Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 7 éve
Hát ez meg mi a tököm volt? Volt védekezés, Driskel megdobta a kötelezőket, tudtunk futni. Messze több, mint amit reméltem. Oké, a majdnem megfutott QB td és utána a fals start igazi lúzer mutatvány volt, ahogy a félidő végén bekapott FG is, de hát a Bengals az Bengals. Ezzel együtt vállalható meccs volt. Additív előnyei, hogy Lewis maradását nem segítette, a jobb draftpozit viszont igen.
Jól láttam, hogy Andre Smith is pályára került? Volt egy külső futásunk, ahol egy feka cula úgy mozgott a többiek között, mint rokkant elefánt az antilopnyájban. Annak neki kellett lennie 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Most hétvégén indul a hajránk az AFC north első helyéért😛. De ha nem is érünk oda, akkor is valami csoda folytán elcsesszük a Vasasnak az utolsó fordulóban. Ezzel pedig ismét nyakunkon marad Lewis még egy évig, ami alatt Hue-t felépítik annyira, hogy lázadás nélkül átvegye HC pozit. Seize the dey!
több mint 7 éve
Rá lehet húzni, hogy knows the system? Aligha, úgyhogy esélye sincs 😀és ha Mccarthy jön hozzánk???Marvin Lewis állása inog.A Bengals szurkolók már csak abban bízhatnak, hátha a Packers elviszi Hue-t, úgyis egy kreatív offensive mind-ot szeretnének McCarthy helyett. 😊
Hue Jackson befodult a célegyenesbe, feltette a napszemüveget és kirúgta a gázpedált, kirúgta a kurva anyjába, hadd hajoljon a lemez, a kompresszora ugyis jobban szív minta Browns bármikorbármelyik csaja.
😀
Gyerekek ha ez az ember újra HC lesz, én felszisszentek egy sört!
Mondhatjátok hogy kizárt, de már késő, már bent van a trójai faló! 😀
akdestroyer
Persze ha a valószínűségeket nézzük, akkor azért elég rosszak az esélyeink...
munoz
nhm
több mint 7 éve
Ez valami szado-mazo eloés ha Mccarthy jön hozzánk???Marvin Lewis állása inog.A Bengals szurkolók már csak abban bízhatnak, hátha a Packers elviszi Hue-t, úgyis egy kreatív offensive mind-ot szeretnének McCarthy helyett. 😊
Hue Jackson befodult a célegyenesbe, feltette a napszemüveget és kirúgta a gázpedált, kirúgta a kurva anyjába, hadd hajoljon a lemez, a kompresszora ugyis jobban szív minta Browns bármikorbármelyik csaja.
😀
akdestroyer
munoz
nhm
több mint 7 éve
és ha Mccarthy jön hozzánk???Marvin Lewis állása inog.A Bengals szurkolók már csak abban bízhatnak, hátha a Packers elviszi Hue-t, úgyis egy kreatív offensive mind-ot szeretnének McCarthy helyett. 😊
😀
akdestroyer
munoz
több mint 7 éve
ne csináld! 😕Hue JacksonDehogy mondjuk. Az lesz legkésőbb jövőre, nálunk.
(...)
Mondhatjátok hogy kizárt, (...)
akdestroyer
Mikey
több mint 7 éve
Hue JacksonDehogy mondjuk. Az lesz legkésőbb jövőre, nálunk.
(...)
Mondhatjátok hogy kizárt, (...)
akdestroyer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Marvin Lewis állása inog.A Bengals szurkolók már csak abban bízhatnak, hátha a Packers elviszi Hue-t, úgyis egy kreatív offensive mind-ot szeretnének McCarthy helyett. 😊
😀
akdestroyer
több mint 7 éve
Marvin Lewis állása inog.Hue Jackson befodult a célegyenesbe, feltette a napszemüveget és kirúgta a gázpedált, kirúgta a kurva anyjába, hadd hajoljon a lemez, a kompresszora ugyis jobban szív mint
😀
több mint 7 éve
Driskel szar. Nem NFL szint. Legalábbis, amit a pre meccseken láttam belőle. Az OL is szar. Az elkapóink (Boyd kivételével) gyengusok. Mókás kis offense lesz ez 😊Szerencsére nincs tét, nyugodtan fogom nézni.
több mint 7 éve
Az biztos, hogy egyből a mélyvízbe kerül az aktuális OL felállásunk miatt. Ha ezt megoldja futásokkal, és magic menekülésekkel, akkor simán visszatérhet a csapatba a tűz. Sajnos erre nagyon kevés esélyt látok.Én egyébként kamikáze kisérletező módba kapcsolnék, és elkezdeném variálni a falat: Price nagyon nem meggyőző C, Hopkins -nehéz ezt leírni- de sokkal jobb volt, Price menjen ki G.-ba, és hol van Westerman? Miért nem próbálkozunk vele? Ogbuehi elmúlt heti teljesítménye alapján (is) azonnali cutot érdemelne. Kukázzunk valami fiatalt, hátha találunk valami csiszolatlant, és ne Csöcsi szenvedését kelljen nézni.
