezon végére egy-két meccsre összeszedik a csapat játékát, ezzel elfeledtetve, hogy mi történt előtte. No ez nem fog bekövetkezni. Múlt héten nem nézegettem a twittert. Most rácuppanok, kíváncsi vagyok kit kell savazni emiatt 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Egy újabb nagyszerű vereséggel dübörgünk a célok elérése felé. A totális kilátástalanság, fogalmatlanság, lélektelenség és szétesés briliáns kombinációja ez a Trestman vezette csapat. S ha valaki nézte a mait, meg nézte az elmúlt heteket, meg nézni fogja a vélhetően hasonló képet festő hátralévő kettő szenvedésünket, akkor egyszerűen nem lehet kérdés, hogy itt legalább Trestmant és stábját ki kell rúgni.

Felőlem tradelhetik Cutlert, ha tudják (idontcare Cutleren látszik legjobban a frusztráció, na ennyit arról mennyire szarja le..., ettől függetlenül teljesen szét van esve), de kezdjenek el felépíteni itt az alapoktól mindent. Védelmet, támadófalat, játék filozófiát.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Néztem a riportot a meccs után Cutlerrel, meg utána az összefoglalót láttam háát csak az jutott eszembe szerencsétlen. Nyilván van neki is felelőssége, de arról tényleg nem tehet, hogy valóban úgy tűnik inkompetens emberekkel rakták körbe. Itt még Rodgers is csak kozmetikázni tudná a dolgokat....

Lehet, hogy Trestman jó volt anno neki, de most kb tönkre teszi a karrierjét. Kívánok neki/nektek kapjatok valami normálisabb stábot, mert ez így sok jóra nem vezet.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
minden Bears fan reakciója Cutler által bemutatva
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Bár lehetne, egy fele olyan védelmünk mint a Billsé..hpeter93
Ebből is látható, hogy nem Offense guru Trestman kell ide. Hanem egy kőkemény D. Akármekkora zseni is Rodgers, meg lehet dúrva a sajt offense, nézzük csak meg kiktől kaptak ki idén...Seahawks, Lions, Bills... Top 5 D... Ennyi... Az O-k bőven lenne olyan jó, hogy meccseket nyerjen, ha lenne egy durva D és egy normális edző, akinek a szótárában létezne olyan, hogy futás....Remélem nem akarnak itt Cutler tradekkel okoskodni... Hozzanak normál edzőket és mindent a D-be kell ölni...