NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
34
9
19:00, Netflix
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Hol vagytok B kozep ?????
több mint 11 éve
inkább tanuljatok...Basszák meg az egyetemen is. Hát nem 17:10-kor lesz ZH csütörtökön.... :[] . Pöcsöm. Még arról is elkell jönnöm 1 óra után, hogy meccskezdés után 40 perccel itthon legyek, így csak az első negyedről maradjak le. De hát vannak fontossági sorrendek (Bears > ZH). Gondolom a csapat, majd jól pofán köp. Sport TV-be simán beküldhetném SMS-nek.tüsi91Bazzzdd, nekem 18- tól van órám, és van katalógus, faxa..hpeter93
több mint 11 éve
Jó de azért Ratliff még jobb, egy ilyen meccsen jó ha van, főleg hogy a Detroit O fala sem túl acélos és benne ott a nyomás meg 1-2 sack lehetősége. Amúgy Sutton nem volt rossz amikor kapott lehetőséget. Én Washingtonnak meg Bassnak is több időt adnék, főleg hogy Youngos témában tök egyet értünk. Amíg szituációs rusherként használtuk volt 7 sackje, mióta all Down van neki egy. Ha Tucker ezt észrevenné és többet kevergetné a csere embereket, akkor eredményesebbek lehetnénk. Briggs már nem tényező, az ő kiesése nem izgat annyira. Szerintem ha a D megint összeszedi magát akkor 21-26 pont körül tudja tartani a Lionst mert az ő offensük is úgy balfaszkodik mint a mienk.... de hogy a Tampa elleni formát mutató O hogy tud 10-14 pontnál többet egy kőkemény Detroit D ellen, na az nagy kérdés...reménykedjünk hogy minden meccs más és ma csoda lesz és jó napot fogunk ki. Na meg hogy Suh megsérül bemelegítés alatt ( persze nem súlyosan és csak erre az egy meccsre 😊 )....
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy ez a meccs Ratliffen múlna. Mivel úgy kb 10 offensive pontra számítok... Játsszon csak Sutton, úgy is ő a jövő embere, legalábbis ezért draftolták. Nyilván, így Ferguson is több snapre számíthat. Briggs szintén out. Ágyék sérülés. Azt írják hasonló neki, mint Cutlernak tavaly. Nos Cutler 3 hét után játszott vele, ígaz olyan mozgékony volt, mint egy zsámoly... SZóval Briggset lehet utoljára láttuk a Tampa ellen. Még a Packers meccs előtt írták, hogy nagy impact lesz a visszatérése a Pats elleni alázás után. Kaptunk is gyorsan 42 pontot 30 perc alatt. Játszik Jones, aki megmutathatja, hogy lehet belőle jövőre egy csere.
Fuller kérdéses. Na ez kellemetlen. Mert Hurst nagyon rossz. Hülyeség volt elengedni Bowmant. Persze tudom, 4. CB meg tököm, de legalább ő egy normális gunner volt. Majd ALJ elintézi Megatront 1v1-be, ahogy Peanut szokta, és még CB-t sem kell draftolni. 😀. Édes álom...
Willie Young full-time starterként eddig semmit nem mutat. Futás ellen legalább nem rossz, de ő kristálytisztán egy remek szituációs rusher, nem all-down DE. Kíváncsian várom Washington mutat-e ma is valamit.
OL oldalon számítok legalább 4 sackre, s arra, hogy minden 2. passznál megütik Cutlert. 300 totál yard környékén megállunk majd.
több mint 11 éve
www.freep.com/story/sports/nfl/lions/2014/11/20/jamie-samuelsen-matthew-stafford/70011854/Röviden: a támadófal szar, az O edző szar, a nagy játékosok nem teljesítenek jól, Stafford a hibás. Egy biztos: a védelem meccsben tartja őket, és a szezonban vezetett talán 4 game winning drive-ot.
u.i.: nagyjából három héttel ezelőtt beírtam, hogy lehet tanulni a Lionstól. Ha én egyszer felülök egy bandwagonra.....
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
#Bears have placed OL Brian de la Puente on injured reserve with ankle injury and promoted DT Brandon Dunn from practice squad.Mills visszamegy RT-nek, Ola bejön LG-nek. Szerintem holnap futunk vagy 2-es átlaggal, miközben Cutlert agyonverik.
több mint 11 éve
Ne járjatok egyetemre bazmeg, én se vittem semmire. Aztán elvégeztem egy életvezetési tanácsadó képzést, és azóta átlagban 30.000 forintot keresek óránként. Ha szeretnétek erről többet, akkor kattintsatok a következő linkre......
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Basszák meg az egyetemen is. Hát nem 17:10-kor lesz ZH csütörtökön.... :[] . Pöcsöm. Még arról is elkell jönnöm 1 óra után, hogy meccskezdés után 40 perccel itthon legyek, így csak az első negyedről maradjak le. De hát vannak fontossági sorrendek (Bears > ZH). Gondolom a csapat, majd jól pofán köp. Sport TV-be simán beküldhetném SMS-nek.tüsi91Bazzzdd, nekem 18- tól van órám, és van katalógus, faxa..hpeter93
Az kemény! Ilyen szempontból és szerencsés vagyok apukaként, csak három hétig kellett porszívóznom és megkaptam otthonról a kimenőt, így valószínűleg a meccshez söröket fogunk ropogtatni a barátokkal...... 😊Basszák meg az egyetemen is. Hát nem 17:10-kor lesz ZH csütörtökön.... :[] . Pöcsöm. Még arról is elkell jönnöm 1 óra után, hogy meccskezdés után 40 perccel itthon legyek, így csak az első negyedről maradjak le. De hát vannak fontossági sorrendek (Bears > ZH). Gondolom a csapat, majd jól pofán köp. Sport TV-be simán beküldhetném SMS-nek.tüsi91Bazzzdd, nekem 18- tól van órám, és van katalógus, faxa..hpeter93
Így az eredménykövetőben sem leszek, de majd csak kibírjátok valahogy nélkülem. 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Conte meg Mundy elmegy, csak az a baj, hogy rengeteget sérültek, főleg Conte. Szóval egy S nem ártana, de valóban az LB, DE poszt égetőbb. Csomó mock draft Collinst (S) teszik hozzánk, mert hogy mennyire szarok vagyunk ott. Csak hát ha lenne nyomás, meg zónázni is tudó LB akkor nekik is könnyebb lenne...Tampa ellen volt nyomás, jöttek is az intek... Pea ebben az évben elég jó, főleg ahhoz képest amit mutatott eddig, én megtartanám. És Contet is meg kéne...egy S azért kéne FA vagy draft későbbi körében...Amúgy lehet Baas és Washington kaphatna egy kicsit több snappet, mert van bennük fantázia...
több mint 11 éve
Basszák meg az egyetemen is. Hát nem 17:10-kor lesz ZH csütörtökön.... :[] . Pöcsöm. Még arról is elkell jönnöm 1 óra után, hogy meccskezdés után 40 perccel itthon legyek, így csak az első negyedről maradjak le. De hát vannak fontossági sorrendek (Bears > ZH). Gondolom a csapat, majd jól pofán köp. Sport TV-be simán beküldhetném SMS-nek.tüsi91Bazzzdd, nekem 18- tól van órám, és van katalógus, faxa..
több mint 11 éve
Basszák meg az egyetemen is. Hát nem 17:10-kor lesz ZH csütörtökön.... :[] . Pöcsöm. Még arról is elkell jönnöm 1 óra után, hogy meccskezdés után 40 perccel itthon legyek, így csak az első negyedről maradjak le. De hát vannak fontossági sorrendek (Bears > ZH). Gondolom a csapat, majd jól pofán köp. Sport TV-be simán beküldhetném SMS-nek.tüsi91mindenképp írd be és írd a végére, hogy üdv: kojfkoma

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Basszák meg az egyetemen is. Hát nem 17:10-kor lesz ZH csütörtökön.... :[] . Pöcsöm. Még arról is elkell jönnöm 1 óra után, hogy meccskezdés után 40 perccel itthon legyek, így csak az első negyedről maradjak le. De hát vannak fontossági sorrendek (Bears > ZH). Gondolom a csapat, majd jól pofán köp. Sport TV-be simán beküldhetném SMS-nek.tüsi91Egy pillanatra elgondolkoztam, hogy melyik évben írtad ezt a hsz-t amikor még érdemes volt ilyet csinálni 😀
több mint 11 éve
Basszák meg az egyetemen is. Hát nem 17:10-kor lesz ZH csütörtökön.... :[] . Pöcsöm. Még arról is elkell jönnöm 1 óra után, hogy meccskezdés után 40 perccel itthon legyek, így csak az első negyedről maradjak le. De hát vannak fontossági sorrendek (Bears > ZH). Gondolom a csapat, majd jól pofán köp. Sport TV-be simán beküldhetném SMS-nek.
több mint 11 éve
Na igen és a Safetyket még nem is említettük...TomcsikNekem pont az a poszt az amihez nem nyúlnék.Mivel más posztok sokkal sürgetőbbek,és Conte Mundy páros nem rossz sztem, a statisztika is ezt igazolja.
több mint 11 éve
Azért elég szánalmas, hogy 3 év alatt kétszer is kezdő LB-ket kell draftolni, és a komplex sort kicserélni.De kell még corner is, DE számtalan csere ember, stb stb.
Az edzőinkkel nem is tudni mi lesz, hosszú offseason lesz már előre látom.
több mint 11 éve
Mekkelek a playek 29%-ban, azaz 22 snapnél volt a pályán. DJ Williams 24%/18. DJ-t tuti nem hozzák vissza, szerintem Eleket is nyugodtan el lehet engedni a szezon végén. Briggs kiesése sem tűnt fel senkinek sem. S ha hozzáveszem, hogy Greene még így sem fér bele a meccskeretbe, akkor körülbelül a teljes LB sort kicserélheted. Cserének maradhat Jones, Bostic, meg Sharpton, de honnan akasztasz le legalább 2 kezdő embert..tüsi91Jogos a kérdés. Már annyian emlegették és máshogy nem is tudod megoldani,csak jó drafttal. Számunkra ez nem megy a legjobban. Sok a kérdés csapat körül amire válaszokat,csak a következő szezon elejére fogunk kapni. Hiába lesz pénz a sapka alatt. Ezer sebből vérző csapatnál...az nem elég. Én ezt a srácot figyelgetem: BENARDRICK MCKINNEY. Igazán fizikális játékos...mint ahogy azt MRI szereti,de ránézésre a különbség közte meg Bostic között az,hogy BM focizni is tud. A másik meg legyen Orakpo a sérülés után "pici" pénzért jöhet is. ..ha ez így lenne...akkor már valami más lenne! Szarabb semmivel sem lehet ennél!
több mint 11 éve
Mekkelek a playek 29%-ban, azaz 22 snapnél volt a pályán. DJ Williams 24%/18. DJ-t tuti nem hozzák vissza, szerintem Eleket is nyugodtan el lehet engedni a szezon végén. Briggs kiesése sem tűnt fel senkinek sem. S ha hozzáveszem, hogy Greene még így sem fér bele a meccskeretbe, akkor körülbelül a teljes LB sort kicserélheted. Cserének maradhat Jones, Bostic, meg Sharpton, de honnan akasztasz le legalább 2 kezdő embert.Lehet megjátszanám, hogy a te emberedet raknám be kezdő cornernek, Fuller pedig legyen nickel, úgyis ez volt a terv a szezon elején, ráadásul jó megmozdulása nem volt a Jets meccs óta.
Hurst 76%-ban, azaz 76% nickel volt. Ez is sok mindent elmond az LB sorról. Meg az ellenfélről is, hogy ennek ellenére futottak kerek 3-as átlaggal.tüsi91
Wáó Forte azt mondja, hogy az edzők azt mondták nekik, hogy "...we just played the worst half of football...". Van pofájuk.tüsi91Erről pedig annyit, hogy az igazság az igazság, akárki is mondja ki hangosan. Kalap szar, ahogy játszanak. Amikor egy nyomi a kezét se emeli fel, hogy blokkoljon, amikor nem tudnak normálisan felállni, amikor elejtik a kezük közé dobott labdát, akkor ne az edzőt vegyük elő. Mikor Bennett futásnak blokkol holott pasz va, amikor Marshall 23 yardot fut egy 25 yardos route-on, és inkább ugrik egy nagyot, akkor már elő lehet venni az edzőket. Amikor egy bootleget hívunk 11 hét alatt, akkor tökön kell rúgni az edzőket. Mire tartalékoljuk? Majd most meglepinek előhúzzuk?