Valószínű ez lesz az utolsó hét, amikor még némi izgalommal lehet leülni a meccsünkre, de ez is csak Dalton sérülésének köszönhető.
több mint 7 éve
Szerintetek Driskel mire lesz képes a hátralévő meccseken? Beugróként jó volt, de az teljesen más kávéház.Nyilván egy future HOF karrier első startját látjuk ma, de ezenkívül. 😊
több mint 7 éve
átjött, de nincs kedvem röhögni már... 😕Azt hittem, atmegy a poensajnos így van...Ő mondjuk legalább ismeri a rendszert már, nem?Mondjuk igy a hatezredik szopasa utan talan a fiatalok es a potencial kiaknazasa fele is lehetne fordulni, de nem lep meg, Hue visszaterese utan en teljesen feladtam, hogy a Bengals FO-janak a lepeseiben barmilyen raciot talaljak.
Wyatt
Stez
kínszenvedés lesz a vége... 😕
nhm
Wyatt
több mint 7 éve
Azt hittem, atmegy a poensajnos így van...Ő mondjuk legalább ismeri a rendszert már, nem?Mondjuk igy a hatezredik szopasa utan talan a fiatalok es a potencial kiaknazasa fele is lehetne fordulni, de nem lep meg, Hue visszaterese utan en teljesen feladtam, hogy a Bengals FO-janak a lepeseiben barmilyen raciot talaljak.
Wyatt
Stez
nhm

több mint 7 éve
Kellett egy kis médiafigyelem. Nagy troll az öreg Brown.
több mint 7 éve
Ebben az a gyönyörű, hogy Pinyő még valamennyire jogosan is boncolgatta, hogy a védekezés alapjait, esetleg az emberanyag nagy részét letette Dárdaiéknak (más kérdés, hogy aztán z hogyan hasznosult).OMG 😕De amúgy ők reménykeltőnek találták a Clevlandnél való ténykedését ?
www.cincyjungle.com/2018/11/25/18111115/hue-jackson-bengals-head-coach-marvin-lewis-nfl-rumors
munoz
Vagy beadta nekik mint Pinyő hogy ő építette fel a csapatot?
Nem tudom elképzelni ezt a beszélgetést.
Toca
De Hue Jackson Clevelandben maximum a saját sírjának az alapköveit építgette. A playmakerei szenvedtek, Mayfieldet kényszerűségből tette pályára, támadókoncepciója nem volt, a védelmet meg Williams rakta össze.
több mint 7 éve
Akárhogy is volt, nagyon szürreális lehetett. Amatőr csapatoknál nem az eredmény a fontos, hanem hogy a haverok jól érezzék magukat, ez van.OMG 😕De amúgy ők reménykeltőnek találták a Clevlandnél való ténykedését ?
www.cincyjungle.com/2018/11/25/18111115/hue-jackson-bengals-head-coach-marvin-lewis-nfl-rumors
munoz
Toca
több mint 7 éve
OMG 😕De amúgy ők reménykeltőnek találták a Clevlandnél való ténykedését ?
munoz
több mint 7 éve
sajnos így van...Ő mondjuk legalább ismeri a rendszert már, nem?Mondjuk igy a hatezredik szopasa utan talan a fiatalok es a potencial kiaknazasa fele is lehetne fordulni, de nem lep meg, Hue visszaterese utan en teljesen feladtam, hogy a Bengals FO-janak a lepeseiben barmilyen raciot talaljak.
Wyatt
Stez
több mint 7 éve
Ő mondjuk legalább ismeri a rendszert már, nem?Mondjuk igy a hatezredik szopasa utan talan a fiatalok es a potencial kiaknazasa fele is lehetne fordulni, de nem lep meg, Hue visszaterese utan en teljesen feladtam, hogy a Bengals FO-janak a lepeseiben barmilyen raciot talaljak.
Wyatt
több mint 7 éve
Csöcsi visszatért. Megint.😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
több mint 7 éve
Én szívesen nézem Driskel játékát, és szerintem jelen körülmények között, kihasználva élete lehetőségét több benne a potenciál, mint egy bibis Daltonban. Dalton teljesítménye Green nélkül nagyon visszaeset, nem érzi a többi WR-t és rendszeresen túldobálja őket.
több mint 7 éve
Dande, nézd meg az utolsó meccseken a testbeszédét. Ő, aki már újonc évében próbált a vonal mellett biztatni, tüzelni, most tök egykedvű, unott, néha meg ideges, frusztrált. A sérülés sem tűnt rettenetesnek. Törésről sincs hír.Ok elképzelhető, hogy már ő is belefáradt, különösen látva, hogy H(ülyének), pardon 😊 Huének még mindig van visszaút, de azt kétlerm, hogy direkt nem játszana, kvázi szimulálna....legalábbis remélem.
De jogosak a kérdőjelek. Feltételes módban írtam, amit írtam.
Tenorx, Greenre ugyanez igaz. Ha egészséges (teljesen), akkor legyen pályán. Legalább több derülhet ki Driskelről.
nasheem
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Dande, nézd meg az utolsó meccseken a testbeszédét. Ő, aki már újonc évében próbált a vonal mellett biztatni, tüzelni, most tök egykedvű, unott, néha meg ideges, frusztrált. A sérülés sem tűnt rettenetesnek. Törésről sincs hír. De jogosak a kérdőjelek. Feltételes módban írtam, amit írtam.
Tenorx, Greenre ugyanez igaz. Ha egészséges (teljesen), akkor legyen pályán. Legalább több derülhet ki Driskelről.
Szerkesztette: nasheem