Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
Nem baj. Veszítsünk. Lehetőleg nagyon. Kell a jó draft pozi, + újabb szegek Trastmen koporsójába. Ami a Meki cserét illeti... Tehetségtelen egy szar... De voltak játékosok akik más csapatban, más sémával és edzővel jobbak lettek... Én se harapnék rá, de sokat cikkeztek erről és állítólagos érdeklődők is vannak.... Ha valaki akár egy 5. Kört ad érte én már boldog leszek 😀

több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 938
Akkor a heti LB sor Mekkelek - Sharpton - C.Jones? De ha Bostic és Greene kerül be az se számít.

Szerintem Ingram 100 futott yard felett fog zárni, valamint Jimmy Graham is career high elkapást fog jegyezni.

Az a baj nem látom azt a szcenáriót, ahol gyöztesen jövünk ki a szentek elleni meccsböl. Mert ahhoz az kéne, hogy hosszú drive-okat vezessünk, amihez kell a jó futás, amihez kell egy jó OL. Mi ezekben elég nagy hiányt szenvedünk. Ja és akkor kérem marad Bennett és Jeffrey ( akit lehet duplázni fognak Marshall távollétében) a használható elkapók közül. Trestman majd tuti elökap valami zseniálisat a bohóc... akarom mondani a varázskalapból.

A D-nek meg megkéne állítani a futójátékot, valamint Graham-et, na de kérem ki tegye ezt?!?!?!

Ha tippelnem kéne 45 - 21-re kikapunk és lesz 1 eladott labdánk, ami már úgy se fog számítani.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
A liga talán legrosszabb védelmének egyik leggyengébb láncszeme aki sem DE sem LB poszton nem mutatott semmit.
GM legyen a talpán akinek ő kell.

több mint 11 éve
Felőlem is mehetne 2 csomag szotyiért, de ha valaki van olyan marha, hogy akár egy 4-5 kört ad érte.... Láttunk már csoda tradeket az NFL-ben...

több mint 11 éve
Linebacker, Shea McClellin is a man without a position in Chicago and Howie Roseman loves to make deals. Seems like ripe conditions for an Eagles-Bears trade that could make sense for both sides.
Pl. de ez csak 1 a son közül...

több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
A Meki cserét 3-4 körös pickre a netàn olvastam... Èn is hùztam rà a szàm, de ha a szakik ùgy làtjàk cserèlhetô.....Tomcsik
Én már két Balaton szeletért odaadnám.

több mint 11 éve
A Meki cserét 3-4 körös pickre a netàn olvastam... Èn is hùztam rà a szàm, de ha a szakik ùgy làtjàk cserèlhetô.....

több mint 11 éve
Owens is leginkább IR esélyes.
Porcelán a csávó.

több mint 11 éve
Leigazoltátok Montell Owenst, D.J. Williams meg IR-re került.valakis
D.J is csak a levegőt rontotta itt. Pápá neki is.

több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Leigazoltátok Montell Owenst, D.J. Williams meg IR-re került.

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nem bántásként az reális, hogy Paea első a DT-k között a Por Ból 😛 szavazáson? Vagy én értettem valamit félre?dande
Nincs rossz szezonja, de ez azért valóban erős túlzás....a többiek szarok... 😛

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem bántásként az reális, hogy Paea első a DT-k között a Por Ból 😛 szavazáson? Vagy én értettem valamit félre?
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Csak én nevettem fel ezen a McClellin 3.-4.körös pick dolgon?
Persze sok a hülye GM, de ez a gyerek örülhet ha lesz még csapata ezután.Bazzani
Ez konkrétan gáz...

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Csak én nevettem fel ezen a McClellin 3.-4.körös pick dolgon?
Persze sok a hülye GM, de ez a gyerek örülhet ha lesz még csapata ezután.

több mint 11 éve
Ja a legfontosabbat kihagytam az egész edzői gárda mindenestől repül...

több mint 11 éve
Nàllam ùgz nézne ki. FA ide nekem Orakpot és KJ Wrightot. Orakponak nyomná az àràn hogy sérült volt. Mekit elcserèlni egy 3. Vagy 4. Körös draft pickre... Williams, Briggs, Meki, Conte pàpà. Sharpton, Bostic, Jones marad cserének. FA Rahim Moore, ide vele, Broncos nem fogja tudni megtartani, mert sok kulcsjátékosát is elveszítheti... Erre a 3 emberre szerintem tudunk felszabadítani elég zsét. Draft attól függően hol húzhatunk. Randy Gregory, Shawn Oakman, Shane Ray, Shaq Thompson vagy Alvin Dupree az első körben ...

több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 938
Ha Trestman marad és folytatódik ez a tengi-lengi langyos fos (márpedig, mitől lenne jobb), az duplán szomorú. Egyrészt, megint elment két (sőt akkor már három) év, másrészt, nem kell messzire menni a példáért, hogy a szart sajnos könnyebb konzerválni, mint a sikert. Az elmúlt 8-10 évben szinte mindig PO aspiránsok voltunk-eddig, ha nem tudunk váltani, félek szomorú évek következnek.........csi77
Én is ettöl tartok, mert egyre több lesz a foltozandó poszt a csapaton belül. Ez van, ha az ember nem tud rendesen draft-olni és, ha a FA húzások se jönnek be. Ha jövöre megint egy fos draft-ot tolunk, akkor pár évig messze leszünk a PO-tól. 1. kör LB és ne egy project-et húzzunk könyörgöm, mert abból már elég van a háznál...
több mint 11 éve
Elhatárolódok az előttem szoloktól, én nem tudok se GB-nek se a Detroitnak szurkolni, inkább csússzunk drafthelyet, de verjük őket.
(No offense Lions és Packers fanok) 😀

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Ha Trestman marad és folytatódik ez a tengi-lengi langyos fos (márpedig, mitől lenne jobb), az duplán szomorú. Egyrészt, megint elment két (sőt akkor már három) év, másrészt, nem kell messzire menni a példáért, hogy a szart sajnos könnyebb konzerválni, mint a sikert. Az elmúlt 8-10 évben szinte mindig PO aspiránsok voltunk-eddig, ha nem tudunk váltani, félek szomorú évek következnek.........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Hát igen Tillmanről azért sok ember példát vehetne. Rengeteget jótékonykodik, gyerekeket segít főleg. Remélem visszavonulása után is a csapattal marad segíteni a fiatalokat

több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Amerikai beszámolóm záró része, amelyben a Bears-Cowboysról is szó esik:  bit.ly/1B7e8Jd

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ami Trestman maradása mellett szól, hogy még 2 évig érvényes szerződése van, szóval ha kirúgják, komoly végkielégítést kellene kifizetni. Mindezt már bő 5 millió formájában megtették Lovie Smith esetén is 2 évvel ezelőtt. A fejesek azért nem örülnének neki szerintem, ha Emery meglépné újra.tüsi91
Ami számomra érthetetlen jelenség az NFL-ben, hogy ez tényleg faktor, miközben a játékosok közül Julius Peppers idén 8 milliót foglal a Bears capjéből, Michael Bush kettőt, de még Carimi is 900 ezret.
Szóval sokkal nagyobb haszontalan pénzeket kidobnak az asztalon a tulajok mint egy főedző utólagos juttatása, miközben ugyanolyan kártékony tud lenni ha marasztalgatják.Höri
Annyi a különbség, hogy Peppers 8 millióját a Liga bevételeiből finanszírozzák. (Ráadásul az új CBA előírása alapján a cap kötelező költése közelíti a 100%-ot; már nem lehet nagy pénzt megspórolni a klubnak/tulaj részére a játékosok fizetéséből.) Ellenben az edzők fizetése a klubtól megy, más szóval az már a klub profitját/a tulaj által kivehető osztalékot csökkenti.
Ebből a szempontból érdemes eltekinteni a játékosok juttatásánál a $ jeltől. Szigorúan korlátos erőforrásból van 133 millió. Ezt kell be(el)osztani a játékosok között. Az edző viszont a saját zsebből húzza ki a pénzt, őt ténylegesen a tulajdonos fizeti.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Hát én sajtoknak nem vagyok képes szorítani 😊 Bàrki màs csak ne a sajtok 😊

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Ami Trestman maradása mellett szól, hogy még 2 évig érvényes szerződése van, szóval ha kirúgják, komoly végkielégítést kellene kifizetni. Mindezt már bő 5 millió formájában megtették Lovie Smith esetén is 2 évvel ezelőtt. A fejesek azért nem örülnének neki szerintem, ha Emery meglépné újra.tüsi91
Ami számomra érthetetlen jelenség az NFL-ben, hogy ez tényleg faktor, miközben a játékosok közül Julius Peppers idén 8 milliót foglal a Bears capjéből, Michael Bush kettőt, de még Carimi is 900 ezret.
Szóval sokkal nagyobb haszontalan pénzeket kidobnak az asztalon a tulajok mint egy főedző utólagos juttatása, miközben ugyanolyan kártékony tud lenni ha marasztalgatják.Höri
igy van, egy ilyen döntésnek ilyen költségvetésnél nem szabad a pénzről szólnia, inkább írják le a veszteséget (mint teszik azt annyiszor ugye pl Peppers-szel is anno) minthogy csak ezért még egy évig ez a pedo tesitanár legyen 😊

már csak 3 meccsen kell kikapni a happy end-hez... Istenem de szar lesz a Lionsnak drukkolni majd, már most rosszul vagyok tőle pedig még nem is az jön 😊 (amúgy menjenek csak PO-ba, amúgy is kíváncsi vagyok Stafford bírja-e a lelki nyomást amit az jelent)davemayer
Én is képes vagyok neki drukkolni, sőt még a Pacskereknek is, ha már mi nem vagyunk ott. Ha nem velük játszunk, nem utálom őket, érdekes módon, inkább két hypolt AFC csapattól ráz csak ki a hideg..... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 471 — "Grammar maci"
igy van, egy ilyen döntésnek ilyen költségvetésnél nem szabad a pénzről szólnia, inkább írják le a veszteséget (mint teszik azt annyiszor ugye pl Peppers-szel is anno) minthogy csak ezért még egy évig ez a pedo tesitanár legyen 😊

már csak 3 meccsen kell kikapni a happy end-hez... Istenem de szar lesz a Lionsnak drukkolni majd, már most rosszul vagyok tőle pedig még nem is az jön 😊 (amúgy menjenek csak PO-ba, amúgy is kíváncsi vagyok Stafford bírja-e a lelki nyomást amit az jelent)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal