NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
76
13
19:00, Netflix
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem akarok nektek nagyon rosszat azzal, hogy Trestman maradjon, de azért léci vhogy holnap nyerjetek 😀Egyébként pedig ha valakinek nincs oka sírni, az Cutler (még ha nem is tehet mindenről), hiszen lényegében miatta választották azt a HC-t, akit, ha jól emlékszem.
több mint 11 éve
Igen Rex TV- s ajaánlatát sokan boncolgatják a neten, de minden szakértő azt mondja, hogy ha kap valami jó edzői ajánlatot akkor nem fog tv- nem melózni. Azt írtàk egy ilyen hagyomànyù csapat megkeresésére mint a Bears lehet igent mondana. Persze ezek mind találgatások...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nekem mindegy csak a Jets-től távol legyen. 😊Való Világ 8? 😊Ryannnak örülnék DC-be, csak kérdés, hogy elvállalja-e egy ilyen év után, nem tudom fő edzői állást ajánlanak-e neki valahol egy ilyen rossz év után..hpeter93Rex előtt már egy több millió dolláros TV szerződéses ajánlat hever.Beki
Bocs, ez gonosz volt......csi77
több mint 11 éve
Való Világ 8? 😊Ryannnak örülnék DC-be, csak kérdés, hogy elvállalja-e egy ilyen év után, nem tudom fő edzői állást ajánlanak-e neki valahol egy ilyen rossz év után..hpeter93Rex előtt már egy több millió dolláros TV szerződéses ajánlat hever.Beki
Bocs, ez gonosz volt......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ryannnak örülnék DC-be, csak kérdés, hogy elvállalja-e egy ilyen év után, nem tudom fő edzői állást ajánlanak-e neki valahol egy ilyen rossz év után..hpeter93Rex előtt már egy több millió dolláros TV szerződéses ajánlat hever.
több mint 11 éve
Jó kérdés, Trestman marad-e? Én is úgy vélem, még egy utolsó évet kap, már csak azért is, mert ha most elküldenék, Emery beismerné, hogy ő volt a fő hülye.Még egy év új DC-vel ST- koordinátorral és komplett játékos és edző gárda cserével még esélyt adhat neki, hogy elmondja, ő mindent megpróbált, csak főleg Cutler és Trestman az ő általa maximálistán felkutatott és elhozott játékosokkal és edzőkkel sem volt képes kihozni azt ,amit kellett volna.Ryannnak örülnék DC-be, csak kérdés, hogy elvállalja-e egy ilyen év után, nem tudom fő edzői állást ajánlanak-e neki valahol egy ilyen rossz év után.Ergo, ha ide jönne DC-nek, többszörösen is jól járna,ha sikeres lesz a csapat, utána elmehet főedzőnek valahova, ha csak D lesz jó és az O bukdácsol, mint idén, akkor Trestman elküldése után nagy esélye lenne a HC posztra. Még az érdekes kérdés, hogy Ryan általában 3-4 et játszat és itt is ezt akarná- e megvalósítani, vagy maradnánk a 4-3 nál.
Ui:Most néztem egy draft előrejelzést, ott pass rushert írnak prioritásnak.Szerintem az LB poszt sokkal fontosabb,remélem nem akar senki Bosticcal fémjelezett LB-sort pályára küldeni, mert az maga lenne az apokalipszis.
több mint 11 éve
Huh heti kedvencek. Briggs sérüléséről Tucker... Nagy alakja a Bears organizációnak, hozsannázás bla bla bla... De itt van nekünk Bostic aki most full timeos lesz és nagyon jól játszik, nagyon gyors, jól olvassa a játékot és a kedvencem HE HAVE AWSOME COVERAGE SKILL .... Te uram atyám ez az ember melyik bolygón él? Sportsraton már azt boncolgatja egy újságíró hogy menjünk top 10 pickere és teade Mariotáért... Valamint biztosra veszik hogy Trestman marad és Rex Ryan kéne D kordinátornak. Rexxel D kordinátorként még megbarátkoznék, de Trestman ne maradjon pls .... 😊
több mint 11 éve
Haverom Colts drukker. Mondom megnézem vele a vasárnapi meccsüket. A Skins D azért elég röhejes, Vödör talán hülyébb, mint mikor itt volt, de tényleg elképesztő, hogy csont üres emberek vannak mindenhol. Bár egy TY Hilton stílusú manus nálunk még csak mutatóba sincs.Akkor még egy év leves....