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Mekkelek a playek 29%-ban, azaz 22 snapnél volt a pályán. DJ Williams 24%/18. DJ-t tuti nem hozzák vissza, szerintem Eleket is nyugodtan el lehet engedni a szezon végén. Briggs kiesése sem tűnt fel senkinek sem. S ha hozzáveszem, hogy Greene még így sem fér bele a meccskeretbe, akkor körülbelül a teljes LB sort kicserélheted. Cserének maradhat Jones, Bostic, meg Sharpton, de honnan akasztasz le legalább 2 kezdő embert.Hurst 76%-ban, azaz 76% nickel volt. Ez is sok mindent elmond az LB sorról. Meg az ellenfélről is, hogy ennek ellenére futottak kerek 3-as átlaggal.
több mint 11 éve
Múlt héten valami 470 yardot haladtunk előre 21 pontért. Tegnap 204-et 21 pontért. A hátralépés megkérdőjelezhetetlenül megkérdőjelezhető ezek alapján.tüsi91Ezt a Harmadik félidő nevezetű műsorban valamelyik gurulós foci szakértő biztosan hatékonyabb helyzetkihasználásnak nevezné......
Egyébként nem történt más, mint amit már korábban megjegyeztél, egy félidős csapat vagyunk. Most is jöttek a törvényszerű, menetrend szerinti dropok, büntetéssel kiherélt drive-ok, tanácstalanság, nem túl olvasmányos playbook. A korábbi meccseken is megvolt mindez, csak a GB vagy Pats 30-40 ponttal büntette mindezt. Szerencsére ezt a Tampa nem tudta megtenni, sőt a másdik félidőben a védelem időnként jónak is tűnt. A Detroit két fájó vereség után fogad bennünket, ezzel a játékkal úgy gondolom a Ford Field-re öltözködni megyünk......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Wáó Forte azt mondja, hogy az edzők azt mondták nekik, hogy "...we just played the worst half of football...". Van pofájuk. Nézzenek már kicsit magukba, mert egyetlen egy dolog működik konzisztensen az offenseban, az pedig a szerencsétlenkedés. Cutler az első félidőben, ha 10-szer nem csóválta a fejét, akkor egyszer sem. Vérlázító 60 percet produkált a támadóoldal élén Marc Trestmannel. Ha a Tampa egy középcsapat lenne, nem ilyen hulladék, akkor 30-mal elvernek minket.Big Love szerencsére (mondjuk ez nézőpont kérdése) hozta a formáját a második félidőben szépen megnyerették velünk a meccset.
Múlt héten valami 470 yardot haladtunk előre 21 pontért. Tegnap 204-et 21 pontért. A hátralépés megkérdőjelezhetetlenül megkérdőjelezhető ezek alapján.
több mint 11 éve
Tom Brady... tőle lehet tanulni. Először is a vezér mentalitásával blokkolja a védőfalat, így hozzá sem tudnak érni. Ezután pusztán szemének mozgásával az összes védőt a pálya rossz pontjára irányítja, majd, hogy megkönnyítse az elkapók dolgát, olyan finom csuklómozdulattal dobja oda a labdát, hogy véletlenül se tudják elejteni.
Ahogy a kommentátorok dícsérik Aaron Rodgerset, mert rendelkezik valamivel, amivel csak az igazán nagyok...vision. Lehetne tőle tanulni
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Gyakorlatilag Cutler egy két lábon járó hulla. 7-8 yardokat feladni minden pöccintésre, ilyen pass rush mellett... én tavaly egyedüliként védtem Tuckert, de amit idén mutat, az abszolút nulla. A másik, hogy amíg így játszik a front4, egy Big Love-féle védelem nem fog sok pontot feladni. De amit ma mutattak a tálentumaink..... 3 sack, 5 drop, 4 büntetés... komolyan, az első félidőben többet droppoltak, mint amennyit elkaptak, és végig azt hallom, hogy milyen jók, és hogy Cutler miért nem tud ezekkel mit kezdeni, pedig micsoda fegyverek vannak körülötte.... egy 40 éves orosz atomtengeralattjáró is veszélyes a maga nemében, az mondjuk igaz.Az elmúlt két győzelemnek, ahogy Jimmy mondaná, nincs semmi értelme. Hacsak csütörtökön....... De nem, sajnos ezzel a bagázzsal nem hiszem....csi77mondom, én csak annak örülök hogy legalább nem úgy kell hazamennem hálaadás meccseket nézni hogy már elszálltunk - így legalább majd ott szállunk el 😊davemayer
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Az elmúlt két győzelemnek, ahogy Jimmy mondaná, nincs semmi értelme. Hacsak csütörtökön....... De nem, sajnos ezzel a bagázzsal nem hiszem....csi77mondom, én csak annak örülök hogy legalább nem úgy kell hazamennem hálaadás meccseket nézni hogy már elszálltunk - így legalább majd ott szállunk el 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal