NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 042
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=1eQ3lf1kzf8Még egy ilyen rohadékot.
Én meg azt mondom, hogy Delete kolléga úgyis már all-roundere a csapatnak, legyen ő a GM is 😉fetomyNem szeretnétek hogy én draftoljak 😀 A használhatatlanokat legalább kirúgnám a fenébe (Webb, Knox stb.)
több mint 13 éve
Annyira értelmes a tekintete, mint annak a buta kacsa pokémonnak. Áh nem jut eszembe a neve. 😀 😀tüsi91
Psyduck :]
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Annyira értelmes a tekintete, mint annak a buta kacsa pokémonnak. Áh nem jut eszembe a neve. 😀 😀szerk.: megvan Psyduck 😀
több mint 13 éve
"I like what we have right now. After having no receivers, it's nice to have some options.”- Matt MillenÉs még mondjátok rá, hogy nem kéne ide. Felületes szemlélő azt mondja rá, hogy buta. Szerintem szava bölcseséget, tekintete nyugalmat sugároz.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Van nektek egy GM javaslatom.Bazzani tudod hova ajánlgasd M&M'st😊 azt kihagytad hogy a középső két neve "Epic Fail".
Elismert szakember,sokéves GM múlt, ismeri az NFC North-ot, imád WRt draftolni első körben, TV szakkomentátor stb.. Mit mondjak még róla?
http://cache.deadspin.com/assets/images/11/2009/06/custom_1245353857344_mattmillen07.jpgBazzani
Egyébként nem tudom ki írta már,de Toubnak mint HC odaadtam vna a csapatot.Nem a tapasztalata miatt.Remélem nem megy a finshez.
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Én meg azt mondom, hogy Delete kolléga úgyis már all-roundere a csapatnak, legyen ő a GM is 😉
több mint 13 éve
picidzé
532
Jól néztek ki? Mert a kézilabdázók (főleg az alacsonyabb osztályból) elképesztő bombázók tudnak lenni. Amerikaifocisok, hááááát...... füligjimmyMittomén, alig láttam ki a fejemből...😊
Ezért látom most a legnagyobb esélyét annak, hogy Tice lesz kinevezve.füligjimmyEsélyt én is látok rá, ahogy a Bears nehezen mozduló ügyvezetésére gondolok, de azért nem szeretném. Nagyon nem.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
Van nektek egy GM javaslatom.Elismert szakember,sokéves GM múlt, ismeri az NFC North-ot, imád WRt draftolni első körben, TV szakkomentátor stb.. Mit mondjak még róla?
http://cache.deadspin.com/assets/images/11/2009/06/custom_1245353857344_mattmillen07.jpg
több mint 13 éve
Jól néztek ki? Mert a kézilabdázók (főleg az alacsonyabb osztályból) elképesztő bombázók tudnak lenni. Amerikaifocisok, hááááát......Picidzé oszt az asszony tudja, hogy miket művelsz te? 😀 😀 😀tüsi91"Én csak ott álltam a buszon bírónő, nem csináltam semmit és egyszer csak..."
😊picidzé
A pass prot vicc, mondjuk jó lenne látni az index hogy áll össze, és Cutler kiesése előtt hol álltunk. Akkor se lehetett túl előkelő helyen, szerintem valamirevaló LT, és G nélkül nem lehet.
Olvasom Sundquist nevét, hát oda ne oldalazzak. Az ő buktáját is lehet mentegetni, de azért próbáljunk már ennél jobbat. Legalábbis olyat, aki frontemberként még nem esett pofára. Az pedig ismét más kérdés, hogy ki lesz az az OC, akinek van kedve egy évig itt szerencsét próbálni, aztán rossz esetetben elhagyni a fedélzetet Lávi után. Ezért látom most a legnagyobb esélyét annak, hogy Tice lesz kinevezve.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
A divatcsapatok mindig elől vannak. 😛 😛 😛 😛Statisztika a pass protról. http://newyorklife.stats.com/fb/protection.asp?type=overall&year=2011Aki ezt a listát csinálta az nem látott Lions meccset tuti.Bazzani
Lovie még nem dolgozott ilyen jó OLel, amit bizonyít, hogy az előkelő 32. helyen rangsorolják őket. 😊 . Epic fail.tüsi91
több mint 13 éve
Statisztika a pass protról. http://newyorklife.stats.com/fb/protection.asp?type=overall&year=2011Aki ezt a listát csinálta az nem látott Lions meccset tuti.
Lovie még nem dolgozott ilyen jó OLel, amit bizonyít, hogy az előkelő 32. helyen rangsorolják őket. 😊 . Epic fail.tüsi91
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Jó az ilyen indexeket, mindig fenntartással kell kezelni, de az evidens, hogy ez az offensive line egy talicska sz*r. S ha ezt lenyilatkozná Lávi, akkor se lenne jobb, de ezekkel a megnyilvánulásokkal csak felbassza a népet.
több mint 13 éve
picidzé
532
Picidzé oszt az asszony tudja, hogy miket művelsz te? 😀 😀 😀tüsi91"Én csak ott álltam a buszon bírónő, nem csináltam semmit és egyszer csak..."
😊
több mint 13 éve
Statisztika a pass protról. http://newyorklife.stats.com/fb/protection.asp?type=overall&year=2011Már ezért az ökör megjegyzéséért is jól tarkón kellett volna vágni.
Konkrétan fele annyi pontot sem tudtunk elérni, mint az első New Orleans. Gyors számolás után a liga átlaga: 62.07. Nekünk sikerült egy magabiztos 43.2...
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Statisztika a pass protról. http://newyorklife.stats.com/fb/protection.asp?type=overall&year=2011Lovie még nem dolgozott ilyen jó OLel, amit bizonyít, hogy az előkelő 32. helyen rangsorolják őket. 😊 . Epic fail.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Picidzé oszt az asszony tudja, hogy miket művelsz te? 😀 😀 😀
több mint 13 éve
picidzé
532
Nem teljesen a topikba tartozik a sztorim, de azért ide írom, mert a Bearses sapkám az egyik főszereplő.32 évet kellett várnom, megnősülnöm és gyermeket nemzenem ahhoz, hogy egyszer ENGEM szólítson le egy csaj, ne fordítva történjen. És ezt a Bearsnek köszönhetem!
Elég részegen éjszakai buszoztam haza, mikor megrángatta a kabátom ujját két csaj avval, hogy "Jó a sapkád!"
Amúgy kiderült, hogy komolyan gondolták, az egyik játszik is a Wolves Ladiesben. Kicsit dumálgattunk, mi van a csapattal, ilyesmi. A beszélgetés így zárult kb:
-És ki az edzőtök?
- A Récsey Dávid.
-Az a xxxx pont jó csajokat edzeni - mondta belőlem a 12 sör, majd leszálltam és nőiesen hazadülöngéltem.
Hát ez az én csajozós sztorim. Go Bears Hats!
több mint 13 éve
kutya23c
223
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-0105-gm-bears-chicago--20120105,0,7792809.column
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Ha választani kellett volna, én inkább Angelot tartom meg, és elküldöm Loviet. És most jöjjön egy olyan GM, akinek meg kell értenie Lávi filozófiáját..... aha. Közben úgy cserélgeti a segédedzőket, mint más a gatyáját. Kettő marad állandóan, Drake, és Tim Spencer. Most Drake munkájába nem mennék bele, hogy mekkora nímandok érkeznek a keze alól. De amit Spencer művelt idén, az világröhej. Ot volt Barber két meccsdöntő hibája. Kinek a feladata egész pontosan, hogy egy RB pontosan álljon fel, és figyelmeztesse minden apróságra? Csak nem az RB edzőé? Egy OC lehívja a játékot, a pozíciós edzők meggyőződnek, hogy minden érintett tudja, mit kell csinálni. Ha nem ez a dolga, akkor mit is keres ott tulajdonképpen? Mert akkor elég egy embert fizetni, aki minden apró részletet rendbetesz 30 másodperc alatt, nem?
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Melehov
119
Boldog új évet mindenkinek!Keményen indul az év, a chicagói helyzet fokozódik!
Angelo kirúgásának megítélésével nekem is kettős érzésem van: hozott is jó játékosokat, meg nem is, draftolt is jó játékosokat, meg nem is, kb. mint a magyar népmesében... 😐
Martz távozásának nagyon nem örülök, végre összeállt a rendszer, működött is pöpecül Cutler sérüléséig, Hanie szimplán kevés volt ahhoz, hogy végrehajtsa a feladatát. És amit már többször is beszéltünk, hogy átalakították, vagy inkább lebutították a szisztémát egy chicagói szintre. És akkor ez az egész leves, lehet tanulni az új rendszert....!Parádé....! :mad:
Egy kicsit a tököm tele lett Lovieval! Nem elég, hogy kb. csak úgy tudom megítélni mint Angelot, de valahogy nem érzem azt, hogy a GM távozása után ő egy új OC-val egy újabb esélyt érdemelne, hogy megint felhúzzanak egy új O rendszert, várni néhány évet, amíg beindul. Menjen ő is Angelo után, köszi az eddigi munkát, hálásak vagyunk! Azt adom, hogy a D lassan vérfrissítésre szorul, de akkor amikor az O pár posztot leszámítva késznek tűnik és működik, akkor "kitúrni" az OC-t...? 😐
Említettétek többször Taubot. Mennyire lenne ördögtől való gondolt, hogy legyen ő a HC? Végül is házon belüli megoldás lenne, akár ő is hozhatna az OC posztra embert, DC maradhat (mondjuk nem tudom mennyire van jóban Marinellivel) és ami még fontos, másik csapat sem tudná megszerezni....
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
http://www.nationalfootballpost.com/Building-around-Cutler-has-to-be-a-priority-for-Bears.htmlNem is értem, hogy ez a Bowen bácsi miért ír olyanokat, hogy eköré a "puhány" Cutler köré kell nfl szintű játékosokat hozni. LT, WR, TE... Amondó vagyok, azonnal adjuk oda neki a GM posztot 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
picidzé
532
Én is amondó vagyok, hogy ha már megy a GM, menjen a HC is, de hát magyarázhatok én McCluskey-éknak, akik ugye - vesszőparipa #3 - nem akarnak cheerleadereket egy focsicsapatnak.
több mint 13 éve
Just remember: the last time Lovie Smith grabbed more power, the Bears failed to make the playoffs from 2007-09. That did happen.soma80+ 2000, az esélye megvolt már a múltban, legyen ő is múlt idő, az új OC-ot meg jelölje ki az új HC vagy ha marad akkor szerezze meg Bates-t. Ha marad akkor neki kell megújulnia, kérdés hogy képes-e rá.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Just remember: the last time Lovie Smith grabbed more power, the Bears failed to make the playoffs from 2007-09. That did happen.
több mint 13 éve
Kicsit megnyugodtam. Annak különösen örülök, hogy maradt a CEO>GM>HC felállás. Nem kell kapkodni, tengernyi időnk van. Az OC-t Lovie választja ki, hát nagyon sok sikert hozzá. Szívemet melengette az a mondat, ami valahogy úgy hangzott: mindent meg kell tennünk, hogy Jay sikeres legyen. Jelenleg ezzel a támadófallal, ezzel az elkapógárdával ki tudna maradandót alkotni? Senki.
- Abe Simpson