Ettől függetlenül, ha Trestman megy (meglátjuk milyen 4 meccset hoz le), akkor én inkább valami defensive minded HC-re szavaznék. De félek attól, ha netán 2-2-t kihoznánk a maradékból, akkor maradna.tüsi91

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Haverom Colts drukker. Mondom megnézem vele a vasárnapi meccsüket. A Skins D azért elég röhejes, Vödör talán hülyébb, mint mikor itt volt, de tényleg elképesztő, hogy csont üres emberek vannak mindenhol. Bár egy TY Hilton stílusú manus nálunk még csak mutatóba sincs.Ettől függetlenül, ha Trestman megy (meglátjuk milyen 4 meccset hoz le), akkor én inkább valami defensive minded HC-re szavaznék. De félek attól, ha netán 2-2-t kihoznánk a maradékból, akkor maradna.
több mint 11 éve
NFL.comI don't get the Alex Smith hate on Twitter. 15 TDs, 5 INTs with avg OL and garbage WRs. Last year, 23 TDs and 7 INTs. Accurate/mobile
15 TD 12 meccsen, hát nem mondom, hogy tragédia, de a csávó idén 20 sikeres passzkísérletet átlagol. Igaz, ezt 65%-kal teszi. Tavaly 33 passzkísérletet átlagolt, de csak 60%-kal, végezd el a matekot. Mondjuk hogy tavaly nem jött neki össze a Colts ellen rájátszásgyőzelem, az égbekiáltó statisztikai anomália. A döntőről pedig csak azért maradt le 3 éve, mert valamelyik szájbalökött returner egymás után 2 puntot is elejtett. De add nekem Cutlert akármikor Alex Smith helyett.
ui: hamár Colts, minden egyes törüresen álló elkapónak dobott 40 méteres passz után egyre jobban tetszik nekem Pep Hamilton. Komolyan.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
The Bears on Saturday signed safety Anthony Walters to their 53-man roster and defensive end Jamil Merrell to their practice squad.
több mint 11 éve
MRI egy igazán rossz döntést hozott: Trestmant választotta Arians helyett....ennyi...a többi ebből következik....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Az a baj hogy a tulajokkal kezdődik, hozza a zsét a csapat, a többibe meg szarnak bele... TomcsikEz mondjuk szerintem szimplán hülyeség.
Ha szartak volna bele akkor hagyták volna Lovie-t meg Angelo-t tovább dolgozni, de nekik nem volt elég a középszer. Hoztak egy olyan GM-et meg HC-t akitől itt is el volt ájulva mindenki, csak utólag erre már senki sem szeret emlékezni. Meg voltak véve kilóra a drukkerek MRI dumájától. Kicsit én is berezeltem, hogy belenyúltatok a tutiba.
A csapat megerősítésénél sem garasoskodtak a tulajok. Elég idén megnézni, hogy a védőfalba (ami a csapat egyik leggyengébb pontja volt) mennyi pénzt öltek (Houston, Allen, Young, előtte Ratliff).
Egy tulajdonosnak szerintem nem feltétlenül kell érteni a focihoz, sőt nem is jó ha belepofázik a dolgokba.
több mint 11 éve
Az a baj hogy a tulajokkal kezdődik, hozza a zsét a csapat, a többibe meg szarnak bele... Ember emlékezet óta nem voltunk PO- ba ami ilyen tradíciókkal megengedhetetlen...Évek óta nézik ahogy züllik le a csapat. A védelem, amit mindenki rettegett most köznevetség tárgya. Évek óta nem sikerült kiemelkedő játékost draftolni. Aztán megkaptuk a nyakunkba MRI- t és vele ezt a pojácát egy Tuckerrel fűszerezve. Remek hogy MRI látta hogy mi a baj, mit kéne fejleszteni, csak ép azzal semmire nem mész hogy tudod mi a baj csak nem tudod megoldani. A tulajokat ha érdekli a csapat sorsa nagytakarítás kell MRI, a Head Office apraja- nagyja és a scout team stb stb...A baj az hogy elkezdtük valahol... Támadófal....azt hittük ok pipa mehetünk tovább, oldjuk meg a D-t ...most kezdhetsz mindent elôrôl, se az O fal de a D nem müködik... Mivel nem tudsz mindig mindent kicserélni ezért olyan embereket kell találni akik a legtöbbet hozzák ki a meglévő anyagból illetve megtalálják az FA piacon illetve a drafton a megfelelő embereket... Szóval igen ez egy hosszú és mozgalmas off season lesz, legalábbis remélem, hogy nagy változások lesznek...
több mint 11 éve
Nem volt rég az sem, mikor Tampa megmentőjét leváltották MRI+Tresman kombóra.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Kurvára off, meg kurvára nem is akarok itt belepofázni a dolgokba de...Ha megy Trestman (főleg ha Emery is) akkor ez egy kurva érdekes offseason lesz nektek. Én már kétszer éltem át ilyet (Schwartz és Caldwell érkezésekor) és mondhatom, hogy sokkal gyorsabban és változatosabban telt el mint bármelyik másik. Persze tudom, hogy szar az egész ilyenkor de azért van egy varázsa, hogy minden nap történik valami.
Ki lesz a GM, ki lesz a HC, milyen stábot épít fel maga mellé, melyik játékosokra számítanak, kik érkeznek, a draftról még csak lövésed sincs. Fel sem nézel a monitorról és már itt a TC.
Ennyi előnye van egy szar szereplésnek.
Kicsit talán nekem is érdekesebb lesz így, majd többet lesek ide.
ON
Nekem marhára tetszett az első félidős offense playhívásotok. Kicsit másolták az edzőitek azt amivel a Pats agyonvert minket, csak ott volt hozzá defense is. Long volt a meccs legjobbja nálatok, kevesen tartják meg így Suh-t egy az egyben. De a védelem az egy totális csőd, oda hozni kell vagy 6 új embert biztos.
Ennek ellenére azt mondom, hogy ha be is húzzuk valami csoda folytán a Tampa és a Minny elleni hazai meccset akkor sem győzni megyünk a Soldier Fieldre. Az kegyetlen nehéz lesz.
több mint 11 éve
RG III jövője ködös, mint az albion jelenleg... %/
több mint 11 éve
Favre kapcsán még annyit, hogy a Packers nem úgy kezdte, hogy Favre, hanem úgy, hogy Holmgren, aztán Favre, (meg 3 évnyi vajúdás, meg 1-2 Pro Bowler falember, meg TE, meg védelem, meg Desmond Howard), aztán úgy folytatták, hogy McCarthy, és Rodgers. Favre sokkal jobb szezont futott Childres, mint bármikor McCarthy keze alatt. Vaj'h mi az oka?!Talán csak nem az, hogy köré is kellett egy olyan rendszer, ami maximálisan kihasználta a képességeit? De ez biztos nem lehet! Szerintem Favre egy hatvanas szintű Heroes III lovag volt, és a körülötte játszó csávók egyből plusz három pontot kaptak sebzésre, meg morálra, és 500 manája volt, és aki azt hiszi, hogy nincs egy Windows XP virtuál gépem amin futtatom a híróz hármat, az nagyon téved.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Süsü ne légy Süsü 😀 RG- t szerintem túl lihegték, volt egy jó szezonja és ennyi. Nyilván a sérülés visszavetette, de nem akkora talentum ő. Rookieknál amúgy is a 2-3. év a vízválasztó. Nem szeretem Cutlert, de semmikép nem cserélném el RG-re...TomcsikSemmiféleképpen sem akarok hű maradni a nickhez. Nyugalom! 😀
Engem csak az érdekel,hogy van e visszaút a sérülése után más stílussal vagy megy a levesbe?
Olvasgattam...a Rams az oké lehet a partyba,ha tényleg tradelik a srácot.
több mint 11 éve
Süsü ne légy Süsü 😀 RG- t szerintem túl lihegték, volt egy jó szezonja és ennyi. Nyilván a sérülés visszavetette, de nem akkora talentum ő. Rookieknál amúgy is a 2-3. év a vízválasztó. Nem szeretem Cutlert, de semmikép nem cserélném el RG-re...
több mint 11 éve
Ugye a Redskinsnél nagy a felhajtás "árdzsitrí" körül,mert nincsenek megelégedve a mutatott játékával. Ezek szerin neki sem fekszik a rendszer amit az orra alá dörgölnek. Még a sérülése előtt volt szó arról,hogy milyen mobilis irányító és abszolút tudná hozni azt is,hogy tipikus zsebirányító legyen...csak a keret nem megfelelő hozzá. Most,hogy zsebirányítót kellene játszania...szó éri a ház elejét. Nem tudom,de egy esetleges trade esetén mely csapatok jöhetnek vele szóba? Nálunk tudná e azt amit igazán tud...vagy a sérülése totál derékbe törte az egész karrierjét?
több mint 11 éve
Favre kapcsán egy dolgot. Ő nem simán összevissza szórta a bogyót. Alex Smith (aki csapatot váltva, totál más sémát játszva hozza a számokat) eleinte nem hozta amit kell rookieként, de miért? Mert olyat kértek tőle, mire nem alkalmas. Nem váltás volt a gond, hanem az alkalmatlanság. Szóval ő az anti-Favre. Nem kockáztat soha, nem is nyer nagyot soha. Nem dob duplába, nem dob mélyre, nem dob csak tutira. Nem is vezsít nagyokat, nem is nyer nagy Váóó passzokat.Favre fordítva. Megdobott bármit, bárhol triplába duplába. Ha bejött nagyot nyert, ha pick, nagyot vesztett.
Mindkét esetben hosszútávon mindkét felfogás kiegyenlíti magát.
Mint mondjuk aszfaltos autóversenyen. Egyik előbb fékez, előbb kanyarodik, de hamarabb kigyorsít. Másik fordítva. Köridőben mégsincs eltérés.

több mint 11 éve
Az tény, nem sok Kurt Warner akad a kalendáriumban. És ehhez társak is kellenek. De azért egyéntől is függ, hogy ki milyen gyorsan adaptál egy sémát. Voltak azért elit, vagy csak system fit QBk, akik csapatváltás/sémaváltás után, erős vagy nem erős csapatban is szinte azonnal hozták a számokat.

több mint 11 éve
Favre-nak is voltak fejben gondjai, aztán tessék....szórta a labdákat összevissza, csak ő kapott pályafutása nagy részében olyan csapatot maga köré, ahol ez nem volt gond....kb. ez benne lenne Cutlerben is....ő meg lóf*szt kapott a valagába...

No.1. Bears
több mint 11 éve
Cutler esetén szvsz TOP 5-ről sohasem beszélhettünk volna, mert fejben nem TOP 5 QB. S akik az említett csoporthoz tartoznak, ők fejben mind erősek a meccs első percétől az utolsóig. A gáz az, hogy a csávó karrierje nyugodtan lehetne egy oktatófilm, hogy mit ne csinálj az irányítóval. 9 év, 7 séma. S a legjobb éve a 2011-es volt: Martz második szezonja. Pedig se fala, se elkapója nem volt. Aztán ha nem törik el az ujja papírforma szerint 12-4-vel zárunk. S a védelem nem volt domináns. A csávó 2009-ben jött, s a 2012-es offseasonig semmit nem tettek azért, hogy megkönnyítsék a helyzetét. Nem tettek elé falat (Forte elé sem!), nem tettek neki oda elkapókat, még Olsent is eltradelték, hogy még véletlen se... Pumpálták a draft pickeket a védelembe (minusz Carimi), hozták a nagynevű szabadügynököket a védelembe. Aztán mire kapott elkapókat, hoztak a falba embereket a védelem szétesett. Na ez a kellemetlen.
----
S hogy ne Cutlerről essék szó csak. Itt van nála egy jóval nagyobb tehetség Matt Forte, aki amióta itt van (tán a második évét leszámítva) a csapat igás lova, az a játékos, aki évek óta mindig hozza konstansan a remek játékát, az a csávó, aki elé már idestova 7. szezon óta nem voltak képesek egy normális futásblokkot összetenni (2011-ben Martz alatt még ez is működött, pedig elképesztően szánalmas nevek voltak akkor is az OL-ben). Egy olyan csávó, akinek van esze a játékhoz, egy olyan csávó, aki elkapóként is különb, mint azok a nímandok, akik itt szerencsétlenkedtek, egy olyan csávó, aki blitz felvételben is a liga krémje. Walter Payton után szinte minden létező statisztikai adatban ő a második.
Anyázunk, meg csodálkozunk, hogy itt járunk 2014-ben. Ám ha valaki az elmúlt 6-7 évet front office teljesítményét nézi, akkor nem kell csodálkozni.